HTC One, Πρώτη ενδεικτική τιμή 630 ευρώ στο Expansys

Το HTC One αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου με τιμή που κάποιοι περίμεναν να ξεπερνάει ακόμα και τα 750 ευρώ, όμως το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys που δεν φημίζεται ότι είναι και από τα πιο οικονομικά, παρουσιάζει σήμερα μια πρώτη ενδεικτική τιμή για προ-παραγγελία για το μοντέλο με τα 32GB στα 630 ευρώ.

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή θα είναι η επίσημη τιμή του HTC One όταν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, μπορούμε όμως από τώρα να κάνουμε τους υπολογισμούς μας. Τι σκέφτεστε; Θα ξεκινήσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη για το One?

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys εδώ.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One τιμή, HTC One, Πρώτη ενδεικτική τιμή 630 ευρώ στο Expansys

Kudos to Giorgos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rapid0s

Ελπίζω να φέρουν την LTE version στην Ελλάδα, γιατί από την HTC όλα να τα περιμένεις !!!

Δημήτρης

και το iphone 5s θα το πουλανε παλι 750….βλαμενη apple

antonis

μονο 630? 750 ακουγα.. οχι οτι ειναι λιγα τα 630 βεβαια.. ειδικα την εποχη αυτην..

Ζαφειρης

Πλεον οι τιμες ολων των high end smartphones εχουν ξεφυγει και τα καθιστουν προσβασιμα μονο για τους πλουσιους.Για ολους τους υπολοιπους κοινους θνητους ειναι απλησιαστα τουλαχιστον μεχρι να κατεβουν 100-200 ευρω.Μεχρι τοτε απλα θα τα κοιταμε μεσα απο τα blogs!

Δημητρης

630 για ενα κινητο;Πατε καλα;Με τα ιδια χρηματα,αγοραζεις λαπτοπ!Για μια χωρα του εξωτερικου,με διπλασιους και τριπλασιους μισθους,ειναι λογικες αυτες οι τιμες.Για την Ελλαδα του 500ρικου,ειναι απλησιαστες.Και επειδη δεν μπορουν να ριξουν την τιμη σε μια αγορα(ειδικα οταν αυτη εχει φπα 23%),απλα δεν το αγοραζεις.Μην γινεστε σαν μερικους που εχουν 600 ευω κινητο,και δεν εχουν καρτα ουτε για αναπαντητη…

GiannisWST

Παιδιά η τιμη ειναι καλη. Καταλαβαίνω που το λέτε ακριβο για τα σημερινα ελληνικα δεδομένα. Αλλα σκεφτείτε οτι η συσκευη ειναι καινούργια, εχει 32gb αποθηκευτικού χώρου και φοράει οτι πιο τελευταίο απο άποψη τεχνολογίας (τελευταιο επεξεργαστη της Qualcomm, οθόνη 468ppi). Αν δεν πήγαινε για εξαφάνιση η htc δεν θα το τιμολογουσε έτσι.

Συνεπώς μην γκρινιαζετε τοσο. Ειναι καλύτερη τιμη απο του Ζ για αρχη. Μετα θα πέσει. Αντικειμενικά όλοι το περίμεναν πολυ παραπάνω.

Giannis Charp

Ότι και να λέμε οι τιμές είναι αδικαιολόγητες!Όλοι το πιάσανε το νόημα και θέλουν να κάνουν αμέσως λεφτά.Αααα και η κρίση είναι παγκόσμια δεν είναι μόνο στην Ελλάδα…

Gabriel

Στο Clove το έχει στα €590 (https://www.clove.co.uk/htc-one).

Φίλιππος

Το περιμέναμε κοντά στα 700, οπότε μια χαρά ακούγεται η τιμή! Τώρα για όσους μονίμως κλαίγονται με την κρίση, δεν τους υποχρέωσε κανείς να το πάρουν…Ούτε αυτό, ούτε κανένα άλλο. Ας πάρουν όποιο αντέχει η τσέπη τους και ας σταματήσουν να γκρινιάζουν!!! Κι εμένα μου αρέσουν τα supercars αλλά επειδή δεν μπορώ να τα πάρω δεν κάθομαι να γκρινιάζω για τη τιμή τους! Έλεος με τη μιζέρια σας… Πηγαίνετε να μιζεριάσετε αλλού, στο σπίτι σας, στους φίλους σας κτλ.. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας ανεχόμαστε!

