HTC One 32GB 729 ευρώ, Οργή λαού φωνή Θεού!

40 ευρώ κάτω έπεσε η προτεινόμενη τιμή λιανικής του HTC One από τα καταστήματα Πλαίσιο και άγγιξε τα 729 ευρώ ενώ προχθές ήταν 769 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει smartphone που ξεπέρασε την τιμή του iPhone 5 (749 ευρώ) μιας και όπως έχουμε συζητήση ξανά, αυτό είναι το ταβάνι στα smartphones για την ελληνική αγορά.

Για να κάνετε τις συγκρίσεις σας, το Sony Xperia Z 32GB θα κοστίζει 699 ευρώ.
HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One 32GB 729 ευρώ, HTC One 32GB 729 ευρώ, Οργή λαού φωνή Θεού!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

είναι η ultrapixel τον pixelιασμένων φωτογραφιών των 4mp που κάνει τα πολλά λεφτά. γιατί όπως λέει και η HTC δεν αρκούν τα mp! αλλά αρκούν ο θόρυβος και η χαμηλή ανάλυση. λολ

Βλασης

Τώρα μάλιστα…θα πάω να πάρω 2…Ευτυχώς που υπάρχει και το skroutz και το εξωτερικό…

Paris

δυστηχως Βλαση ακομη και το σκρουτζ διχνει μονο το πλαισιο μιας και μαλλον δεν το εχει φερει αλλο καταστημα στο ελλαδισταν.. οποτε οποιος ενδιαφερετε προς εξωτερικο μερια.. 🙂
σο για το κινητο μπορει να μην εχει και την τελεια καμερα αλλα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του τα σπανε..μια καλυτερη κοστολογιση θελει αλιως θα πιασει πατο!!!

kostas

τώρα και με δώρο ….
HTC One 32GB Silver + Δώρο Ginius Driver

https://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-32GB-Silver-Ginius-Driver-99HTT026-00.htm

Από τρίτη (05/03/13) που θα κυκλοφορήσει και επίσημα το βλέπω 699€….

Βασίλης

Καλή τύχη τους εύχομαι και καλές πωλήσεις… εγώ σκέφτομαι με αυτά τα χρήματα να πάρω ένα ultrabook και να κρατήσω το παλιό μου smartphone για όσο αντέξει 😉

nick-Ch

Μονο το expansys το έχει!Στα 630

Λεωνίδας

Σουβλάκια: 2 Ευρώ/ένα. (Τα βρίσκεις και φθηνότερα). 729/2 = 364,5 Ανά εβδομάδα περίπου: 2 σουβλάκια με πίτα. Δηλαδή βγάζεις τα σουβλάκια μισού χρόνου με ένα htc. Ή παίρνεις ένα παλιότερο μοντέλο πχ. galaxy s2 αξιοπρεπέστατο και με 500 ευρώ κάνεις κι ένα 3ήμερο στο εξωτερικό.

Λεωνίδας

Με συγχωρείτε, λάθος υπολογισμός! Βγαίνει ένα σουβλάκι την ημέρα! Δηλαδή παραπάνω από 6 μήνες!!

dimitris

@Λεωνίδας +1!!!!χαχαχαχαχα!!!!!και αν βρεις πιτόγυρο με 1,50 ευρώ τότε είναι πάνω από μισός χρόνος!!!

johnroum

Να κάνω μια ερώτηση?????

Ξέρουμε ακριβής ημερομηνία που θα έρθει Ελλάδα???

KostasB

Αν θυμάμαι καλά έτσι έγινε κ πέρυσι με το one x. Όταν πρωτοβγήκε 699 κ μετά που κυκλοφόρησε κ το s3 στα 669 έπεσε κ εκείνο στην ίδια τιμή. Πολύ καλά τα htc από θέμα ποιότητας κατασκευής κ ποιότητας του sense αλλα όπως αναφέρετε κ πιο πάνω από θέμα αναβαθμίσεων η htc είναι πολύ πίσω…

Κρις

τα ουλτραπιξελ το μαρανανε..δειτε το σχετικο βιντεακι που κυκλοφορει, το lumia720 των 300 δολαριων βγαζει καλυτερες στο σκοταδι. καλα,δν λεω για το 920 ή το 1000 που θα βγει…

Darth

Και παλι σε σχεσει με το εξωτερικο(599) 130 euro διαφορα εχουμε… δεν το λες και λιγο

