HTC One, Καθυστερεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Οι πληροφορίες του Techblog που θέλουν το HTC One να καθυστερεί να κυκλοφορήσει στην αγορά φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και από άλλα διεθνή τεχνολογικά μέσα. Τα παιδιά από το GSMArena αναδημοσιέυουν πληροφορίες από την ιστοσελίδα AndroidAuthority και κάνουν λόγο για μαζική κυκλοφορία του smartphone προς τον Μάιο!

Οι δικές μας πληροφορίες που πρώτοι σας μεταφέραμε την περασμένη Πέμπτη αναφέρουν ότι το HTC One αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα προς τα τέλη Απριλίου, έτσι λοιπόν ταιριάζει με τα όσα αναφέρουν και τα άλλα μέσα για Μάιο μεριά.

Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται αυτή η καθυστέρηση όπως η έλλειψη υλικών κατασκευής όπως η ίδια η κάμερα καθώς και κομμάτια από το ηχητικό τμήμα της συσκευής, μένουν να επιβεβαιωθούν.

HTC One Ελλάδα, HTC One, Καθυστερεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Ειναι κρίμα γιατι μέχρι τον Μάιο το xperia Z και το galaxy s4 θα παίζουν μόνα! Αλλα κατα κάποιο τροπο αυτο μπορει να βγει και κάπως σε καλο αν η htc προσπαθήσει να βελτίωση την κάμερα του htc one! Σε ένα τέτοιο ποστ θα ήταν ωραίο να αναφερθεί ότι βλέπουμε το htc one που ειναι ένα τηλέφωνο όλο (σχεδον) αλουμίνιο το ότι καθυστερεί η κατασκευή του με αποτέλεσμα τα λόγια που είπε ο CEO (νμζ) της σαμσουνγκ ότι χρησιμοποιούν υλικά όπως πλαστικό για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση να βγαίνουν αληθινά!

tetra

Eίχε έτσι κι αλλιώς απειροελάχιστες πιθανότητες απέναντι στην Samsung, πλέον χάνει και το πλεονέκτημα της κυκλοφορίας νωρίτερα. Αντίο htc, θα μας λείψεις και εσύ και τα εκπληκτικά σου τηλέφωνα. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το htc Desire

nthegrpap

Η Sony θα κάνει πάρτι..
αν αργήσει και η Samsung
θα το πανηγυρίζει!!!

Stifler

Μπα…Η Sony δεν προκειται να κανει κανενα παρτι…Δεν προκεται να κανει κανενα απο αυτα τα τηλ τις πωλησεις της Samsung ας μην γελιομαστε.Και απο αυτα τα νεα μοντελα της sony θα πατωσει σιγουρα.Τα υπολοιπα κουτσα στραβα θα παρουν ενα μικρο μεριδιο στην αγορα.Μια χαρα ειναι το πλαστικο παιδες !

Panides

Μια χαρα ειναι το πλαστικο για σενα φιλε μου,γιατι εγω δεν δινω 500-700 ευρω για πλαστικο.Αν ειναι για πλαστικο περνω ενα νοκια με 70-80 ευρω,η περνω ενα κινεζικο.
Η ποιοτητα κατασκευης και υλικων ειναι σημαντικη και για μενα αλλα και για πολυ κοσμο..

nthegrpap

Δεν είπα ότι θα κάνει τις πωλήσεις της Samsung…
Ούτε μίλησα για τα υλικά των Galaxy S 1234.. (ούτε μηλαρακιας είμαι ούτε σαμσουνγκακιας)
Και μην γινεσται τόσο αντιδραστικοί για τα κινητά. “Δεν υπάρχει λόγος”
Ήρεμα και όπως λέει ο φίλος ο Κώστας η τεχνολογία μας ενώνει.

Πάντα φιληκά μιλώ. 🙂

lorentzos

Ναι κρίμα που 2 μυρια άνεργοι είχαν ετοιμάσει την 700αρα στα χέρια και περίμεναν εξω απο τα καταστηματα για παρουν ενα κομματι μεταλο, μπορει να μην εχουν να φανε να μην εχουν να ζεσταθουν αλλα θα εχουν ποιοτητα στα χερια τους……

nthegrpap

+1000 Lorentzo 😉
Τι λες τωρα θα εχουν το app συνταγές της παρέας για να ξεχνούν την πείνα τους.
Και το app Fireplace για να ζεσταίνονται..

k.boug

γενικα σε forum τεχνολογιας δεν μου αρεσει να γκρινιαζω για θεματα της Ελληνικης κρισης..
αλλα ο Lorentzo εδωσε τον ορισμο του Ελληνα μεσα σε 3σειρες..
Λυπαμαι που θα το πω αλλα εχεις απολυτο δικιο.

