HTC One 32GB με τιμή 769 ευρώ

Το HTC One 32GB έχει τιμή 769 ευρώ στην Ελλάδα όπως προκύπτει από την σχετική ιστοσελίδα των καταστημάτων Πλαίσιο. To HTC One (TechblogTV) έρχεται με οθόνη αφής 4.7 ιντσών S-LCD3 ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels (468 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα Ultrapixel και HTC Sense 5 UI.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One τιμή, HTC One 32GB με τιμή 769 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

92 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2011

Tα ίδια Παντελάκη μου…

Ελλαδιστάν…. η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης.

Φίλιππος

Χαχαχαχα, καλό!!! Θα πουλήσει τρελά μ’αυτή τη τιμή στην Ελλάδα!!! 630 στο εξωτερικό, +139ευρώ στα κορόιδα τους Έλληνες!

lefterix

Kώστα τι ειναι το ultrapixel?και γιατι ειναι μονο 4 megapixel?

Ioannis

Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 2 μηνιάτικα;;

VKwstas

Το Πλαίσιο μαζί με τον Γερμανό πάντα υπερτιμολογούν τα κινητά, γιατί φυσικά υπάρχουν κορόιδα που τα αγοράζουν από κει ακόμη με αυτές τις τιμές
Στο Skroutz σίγουρα θα έχει 50-100€ κάτω.
To Expansys το δίνει στα 630€ και σίγουρα μόλις παρουσιαστεί το SIV θα το ρίξει στα 600, μπορεί και λιγότερο (Όπως πέρυσι με το One X όταν βγήκε το SIII).

tsekboy

ebay και πάλι ebay!!

Αλλά που? Τα golden boys που σπούδασαν στα εξωτερικά και με βυσματάκι παίρνουν τις θέσεις εδώ στας ελλάδας, που να τα ξέρουν αυτά και να χουν συναίσθηση του πού ζούνε?

Panos

Ε, εντάξει. Εχουν παλαβώσει…..!

nikosBazinga

παιδια κατα το καλοκαιρακι θα παρω κινητο οχι πανω 500 ευρω αλλα να το κρατησω 1-2 χρονια .τι εχετε να προτεινετε σε αυτη τη τιμη;;

takis1994

Oλα τα κινητα , και ποσο μαλλον αυτο ειναι υπερεκτιμημενα ,ειδικα αν σκεφτουμε ποσο χρονο θα ειναι “υπο υποστηριξη” και τι “laptop-pc” αγοραζεις με τα ιδια λεφτα [και εχουν αρκεταα χρονια υποστηριξη] , τα εχω ξαναγραψει και πολλοι νομιζω οτι συμφωνουν μαζι μου.

Ωστοσο αυτο πια παραπαει..+140 ευρω απο τα μαγαζια του εξωτερικου..Εε αν δεν ειναι αυτο εκμεταλλευση τι ειναι; Ωστοσο , παλι θα υπαρξουν καποιοι που θα το αγορασουν..

Darth

χαααααααααααααααχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααχχχχχχχαχαχαχαχαχαχ
χαχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχα
μόλις είδα την τιμή έλιωσα στο γέλιο είπαμε Ελλάδα είναι πολύ μπροστά ακόμη και σε τιμές χαχαχαχαχα

gabriel

καλά το θεωρώ χαζό ποια να δώσω ένα κάρο λεφτά για ένα κινητό όσο τούμπανο και να είναι γιατί μετά από ένα χρόνο θα είναι παλιό! κοιτάξτε της περσινές ναυαρχίδες που φενοντε αρχεα ποια.

kosmas

Τώρα που το είδα με αυτή την τιμή είπα: άστο καλύτερα…..πιστεύω για πολύ κορόιδα μας περάσαν και ανεβάζουν όσο γουστάρουν αυτοί την τιμή νομίζοντας ότι θα τρέξει όλη η Ελλάδα να αγοράσει smartphones των 600 ή 700ευρώ…τί νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι? μερικοί μπορεί να είναι αλλά κάτι εκατομμύρια στην Ελλάδα δεν είναι…πάντως εγώ δεν πρόκειται να δώσω 1 μήνα μισθό για να αγοράσω ένα απο τα κορυφαία smartphones όσο και να μου αρέσει αν θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό και να μην έχετε π.χ ρεύμα για να το φορτίσετε ή να πεινάσετε τότε κάντε το….

Ανδρέας

Τιμή σκότωμα…

nick

Όντως μας έχουν περάσει για κορόιδα και βάζουν ότι τιμές τους έρθουν στο μυαλό..τί νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι? μερικοί μπορεί να είναι αλλά κάτι εκατομμύρια Έλληνες πεινάνε…και το κακό είναι ότι ανεβάζουν επίτηδες τις τιμές για να δώσει ο κόσμος ότι λεφτά έχει στην άκρη επειδή έχει ξελογιαστεί με τις μ……@κίες της HTC της SAMSUNG ή της APPLE

dimitris

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

MEDS

Πολύ σωστό το σχόλιο του @ gabriel (11)
Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο θα θεωρείτε ξεπερασμένο τεχνολογικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου για χρόνια, αλλά όσο να’ ναι, όταν αγοράζεις κάτι με υπερκοστολόγηση, θες να το χαίρεσαι για παραπάνω από 6 μήνες βασικά, όπου βγει το HTC ONE+

