HTC One, Ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat

Αν και η HTC είχε υποσχεθεί ότι η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για το HTC One θα ήταν έτοιμη για τα τέλη Ιανουαρίου, όσοι έχουν “ξεκλείδωτη” συσκευή ή την developer edition της συσκευής είναι τυχεροί, γιατί η HTC σε ένα tweet της ανακοίνωσε ότι από σήμερα αρχίζει η σταδιακή διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat με το Sense 5.5 UI από σήμερα.

Οι χρήστες του HTC One θα έχουν στην διάθεση τους όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Android 4.4 KitKat (όχι και τον Google Experience launcher βεβαίως), αλλά και το HTC Sense 5.5 UI, το οποίο “φοράει” το HTC One max. Στην αναβάθμιση περιλαμβάνονται επιπλέον διάφορες βελτιώσεις για την κάμερα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τα κινητά στην Ευρώπη, λογικά δεν θα αργήσει η αναβάθμιση.

HTC One, HTC One, Ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

καλά htc ποιο γρήγορα και από nexus άρχισε να αναβαθμίζει την ναυαρχίδα της ……….

Giorgos one x

Μπράβο στην htc για αυτήν την ταχύτατη αναβάθμιση

giorgio

Αχ, τι ωραία! κι εγώ όμως, μην νομίζετε, περίμενω την 4.3 στο Galaxy S3 μου.. αν, ναι.. ήρθε και ήταν τόσο χάλια που ξαναγύρισα αναγκαστικά πίσω στην 4.1.2 μέσω Odin, για να μπορώ να χρησιμοποιώ πάλι το κινητό μου φυσιολογικά. Αλλά εντάξει μωρέ, αν δεν πάρουμε την 4.3, η Samsung σε ανεπίσημο έγγραφο είπε ότι θα βγάλει την 4.4 σε 4 με 5 μήνες από τώρα.

Τι καλά!

apostolos

Μπράβο στην htc

Jonny

καλά αυτή η HTC τελευταία θερίζει από θέμα updates

σπυρος

Μπράβο στην HTC δεν το περίμενα καθώς είχε δείξει άλλο πρόσωπο τα τελευταία χρονια! Έτσι θα έπρεπε να αναβαθμίζονται “ναυαρχιδες” των σχεδόν 700 ευρώ…

Nikos21

Μπραβο στην htc!

niman

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν το One X θα πάρει Kit Kat και sense 5.5?

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ ένα ξέρω να πω … Το πήρα μέσα Σεπτεμβρίου με 4.2.2 & sense 5.0… Έχω ήδη αναβαθμίσει σε 4.3 & sense 5.5 Και τώρα διαβάζω αυτό.
Η καλύτερη συσκευή που έχω ποτέ πάρει με διαφορά … Προερχόμενος από 3 συνεχόμενες ναυαρχιδες της Samy … 😉

Μανος

Η HTC με το ΟΝΕ αλλαξε τον χάρτη στην ποιότητα των smartphones..Λειτουργεί καταπληκτικά, η έκδοση 4.3 του android πατάει τέλεια στη συσκευή και σίγουρα είναι καλοδεχούμενη και η 4.4 έκδοση..Αυτός είναι και ο λόγος που επιμένω στις αγορές από την συγκεκριμένη εταιρία..!!!

Conx

Wow….htc ala google…αναβαθμιση πυραυλος!!!

john_T

τι μπραβο και χαζομαρες λετε εγω εχω ενα htc one και ακομα δεν εχω παρει το 4.3….. το μηρα απο την γερμανια. καμια βοηθεια?

George

Εμ, προφανως ειναι branded σε t-mobile η vodafone… τα παραπονα σου σε αυτες, οχι την HTC. Αλλαξε το CID σε Ελληνικο να παρεις την αναβαθμιση…αλλιώς περίμενε πότε θα δεήσουν vodafone- Tmobile να βγαλουν τις αναβαθμισεις

Κωστας

αυτά είναι!!! τι nexus αυτοί πρόλαβαν τους πάντες………… ευχάριστό είναι να βλέπεις ότι καποια εταιρεία ασχολείται πραγματικά με την ναυαρχίδα της

Τσίκης

Μπράβο στην htc φαίνεται να κατάλαβε τι θέλουν οι χρήστες android.Το ερώτημα είναι θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και στην επόμενη ναυαρχίδα της ή μπα,έχω htc one x και είμαι πολύ απογοητευμένος σε αυτό το θέμα..