Makis

Lorentzo :)))) ωραίος!!!!

Θεόδωρος

Είναι ένα πολύ καλό κινητό αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί πολύ με το νέο samsung galaxy s4,πιο πολύ θα ανταγωνιστεί με το sony xperia z

Nikos

@Θεόδωρος

Που ακριβως θα υστερει μπροστα στο s4 περα απο το marketing?
Επισης σε ολα τα sites που μπαινω το συγκρινουν με το s4 το z το χουν λιγο γραμμενο,
ισως φταιει η sony που σκοπευει να βγαλει νεο μοντελο με τον s600 συντομα.

Επισης η καθυστερηση οφειλεται στην τεχνολογια ultrapixels

nick

Οσο και να αργησει το S4 που θα κυκλοφορισει απο βδομαδα θα ξεσκιστει να πουλαει οπως τo S3 και θα ειναι για μια ακομα φορα ενα κλικ απο τον ανταγωνισμό η Samsung εχει κερδισει το παιχνιδι για μια ακομα φορα.

manolinio7

Ρε παιδια οτι και να λετε αυτες οι χρονιες ειναι της samsung.. ειναι η περιοδος που ειναι στο επικεντρο του κοσμου οπως και να το κανουμε.. τωρα οτι και να λεει ο καθενας εδω μεσα το ιδιο που του κανει.. ετσι ηταν και η htc μεχρι πριν λιγα χρονια σαν βασιλιας του android με τελευταια επιτυχια το desire hd.. απο κει και μετα τα εκανε θαλασσα και εφαγε τα μουτρα της και τωρα προσπαθει να μαζεψει τα κομματια της.. οσο καλο κι αν ειναι πρεπει να κανει κατι το διαφορετικο (το οποιο δεν εκανε) για να ξεχωρισει και να τραβηξει τον καταναλωτη.. αυτο που μου αρεσε σαν προσθηκη ειναι η υπερυθρες στο lg optimus g pro το οποιο ειναι αρκετα χρησιμο.. αν και δε γουσταρω καθολου την lg τουλαχιστον προσπαθει να κανει καινουργια πραγματα και σε software για να τραβηξει τα βλεμματα και σιγα σιγα τα καταφερνει.. οστοσο εαν ηθελα να παρω htc φετος θα διαλεγα to butterfly στις 5 ιντσες και οχι αυτο που θελουν να μου πασαρουν στην ευρωπη κι οσο για τη μπαταρια τι να πω, θα τους επεφτε ο κωλος αν βαζαν λιγο παραπανω?

tetra

Θα το θέσω οσο ποιο κομψά μπορώ χωρίς να βρίσω. lorentzo λες βλακείες και μάλιστα μεγάλες. Η κάθε εταιρεία δεν κοιτάει την ελληνική αγορά των 600.000-1.000.000 πιθανών αγοραστών στο μέγιστο. Κοιτάει την παγκόσμια αγορά. Χέστηκε η Samsung και η Sony αν ο έλληνας είναι πλούσιος και μπορεί να αγοράσει 10 htc ή αν είναι φτωχός και δεν μπορεί να πάρει κανένα. Βγάλτε απο το μυαλό σας την ανύπαρκτη ελληνική αγορά όταν μιλάτε για πωλήσεις. Μιλάω με τα μέχρι τώρα δεδομένα (και με την πιθανότητα πως η Samsung δεν θα δείξει το χειρότερο κινητό που βγήκε ποτέ στις 14 του μήνα). Η Samsung έχει 1. Δικά της εργοστάσια παραγωγής hardware 2. Δική της οθόνη 3. Δικές της μνήμες 4. Δικιά της CPU 5. Δικιές της γραμμές παραγωγής 6. Δικιές της γραμμές διανομής 7. Αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλους παρόχους σε Αμερική και Ευρώπη 8. Τεράστιο brand name, που πλέον είναι σχεδόν ισάξιο με της Apple Bάλτε σε αυτά πως θα έχει 1. Ανώτερο hardware (έστω και λίγο ανώτερο αλλά οι αριθμοί κάνουν την διαφορά και άλλο 1,7 άλλο 1,9 στα μάτια κάποιου που δεν ξέρει) 2. Ανώτερο software (η Samsung έχει με διαφορά την καλύτερη υλοποίηση του Android. Μπορεί σε κάποιους να… Συνέχεια »

