HTC One, Προλαβαίνει το Galaxy S 4 στη γωνία και κυκλοφορεί πρώτο

Το HTC One καθυστέρησε λίγο σε σχέση με τα αρχικά σχέδια όμως τελικά θα καταφέρει να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το Samsung Galaxy S 4 και θα αναμετρηθεί με το Sony Xperia Z που ήδη πουλάει. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της HTC, το One θα ξεκινήσει να διατίθεται από την επόμενη εβδομάδα σε Αγγλία, Γερμανία και Ταϊβάν.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα υποδεχθουν το HTC One μέχρι τα τέλη Απριλίου και αυτό επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει εδώ από το Techblog από τις 7 Μαρτίου.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One Ελλάδα, HTC One, Προλαβαίνει το Galaxy S 4 στη γωνία και κυκλοφορεί πρώτο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης

Aφήστε λίγο ακόμα το Z να κάνει παιχνίδι μόνο του. Άντε να δούμε τι μπορεί να κάνει και η HTC, κανονικά το Z και το ONE θα έπρεπε να είναι κυρίαρχα και οχι το SIV,που για μένα υπερτερεί μόνο στον επεξεργαστή.

Θεόδωρος

μόλις βγει το S4 θα κάνουν όλα στην άκρη!!!!

JohnWave

Μακάρι το One να σκίσει ώστε και η HTC να συνεχίσει να βγάζει τέτοια θαυμάσια κινητά.One to rule them all όπως λέει και το gsmarena στο review του!

Βασίλης

28 Μαρτίου ξεκινάει στην Αγγλία. βλέπωντας σήμερα την F1 μέσω SkyHD, τσουπ και η διαφήμιση. avaliable on 28 March, Άντε να δούμε

Nerven

Πουλάτε μέχρι να βγει το 4ρι! Όποιος πρόλαβε πρόλαβε! Η sony έκανε την καλύτερη κίνηση και πρόλαβε και πούλησε.

Βασίλης

Βλέπωντας σήμερα το πρωί F1 μέσω SkyHD, τσουπ και η διαφήμιση. Διαθέσιμο από 28 Μαρτίου στην Αγγλία

Jose

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΛΙ !!!!!!!!

SAMMY ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!

nikos

Πιστεύω ότι με το one φέτο η ΗTC θα τα πάει πολύ καλά, πρεπει ομως να βγάλει καλά κινητά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ιωαννης

Σιγά το SIV μωρέ,κάντε μπέ καλύτερα και δείτε πιο υπερτερεί και είναι καλύτερο.
Σαν τα apple boys γίνατε.

βασιλης

ιωαννη ξερουμε πιο ειναι το καλυτερο και το υποστηρίζουμε…

Ιωαννης

φοράτε παρωπίδες μάλλον.Ελλάδα θα σκάσει μύτη με τον Snapdragon 600,έτσι απο το ONE δεν χάνει σε τίποτα

Jacob

@Ιωαννης, εχω την εντυπωση οτι γινανε χειροτεροι.

Ναι ερχεται το SGS4 ενα κορδονακι να του βαλετε και τη φορατε ανετα τη σαγιοναρα στη παραλια σε λιγο καιρο.

Νταξει πρεπει να παραδεχομαστε καποια πραγματα.. Καποτε το i4, περυσι το S3, φετος Z&One… αφηστε τις πωλησεις.. Αργα ή γρηγορα η αξια των smartphone φαινεται.. 😉

Ziarkas

Εσείς οι ΞΥΠΝΙΟΙ γιατί ξύπνιοι είστε,πάρτε το s4 και αφήστε εμάς τα γατάκι να περνούμε z-one.
Αν ψαχτειτε λίγο ξυπνιου θα δείτε πως πέρα από τον αισθητήρα υγρασίας και κάνα δύο αλλα,όλα τα αλλά τα “έχετε” κλέψει.
Επιτέλους Βλαχάκη,κάνε ένα άρθρο για το τι είναι ποιού και ποιος έκανε πρώτος εφαρμογή.Και κάτι άλλο.
Μια ζωή κραζετε τις εταιρίες λέγοντας ποσά κινητά βγάζουν το χρόνο και τα σχετικά.Μπείτε σε κάνα site και πατήστε να δείτε ποσά τηλέφωνα βγάζει η κάθε μια τους το χρόνο.Όλο λέτε για την HTC και την Sony και όσα έχουν βγάλει αυτές μαζί βγάζετε εσείς μόνοι σας.Ζητω το marketing,ζητω η παραπληροφορηση,και ζητω σε όλους τους έξυπνους!