Teo

Δεν νομίζω να ήρθε καμια εταιρία να σε πάρει από το σπίτι και να σε πάει στα καταστήματα να αγοράσεις το προϊό της(ιδίως στα μεγάλα που βάζουν όσο καπέλο θέλει το καρτέλ).
Δεύτερον υπάρχει και η ιντερνετική αγορά όπου ψωνίζεις ακόμα ποιο φτηνά και
τρίτον εάν νομίζεις ότι κάνεις τι δουλειά σου με το πολύ όμορφο Nokia 301(που το έδειξε ο Βλαχάκης πριν) μπορείς να το επιλέξεις και να ξοδέψεις μόνο 85€.
Όπως και ένας φίλος ποιο πάνω που λέει ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις laptop η PC…είναι ίδια αυτά..κάνεις τα ίδια πράγματα ?
Τι συγκρίνουμε ?
Δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο αυτή η τιμή αλλά εάν είχε επάνω άλλο λογότυπο σίγουρα (και με αυτά τα specs)η κουβέντα θα ήταν τελείως διαφορετική..πχ ποτε βγαίνει να τρέξω να το πάρω πρώτος και τέτοια.Sorry για το μεγάλο post.
*Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και θα χαρώ να ακούσω γνώμες.

Vasilis

Γι αυτο εγω πηρα το 5 αρι το iphone και τουλαχιστον ξερω πως ακομα 8 μηνες θα ειναι στην πρώτη γραμμή , ακομα και το 5s ή το 6 όποτε βγει δεν θα νοιώθω οτι παλιωσε λογω της έντονης και πολύπλευρης υποστήριξης που εχει η apple στα προϊόντα της! Τουλαχιστον έδωσα 700 ευρω αλλα το χαίρομαι και έπιασαν τα λεφτα. Τωρα με το htc one ή το xperia z οποίος τα πάρει θα περιμένει 6 μηνες την προτελευταία αναβαθμιση της google και εν τω μεταξύ θα εχουν βγάλει αυτες οι εταιρίες μοντελα αλλα που θα φοράνε το νεο λειτουργικο της google κλπ κλπ! Πάρτε λοιπον iphone 5 και ησυχαστε!

Αριστειδης

Ουτε καν μαπα το κιν μαπα κ η τιμη 770 γιατι για το καινοτομο ντιζαιν η για
την ουλτρα θορυβο πιξελ καμερα?

jimmy1992

769 στα 32gb???????
Δηλαδή 800+ στα 64gb.
Ok, SONY XPERIA Z λοιπόν!!!!!!!!

djfapples

Eιπαμε να παρουμε κινητο με οθοναρες κτλπ το iphone5 ειναι σα μυγα μπροστα στο one και το z θα κατσω με το xperia p

GiannisMix

@Αριστείδης
Ελα ρε μαγκα Αριστείδη πες τα!! Μαζί σου κ εγω!
Δυστυχως ξεκιναει παλι το παιχνιδι της καμερας!! Καθε χρονο ενα τσακ περισδοτερα megapixel (ουπς συγγνωμη ultrapixel) οπως συμβαινει χρονια τωρα μονο κ μονο γ να διατηρει ψηλα τις τιμες. Προσωπικα θεωρω αποτυχια το συγκεκριμενο κινητο. Πληρεστερο ακομα και το xperia S που ειναι τοσο χρονών…

GiannisMix

Αναφερομαι σε ολες τις εταιρεις οταν λεω για το παιχνιδι με τον αριθμο των mp .. Το ιδιο ξεκιναει κ τωρα με τα ultrapixel..
Σορρυ γ το διπλο ποστ

sotiris

με αυτη την αθλια καμερα και θελουν 769 ευρω? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ! Η τιμη που αξιζει στο συγκεκριμενο κινητο ειναι το πολυ 599 ευρω!

lorentzos

Πανε οι εποχες του 500ρικου φετος εχουμε 700+ και του χρονου να μαζευτουμε ολοι μαζι να παρουμε ενα smartphone. Δεν ειναι και πολυ μακρια ενα μπαμ απο αυτους που και καλα κυβερνάνε να βαλουν και ενα φόρο πολυτελείας για smartphone πανω απο 500 ευρω!!!! Ειπαμε μπανανια……….

skace13

Πώς κάνετε έτσι επειδή εσείς είστε μπατήριδες πρέπει να κάνει 200 ευρώ ντε και καλά για να το πάρετε?πάρτε ένα asha και ευχαριστώ να λέτε.εγώ μια φορά θα το τσιμπήσω.

Stam

αν κάποιος πάρει το κινητό με το σκεπτικό τι του χρειάζεται και όχι τι κάνει μπαμ στην καφετέρια δεν πιστεύω ότι σε 6-7 μήνες θα σταματήσει να κάνει την δουλεία του όπως πριν!!!

μια συσκευή τεχνολογίας πάντα την αγοράζουμε με γνώμονα τη μας προσφέρει σε σχέση με την τιμή του!!!! αν η τιμή δεν ήταν στο παιχνίδι το smartphone-tablet ASUS Padfone
θα ήταν η πρώτη επιλογή… αλλά τα 1000+ ε δεν τα αξίζει…(σίγουρα θα βρεθούν αγοραστές αλλά δεν θα είναι πολλοί)
έτσι το htc με τιμή 769 ε (τιμή πλαίσιο) σε σχέση με το lg 4x hd 399E (τιμη πλαισιο)(σχεδόν η μισή) δεν πιστεύω οτι προσφέρει τόσα πράγματα παραπάνω ώστε να δικαιολογεί την τιμή μου!!
οι τιμες πρέπει να προσαρμόζονται με βάσει τον ανταγωνισμό (στα specs και στο τι προσφέρει λογισμικά και οχι στο( fashion (victims) design)
προσωπική άποψη ειναι αυτή βέβαια….