Giannis Charp

Από πότε κύριοι η άποψη μας ότι μια συσκευή θεωρείται γκρίνια;
Δηλαδή το να σου φαίνεται κάτι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει είναι γκρίνια:Εσείς που τρέχετε κάθε φορά να λέτε ότι οι τιμές είναι μια χαρά,δεν είστε γκρινιάρηδες;
@Φίλιππος μαζέψου λοιπόν…

Giannis Charp

edit: Από πότε κύριοι η άποψη μας ότι μια συσκευή θεωρείται ακριβή είναι γκρίνια;

jimo

βρε παιδια τι στεναχωριεστε για την τιμη!! καντε λιγο υπομονη και σε συντομο χρονικο διαστημα θα βγει καποιο αντιστοιχο απο zte και huawei και θα εχει λιγοτερα λεφτα με το ιδιο harware

και το προβλημα δεν ειναι οι τιμες το προβλημα ειναι οι μισθοι που περνουμε τα κινητα μια χαρα τιμη εχουνε (αντε ισως λιγο παραπανω λογο φπα) εμεις ειμαστε ελλαδισταν φτεμε και ψηφιζουμε για να εχουμε βασικο μισθο 560 ευρω με πτυχιο και 12 ωρες δουλεια και μας λενε οτι ειναι και πολλα!!!!

Ζαφειρης

Μαζευτηκαν οι φραγκατοι να μας πουν οτι γκρινιαζουμε επειδη θεωρουμε πολυ υψηλη τη τιμη!
Δεν ηξερα οτι απαγορευεται να κανουμε κριτικη.
Οσους απο εσας σας περισσευουν και μπορειτε να το παρετε μαγκιας σας.
Οσοι παλι το παρετε με τα λεφτα του μπαμπα παλι μαγκια σας 😉
Το ταπεινο μου nexus s αποδειχτηκε σκυλι και με ικανοποιει τα μαλα!!:)))

dimitris

Διαφωνώ με αρκετούς φίλους.’Οταν μπορείς να αγοράσεις ένα λαπτοπ με πολύ λιγότερα χρήματα, τότε δεν φταίει μόνο ότι είμαστε στην Ελλάδα.Είναι υπερβολικά υπερτιμημένα.Κι όσο οι τιμές του Iphone θα ανεβαίνουν και μερικοί μερικοί θα το αγοράζουν ακόμα όσο ψηλά και να πάνε, τόσο θα λένε και οι υπόλοιπες εταιρίες “Αφού δεν αντιδρούν με τις τιμές του iphone, ας τους βαρέσουμε κι εμείς στο κεφάλι!! “

Notis

Πολύ δυνατή συσκευή! Αλλά αρκετά μεγάλη για τα γούστα μου. Μέχρι 4.3′ είναι υπέρ αρκετές, κυρίως από άποψη φορητότητας.

Όσο για την τιμή..δεν έχω να προσθέσω κάτι πολύ παραπάνω, είναι αναμενόμενο να χτυπάει ταβάνι στην αρχή της κυκλοφορίας της! Δείτε όμως για παράδειγμα την τιμή του NOKIA Lumia 900 έχει φτάσει αισίως στα 300ευρώ! Η κουβέντα περί υψηλής τιμολόγησης είναι τουλάχιστον άτοπη και “παιδιάστικη”!..(ας μ επιτραπεί η έκφραση).

karkavelas

Πολλά πράγματα μπορείς να κανείς με 600 ευρώ και λάπτοπ μπορείς να αγοράσεις.
Μπορείς όμως το laptop να το βάλεις στην τσέπη σου;
Αυτό λοιπόν πληρώνεις.
Τεχνολογία που άλλοι χρυσοπληρωνουν υπαλλήλους για να τα καταφέρουν.

Nikos

Εκπληκτικη συσκευη,
Η καλυτερη android συσκευη που υπαρχει,
Οποτε ναι αρχιζω να μαζευω λεφτα!
Καταπληκτικη και η τιμη!

(Φυσικα περιμενω και το s4)

Billys

Αν το S4 ειναι πλαστικο και δεν εχει καμια σοβαρη “βλακειουλα” που να με εντυπωσιασει περισσοτερο απο αυτες του ΟΝΕ , (zoe κλπ) , τοτε το χτυπαω ! Στη χωρα μου θα ‘ρθει περιπου στο 550αρι (+- 50 ευρω) , οποτε κομπλε !

konstantinos

Είναι πολύ ωραία συσκευή και σε άλλη εποχή θα ήταν καλή η τιμή της. Οχι όμως σήμερα.
Φίλιππος εμείς όμως οι φτωχοί και μίζεροι ανεχόμαστε ανθρώπους που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πρόσεχε τι γράφεις γιατί προσβάλλεις αρκετούς ανθρώπους. κάτι που δεν έκανε κανείς σε σένα. ( και είναι το μόνο εύκολο να γίνει)

george_m

καλά από τεχνικά χαρακτηριστικά σκίζει! και από τιμή μας σκίζει λίγο, αλλά τι να πει κανείς!έχει γίνει πολυτέλεια και η τεχνολογία.Σε σχέση με τους υπολογιστές ίσως είναι υπερτιμημένα γιατί μπορεί να είναι σε μέγεθος μικρά αλλά κανείς δεν κρατάει ένα κινητό όσο ένα laptop πχ. Δεν αντέχουν και τόσο. Τέλος πάντων μη χαρακτηριστώ και εγώ μίζερος από κάποιους……. την άποψη μου λέω.

