HTC One, Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται. Πριν μια εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει ότι το HTC One αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα τέλη Απριλίου και αυτό φαίνεται ότι θα ισχύσει για ακόμα περισσότερες χώρες μιας και η προγραμματισμένη πρώτη φουρνιά που αναμενόταν για μεθαύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου πάει για τέλος του μήνα και βλέπουμε…

Λογικά το HTC One θα ξεκινήσει να πωλείται ταυτόχρονα με το Samsung Galaxy S IV που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο 14 Μαρτίου.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One, HTC One, Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

HTC One, HTC One, Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Ωραιο και το αλουμινιο, και το Sense (παλαιοτερα τουλαχιστον) αλλα αμα μπλεξεις με service HTC καλυτερα πετα το και παρε ενα αλλο.

Ιωαννης

Μέγα λαθος να το κυκλοφορησουν μαζι με το s4,μπροστα στο brand name της σειρας galaxy δεν θα μπορεσει να σταθει ακομα και αν (θα) ειναι καλυτερο.

sosimple

Μη το λες.. Είναι σχεδόν βέβαιο οτι εμφανισιακά δε θα πιάνει μια το sgs4 μπροστά στο htc.. Όλες οι πληροφορίες μια πλαστικουρα παρόμοια του sgs3 δείχνουν.. Ξέρεις πόσοι θα δώσουν βαρύτητα στην εμφάνιση; Το sgs2 έχω αλλά είμαι πολύ ποιο κοντά στο htc αν πάρω καινουριο παρα στο sgs4.. Το κινητό είναι κόσμημα μπροστά σε όλα τα αλλά τι να λέμε..

ιωαννης

δεν θα διαφωνησω φιλε @sosimple ειναι αληθεια αυτο που λες,και βεβαια αν γινει κιολας ετσι,Z και ONE θα κανουν παρα πολλες πωλησεις,ειδικα το Z..ελπιζω απο την μια να βγαλει τιποτα σαν το s3 η σαμσουνγκ παλι για να ανεβει η sony και να μοσχοπουλησει το Z ωστε να χτισει και brand name και απο την αλλη να ειναι πολυ καλο ωστε να πεσει η τιμη του z γρηγορα να το τσιμπησω

ALEX

ΠΗΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ONEΧ.
Το εστειλα για service για ελαττωματικο wifi και το πηρα μετα απο 6 βδομαδες με συνεχεις ενοχλησεις!!! Τα updates ανυπαρκτα οταν την ιδια ωρα οι φιλοι μου με galaxy εχουν καθε ενα δυο μηνες. Επειδη εχει επεκταση μνημης,αποσπωμενη μπατ,λιγοτερη ακτινοβολια και πολλα παρελκομενα,θα το γυρισω σε galaxy4. Ετσι κι αλλιως το onex σε πλαστικη θηκη το εχω. Η ουσια μετραει και η ουσια ειναι η καρδια και οχι το περιβλημα.

jspads

Παιδιά τι συγκρίνουμε τώρα? Τα htc ηταν απο ανεκαθεν τα καλυτερα κινητα και δν νομιζω οτι τους ενοιαζαν ποτε κ οι πωλησεις γιατι αν τους ενοιαζαν θα εβγαζαν κ ποιο φθηνα κινητα οπως κανει η samsung. Η samsung πιστευω εκανε το μπαμ κ ανεβηκε σε πωλησεις γιατι απο το πουθενα εβγαλε μια καλη σειρα κινητων τα galaxy. Δν παει να πει αυτο οτι ειναι τα καλυτερα.. Εγω παντα htc επαιρνα κ στην htc σαφως θα παραμεινω προτιμω την σιγουρια παρα τν αβεβαιοτητα. Οσο για την διαφορα στο μεγεθος κ στν εμφανιση ασχολιαστη! Το samsung προβλεπεται παντοφλα με 5 inches οθονη κ πλαστικο ενα το htc 4.7 inches οθονη κ μεταλικο! Νομιζω τα λογια ειναι περιττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.