giorgos

Δεν πάνε καλά… 770??? του χρόνου θα βγάλουν ένα με 870 και πάει λέγοντας δλδ…
και σε 6 μήνες θα βγάλει και καινούρια ναυαρχίδα… χαχαχα πολύ γέλιο…

Costasckn

Τόσα τους λείπουν φαίνεται….για να φέρνουν με το κιλό τις κινεζικές βλακείες δεν έχουν πρόβλημα….σας πήραμε χαμπάρι,όσοι δεν μπορούν ας βγουν απο την αγορά. Απο εδώ και πέρα μόνο σε μικρά μαγαζιά που δεν με δουλεύουν στα μούτρα μου!

ioannis ch

σαυτες τις τιμες θα επρεπε να χαρασεται το ονομα του αγοραστη σε ειδικο πινακιδιο πανω στο κινητο οπως και στις χρυσες ταυτοτητες και με ειδικη αριθμιση για ναναι πραγματικα vip

GiannisMix

@skace13
οι μισοι εδω μεσα εχουν στα χερια τους κινητα ανω των 500… λες εγω που θα δωσω 500-600 ευρω για κινητο να δυσκολευομαι και να μην εχω να διαθεσω λιγα ακομα???
οι “μπατηριδες” που λες εσυ πιο πανω ειναι πιο μαγκες απ εσενα μονο και μονο επειδη δε προσβαλλουν κανεναν μεσω μιας οθονης.
επιπλεον το να αποκτησεις ενα κινητο ειναι η πιο ευκολη δουλεια φιλος. ο καθενας βαζει μια δοσουλα και το περνει. σιγα το σπουδαιο που βαση εσενα ειναι κριτηριονα πεις τον αλλον μπατιρη η οχι…
(προσωπικα εγω εχω ενα καημενο κ μπατηριδικο optimus 7 2ετιας και καμαρωνω για την αγορα μου γτ εδωσα μονο 199 και παει σφαιρα και κανει τα παντα! χωρις να σημαινει οτι δε μπορω να εχω κινητο των 700! απλα ειναι τσαμπα λεφτα για εμενα απο ενα ποσο και πανω αφου ολα ειναι αναλλωσιμα οπως αποδυκνειεται και εν τελει πολυ χρονο εφαγα για να τη πω σε καποιον που δε μενδιαφερει)

skace13

@GiannisMix Dont feed the trolls,ήθελα να δω αν θα ψαρώσει κάποιος και τσίμπησες και εγώ στην ίδια Ελλάδα με εσένα ζω ; )

Johnnie

Η HTC παίρνει παράδειγμα από την Apple

Νικος

Καταρχας για να τελειωνουμε μια και καλη με το θεμα της καμερας ολα ειναι παπατζα για να
πουλανε οι εταιριες ουλτρα πιξελ μεγαπιξελ κτλπ μην πιστευετε σε αριθμους το nokia 808 ειναι 41mp (γκουχου γκουχου) υπαρχει περιπτωση? πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι μπροστα στην canon των 8mp που εχουμε στο σπιτι δεν πιανει μπαζα.
Οσο αφορα την τιμη του κινητου νομιζω οτι στην Αγγλια με βαση τους μισθους κινηται φυσιολογικα
για την Ελλαδα η τιμη του ετσι οπως ειναι στο πλαισιο ειναι μονο για τους βουλευετες.

Nikos

Αφου στο amazon εχει 600 ευρω,
να δω ποιος θα παρει απο ελληνικο καταστημα,
να τα βαλουν εκει που ξερουν!

Billys

Αντε πες το Iphone ειναι μοδα , στυλ , τρεντια , θα παει το κλασικο “ιν” ατομακι θα τα σκασει και θα το παρει , οποτε καπως κινειται στην αγορα . Το ΗΤC ομως που δεν ηταν ποτε τρεντια , και δεν το ξερει και πολυς απλος κοσμος , ποιος θα το αγορασει απο την Ελλαδα ? Γιατι καλως ή κακως αν ξερεις την HTC σαν εταιρεια , τοτε πιθανοτατα συνεπαγεται το οτι ξερεις και πως μπορεις να το προμηθευτεις απο το εξωτερικο . Εκτος κι αν γινει κανα μπαμ τωρα που η apple εχει τις κατηφοριες της και δουμε την HTC σαν καποιο καινουριο “must have , trend” !

Giorgos

Ενα-δυο μηνες μετα την κυκλοφορια του το αγοραζεις στη μιση τιμη μεσω ebay το ιδιο εκανα με το htc one s. αν και τουμπανο με χαλαει το νεο sence

kostas

ρε παιδιά,μην αγχώνεστε,υπάρχουν πάρα πολλοί(ναι,μην απατάστε-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) που θα το τσιμπήσουν είτε κάνει 770 είτε 980 είτε 1120,απλά γιατί δεν τους νοιάζει,θέλουν να έχουν το τοπ για την δεδομένη στιγμή(εγώ τους ονομάζω μυαλοξεπλυμένους,αλλά αυτό είναι απλά προσωπική γνώμη..),περιμένετε κάνα 5μηνο και θα πέσει σε ανεκτά επίπεδα..γύρω στα 500,όπως γίνεται πάντα…

giorgos

htc = hitachi….?

tasos

Με τα δεδομενα που επικρατουνε αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα τα 769 ακουγονται σαν ένας που καλος μισθος αν τον συγκρινουμε με τον βασικο μισθο. Προφανώς για να έχει τετοια τιμη υπολογιζουνε οτι θα πουλησει. Βεβαια για κινητα τα οποια μεσα σε 2-3 τα αντικαθιστουνε επομενα μοντελα ειναι κοροιδια πραγματικα. Καλυτερα (ps4+xbx360+nokia 3210) χεχε

Λεωνίδας

769 για ένα κινητό τηλέφωνο με ιντερνετ?…

Ζαφειρης

χαααχαχαχαχαααααχαχ!
Ελπιζω να βρειτε μαμακες να το παρουν.Με 769 παιρνεις τουμπανο λαπτοπ.Δε δινω ουτε ευρω πανω απο 400 για κινητο πλεον.

panos

Θα αστειευονται μαλλον… 769 ευρω τη στιγμη που ο κοσμος ζει στο οριο της φτωχειας.Παμε full για asha μαγκες

Λεωνίδας

Vasili, εκπλήσσομαι μ’αυτά που γράφεις! Τι να πω…Απίστευτη νοοτροπία!