Jacob

@Φιλιππος, απλα τραγικος… Αμα ειναι ετσι ας τα κοστολογησουν στα 1000Ε να τα παιρνεις μονο εσυ..! ελεος δηλαδη. Εδω ειναι forum και γραφουμε την αποψη μας για το καθε τι… μπαταρια, οθονη, τιμη! Ολα!

dimitris

@Φίλιππος εύχομαι μόνο να μην έχεις 15 πιστωτικές και 10 δάνεια και να το παίζεις και ότι δεν μυζεριάζεις από πάνω….γιατί αυτοί που κατηγορείς ότι μιζεριάζουν μάλλον έχουν αίσθηση της κατάστασης και της πραγματικότητας…ας κοιτάζει λοιπόν ο καθένας τον εαυτό του…

Mourlos

Μάγκες πολύ ωραίο το htc είμαι fan αλλα το xperia πολύ ποιο τούμπανο !!!!κ για 50 – 40 euro το xperia θα πάρω!!!! Δεν δίνει κάτι το φοβερό το htc one !!! Φίλακια!!!!

Φίλιππος

Είστε όλοι τραγικοί, πραγματικά! Κι εγώ άνεργος είμαι και δεν θα το πάρω κατά 99%, εκτός κι αν έρθει σε δωράκι! Αλλά αυτό δεν με κάνει να μιζεριάζω! Απλά δεν θα το πάρω και τέλος!!! Όπως είπε και ο Ζαφείρης πιο πάνω (το Nexus τον ικανοποιεί τα μάλα), έτσι κι εγώ θα μείνω μ’αυτό που έχω και όλα καλά. Εδώ όμως, μιλάμε για τη τιμή ενός flagship smartphone, το οποίο αντικειμενικά έρχεται σε καλή τιμή (iPhone5 700+ ευρώ, Xperia Z 700 κτλ.)…Το τι “σηκώνει” του καθενός η τσέπη, είναι υποκειμενικό, οπότε είναι άλλο θέμα.
Πριν 5 χρόνια (η περίοδος των παχιών αγελάδων στην Ελλάδα) το Nokia N95 είχε έρθει με 730 ευρώ!!! Τότε, κανέναν δεν άκουγα να γκρινιάζει για τη τιμή του…Τώρα βέβαια η HTC (και κάθε εταιρία) θα πρέπει να λάβει υπόψιν ότι οι νεοέλληνες είχαν συνηθίσει αλλιώς (you know, BMW-Porsche-iPhone ect), και τώρα που τους έκοψαν τους μισθούς, θα πρέπει κι αυτή να δίνει τη ναυαρχίδα της τζάμπα για είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!! Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν τους νοιάζει για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να με κράζετε…κι εμένα και όποιον άλλον φταίει για την όλη κατάσταση!!!
Καληνύχτα και καλή συνέχεια.

Άρης

και τι δε θα έδινα να υπήρχε τοοοοση αντιπαράθεση σε αυτή τη χώρα σαν αυτή
για τα κινητά κ σε άλλους τομείς….
εκεί που πονάμε σα λαός !
αλλά δεν…..
καληνύχτα Ελλάδα !
Υ.Γ.
η σωστή κρίση για όλα περνά μέσα από την
ωριμότητα που ερχετε (…δεν !) με τα έτη.
ελπίζω τα πιο “χαζά” σχόλια να είναι από άτομα κάτω των 22.πχ γιατί αλλιώς ούτε μια στο εκατομμύριο δε εχουμε μέλλον!!!

Νιο

H τιμη καλη φαινεται σε σχεση παντα με τα αλλα κορυφαια κινητα. Τωρα το μελλον εξαρταται απο εμας τους ιδιους. Οι Ελληνες δεν πεθαινουν ΠΟΤΕ.! Κοιταχτε γυρω σας, αγαπηστε, αγωνιστειτε, οραματιστειτε, ρισκαρετε, εκφραστειτε.! Κυνηγηστε τα ονειρα σας με οποιοδηποτε κοστος.! Αποτυχια ειναι να μην προσπαθησετε. Και ενωστε αφοβα τις φωνες σας με τις φωνες των αλλων ανθρωπων που ζουν και δουλευουν πλαι σας, για ενα καλυτερο κοσμο, πιο ανθρωπινο!…

tsekboy

Εγω θα πω κατι που συνέβη ενω εργαζόμουν όσο τσακωνόσασταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα:

(δουλεύω σε ιδιωτικό νοσοκομείο κι απόψε ήμουν στο ταμείο των Επειγόντων)

Έρχεται κάποιος 30χρονος που είχε γδάρει τη πλατούλα του σ ενα αντικείμενο. Τον είδε ο χειρουργός, του περιποιήθηκε το “τραύμα”, του έκανε αντιτετανικό συν κάποια άλλα φάρμακα, και έφτασε η ώρα να τα πληρώσει. Μη σας τα πολυλογώ, φυσικά και αυτός δεν πιστεψε τον υπάλληλο και έβγαλε το iphone 5 του, για να πάρει την ασφαλίστρια του να τ ακούσει απ το στόμα της, αν λέω αλήθεια οτι έπρεπε να πληρώσει -σιγά μην τον έπιανα κορόιδο, εγω ο υπαλληλάκος με το nexus4.

