HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία

To HTC One A9 (Aero) με βάση τα όσα διέρρεαν μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι είναι η high-end hero συσκευή που είχε υποσχεθεί η CEO Cher Wang στους επενδυτές μετά τα κακά αποτελέσματα τριμήνου. Εχθές όμως ο @evleaks μέσα από το Twitter ήρθε με πληροφορίες που έλεγαν ότι δεν πρόκειται για high-end smartphone, αλλά περισσότερο για mid-ranger.

Σήμερα το HTC One A9 εμφανίζεται σε ολλανδικό κατάστημα και η τιμή του κάθε άλλο παρά για μεσαίας κατηγορίας smartphone, είναι. Για την ακρίβεια εμφανίζεται να κοστίζει 792 δολάρια μαζί με τους φόρους. Οπότε, είτε οι πληροφορίες του @evleaks δεν είναι σωστές, είτε η τιμή του ολλανδικού καταστήματος δεν είναι η κανονική και είναι απλά μια τυπική τιμή.

Το HTC One A9 σύμφωνα με τον @evleaks θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 617, από την άλλη το GeekBench test είχε δείξει MT6797 που είναι το MediaTek Helio X20 με δεκαπύρηνη CPU, μνήμη RAM 4GB ενώ ο γνωστός leaker μιλά για 2GB RAM. O ίδιος μίλησε επίσης για οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 4 Megapixel Ultrapixel και μπαταρία 2150mAh. θα ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μεταλλική κατασκευή. Θα δούμε πάχος 7χλστ., 6 διαφορετικά χρώματα και κυκλοφορία τον Νοέμβριο, σύμφωνα πάντα με τον @evleaks.

Εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας και για τις δυο πλευρές και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να γίνει 29 Σεπτεμβρίου.

HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία, HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία

HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία, HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία

HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία, HTC One A9: Με τιμή 792 δολάρια στην Ολλανδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris t.

Επιτελους καλα τα νεα για την HTC ηρθε η σωτηρια που ολοι περιμεναμε..

Άκαρδος

800 δολάρια για mid-range συσκευή? Ούτε η Apple αν έβγαζε iPhone 6C δεν θα ζητούσε τόσα.

Darth

0c0xa0x0a0x00xa επιτέλους HTC παραδέχτηκε οτι θέλει να πεθάνει………

Ιωάννης jb

Παιδιά δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο!!
Περιμένετε λίγο και μετά πείτε οτι θέλετε…

Darth… δε θα διαφωνήσω! Η htc έχει καταστραφεί!!!!!!
Τα μόνα κινητά αυτη τη στιγμή που λες οτι κάτι κάνουν είναι τα m8, m9, m9+
Με το τελευταίο να είναι και με διαφορά το καλύτερο… σε φθηνές συσκευές η htc είναι τραγική!!!
Μα είναι δυνατόν ο κύκλωπας το 826 να κάνει 5 κατοστάρικα και κάτι άλλα που έχουν 1 γιγα ραμ να σου λέει 300 ευρώ!! Εντάξει μιλάμε είναι οτι να ναι και να πεις οτι κατι καλο έχουν ας παει στα κομμάτια! ελα όμως που σε όλα είναι χάλια!!

Πάντως θεωρώ χαζομάρα να επιλέξει κανείς s6 και όχι m9 εχει φτάσει σε σημείο να είναι φθηνότερα τα htc απο τα samsung

Nick

8 κατοστάρικα ας το πάρουμε με τον 10 πύρινο mediatek πανάκριβο αν το πάρουμε πάλι με τον 617 πάλι πανάκριβο το ίδιο με 2 η 4 gb ram το ίδιο με τις κάμερες 4 και 13 καταρχήν αυτό είναι midrange μπαταρία 2150 mha που πας με τέτοια τιμή αν είναι δυνατόν…Δυστυχώς ένας λιγότερος αυτό βλέπω…πουλά 400 το κομμάτι να πούμε προσπαθεί να είναι δίκαιο…τι μάρκετινγκ είναι αυτό…πως θα σωθείς ρε HTC;;;

lolek

Ρε παιδια σοβαρα τωρα τα πιστευετε ολα αυτα. Ναι ειναι γνωστο οτι η htc πουλαει ακριβα αν κ εχει καλες ναυαρχιδες αλλα αποκλειεται να ειναι σωστο. Η η τιμη ειναι λαθος η τα χαρακτηριστικα της συσκευης.με τον snap 617 με 2gm ram θα κανει το πολυ 550 αρχικη (το m8s εχει επισης snap σειρα 615 2gb ram κ fhd)αλλιως θα βαλει τον helio 4gb ram κ εκει ναι μπορει να χτυπησει τα 800 αρχικη.Οι γνωστες κ ποιοτικες εταιριες κακα τα ψεμματα ακολουθουν η μια την αλλη σε χαρακτηριστικα κ σε τιμες δεν προκειται να γινει αυτο που αναγραφεται στο αρθρο. Ελπιζω οποιο κ να βγαλει να πεσει γρηγορα η τιμη (αν κ δεν συνηθιζεται στα htc) μπας κ τσιμπησω κανενα σε κανα 6μηνο γιατι η ατιμη εχει μακραν την καλυτερη υλοποιηση στο android

Goal123

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν εκεί στην HTC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.