@ Λεωνίδας & Ζαφείρης

Πείτε τα…..με ένα κατοστάρικο πιο πάνω, το πολύ, παίρνεις ultrabook που μαδάει οτιδήποτε βρίσκεται στο δρόμο του. Έλεος με το android και τα “εξωτικά” χαρακτηριστικά του. Εγώ σιγά-σιγά τα διώχνω όλα και πάω για ultra. Τι ταμπλέτες και κουραφέξαλα….

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

το 99 % απο οσους κανουν παραπονα για τη τιμη να φανταστω οτι 4 αντε το πολυ 5 ατομα εχετε ηδη κινητο που να κοστιζει πανω απο 600…καλα τα ονειρα αλλα οχι για εμας δυστυχως…
Τελη σεπτεμβρη στα 450-500 απο ξεστοκαρισμα
μεχρι τοτε καλο καλοκαιρι

icecube

περασα απο media markt για να αγορασω ενα asha 309 για τη γυναικα…. εχει σε προσφορα το LG 4X στα 350 ευρω για οποιο μαγκα ενδοιαφερεται…. αλλα οπως εχω ξαναπει… μη σας ποιανουν κοροιδα, αφηστε να περασει αρκετος καιρος και μετα τα τσιμπατε οσο θα επρεπε αρχικα να κοστιζουν….

MasterMind

Ρε παιδιά είμαι μόνος αισθηματικά και θέλω να ρίξω γκόμενα. Τι να πάρω; One ή iPhone 5? Το θέμα ειναι οτι αν θα πάρω οποιοδήποτε απο τα 2 μετά δεν θα έχω να την πάω ουτε για καφέ σε καντίνα.

Ενας trendy φιλος μου μου ειπε οτι δεν πειράζει, αρκεί που θα είμαι και εγώ trendy(ς), wow, και cool…ειμαι πολύ μπερδεμένος. Μηπως να πουλήσω κανα νεφρό; Δεν την αντέχω αυτήν την αδικία της ζωής

sent from my Nokia 3210 using fap-fap-fap app

Ζαφειρης

@MasterMind Για να αυξησεις τις πιθανοτητες καλο ειναι να παρεις και τα δυο! Επισης δεν θα εβλαπτε να παρεις και μια maserati. 100% εγγυημενη επιτυχια!

gipavlos

ουτε στο καταρ να ειμασταν

Γιώργος Μ.

Τζάμπα πράμα δίνει η htc !
Ποτέ ξανά!

Versavel

Διαβάζω πολλά χαζά σχόλια χωρίς νόημα… Ο άλλος έβγαλε το κινητό άχρηστο, ο άλλος ότι η κάμερα είναι για γέλια, λες και το κινητό το έχουν πάρει και το έχουν τεστάρει.
Άλλοι τα έχουν βάλει με το Πλαίσιο, το οποίο σαν εταιρία καλά κάνει και προσπαθεί να πάρει ότι μπορέσει να πάρει από αυτούς που τα έχουν τα λεφτά και δεν τους νοιάζει η κρίση.
Ναί παιδιά, υπάρχουν και αυτοί που θα το πάρουν μόλις βγεί όσο και να κοστίζει…
Εγώ επειδή δεν τα έχω, θα περιμένω να το πάρω τα Χριστούγεννα. Απλά πράγματα. Κάθε άνθρωπος μπορεί να πάρει ότι θέλει, αρκεί να έχει υπομονή και να είναι σίγουρος για το τι θέλει πραγματικά.
Όμως δεν μπορώ να ακούω να χλευάζουν μία από τις πιο σεβαστές εταιρίες παγκοσμίως στην κινητή τηλεφωνία με προιόντα άψογα και ποιοτικά. Μπορεί να είναι πιο ακριβή από πολλές άλλες, αλλά αυτή είναι η πολιτική της και πρέπει να την σεβόμαστε…
Όταν βγαίνουν Κινέζικες εταιρίες που δεν τις ξέρει ‘η μάνα τους’ και πουλάνε κινητά με 500 ευρώ, σας πείραξε η HTC με 150 ευρώ παραπάνω;

Ζαφειρης

@Versavel Ε χμμ 500+150 σιγουρα δεν μας κανουν 769 φιλε.

Kostas K.

@ Vasilis αν το θέμα σου είναι να έχεις την τελευταία αναβάθμιση για να μην νιώθεις οτι πάλιωσε το κινητό σου και γ αυτό το λόγο εσκασες 700 ευρω για i phone μπορουσες να παρεις και ενα Nexus 4 με 460 ευρω όπου και εκει εχεις παντα την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της google οπότε το επιχείρημα σου είναι αστείο… Όπως αστεία είναι και η τιμή του HTC One.. Υπομονή θα πάει άπατο σε αυτή την τιμή και σε κανα μήνα θα αρχίσει η ελεύθερη πτώση…!

tifosi

Η τιμή αυτή είναι γελοία για οποιοδήποτε κινητό, δεν πάει να έχει 16 πυρήνες. Mε αυτά τα λεφτά παίρνεις πλέον λάπτοπ με core i7 και 8gb ram, που μπροστά του τα smartphones είναι παιδικά παιχνίδια.