Ο ελληνάρας με το κινητό των 700+ ευρώ, πήρε μες τη νύχτα την τύπισσα, για να τσεκάρει αν όντως δεν του κάλυπτε η ασφάλεια του τα 9,06 (ναι, καλά διαβάσατε, εννιά ευρώ και έξι σέντς!!!!).

Αυτοί είμαστε σαν λαός. Ζούμε για την ποζεριά και ας γινόμαστε ρεζίλι.

Και για να μην πάω πολύ off topic, πολύ όμορφο το htc, αλλα το πάπλωμα μου, μου έφτανε μόνο μέχρι το nexus4.

Κάποιος πρώην κάτοχος iphone4.

dimitris

Το ερώτημα είναι άλλο. .. μαύρο η άσπρο

Mourlos

Tsekboy@ +1000

Giannis Charp

@tsekboy σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου κι εγώ μέσα στον χώρο της υγείας είμαι και κάτι τέτοια είναι καθημερινό φαινόμενο.Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι γιατί ο άλλος με το 700€+ smartphone ζήτησε να μάθει για την ασφάλεια του έστω και για 9,06€,αλλά γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια και ξύπνησε ξαφνικά τώρα!Δεν έχει σημασία που ήταν 9,06€ γιατί κι αυτά ο ασφαλισμένος από την τσέπη του τα πληρώνει,απλά έπρεπε ως λαός όλα αυτό το διάστημα να μην λέμε: έλα μωρέ σιγά για 100€,έλα μωρέ σιγά για 300€ δεν πειράζει κτλ κτλ. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει τώρα και με τις τιμές των κινητών.Μέχρι τώρα δεν μιλούσε κανένας η τουλάχιστον ήμασταν λίγοι αυτοί που δυσανασχετούσαμε με τις τιμές,όχι επειδή δεν είχαμε λίγα λεφτά στην άκρη αλλά γιατί ήταν κοροϊδία.Φτάσαμε λοιπόν τα smartphone να έχουν πιο πολύ από ένα λαπτοπ και οι δικαιολογίες παραμένουν οι ίδιες: το smartphone κάνει ότι και το λαπτοπ κτλ κτλ. Συμπέρασμα: 1) Ένα smartphone δεν μπορεί να κάνει με τίποτα ότι ένα λαπτοπ η ένα desktop(τουλάχιστον όχι εν έτη 2013). 2)Ένα smartphone δεν δικαιολογείται να έχει αυτές τιμές από όποια πλευρά κι αν το δεις. 3)Ας σταματήσουμε να θεωρούμε φυσιολογικό κάτι που δεν είναι,γιατί έτσι όπως πάει το… Συνέχεια »

jimo

@tsekboy Μιλας σαν καποιον καημενο που δεν εχει λεφτα για Iphone και κραζεις τον συνανθρωπο σου που εχει και πληρωνει και ιδιωτικη ασφαλεια απο οτι καταλαβα !!! πρωτον καλα εκανε και πηρε τηλεφωνο αφου πληρωνει ασφαλεια πρεπει να ξερει για το τι πληρωνει δεν ειναι για τα 9 ευρω οπως επειδικτικα λες ! επειδη εσενα σε πιραζει που δεν μπορεισ να παρεισ iphone δεν σημαινει οτι οσοι εχουνε σου χρωστανε να πληρωνουνε ουτε 1 λεπτο του ευρω για να λες εσυ οτι δεν εγιναν ρεζιλι !! η επιθεση σου αυτη ειναι το λιγοτερο ανανδρη ! επειδη καποιος εχει λεφτα για Iphone δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενος να ειναι εκατομυριουχος ουτε οτι πρεπει να πληρωσει εστω και 1 σεντς οπως λεσ για να μην γινει ρεζιλι ιστα ματια σου μεγαλε κριτη των ανθρωπων !!! μονος σου εκανεσ τον διαχωρισμο λεγοντας οτι εισαι υπαληλακος κατοχοσ nexus4 αυτος δεν σου ειπε τιποτα !!κομπλεξ κατωτεροτητας λεγετε!!! – και αυτη την συμπεριφορα την εχουνε ολοι οι ελληνεσ μην δουνε καποιον να εχει κατι που θεωρουν καλυτερο απο το δικο τους σκηλιαζουνε και παρακαλανε θεουσ και δεμονεσ να τουσ χαλασει η αν οδηαγανε ακριβο αμαξι να μεινουν απο βενζινη για να γελανε!! κρινεισ τουσ αλλουσ αλλα… Συνέχεια »