Γιώργος

Δεν το περίμενα αυτό από την htc και αυτό γιαtί τα προηγούμενα χρόνια είχε δείξει πολύ κακό πρόσωπο στο θέμα των αναβαθμίσεων… Τώρα είναι πιο γρήγορη σχεδόν και από τα nexus!!! Μπράβο και πάλι μπράβο! Μάλλον το επόμενο κινητό μου θα είναι htc και όχι samsung γιατί με το s3 μας έχει ξεσκίσει λίγο η samsung…

Σταμάτης

Αποστόλης Ρόδος +1

Στα λέγα φίλε μου :))))

Απ’όλες τις απόψεις είναι κορυφή.

Darth

@Σταμάτης όσο και να μαρεσει η συσκευή και όπου μπορώ λεω μπράβο καλή συσκευή κλπ
από θέμα cameras είναι αρκετά χάλια ειδικά στα 100% crop κλπ (ότι και να κάνεις 4 mp μόνο για foto fb/tweeter/instagram κλπ καλά είναι όχι να της τραβάς και να βλέπεις στο pc)

Γιώργος

@Darth κορυφαία κάμερα έχουν τα high end lumia και ειδικά το 920 στην τιμή που είναι τώρα δεν συγκρίνεται!!!

Darth

@Γιώργος λατρέυω τα lumia εμφανισιακά και γενικός σαν hardware αλλά όσο τα λατρεύω από θέμα hardware/design/ποιότητα αλλο τόσο το λογισμικό τους είναι χάλια για την χρήση που κάνω…….

Xaris

Άμα έβαζε μια κάμερα τουλάχιστον ίση με τον ανταγωνισμό θα ήταν κορυφή

Antonis

Όσων αφορά την ειδηση ξέρουμε σιγουρα για τα us unlocked που ειχαν 4.3 και sense 5 οτι παιρνουν ηδη 4.4 με sense 5.5. με τα ευρωπαικα που εχουν παρει 4.3 και sense 5.5 τι παιζει με την 4.4?

ΥΓ:αμα σε νοιάζει το crop στις φωτο παιρνεις φωτογραφική όχι κινητό..

iikostas1

Άντε και η Samy να παίρνει σειρα με τις ναυαρχίδες της…

HTC και παλι HTC… 😉

Σταμάτης

Φιλέ μου @Darth
Δεν διαφωνώ με το θέμα της κάμερας στο crop.
Μην ξεχνάμε όμως είναι κινητά που τραβάνε και φωτογραφίες..”ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ d-Slr
και σε εκτυπωση φωτογραφικών διαστάσεων 10×15 ή 13×18
και με 2 mp του Εriccson k750 που ετυχε να εκτυπώσω ηταν μια χαρά.

Αποψή μου,αν είναι να δώσουμε είτε 700Ευρω μαρκε τιμή ή 400 ιντερνετική για κινητο με καμερά
καλύτερα να παρουμέ την πιο φθήνη d-Slr, στα ιδιά λεφτά φιξ. 🙂

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές ποστ. 🙂

Αποστόλης Ρόδος

@Σταμάτη … ΝΑΙ μεν αλλά… Να τα λέμε όλα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.
Καταπληκτική συσκευή το HTC one αλλά η κάμερα, αν και έχει πολλά καλούδια, ήταν και είναι μεγάλο φάουλ να βρίσκεται στα 4mp και ας λέγεται ultra pixels, σε σχέση και με τον ανταγωνισμό. Αν αυτή τη στιγμή είχε μια κάμερα τουλάχιστον στα 8mp θα είχε σαρώσει σε πωλήσεις κυριολεκτικά.
Ότι και αν λέμε… Κριτήριο για την συντριπτική πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού των smartphones, είναι η κάμερα. Επιπλέον, δεν τυπώνει πολύς κόσμος φωτογραφίες, αλλά τις βλέπει ή τις δείχνει ηλεκτρονικά με διάφορους τρόπους. Φαντάσου τώρα την κινηταρα μας με μια κάμερα που τα σπάει, σαν του Xperia Z1… 😉
Νομίζω πως η επόμενη έκδοση του κινητού και σε αυτές τις τιμές που αρχικά προσδιορίζεται, απο την εταιρία, θα πέσουν σημαντικά οι πωλήσεις του αν από ότι ακούμε και διαβαζουμε παραμείνει η ίδια κάμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.