Giwrgos

Ρε παιδιά εγώ το βρήκα στο ebay από Αγγλία 539€ + 17€ μεταφορικά!
Μας δουλεύουν σε αυτή το χώρα !!!!

tsekboy

@Giwrgos

Βρίσκουν και τα κάνουν φίλε..εγώ πήρα το nexus4 απο ebay με 380. (μαζι με τα μεταφορικά) Φυσικά για να τα βρώ, πούλησα το iphone4 με μεγάλη μου χαρά..Όποιος ψαχνει, βρίσκει.

Darth

Που το περιεργο ειδατε στη τιμη??? Ελλαδα ειμαστε μια χωρα οπου ο καθενας προσπαθει να αρπαξει οσο περρισοτερα γινεται χωρις καποια λογικη για αυτο φτασαμε εκει που ειμαστε τωρα

χρηστος

παιδιά με τέτοια τιμή στην Ελλάδα δεν παίζει να κάνει πωλήσεις όταν πέσει στα 600 ευρώ μπορεί πολύ υπέρ κοστολογημένο είναι!!

R_BachmaN

Πολύ καλή η πρόταση της htc. Για περισσότερα ας περιμένουμε να την δούμε όταν κυκλοφορήσει.Είδαμε μερικά video και βγάλαμε συμπεράσματα;. Υπομονή.

Πάντως πολλά σχόλια είναι κουραστικά και τα διαβάζω καρμπόν κάθε χρόνο.Ποιοι είστε που θα κάνετε σχόλια για τα γούστα του καθένα; Αν κάποιος θέλει να πάρει laptop ας πάρει. Αν θέλει γκόμενα ας ασχοληθεί με τα ζόρια που έχει στο κεφάλι του. Αν θέλει να πάρει γλυφιτζούρια για 1000ευρώ …..γούστο του. Απλά πράγματα.

Μακάρι να μου περισεύανε και δε πα’να χοροπηδάει όλο το net αμα το πάρω ή όχι.

Το καλό φέτος είναι πως υπάρχουν αρκετές καλές προτάσεις και ο ανταγωνισμός θα μας φέρει(ελπίζω) και καλύτερες τιμές.

Η αρχική τιμή δεν είναι τίποτα περίεργο. Σταθερές αναλογίες.

manchi

εγω παντως πηρα laptop (και ΟΧΙ mac) με 1.700+ΦΠΑ, οποτε ειναι λογικο να δωσω 700+ για κινητο πρωτης γραμμης και αμφοτερα για επαγγελματικη χρηση (και οχι καφετεριακη-επαναστατικη της μιζεριας και του φραπογαλου).
Γιατι τοση χολη με την τιμη και το συγκεκριμενο καταστημα; Ψαξτε το και παρτε το απο το Λιχτεσταιν αν το βρειτε πιο φτηνα, η μην το παρετε καθολου στο κατω κατω……

George E.

Θα πατωσει σε πωλησεις οπως και τα προηγουμενα μοντελα της. Απορω πως επιζει ακομα

Wolf

Εμένα η τιμή του αν και τσιμπημένη δεν μου κάνει εντύπωση γιατί μην ξεχνάτε ότι όλες οι εταιρίες προσπαθούν να πάρουν πελάτες απο την Apple που πουλάει σαν τρελή iphone 5 στα ιδια χρήματα και στη Ελλάδα…! Πάντως υπάρχουν καταπληκτικες συσκευές σε πολύ καλές τιμές αυτήν την στιγμή στην αγορά που θα πέσουν και άλλο και θα κάνετε άψογα την δουλειά σας(μην πω και καλύτερα) για πολύ καιρό ακόμα όπως: nexus4, s2, s3, 4x και one x..! Δεν χρειάζεται να πάρετε αυτό εδώ εαν δεν σας περισσεύουν..! Εγώ πάντως θέλω να δω πόσο θα έχει το 64ρι γιατί με 32 και χωρίς Micro sd δεν πάει πουθενά..! Τέλος πιστεύω οτι στην ουσία το μόνο που θα μας προσφέρουν παραπάνω οι φετινές ναυαρχίδες σε σχέση με τις περσινές είναι η ποιότητα υλικών κατασκευής..!

andreas

Εγω το Σάββατο 23/02/2013 πέρασα απο έναν ΓΕΡΜΑΝΟ να ρωτήσουμε μαζί με ένα φιλαράκι πόσο έχει το ΟΝΕ Χ , γιατί εγ΄ς έχω αγωράσει το ΟΝΕ Χ+ απο το εξωτερικο στα 550 Ευρώ, και τι τιμή μου είπαν;;;;;;

699€ για το ΟΝΕ Χ!!!!

Versavel

Στην χώρα των διακοποδανείων, των εορτοδανείων και των μπουζουκοδανείων, βγαίνουν τώρα κάποιοι να διαμαρτυρηθουν για τις τιμές των High End κινητών!
Πριν τρία χρόνια όταν τα σκάγατε για να πάτε την γκόμενα με δάνειο στην Μύκονο δεν φωνάζατε…
Έχω όμως καλά νέα… Η HTC Corporation ανακοίνωσε ότι ειδικά για τους συμπαθείς, Έλληνες φορολογούμενους, το νέο μοντέλο ONE θα πωλείται στην Ελλάδα 299 ευρώ σε συσκευασία 1+ 1 δώρο, επειδή η συσκευή είναι πολύ μάπα, ώστε αφού θα χαλάσει η πρώτη να έχει ο πελάτης την δεύτερη.