Jose

@@ ZIARKAS

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ONE ΜΕ ΤΑ 4MP ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟ S4 ΝΑ
” ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜ” ΑΠΟ Κ@ΥΛ@ ΚΑΜΕΡΑ !

Ziarkas

Μην εκτίθεστε.Ούτε καν μίλησα άσχημα,τι καλύτερο από το να ακούς κάποιον να σε λέει έξυπνο?
Εγω κάθε μέρα παντως τελειώνω με την κοπέλα μου και όχι με το κινητό μου..Μετά έχω ψηφιακή για φωτογραφίες..
Αλλά ακόμα και αν θες να μιλήσουμε για κάμερα πήγαινε διάβασε πρώτα και μετά έλα να τα ξαναπούμε..
Μόνο το νούμερο έχετε μεγαλύτερο..Φαντάσου όμως πόσο κ@υλωνουμε εμείς με 4 να είμαστε καλύτεροι από 13…….

Ιωαννης

Ημιμάθεια ΟΛΕ.
Ziarkas +1 τρελό απο μένα

ειναι 4mp ULTRA pixel πρόβατα του marketing.τι σε νοιάζει αν αποδίδει ίδια ε; το θέμα είναι να λες στην παρέα σου : έγω θα βγάλω την φωτό guys,8mp είναι αυτά,δεν με σπάτε σε ποιότητα ….

JOHN

Ετοιμάζω τα κόλλυβα για την HTC……

Jose

ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΟΜΑΙ ΡΕ ΜΠΕΕΕ

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ 4MP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ 2MP ΛΕΜΕ !!

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ BLOG ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ !!!

ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ONE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 4MP ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ ΦΑΚΟ !!

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΣΧΕΤΟΥΛΗ !

Ziarkas

Το ΜΠΕ να το λες σε άτομα που σου μιλάνε με τον ίδιο τρόπο.
Δεν έχω πει ποτέ γατάκι πρόβατο ΜΠΕ η οτιδήποτε σε προσωπικό επιπεδο σε κανέναν.Θα σε παρακαλούσα να μιλάς πιο όμορφα.
Ψάξε σου είπα,διάβασε και έλα να τα ξαναπούμε.
SmartPause και DoubleCamera κλεμμένα από LG.
Δυνατότητες φωτογραφικής κλεμμένες από one.
Δυνατότητα συγχρονισμού από οποιοδήποτε λειτουργικό κλεμμένο από one.
Voise car και τα σχετικά εντολών,άχρηστα εκτός αν γνωρίζουμε απτεστα Αγγλικά.Τι άλλο θες να συζητήσουμε,μου λες και απαντώ.Όμορφα όμως,δεν είναι χώρος εδώ να δείχνουμε την ηλικία μας η το επίπεδο μας..Και σου ξαναλέω,για την κάμερα διάβασε και ξαναμιλαμε.

MEDS

Καλησπέρα παιδιά, καθίστε να τα πιάσουμε και τα δυο στα χέρια μας, να δούμε συγκρίσεις φωτογραφιών και βίντεο, και μετά ας “πλακωθούμε” . Τα μεγαλύτερα νούμερα ή τα μαρκετίστικα ονόματα δε λένε τίποτα.

Φίλε @ Ziarkas, σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο κάθε τι κλεμμένο που λες, που δε σημαίνει τίποτα. Ότι και να είναι, και κλεμμένο να είναι, αν είναι καλύτερο τότε μαγκιά του. Δε μπορεί να μπει παντού πατέντα για το καλό της τεχνολογίας. Ας κλέβουν όλοι φτάνει να τα βελτιώνουν.

manolis

Επειδή πολλά λέγονται για την κάμερα του HTC εγώ το έψαξα στο ίντερνετ και συνολικά καλύτερη κάμερα έχει δυστυχώς το I phone το HTC βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες τη νύχτα ξεπερνάει κάθε κινητό αλλά την ημέρα τα 4 mp φαίνεται ότι είναι λίγα. Το θέμα με το HTC είναι θα έχει υποστήριξη; η θά πάρει την 4.2.2. και μετά τέλος;

