HTC One A9: Η “hero” συσκευή παραμένει σε FHD ανάλυση;

Κάθε άλλο παρά τις καλύτερες μέρες της διανύει η HTC η οποία το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται με τους αριθμούς πωλήσεων. Η CEO Cher Wang υποσχέθηκε στους επενδυτές ότι τον Οκτώβριο θα δουν ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα στην οποία μάλιστα αναφερόμαστε ως “hero” συσκευή, που όμως τελικά μπορεί να μην έχει τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε.

Όταν πριν από μερικούς μήνες ήταν να ανακοινωθεί το HTC One M9 θα περιμέναμε από την HTC να εναρμονιστεί με το trend που επιτάσσει οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, αλλά τελικά πήγε σε 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080×1920 FHD, όπως το HTC One M8.

Επομένως, όταν η Cher Wang μίλησε για “hero” συσκευή οι διαρροές ξεκίνησαν να μιλούν για οθόνη QHD με επικάλυψη Gorilla Glass 4. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές φαίνεται να διαψεύδονται από νέες που μιλούν για ανάλυση 1080×1920 pixels.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε αυτή είναι μια δύσκολη απόφαση από την HTC. Πρέπει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει γιατί έκανε κάτι τέτοιο, τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ήδη smartphones με QHD οθόνη και ο ανταγωνισμός επιλέγει επίσης τη συγκεκριμένη ανάλυση.

Θα θέλατε να δείτε QHD οθόνη στο HTC One A9;

HTC One A9: Η "hero" συσκευή παραμένει σε FHD ανάλυση, HTC One A9: Η “hero” συσκευή παραμένει σε FHD ανάλυση;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Ο Χριστός και Απόστολος! Τι είναι αυτό!

Geo

Όχι δε θέλω QHD. Βασικά μόνο αν μείνει σε FHD θα σκεφτώ να το αγοράσω.
Χρειαζόμαστε γρήγορα κινητά που να αντέχουν σε νερό ή/και πτώσεις με μεγάλη μπαταρία.
Συνεπώς, FHD ανάλυση, 4 gb ram, επεξεργαστή σαν του oneplus2 ή καλύτερο, ip67 πιστοποίηση, τουλάχιστον 4000mah μπαταρία και πάχος ας είναι τοοοοοσο παχύ όσο 1 εκατοστό.
Έχω και το Note4, τελευταίας τεχνολογίας με θετικά σχόλια παντού για τη μπαταρία του, κι όμως, με πραγματική χρήση ανάθεμα αν με βγάζει μισή μέρα.
Και οι εταιρείες με τα κόλπα του μάρκετινγκ προσπαθούν να μας πείσουν ότι αντέχουν, ότι χρειαζόμαστε πιο λεπτά κινητά κι ότι η γη είναι επίπεδη…

Tasos Spanos

Καλύτερα που μένει σε αυτή την ανάλυση. Δεν χρειάζεται παραπάνω. 350ppi είναι πολύ καλά. Η HTC μια καλή κάμερα αν βάλει και μια τεχνολογία στο software να αντέχει παραπάνω η μπαταρία γιατί μόνο η Sony το κάνει σωστά θα είναι εντάξει.
Το M8 δηλαδή λίγο πιο αδυνατισμενο με καλύτερη κάμερα και κάποιες μοντες για καλύτερη αυτονομία θα ήταν πολύ δυνατή συσκευή. Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία ότι ψάχνουν σε λάθος πλευρά τα λάθη τους. Το M8 λίγο καλύτερο έπρεπε να βγάλουν

tim

Geo πες τα.Η γη ειναι επιπεδη,ο ηλιος βγαίνει απο Ανατολη και οι sd removable battery fm μεγάλη μπαταρια,δε χρειαζονται στα κινητα.Με μονη ενσταση οτι η μπαταρια στο note4 μου,τη βγαζει ανετα τη μερα (απλα παρε μια αλλη καινουρια,ευτυχως ειναι αποσπωμενη),ολα οσα γραφεις,ειναι σωστα κ οσα αναφερεις,ειναι απαραιτητα για καθε σοβαρο κινητο.

ffotislgg3

Ειλικρινα αυτη η εταιρεία ειναι με διαφορα η πιο αδιορθωτη.Εφυγα απο αυτη για τις ελλειψεις που ειχε σε βασικα πραγματα στο m8 κ κυριως το προβλημα που μου παρουσιαε στο wifi .Κι εκει που σκεφτομουν οτι ισως το παρω ξανα στο μελλον,εβγαλαν το ανεκδιηγητο m9.Επαθε η htc αυτο που θα παθει η samsung:Μιμηθηκε τοσο το iphone που αρχισε μονη της να χαλαει τις συσκευες της (οχι αποσπωμενη μπαταρια,οχι sd,οχι καλη καμερα).Και τωρα μαλλον θα βγαλει κατωτερο απο τοm8.ok ετσι κ αλλιως το μελλον της ειναι προδιαγεγραμενο.

steliosGR

Οχι, φυσικα και δεν ειναι απαραιτητη η 2Κ οθονη, μην τρελαθουμε.Ουτε fingerprint sensor, ουτε διαφορα αλλα εντυπωσιακα, πραγματα. Καλυτερα να εστιασουν σε πιο πρακτικα ζητηματα στην htc , οπως μπαταρια, καμερα, ποσοστο οθονης-μπεζελ, για να ξαναμπουν στο παιχνιδι, και μετα κοιταζουν και τα fancy χαρακτηριστικα

Badass

Παιδια σκέφτομαι να παραγγείλω το meizu mx4 pro απο το minideal! Αλλα φοβαμαι μηπως στραβωσει κτ ειδικα τωρα με τα capital controls! Τι να κανω? Να το παραγγείλω? Σορυ για το ασχετο κομ

Kostas_1518

@Badass και πως σκέφτεσαι να πληρώσεις φίλε μου? Θα τα στείλεις σε φάκελο με ταχυδρομείο τα φράγκα? γιατί μέσω τράπεζας ή paypal ξέχνα το…

Badass

@Kostas_1518 κοιτα δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο οποτε ειμαι λιγο ασχετος σε αυτο το θεμα! Δλδ με αντικαταβολή δε παιζει να γινεται ε?

vasilist

Φίλε Badass δεν μπορείς να παραγγείλεις τίποτα απο το εξωτερικό ούτε καν τσίχλα, φρόντισε η κυβέρνηση μας γιαυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.