konstas71

Ακριβώς! το ότι δεν γκρίνιαζε ο κόσμος πριν 3-4 χρόνια δεν σημαίνει ότι και τότε ήταν ιδανικές οι τιμές απλά τότε που δεν υήρχε το ζόρι το οικονομικο τόσο πόλυ δεν ασχολούνταν και πολύ. Και δεν κατιηγόρησε κανείς την HTC μόνο για μερικους μερικους. όλες οι ναυαρχίδες υπετιμημένες είναι.
Ασε που φίλε @Charp τα pc δεν τα αλλάζει κανείς σχεδόν με την ίδια συχνότητα. Απλά ότι είναι στην επικαιρότητα τεχνολογικά το χτυπάνε.Και να πω ότι τα κατασκεύαζαν ευρώπη και με εργάτες που αμοίβονται και δουλεύουν ανθρώπινα… όπως αναφέρει και κάποιος πιο πάνω κρίμα η τεχνολογία να γίνεται τόσο πολυτέλεια. Και όλοι όσοι λένε ότι είναι ακριβά τα κινητά γενικά δεν σημαίνει ότι ντε και καλά ζορίζονται όλοι αυτοί οικονομικά….

jimo

ισως ξεφυγα λιγακι στο ποιο πανω ποστ αλλα ειληκρινα οι ελληνεσ ΕΙΜΑΣΤΕ ολοι για αθεοφοβοι εμενα αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου εδω που ζω και κατακρινω καθε τετοια συμπεριφορα!! δεν εχω κατι προσωπικο με τον @tsekboy οθτε με τον @mourlo απλα λυπαμαι για την κατασταση της χωρας μας και την κουλτουρα που δεν εχουμε!!!

αντι να μαλωνουμε και να αγωνιζομαστε να παρει ο ιδιωτικος υππαληλος απο 700 ευρω σε 1000 καθομαστε και κραζουμε και προτιμαμε να μην εχει κανενασ λεφα να παρει κατι καλο και ακριβο!

κοινωνικη συνοχη στον πατο ολοι τον ταφο του αλλου σκαβουμε!! λυπαμαι

Antreas

@jimo & @Φίλιππος: Βλέπω και στους δύο και δίκιο αλλά και εμπάθεια, και δυστυχώς, αυτό που τα μήντια μας εκπαιδεύουν καθημερινά: τα εύκολα και βιαστικά συμπεράσματα , τι γενικεύσεις και τις κατηγορίες. (1) Το τι κινητό βγάζει ο καθένας από την τσέπη του δε σημαίνει τίποτα. Π.χ. το δικό μου είναι εταιρικό, και θα το έχω για λίγο μόνο καιρό, καθώς το δοκιμάζει όλο το τμήμα του. Συνεπώς δεν γίνεται κανείς αυτόματα ούτε μάγκας ούτε ρόμπα με την εμφάνιση του κινητού του. (2) Το να ρωτώ για κάθε τι που μου ζητάν να πληρώσω, είναι υποχρέωση μου. Δεν είναι γυφτιά. Γυφτιά είναι να πετάω το τσιγάρο από το αμάξι στο δρόμο, να παρκάρω στα φανάρια, και μιας μιλάμε για κινητά να με ακούν όλοι (ακόμη και στον κινηματογράφο) επειδή πρέπει να μη χάσω κλήση, και στα τέτοια μου οι υπόλοιποι. Για τις τιμές τώρα: Στην τεχνολογία αγαπητοί μου, η πρώτη θέση πάντα κοστίζει: Είτε πρόκειται για καφετιέρα, είτε για αυτοκίνητο, είτε για φωτογραφική μηχανή, είτε για τηλέφωνο είτε…. Αν κάποιος τα έχει, ας τα δώσει. Μπορεί έτσι να χρηματοδοτεί και την “οικονομική θέση”. Θυμάστε πόσο είχε ένα Compaq laptop τη δεκαετία του 1980 και πόσοι μπορούσαν να το πάρουν???? Τυχαίνει… Συνέχεια »

jimo

@antreas xaxaxa πολυ ωραιος θα βαλω τωρα ενα spell cheker εχεισ δικιο! ωραια τα λεσ παντωε χερομαι!!

Giannis Charp

@Antreas θα σχολιάσω μόνο το κομμάτι που λες για τις τιμές.
Θα ήθελα λοιπόν να πω πως σίγουρα το νούμερο 1 πάντα κοστίζει,απλά νομίζω πως σήμερα πρέπει λιγάκι να αναθεωρήσουμε το τι μπαίνει και τι όχι στο νούμερο 1 και φυσικά τον λόγο που βρίσκεται εκεί.Δηλαδή αυτή την στιγμή δεν μπορώ εγώ να βγω έξω και να πουλήσω το νοκια 5800(λέω τώρα,χωρίς να το συγκρίνω φυσικά με το htc μην τρελαθούμε) 500€ μόνο και μόνο για το βάλω μέσα στην λίστα των No1 τηλεφώνων.
Τώρα θα μου πεις πάλι ότι το hardware που έχει το htc το βάζει μέσα στα top τηλέφωνα και θα σου απαντήσω πάλι πως δεν διαφωνώ.Όμως για όνομα του Θεού το να δίνουμε τιμές σε κινητά στα 700€+ δηλαδή περισσότερο από ένα λαπτοπ η pc είναι τραγικό.Δηλαδή το λαπτοπ η το pc είχαν λιγότερα υλικά για να κατασκευαστούν;Η μήπως η cpu,gpu κτλ δεν χρειάστηκαν ρομποτ και μηχανήματα που κοστίζουν εκατομμύρια;
Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι πως κανένα μα κανένα κινητό σήμερα δεν πρέπει να υπερβαίνει κατά την γνώμη μου τα 500€.