Ziarkas

Meds συμφωνώ και είμαι υπέρ της εξέλιξης.
Άλλο όμως να λες πως η τάδε εταιρεία έχει αυτό και άλλο να το παρουσιάζεις ως καινοτομία της.
Αν και μου είναι αδιάφορο πχ το eye-οτιδήποτε,θέλω να υπάρχει γιατί ξέρω πως θα εξελιχθεί.Ελπίζω να καταλαβαίνεις ποιας άποψης είμαι.Μου αρέσει η τεχνολογία,είμαι και γω “καμμένος” αλλά είμαι κατά του marketing και της φιλοσοφίας “ά αυτό για να πουλάει είναι καλύτερο”..
Το ότι το sgs4 φοράει κάρτα γραφικών προηγούμενης γεννιας και με έναν πυρήνα λιγότερο να φανταστω δεν το ξέρει κανείς έτσι??Όμως έχει καλύτερα γραφικά γιατί πολύ απλά είναι Samsung,γιατί υπάρχει αρμονία hardware-software..Αυτό είναι που δεν μπορώ.Και νιώθω πως τα ίδια τα site ευθύνονται για όλο αυτό.

JohnWave

@Vlachakis πότε έχεις προγραμματίσει να κάνεις αναλυτικό review?Έχει ξετρελάνει κόσμο αυτό το κινητό και συμφωνώ με όσους λένε ότι πρόκειται για ό,τι ομορφότερο έχει κυκλοφορήσει.Αξίζει νομίζω ένα μεγάλης διάρκειας review από σένα 🙂

Bill

Απο τη στιγμη που το s4 βγαινει στην ελλαδα ,με snapdragon 600 και adreno 320 ειναι ηδη πισω απο hardware,για ποιο λογο να παει να δωσει καποιος 650 + ευρω οταν με ενα ωραιοτατο nexus 4, με τα μισα χρηματα σχεδον, κανει τη δουλεια του τελεια?Η nvidia τριβει τα χερια της με τον tegra 4 που τους κατατροπωνει ολους στα bench.

Peasant

@tetra, εχεις τη γνωμη σου,

Το μηνυμα μου απευθυνεται σ αυτους που επι μακρον (χρονια-μηνες) βριζουν, μειωνουν,λοιδωρουν κτλ….με εναυσμα κατι τεχνολογικα χαζοκουτια.

Δεν ειναι θεμα ηθοπλασιας, ειναι θεμα στοιχειωδους μετρου ..και οι αρχαιοι ειχαν κ αυτοι το “μετρον αριστον”….

Και αν καποιος θελει απανταει…..ενα smartphone με S4 pro επξεργαστη και 2gb μνημη πιστευετε οτι θα εxει καμια διαφορα για καθημερινη χρηση με τον 600αρη ή τον 800αρη??

chris

Καπου διαβασα για 4 1/2 ωρες αυτονομια του one.Aν μιλαμε για τετοια νουμερα παλι παραπονεμενο θα παει,βλεπω να σερνει το χορο παλι το S4(το Ζ δεν το βαζω καν μεσα).Καθε φορα που βγαινει κατι καινουργιο βλεπω γινεται τις κακομοιρας εδω μεσα.Ξεκινατε ανουσιες λογομαχιες,χαζα λογια,λεξεις απιστευτα χαμηλου επιπεδου,μονο και μονο για να εντυπωσιασετε(και δεν τα καταφερνετε).Προσοχη γιατι αποκαλυπτετε τις ηλικιες σας ετσι οπως γραφεται.Παιδια καταλαβετε ενα πραγμα,κατι καλο εχει το ενα,κατι καλο το αλλο.Το τελειο smartphone αργει να ερθει θα περιμενετε πολυ ακομα.Συμβιβαστειτε λοιπον με τα κινητα που υπαρχουν αλλιως παρτε δυο ποτηρια με ενα σπαγγο να μιλατε(ειναι και οικονομικο).Παντα με εκτιμηση,και προπαντον COOLαρετε αλλου ειναι τα προβληματα.

andreas kor

Παιδια πρωτα απο ολα ηρεμηστε λιγο δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε!!! Κακα τα ψεματα το s4 ειναι μια απο τα ιδια..Εβαλαν μεσα 4-5 εφετζιδικες εφαρμογες και το οναμασαν s4…Η htc με το one εκανε την υπερβαση κατα την γνωμη μου. Σε εμφανιση, software , hardware σε ολα..Ειναι κατι εντελως καινουριο. Διαβασα και μερικα σχολια που κραζουνε την καμερα του one..Την εχετε δει απο κοντα ρε παιδια? το εχετε πιασει στα χερια σας το κινητο και βγαλατε συμπερασματα??
Το Htc για μενα ειναι πολυ καλυτερο συνολικα (κατοχος s3)