Garo Mangoyan

Σιγά μην το κλείσουν το μαγαζί με την υπερβολική αυτή έκπτωση!!! Ρε δεν πάνε καλά…

keysmith

Περί τιμής ισχύουν τα γνωστά. Το multirama. plaisio, germanos, wind, voda stores κτλ θα το έχουν “όσα τους λείπουν”. Τα εναλλακτικά internetο-μάγαζα (δείτε το skroutz, bestprice) θα το έχουν στην “σωστή” τιμή δλδ όσο και στην Ευρώπη. Στην τελική να είναι καλά το amazon.de κτλ. Θέμα Ελληνικής γλώσσας με android δεν τίθεται, θέμα εγγύησης θαρώ η πανευρωπαική (τέτοια δεν έχουν αυτά?) πρέπει δια νόμου να ισχύει σε όλη την ΕΕ οπότε και εδώ (ας αρνηθούν αν θέλουν να σου το φτιάξουν). Τωρα αν με ρωτάτε αν αξίζει 700 ή 600 λέω όχι. Κανένα κινητό δεν (πρέπει να) αξίζει τόσο. Αλλα αμα του άλλου δεν του λείπουν ας πάρει ότι θέλει. Άλλωστε το πορτοφόλι το βρακί και την ψυχή την έχουμε όλοι “χώρια”. Σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε. Βλακεία είναι να το αγοράζει κάποιος που ς του λείπουν και χάρει σε αυτή την αγορά θα στερηθεί κάτι πιο ουσιώδες (πχ μια εκδρομή). Ασε που αν το χάσεις κλές διπλά.. Αυτά.. Υ.Γ. η κάμερά του στην πράξη ΔΕΝ είναι κάτι συγκλονιστικό έχει συν αλλά και πλην σε σχέση τα συμβατικά των 8 και 13mp. Το μαρκετιν της HTC μας έκανε αρχικά να ελπίσουμε ότι αγοράζουμε κάτι καταπληκτικό. Με διαφορά το 808 παραμένει βασιλιάς… Συνέχεια »

nick2011

Γαι να χουν περιθώριο 50άρικο στο άνετο… φαντάσου το κέρδος τους από μας τα χάπατα που πάμε και τους σκάμε τους μισθούς μας για να χουμε να λέμε (κανα 7μηνο το πολύ).

Nikos

Απο τη στιγμη που υπαρχει καταστημα στη αγγλια που το πουλαει 565,
το πλαισιο ας κανει ονειρα.

Νικος

@ Nikos για ποιο καταστημα λες?

ΝΙΚΟΣ.Μ

Τελικα μαγκες μου, λεφτα στην ελλαδα για ακριβα γουστα εχουμε. μονο οταν ερθει η ωρα για το χαρατσι και ολα αυτα τα σχετικα, μας πιανει η κλαψα. Δεν λαικιζω, συγνωμη και γω φαν της τεχνολογιας ειμαι, και εχω δωσει αρκετα, απλα διαβαζω οοολα τα ποστ, και διακρινω μια ευκολια στην αγορα, ακριβων προιοντων, που μου προκαλει μεγαλη απορια. να ειστε ολοι καλα, και καλες αγορες σε ολους. Το ξανα λεω δεν λαικιζω, και ουτε θελω να αποτρεψω κανεναν απο μελλοντικη αγορα του. 🙂

core

Συμφωνω Νικο, στο ελλαδισταν ο Ελληνας παιρνει iphone και οτι αλλο θες των 600,700 + ευρω και κανει αναπαντητες για να τον καλεσουν πισω. Καλα κανει η HTC, οποιος θελει παιρνει οποιος δε μπορει υπαρχουν απειρες συσκευες να επιλεξει,μην κυνηγαμε την τεχνολογια στη φαση που ειμαστε. Εγω μονο HTC προτιμω αλλα θα μεινω με το Sensation Xe with beats audio μου και ειμαι κομπλε. Δεν κρινω κανεναν απλα με εκνευριζει το οτι φταιει η καθε εταιρεια για τις τιμες και οχι το κ….λο κρατος που ζουμε.Καληνυχτα

ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Με αυτη την τιμη αγοραζεις δυο NEXUS 4.

Alex

Πολύ ακριβό στην Ελλαδα παιδια γιατι;;; Στο Amazon.de, στη Γερμανια το προπαρήγγειλα με 599€ και η τιμή πριν μια βδομαδα ηταν 650€ οποτε μπορει να πεσει κι αλλο!

Darth

@Alex τι ερώτηση είναι αυτή? Ελλάδα είναι Ελλάδα πάντα μας ποιανού τον κώλο και εμείς γουστάρουμε

hei

ρε είμαστε με το καλά μας? θα πάμε να δώσουμε μια περιουσία για camera που δεν ξεπερναέι την φωτογραφική του nokia Που είχα όταν ακόμα δεν υπηρχαν touch?

gk

Εδω νομιζουν οτι δεν υπαρχει το ιντερνετ και η ευρωπαικη αγορα και εν μερη εχουν δικιο. Πολλοί ειναι αυτοι που λογο επιδοτησεων η γιατι δεν εμπιστευονται το ιντερνετ(!!!!) για αγορες η για την πιο ευκολη και αμεση αγορα θα προτιμήσουν εναν απο αυτα τα καταστηματα… Στα του κινητου εχω galaxy nexus και μολις πέσει η τιμη του αρκετα θα απαρνηθω το αγαπημένο μου stock android για αυτο το κουκλι. Ισως το ομορφοτερο κινητο τα τελευταία χρόνια κ οσοι το πιάσαν στα χερια τους λενε ισως κ το πιο premium.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.