MasterMind

Μερικοί μερικοί εδω μεσα είστε εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός του οτι ΔΕΝ ΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ κανένας να το αγοράσετε με το ζόρι, ταυτόχρονα θεωρείτε και παράλογο να υπάρχει Smartphone συσκευή πέρα απο το iphone σε αυτή την κατηγορία τιμών…

Φαντάζομαι όλοι εσείς πηγαίνατε και στις αντιπροσωπίες της Lamborghini και της Ferrari και τους κράζετε επειδή είναι ακριβά τα αυτοκίνητα τους έτσι;

Η HTC και η κάθε HTC βγάζει τουλάχιστον 800 συσκευές καθε τρεις και λιγο για όλα τα γούστα και για όλες τις τσέπες. Δεν μπορείς ρε αγόρι μου να το αγοράσεις; πάνε πάρε τον κατώτερο μοντέλο. Η Apple που βγάζει 1 μοντέλο και σου λεει αν δεν μπορείς να το πάρεις τράβα πνίξου δεν λεει κανένας τπτ…γεμάτα είναι τα τραπεζάκια απο iPhone 5 και οι μισοί απο αυτούς τα εχουν με 40 δόσεις και 3 διακοποδάνεια.

Εκεί ομως δεν μας πειράζει γιατί ειμαστε trendy(δες), η HTC και οι υπολοιπες ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!

George

η υποκρισία στο μεγαλείο της….
τώρα όλοι θυμηθήκατε ότι στην ελλάδα βαράνε 100+ οι τιμές σε σχέση με άλλες χώρες?? και τώρα σας φαίνεται ακριβό το HTC στα 760 αλλά το S3 που ξεκίνησε 720-780 δεν προλάβαιναν να το φέρνουν τα καταστήματα από τις πωλήσεις που έκανε … καλά για το iphone δεν το συζητάω… όλοι το κράζουν και όλη η ελλάδα έχει μηλόφωνο… τέλος πάντων το κινητό είναι το καλύτερο που έχει βγει ως τώρα από όποια άποψη και αν το δεις και γι αυτό κάνει όσο κάνει… άμα τα έχετε τα δίνετε και μαγκιά σας… άμα δεν τα έχετε ή παίρνετε δάνειο (κλασικά) και αγοράζετε όλο το πλαίσιο(και το κάθε πλαίσιο) η απλά δεν το αγοράζετε… αλλά είναι κρίμα να κάθεστε να κράζετε και να βλέπω σχόλια του στυλ η HTC πάει για κλείσιμο και τρελάθηκε και είναι υπερκοστολογημένο(λες και φταίει η HTC για την τιμή στην ελλάδα…) είναι για γέλια απλά…

jimo

χα αχχα ελιωσα με την τιμη μιλαμε για τρελη υπερτιμολογηση στο ελαλδισταν!!!

και δεν παω να αγορασω ενα huawei η κανενα oppo find 5 με τα ιδια χαρακτηριστηκα πανω κατω και τα μισα λεφτα!!!

να δεισ που η samsung θα κανει τα ιδια με το s4 !! απαραδεκτη τιμη! προβλεπω υφεση στην πωληση smartphones γενικα!!

Danny

Nexus και πάλι nexus!!Με τις αναβαθμίσεις άμεσα και είμαστε οκ!!Τίποτα άλλο…!!

makis88

Σιγά το πράμα! Δεν πα να κάνε και 1000? Αν δεν βγαίνω δεν το παίρνω. Λες και είναι το πρώτο ή το τελευταίο? Υπάρχουν ωραιότατες εναλλακτικές για όποιον ενδιαφέρεται όπως το xperia t στα 380 ή το 8Χ σε windows phone8 στα 427. Και όλες οι τωρινές ναυαρχίδες σε ξεστοκάρισμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αρκετά καλά για οποιονδήποτε χρήστη. Όποιος θέλει τώρα να λέει οτι έχει fullHD στο κινητό που πέρα απο το να ρουφάει τη μπαταρία δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε τίποτα άλλο τα σκάει και με γεια του!

Batman12

Όσοι λένε ότι είναι πολύ υψηλή η τιμή και θέλουν να πιάνουν τα κορόιδα δίκιο έχουν.Οι χαρακτηρισμοί όμως δεν έχουν θέση όσον αφορά σε αυτούς που τα αγοράζουν μην ξεχνάτε ότι δεν είναι όλοι σχετικοί με την τεχνολογία και είναι αρκετά πιθανό να μην ξέρουν που αλλού να ψάξουν να βρουν το ίδιο τηλέφωνο όπως π.χ. σκρουτζ,ebay κτλ.Βεβαίως μέσα σε αυτούς υπάρχουνε και τα κορόιδα που πιθανόν να γνωρίζουν ότι είναι αλλά να μην τους ενδιαφέρει κιόλας καθώς τα λεφτά δεν είναι θέμα.Τα κορόιδα και τα “κορόιδα” υπάρχουν όπως και να το κάνουμε.Δεν υπάρχει λόγος να κριτικάρει ο ένας τον άλλον στην τελική δεν το θέλεις μην το αγοράσεις.Εδώ είμαστε για να κριτικάρουμε την συσκευή όχι ο ένας τον άλλον κα8ένας έχει το δικό του πορτοφόλι.Το πιο αποδοτικό κατά την γνώμη μου είναι να περιμένεις 3 μήνες περίπου να εξαλειφθούν τυχόν παιδικές ασθένειες στα καινούργια κινητά και παράλληλα πέφτει και η τιμή τους στο σκρουτζ.