forneverarrow

Όποιος έχει δουλέψει HTC για πάνω από μήνα μπορεί να καταλάβει τι να περιμένει από το One. Είναι άριστο smartphone και αφήνει (υποθέτω) πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Είμαι κάτοχος HTC One V των 279€ (το πήρα όταν βγήκε) και μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναπιάσει τόσο premium συσκευή σε τέτοιο κόστος και τέτοια κατηγορία. Πληροφοριακά, είναι polycarbonate unibody (όπως το One X) και διαθέτει την ίδια τεχνολογία οθόνης S-LCD2 με το One X. Επομένως, όταν μιλάμε για ποιότητα, δεν πρόκειται να πάει ο νους μας στη Samsung που από τα πανάκριβα Galaxy S μέχρι τα φτηνά της είναι όλα πλαστικούρα!

Και ας μη ξεχνάμε το Sense 5… Απλά δείτε κανένα Review στο youtube και θα δείτε τι είναι το TachWiz μπροστά του…

Ziarkas

Φίλε μου το one v έχει αλουμινένιο body.
Το έχω αποσυναρμολογημενο.Ακόμα και εκεί μεγάλο..Αυτά είναι.

Ziarkas

Μέταλλο*

MEDS

Τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σβήστηκαν κάποια σχόλιά μου;;; Ελπίζω να μη πήρε ο χάρος και αυτά που ούτε δυναμίτιζαν ούτε χαρακτήριζαν άλλους…

DjPredator

Το κινητο το εχω παραγειλει και το περιμενω ελπιζω μεχρι αρχες Απριλιου να μου εχει ερθει…Το εχω ψαξει το θεμα για το ποιο κινητο αξιζει πιο πολυ στα λεφτα αυτα(650-700).Και κατεληξα συμφωνα με τις δικες μου παντα προτιμησεις στο HTC ONE..Οσον αφορα την χωριτικοτητα ναι ειναι λιγα τα 32GB που στην ουσια εχεις 28GB ελευθερα αφου το λογισμικο καταλαμβανει γυρω στα 5-6 GB αλλα μεχρι στιγμης εχω στο HTC Desire μου 16GB sd και ειμαι καραευχαριστημενος…Τωρα βεβαια βλεπω οτι οι εφαρμογες και τα παιχνιδια ειναι μεγαλα σε χωρο αλλα και παλι δεν πιστευω να χρειαζονται παραπανω,…Στην τελικη δεν χρειαζομαι να εχω πανω απο 5GB μουσικη…Και τις φωτογραφιες τις βαζω κατευθιαν στο pc μου..Οποτε χρειαζομαι χωρο μονο για τις εφαρμογες για λιγη μουσικη καμμια ταινεια και μερικες φωτογραφιες…Η οθονη του πιστευω ειναι η καλυτερη που υπαρχει σε κινητο αυτην την στιγμη…Τωρα σε συκγριση με μια Amoled πιστευω ειναι θεμα γουστου…Εμενα προσωπικα ποτε δεν μαρεσαν οι Amoled…Οσον αφορα την μπαταρια…με 4-5 ωρες με συνεχομενη χρηση του κινητου ειτε σε ιντερνετ ειτε gaming ειτε βλεποντας ταινεια ειναι μια χαρα!!!Και μην ξεχναμε οτι η μπαταρια που χρησιμοποιει ειναι Lithium polymer νεας τεχνολογιας που βοηθαει την αυτονομια του κινητου…

marios

Αν τα πάει καλά το τηλέφωνο, θα σωθεί και ο CEΟ αν θυμάμαι καλά.

Ziarkas

Το κινητό θα υπάρχει από παρασκευή στο expansys.Από τρίτη μου είπαν πως θα το έχω.
Ελπίζω και νομίζω πως θα διατεθεί και στην Ελληνική αγορά νωρίτερα από τις 15 του Απριλίου.Όσο για την μπαταρία οποίος θέλει μπορεί να δει τι κάνει στο gsm arena.Αν είναι πραγματικά τα νούμερα,μιλάμε για πολύ καλά αποτελέσματα μπαταρίας.Δείτε αξίζει το κόπο.
Επίσης σήμερα διαθεσανε και ενημέρωση για την κάμερα.Όποτε το πρόβλημα δεν είναι οι φακοί όπως μου είχε πει κάποιος..Εγω είδα τρομερή βελτίωση αν και θέλει ακόμα δουλειά.
Αν και μεταξύ μας δεν θα καταφέρει στην φωτογραφία να φτασει άλλες συσκευές.
Το δυνατό σημείο της κάμερας όμως είναι στο βίντεο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.