Mourlos

Jimo@ φίλε μου ναι τους κραζω όλους που μου σκάνε με το iPhone κ με τα ακριβά αυτοκίνητα κ σκάνε στο βενζινάδικο κ βάζουν 5ευρο βενζίνη κ το λένε ψίθυροιστα για να μην γελάνε…αυτοί έχουν κόμπλεξ …. Κ ναι κ 2,4λιτρα αυτοκινιτο έχω κ όταν πήγενα για καφέ έφευγε η βενζίνη σαν νερό κ γουστάρα …αλλα δεν το έπαιζα κάποιος…. Κ ναι για 10-5 εύρω ειναι ξεφτίλα…κ δουλεύω απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να έχω όσα γουστάρω κ δεν περίμενα να τελειώσω την σχολή μου για να δουλέψω …όπως πόλοι φίλοι κ γνωστοί μου δούλευα για να απολάμβανω ότι ήθελα ..τώρα έχουμε φάει όλοι ένα αγκουρι κ δεν μας αρέσει.οταν ο κάθε γονιός ακόμα κ οι δικοί μου θέλανε να μπει το παιδί τους στο δημόσιο η να γίνει γιατρός η δικηγόρος για ένα καλύτερο αύριο έτσι μας έφτασαν σε αυτά τα χάλια..τα κινητά αυτές της τιμές είχαν πάντα !!!οταν πήρα το qteck 2020i όσοι το ξέρουν έκανε 800 ευρώ τότε δεν έλεγε κανεις τίποτα ..κ όλα τα smartphone τόσο είχαν ..τώρα όλα ειναι ακριβά κ παει λέγοντας !!!!αυτες ειναι οι τιμές άλλοι τα περνούν για τα γκομενακια άλλοι για δουλειά κ άλλοι για χόμπι !!! Δεκτά όλα… Συνέχεια »

Versavel

Θεωρώ την συζήτηση περί τιμών ανώφελη… Κάθε εταιρία κοστολογεί τα προιόντα της όπως αυτή κρίνει και όχι όπως γουστάρει ο κάθε καταναλωτής και ανάλογα με τα εισοδήματα του ή την χώρα που διαμένει… Όποιος θέλει τούμπανο κινητό έχει τρείς επιλογές… 1) Δεν το αγοράζει γιατί δεν μπορεί, 2) το αγοράζει κάνοντας μία οικονομική θυσία γιατί είναι κ@&%#μένος για αυτό, 3) Περιμένει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πέσει η τιμή του και να το πάρει πιο φτηνά…
Εγώ παίρνω 1000 ευρώ τον μήνα, και επέλεξα την τρίτη επιλογή όταν πήρα το HTC Desire HD ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του… Δεν με χάλασε καθόλου, το έχω από το 2011 και είμαι μια χαρα… Έτσι θα κάνω και με το ONE… Θα το πάρω του χρόνου τέτοιο καιρό και ούτε με νοιάζει τι θα έχει βγεί ώς τότε… Απλά πράγματα… Απευθύνομαι σε αυτούς που γκρινιάζουν για τις ακριβές τιμές, βγάζουν λίγα χρήματα, αλλά θέλουν και το καλύτερο να είναι και φτηνό…
Να ξέρετε όμως όλοι κάτι… Το ακριβό είναι πάντα φθηνό… Όποιος το κατάλαβε είναι γάτα…

Mourlos

Versavel@ Γατούλα!!!!!! Πολυ καλο!!!!! Εγω της 2 επιλογής… Το desire το ειχα παρει μόλις βγήκε κ το έδωσα μετα απο 6 μήνες καλο τηλέφωνο!!!! Αλλα γατούλες!! Χαχαχαχχα. Γελάω ακόμα!!!

chris

Φοβερο κιν κ με απρόσμενα χαμηλη τιμη πρωτης τιμολόγησης.εσεις που λετε για υψηλή τιμή για να ξέρετε υπαρχουν κ κιν με 45ευρω, παρτε εκεινα..αλλα θελετε να κανετε και τη λεζαντα σας.με κιν 45ευρω δεν την κανεις αλλα με ενα μηλαρακι στα 740 την κάνεις τη λεζαντα σου κ την τιμουλα την κανεις τουμπέκα και το πινεις με το ζουμακι σου.οπως ολες οι εταιρείες οταν βγάζουν ενα high end μοντελο το εχουν ακριβο είτε ειναι αμάξι είτε πλυντήριο είτε καπότα ετσι κ οι εταιριες κινητών. Απευθύνεται σε λιγους το high end κ οχι σε ολους.υπαρχουν κ φθηνοτερα αξιολογα κινητά. Πρήζετε μπάλες μερικοί μερικοι.