Batman12

Επίσης το κινητό είναι Απίστευτο!!!!!!

chris

versavel χαχαχαχαχα σ’ωραιος ρε

Ζαφειρης

@versavel Κλασσικος Ελληνας.Τα χωνεις σε ολους και βγαζεις τον εαυτο σου απ εξω.Αληθεια ποιος σου ειπε εσενα οτι καποιος απο μας πηγε με δανεικα στη Μυκονο? Αλλα μια ζωη αυτο ημασταν.Οταν μας συμφερει τα χωνουμε σε ολους και μας φταιει το συστημα και η ατιμη η κοινωνια χωρις να αναλογιστουμε τι καναμε εμεις για να τη φτιαξουμε ή ποσο πισω συνεισφεραμε και εμεις να παει.Πολυ μαγκια

Teo

@MasterMind
Πολλα Like φιλε +1

alex

htc hd2 apla.

kostas

Το ότι οι ίδιοι σε όλα τα θέματα κράζουν αυτούς που λένε για υψηλές τιμές και τους φαίνονται φυσιολογικά τα 700 και 800 ευρώ λίγο περίεργο δεν είναι? ούτε στην htc η στο πλαίσιο να δουλεύατε ρε. ούτε μετοχες να είχατε. Δλδ να λέμε και ευχαριστώ για τις τιμές αυτές! Το θέμα είναι ότι η htc και άλλες βγάζουν 8 στα 10 πανάκριβα κινητά και αυτά διαφημίζουν και προωθούν πιο πολύ. Εννοείται δεν θα το πάρουν όσοι δεν μπορούν. επιλογές υπάρχουν αλλά όχι να μη μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι ακριβό, όταν ΕΙΝΑΙ!

Ιωαννης

Βαριεμαι να διαβαζω τετοιου ειδους σχολια,φτανει χορτασαμε!τι θελετε να κανει η HTC και η καθε HTC μαγκες; να μειωσει τις τιμες και το κερδος της επειδη στην ελλαδα η κατασταση ειναι αθλια; γινετε; η καθε εταιρια κοιταει να εχει το περισσοτερο κερδος!ξερουμε ολοι την κατασταση στην ελλαδα και πως εχουν τα πραγματα,αλλα τι θελετε να γινει ακριβως,τι τιμες περιμενατε οταν πριν 2 χρονια το S2 ειχε 600ευρω?και μην φερετε ως παραδειγμα το nexus 4,γιατι μιλαμε για κατωτερο κινητο συγκριτικα με το Z η το ONE ,oχι σε επεξεργαστες και τετοια,αλλα στα περιφερειακα τους το καθενα.Σιγουρα δεν ισχυει το οτι πληρωνεις περνεις,οταν μιλαμε για κινητο 770 ευρω,αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες,με λιγοτερα λεφτα που ειναι αξιοπρεπεστατες…αν περιμενατε οτι η ναυαρχιδα της καθε εταιριας για ολοκληρο το ετος,η πιο απλα,τα τελευταια χαρακτηριστικα στα κινητα θα κοστιζαν 500 ευρω,μαλλον κατι μπερδεψατε…!Η HTC και 500 ευρω να το εβγαζε,οπως και η Sony το Z παλι για το οτι εχει 1 μισθο και οτι ειναι ακριβο θα λεγατε!ειναι πιο ακριβο απο τις αλλες ευρωπαικες χωρες σιγουρα,αλλα και εκει κανα 100αρι λιγοτερο να εχει,ετσι παλι μισθος ειναι,αλλα σε χωρες οπως η γερμανια,δεν ειναι ο βασικος μισθος 600 ευρω,ετσι δεν μπορει η καθε εταιρια,να μειωσει τις τιμες… Συνέχεια »

giorgos

Γενικότερα οι τιμές τον κινητών είναι τσιμπημένες, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Darth

@Ιωαννης
δεν βλέπω να κατηγόρησε κανείς την htc στο εξωτερικό είναι μια χαρά η τιμή εδώ είναι +200 ευρώ σχεδόν…….

επειδή στην Ελλάδα έχουμε φόρους από άλλον γαλαξία και στον τομέα της αισχροκερδειας πιάνουμε την πρωτιά δεν μας φταίει htc και η κάθε htc

στο εξωτερικό σε αρκετά μεγάλα μαγαζιά που βλέπω είναι περίπου 620 630 (εκεί γύρο είναι μαζί με των φόρο) εδώ είμαστε σε άλλη γη και σε άλλων πλανήτη

Versavel

Με το σκεπτικό κάποιων εδώ μέσα, το HTC One στην Βουλγαρία όπου ο μέσος μισθός είναι 200-300 ευρώ, θα πρέπει να πωλείται στην χώρα αυτή 200 ευρώ! Όμως δεν είναι έτσι παιδιά. Ακόμα και στην Βουλγαρία και στην Αλβανία και στην Ρουμανία όπου οι μισθοί είναι το 1/3 από την Ελλάδα, το κινητό αυτό θα κοστίζει όσο και εδώ περίπου. Τι να πουν λοιπόν οι άνθρωποι στα κράτη αυτά; Να ζητήσουν από την HTC να τους κάνει την τιμή στα μέτρα τους; Ε, τότε όλοι θα πεταγόμασταν ως τα Τίρανα θα το παίρναμε 200 ευρώ και θα λέγαμε μετά: “πω πω, τους έπιασα κορόιδα τους Ταιβανέζους”…

