HTC One (M7), Διέρρευσε η πρώτη press φωτογραφία;

Το HTC M7 ή απλά HTC One θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο (το Techblog θα είναι εκεί) και όπως όλα δείχνουν η εμφάνισή του θα είναι αυτή που διέρρευσε στα μέσα Ιανουαρίου αν επιβεβαιωθεί και η σημερινή φωτογραφία press που ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο Twitter οι Evleaks.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC M7 έχουμε ακούσει για οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας S-LCD3 με ανάλυση FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και μπαταρία 2300 mAh.

HTC One, HTC One (M7), Διέρρευσε η πρώτη press φωτογραφία;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Εμένα προσωπικά μου αρέσει.Μου δίνει μια premium αίσθηση.

maelko

Πολύ ωραίο. Η αρχική οθόνη δείχνει να είναι εμπνευσμένη από τα windows phones.

Στάθης Κ.

Πολυ ομορφο HTC για αλλη μια φορά, αλλα το one x μου εχει κλεψει την καρδια. Και επειδη θελω να το παρω μια απο αυτες τις μερες θελω βοηθεια. One x ή One XL. Ξερω για τις διαφορες (το One XL εχει LTE και Dual core). Θελω να ξερω τη επεξεργαστη θα προτιμησω.

Panos.M

Κατασκευη με υποφαινομενη ποιοτητα apple σε συνδυασμο με την απεραντοσυνη του android ! Παρα πολλα υποσχομενο αν και λογικα θα τη θελει την 600αρα του!

kotsios1998

δεν ξερω γιατι αλλα τα πανω και κατω ασπρα μερη μου φαινονται σαν φτηνιαρικο πλαστικο..μπορει να κανω και λαθος

κρις

Χαχα,ειναι ακριβως ιδιο με το blackberry Z10..θα γελασουμε

Johntsia84

Αν είναι έτσι είναι τέλειο το μόνο που βλέπω νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερο από το one x να δούμε βέβαια και το SGS IV και βλέπουμε.

μαρκος xperia

Δεν μου αρέσει καθόλου. Αδιάφορο design ( προσωπική άποψη ), HTC sense, τα πλήκτρα είναι χάλια το πλήκτρο του multitask δεν υπάρχει ( δηλαδή έτσι το δείχνει η εικόνα ) και η μπαταρία πολύ μικρή.
Αν είναι έτσι δεν θα μου αρέσει. Το UI μου κάνει αντιγραφή WP8….

θανασης

βασικα δεν σημενει οτι αυτο που βλεπουμε ειναι η αρχικη του κινητου,μπορει να ειναι το notification η κατι αλλο..ο σχεδιασμος ωραιος ειναι για μενα με προστα τα ηχεια ,τωρα θα διξει.. 🙂

AndroGen

@Panos.M
Μακάρι να είναι αυτό!
Εγώ πάντα έλεγε ότι εάν το θα ήταν to iPhone με Android OS, εγώ δεν θα σκεφτόμουν 2 φορές για να το αγόραζα. Έχοντας υπόψη ότι και οι δύο εταιρείες έχουν κάνει peace στον πόλεμο με τοις πατέντες.
Τούτο μ’αρέσει πολύ…

Αποστόλης Ρόδος

Πανέμορφη συσκευή για μένα.

Nikos

Αυτο που βλεπουμε ειναι η επομενη συσκευη της apple μετα πυρηνικο ατυχημα του τσερνομπιλ.
Αν ειναι πραγματικη η φωτογραφια πραγματικα εχω απογοητευτει περιμενα κατι αναμεσα
σε droid dna και butterfly.

Demetris

λίγο iphone ή μου φαίνεται???

dimpep

Αδιάφορο προσωπικά
Το κουμπί για το multitask δε θα υπάρχει. Επίσης το όνομα είναι κάπως…One! Ok μινιμαλιστικό δεν λέω αλλά όταν έχεις ήδη βγάλει One X,V,XL, S, SV κλπ θα σε ρωτάνε…ποιό one!?

md03582

Όμορφο είναι αλλά νομίζω οτι το one x (του οποιου είμαι και κάτοχος) καθώς και το one s είναι πολυ πιο όμορφα

Jacob

Καλος σαν σχεδιασμος… Άξιο,όμως, παρατήρησης ειναι οτι εφυγε το ασχημο ρολοι της htc!! yeah!

md03582

το ασχημο ρολοι… μαλιστα… τι αλλο θα ακουσουμε..

δημητρης

ωραια εμφανιση!μπραβο πολυ καλη δουλεια! ξερετε τι πιστευω? θυμαστε περσυ? η htc ηταν η πρωτη εταιρεια που χρησιμοποιησε τον tegra 3…κατι μου λεει πως και φετος θα ειναι η πρωτη που θα χτησιμοποιησει τον tegra 4! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΛΛΟ SNAPDRAGON S4..ΦΤΑΝΕΙ!

giatrex

Εμενα τα επανω και κατω μερη μου δινουν την αισθηση οτι αποτελουνται απο γυαλιστερο μεταλλο,τωρα αν αυτο ειναι αλουμινιο ή κατι αλλο δε ξερω παντως θα προτιμουσα να ειναι ολοκληρο το τηλ σε μαυρο χρωμα!!

Jacob

@md03582 ναι, γιατι? εγω το θεωρω ασχημο.. και πολλοι αλλοι… το ασχημο ρολοι εγινε αιτια παραπονων απο καταναλωτες… 😉 Ακομα και σε αυτο το site εχω διαβασει παραπονα! οποτε δεν ειμαι ο μονος 😉

kotsios1998

Δημήτρης εχω διαβάσει ότι η Toshiba θα βάλει πρώτη τον tegra 4 στα προϊόντα της ςλλα και πάλι ποιος ξέρει

md03582

@Jacob εσύ θεωρείς το ρολόι άσχημο και εγώ θεωρώ εσένα κακόγουστο. Στείλε μου σε παρακαλώ και εμένα να διαβάσω ένα άρθρο που να παραπονιούνται οι καταναλωτές (δηλαδή να παραπονιέται κόσμος, οχι ενας-δυο σπορποχώρι) οτι είναι άσχημο το ρολόι της htc. Αντιθέτως αυτό που έχω βρει είναι ένα κάρο ρολόγια στο playstore που θέλουν να μοιάσουν στο ρολόι του sense. Στην τελική widget είναι, αν δεν το θέλεις το βγάζεις

https://play.google.com/store/search?q=sense+clock&c=apps

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.