Giannis Charp

Εντάξει παιδιά δεν θα ξαναπούμε την άποψη μας για τιμές,γιατί εμείς οι γκρινιάρηδες δεν πρέπει να έχουμε άποψη και συν της άλλης είμαστε φτωχομπινέδες,καρμιίριδες κτλ κτλ και φταίμε και για την τρύπα του όζοντος!
Τελικά έκανα λάθος στα όσα είπα μέχρι τώρα,τα κινητά πρέπει να κοστίζουν 2000+€ έτσι γιατί είμαι και πολύ Large τύπος.
Εύχομαι τώρα να νιώθεται ευχαριστημένοι όσοι δεν είστε γκρινιάρηδες,καρμίριδες κτλ κτλ.

Versavel

Giannis Charp@ ηρέμησε, κανείς δεν σε είπε καρμοίρη… Με το σκεπτικό σου τότε, πρέπει η Lamborghini να κοστίζει όσο ένα Ford Focus για να έχεις δικαίωμα στο όνειρο… Όπως υπάρχουν τα dreamcars υπάρχουν και τα dreammobiles…. Τόσο δύσκολο είναι πια να καταλάβετε; Και σου το λέει ένας που πάιρνει έναν βασικό μισθό, είμαι στο ενοίκιο, και έχω το ίδιο αυτοκίνητο εδώ και 15 χρόνια. Όμως επειδή γουστάρω να πάρω το ΟΝΕ, θα το αποκτήσω έστω και του χρόνου όταν θα έχει φτάσει σε τιμή εκεί που μπορώ να το πάρω. Απλά πράγματα ρε παιδιά…

Mourlos

Versavel@@@@ +++++++

dimitris

@Giannis Charp έχει απόλυτο δίκιο..τουλάχιστον εμείς που μάς λένε γκρινιάρηδες,καρμίριδες,φτωχομπινέδες,κτλ κτλ δεν χρωστάμε πουθενά…αυτοί πού το παίζουν και καλά large και τα σχετικά χρωστάνε τα κέρατα τους παντού και μάς το παίζουν και υπεράνω χρημάτων…

Versavel

dimitris@, ”δυό λαλούν και τρείς χορεύουν”… Μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά τα σχόλια…

Φίλιππος

+1 σε πολλούς!
Πολλοί που έπεσαν να με φάνε, μάλλον κατάλαβαν το σκεπτικό μου περί αντικειμενικότητας πάνω στο θέμα της τιμής. Μερικοί όμως σαν τον Giannis Charp, μάλλον δεν καταλαβαίνουν το τι διαβάζουν και εξακολουθούν να μιλάνε περί ανέμων και υδάτων και να υπερασπίζονται το δικαίωμα τους να λένε την (υποκειμενική) άποψη τους! Υποθέτω ότι μερικές λέξεις, όπως η αντικειμενικότητα, τους είναι άγνωστη! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να γράφουμε σε άλλη γλώσσα!!!
ΥΓ.: Επειδή κάποιος το ανέφερε πιο πάνω, δεν έχω καμία πιστωτική, δεν χρωστάω πουθενά, ΝΑΙ είμαι ένας από το 30% των ανέργων της χώρας και κατά 99% θα μείνω με τα κινητά που έχω (κρίμα, δεν θα μπορώ να πουλάω μούρη στα γκομενάκια!!!) γιατί δεν διαθέτω τώρα τόσα χρήματα για να πάρω το One παρόλο που μου άρεσε πολύ! Τέλος, ΝΑΙ, αντικειμενικά η τιμή είναι πολύ καλή για τέτοιο κινητό…Πολύ καλή φυσικά, μ’αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, γιατί είμαι της άποψης ότι κανένα κινητό δεν θα έπρεπε να αξίζει πάνω από 400-500 ευρώ!

Giannis Charp

Καλά μερικοί είστε άπιαστοι σε όλα!!!Σας λέω ότι μου φαίνεται ακριβό δεν σας αρέσει,σας λέω ότι η τιμή του είναι μια χαρά και μάλιστα να το βάλουν και 2000+€ πάλι δεν σας αρέσει.
Προφανώς παλικάρια μου δεν έχετε μάθει να συζητάτε γενικότερα.
@ Φίλιππος συμφωνώ μαζί σου σε όλα.Εντάξει ευχαριστήθηκες τώρα;
Αυτά από μένα παιδιά δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.Τα λέμε σε άλλο θέμα γιατί σε αυτό πλέον δεν έχει νόημα να πω κάτι άλλο…οι συνομιλητές μου τα ξέρουν όλα.