Dre

@Teo (17) “Δεν νομίζω να ήρθε καμια εταιρία να σε πάρει από το σπίτι και να σε πάει στα καταστήματα να αγοράσεις το προϊό της” — Αυτό είναι λογική δηλαδή;;; Ο καταναλωτής πρέπει να συμβαδίζει με τις επιταγές της αγοράς ή η αγορά με τις επιταγές του καταναλωτή; Πόσο πρόβατα πρέπει να γίνουμε ακόμα δηλαδή; Αν αύριο κάποια εταιρεία ανεβάσει την τιμή του ψωμιού σε 50 ευρώ το κιλό θα λες τα ίδια; Το πραγματικό κόστος αυτού του κινητού, κατασκευή, hardware, software, R&D, marketing cost, distribution cost, δεν ξεπερνά τα 160 ευρώ. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται ταξίδια αναψυχής και πολυτελή αυτοκίνητα σε κάποιους, αν είσαι από αυτούς καλά κάνεις και έχεις τέτοια άποψη. Η ουσία είναι ως καταναλωτές να απαιτήσουμε ποιοτικά προϊόντα σε σωστές τιμές και όχι να πληρώνουμε ένα προϊόν +160 ευρώ από την τιμή πώλησής του σε άλλες χώρες. @ Ιωαννης(78) & _ (81) Δεν είπε κανείς να ρίξει τις τιμές της μία εταιρεία επειδή εμείς είμαστε μπατίρηδες. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καταναλωτής είναι να αποβάλει τις τοξίνες του marketing από το μυαλό του και να σταματήσει να τρώει κουτόχορτο, αποβάλλοντας τις τεχνίτες ανάγκες που του δημιούργησαν. Αλλά αφού βρίσκουν πρόβατα… καλά μας κάνουν. Όπως λέει… Συνέχεια »

Ιωαννης

@Darth

δεν διαβασα ολα τα σχολια,διαβασα μερικα,γιατι καθε φορα που ανακοινωνονται τιμες ειναι τα ιδια..πωω,οσο 2 μισθοι,δεν πανε καλα,και γιατι να μην παρω Laptop με τα ιδια λεφτα,και δεν ειναι σοβαρο,και τελικως βλεπω σε σχολια η συζητηση να καταληγει στην παγκοσμιοποιηση και στο καταναλωτικο προτυπο 😛
και 539 να ειχε,και παλι θα υπηρχαν ατομα που θα το θεωρουσαν ακριβο και θα λεγανε ακριβως οσα ανεφερα απο πανω..
οι φοροι ως καθαροι φοροι απο το κρατος,ειναι αντι για 21%,23%,δεν ανεβαζει αυτο τις τιμες τοσο,αλλα ο γερμανος,το πλαισιο,και γενικα οι μεγαλες αλυσιδες και ακριβως,μιλαμε για αισχροκερδεια..
μα πες μου,630 ευρω,για τετοια χαρακτηριστικα,οταν περισυ ενα s3,προπερσι ενα s2 και παει λεγοντας ειχαν τετοια τιμη,δεν ειναι μια λογικη τιμη?

@Versavel +1 φιλε,αυτη ειναι η αληθεια

G.E

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω σε όλα τα τεχνολογικά forum για τις τιμές στην Ελληνική αγορά, θα ήθελα να μου πεί κάποιος από σας που φωνάζετε, έχε ένα μαγαζί με 10-15 υπαλλήλους, πλήρωνε φορολογία 45% στο κράτος, τα χαράτσια της κάθε Δ.Ε.Η και έλα μετά να μου πείτε αν θα μπορούσατε να το κρατήσετε το μαγαζί… Δεν υποστηρίζω την τιμολογιακή τιμή των καταστημάτων, αλλά πρέπει επιτέλους να ζήσουμε στην πραγματικότητα σ’αυτή τη χώρα

kostantinosid

μηπως να τα λυπηθούμε κιόλας τα γνωστά καταστήματα (βλέπε πλαίσιο και άλλα) να αφήνουμε και κανα μποθρμποθάρ? ΕΛΕΟΣ πια! να καλά τα ιντερνετομάγαζα….. και ελληνικά και μη…

Γιώργος

Στην πραγματικότητα ζούμε στη χώρα αυτή γι αυτό και δεν αγοράζουμε εδώ και καιρό απ τα μαγαζιά αυτά.

GIORGOS

729 το εχει το πλαισιο 😛

μου αρεσει αλλά πολύ ακριβό

G.E

Άν ζούσεμε στην πραγματικότητα Γιώργο, με 700 εύρω βασικό μισθό (και πολύ βάζω) δέν θα κοιτούσαμε να αγοράζουμε κινητά 600-700-800 εύρω….

Γιώργος

ΟΚ να μιλήσω για μένα και σίγουρα το κανουν και πολλοί άλλοι. Ακόμη και γω που δεν έχω θέμα να δωσω αυτά τα χρήματα για κινητό, πάλι θα προτημήσω να το πάρω απ αλλού. και ευτυχώς όλο και πιο πολλοί ξυπνάνε σιγά σιγά.

Tedd

Oσο ανεβαινει η τιμη του iphone αυτο θα γινεται.. Θα αναπροσαρμοζουν την τιμη τους ωστε να μεγαλωνει αλλα παραλληλα να μην ξεπερναει αυτη του μηλου…

Δημήτρης Κ.

Το ότι κάποιοι κάποιοι αγοράζετε το 5ο μηλαράκι με 850 ευρουλάκια στην ίδια χωρητικότητα
αν θυμάμαι καλά δεν σας πονάει καθόλου έτσι?Κ σε μερικούς μήνες κ τα ίδια θα κάνετε κ θα τρέξετε να το πάρετε κ μόλις βγεί ένα αντάξιο μοντέλο πάλι κόπια-πάστα τα σχόλια σε κάθε σχετικό topic…

rrr

σιγά μη στάξω 750 ευρώ για να πάρω μια αντιγραφή με άθλια camera και αμφιβόλου απόδοσης ui!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.