Φίλιππος

@Giannis Charp η ειρωνεία (Τελικά έκανα λάθος στα όσα είπα μέχρι τώρα,τα κινητά πρέπει να κοστίζουν 2000+€ έτσι γιατί είμαι και πολύ Large τύπος) επιστρατεύεται όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα! Αρχίζεις τις αερολογίες,για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη και παρεκτραπώ, προσπαθώντας να βγεις από πάνω με την ειρωνεία!!! IQ δάπεδο και κόμπλεξ κατωτερότητας κλασικού νεοέλληνα. Μάθε να κατανοείς αυτά που διαβάζεις και μετά μπορεί να καθίσω να ξαναμιλήσω μαζί σου!

giorgos

Καλά έχουν χάσει τη μπάλα μερικοί!!!! Και εγώ έχω την δυνατότητα να αγοράσω συσκευή ακόμη και με την 2πλάσια τιμή του HTC, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και καλές οι τιμές αυτές!μη τρελαθούμε κιόλας! βέβαια τα 630 φαντάζουν καλά σε σχέση με 700+ που μας έχουν συνηθίσει αλλά όχι να πούμε και ευχαριστώ και στο τέλος!

Καλά όσο για την σύγκριση με τα ακριβά αυτοκίνητα γελάω μ αυτήν την καραμέλα. Συγκριση σε ανόμοια οικονομικά μεγέθη. Τα πολύ ακριβά αυτοκίνητα όπως η Ferrari πχ δεν βγάζουν “ναυαρχίδες” κάθε 2-3 και 6 μήνες και δεν απαξιώνουν τα προηγούμενα μοντέλα αν βγάλουν ένα καινούριο… και κλείνω με την πρώτη μου φράση….

jimo

@mourlos χααχαχ και γω εκανα εγκχειρηση στον ωμο και ειμαι καθηλομενος και μεσα στα νευρα χααχαχ ολοι εδω ξεσπαμε πλακα εχει!! πριν κανα μηνα εγραφα με ενα χερι και εκανα τοσα πολλα λαθη που με κραζανε κιολας εκει να δεισ νευρα!!! κουραγιο φιλε!!

tsekboy

@jimo: Δεν προσβληθηκα απ οσα είπες, γιατί ειναι προφανες οτι δεν εχεις εικόνα απ το χωρο της υγειας και συναναστροφή με το ελληνικό κοινο, και ουτε θ απαντησω με νευρα, ειρωνεία προς εσένα ή οτιδηποτε αλλο. 1)Το 95% των κατόχων δεν ξέρουν τι πληρώνουν. Τσιμπάνε ό,τι παραμύθι τους τάξουν οι ασφαλιστές, και νομίζουν οτι επειδή το είπε ο ασφαλιστής, θα έρθει στο οποιοδηποτε ιδιωτικο νοσοκομειο και θα του κάνουμε τεμεναδες (το λέω απλοικά, άλλο εννοώ). Κατόπιν, τους τηλεφωνουν, και ή τους βρίζουν, ή μετατρέπονται σε γατάκια. Λες και τα λεφτα τους θα τα βάλει ο υπάλληλος στη τσέπη του. 2) Το τι πληρώνει θα έπρεπε να το ξέρει, κι αν όχι, να του το έχουν παρουσιάσει πριν του κλείσουν το συμβόλαιο. Ερχονται για εισαγωγή και δεν ξέρουν ουτε καν τι τους δινει η ασφάλεια, δηλαδη, τι δικαιούνται για τα λεφτα που δίνουν. Λογικό?? 3) Μακάρι να είμαι καλά, να δουλεύω εδώ που δουλεύω που με καλύπτει ο εργοδοτης μου και δεν χρειάζομαι ιδιωτική ασφάλεια. Απαντώ στα όσα είπες περι ζήλειας προς εκείνον που έχει, ενω εγω, οχι. 4) Για το iphone 5, ο λογος που το ανέφερα είναι γιατί έχει πλέον γίνει κάτι σαν status symbol, ειδικά για την ελλάδα.Μέχρι… Συνέχεια »

Peasant
ΑΝΤΕΓΕΙΑ

ασιμι η ανθρακι?

σε πρωτη φαση με κερδισε το ανθρακι αλλα δεν ειμαι σιγουρος…νομιζω οτι κ το ασημι μετα το περασμα του χρονου θα ειναι καλυτερο ..και οχι τοσο βαρετο

go

με τις απογοητευτηκές φωτογραφίες που είδα να τραβάει το ONE δε νομίζω ότι αξίζει 630 ευρώ!

ev

Στο πλαίσιο πάντως το έχει 769 τα 32gb αν είναι δυνατόν δεν πίστευα στα μάτια μου.

Rapid0s

lol η τιμή στο Plaisio είναι τελείως παράλογη !!!!

Γιώργος

μόλις φθάσει στα ελληνικά καταστήματα θα πάω να το πάρω !!
παιδιά εσείς τι προτείνετε iPhone 5 ή HTC ONE ?
γιατί δεν ξέρω πιο να πάρω! αν και νομίζω πως το htc είναι πολύ καλύτερο !! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.