Billys

@tetra
Φιλε ολα καλα οσα λες , μονο για την οθονη εχω ενσταση . Η samsung επενδυσε 111 εκατομμυρια στην sharp για τις IGZO . Εδω και το σχετικο αρθρο . : https://techblog.gr/mobile/samsung-sharp-igzo-display-0021/

Ziarkas

Ο αποπάνω κράζει το sense όταν το κατά πολύ ελαφρύτερο touchwiz μετά από 3 update νομιζω στο jb ακόμα κολλάει..Χαχα έχετε πλάκα..Να το πω και αλλιώς.Η HTC βγάζει 1 ίσως 2 ota για κάθε σειρά έκδοσης android.Ελα?ποσες ota δίνει η Samsung στην κάθε εκδοση??? Ακόμα να στρώσει ο touchwiz??
Έχετε πλάκα όταν μιλάτε με πωλησεις..

Wolf

Σωστός ο tetra..! Εγώ πιστεύω πάντως ότι εάν το s4 δεν είναι κάτι το επαναστατικο η δεν είναι πολύ καλύτερο από το one(γιατί ένα κλικ καλύτερο θα είναι σίγουρα) αξίζει η αγορά του one μόνο και μόνο για την ποιότητα κατασκευής του..! Εγώ θα θυσιαζα την super amoled της Samsung που μου αρέσει τοσο πολύ για να πάρω htc αλλά την υποδοχή για Microsd δύσκολα..! Και ούτε θα σκάσω ενα σωρό λεφτά για την 64ρα έκδοση του one (τα καλά της Apple)..!

Peasant

@tetra,

ο λορεντζο (+1000 btw) και αλλοι φιλοι της τεχνολογιας και εγω δε μιλαμε μονο για htc ή εναντιον της Χ Samsung…

Κ αυτοί που δεν εχουν ή δε θελουν να διαθεσουν 700αρια για αναλωσιμα κουτακια ΕΙΝΑΙ φιλοι της τεχνολογιας….καταναλωτικα θυματα σε περιοδο οπου πειναει ο κοσμάκης ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….

Κοιτα γυρω σου και θα καταλαβεις….

υγ. …η ζωη δεν ειναι μονο τα “ρε μαν”, “τα σπαει”, οι τσακωμοί των 8 πυρήνων, το “νταξει μωρε ξερω γω”, ουτε το πχ. χιπχοπαδικο παντελονι (ολοι οι Ελληνες κατω των 25 γεννηθηκαν στα γκετο και στο Bronx ρε παιδιά??!! ) κτλ

M αυτο το σκεπτικό και εντελώς φιλικά…Ξυπνα.

Άρης

Μικρόψυχοι γρουσουζιδες…
κ λοιπά στελέχη-πωλητες άλλων πλην της
HTC ….
ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΉ!!!
Αν πω τώρα ότι νέα συσκευή πάρετε να κολλάει τρελλά κ να σας “φάνε ” τα…service
θα είμαι κακός;;;;;;;;;
άστε την κάθε εταιρεία να κάνει προτάσεις
κ εσείς οι…” SMART” αγοράστε της άλλες 10-10 !
ΑΠΛΟ!

giorgio

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ έχω εδώ και τρεις μήνες το S3 και πολύ απλά είναι ό,τι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Δεν νοιώθω καν την ανάγκη να το κάνω root. Έχει τα πάντα. Τα πάντα.
Το έχω αφήσει απολύτως έτσι όπως είναι.

Επίσης, έχοντας και το πρώτο S, μπορώ να πω ότι η ποιότητα κατασκευής του S3 είναι ασυγκρίτως καλύτερη. Προσωπικά δεν μου αφήνει αίσθηση πλαστικού, αντιθέτως το βλέπω γερό (και φυσικά του έχω θήκη, λογικό είναι) δεν έχει καθόλου περίεργα “τριξίματα” όπως το πρώτο S, ας πούμε και έχει αποσμώμενη μπαταρία. Φυσικά έχω πάρει εφεδρική, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Γούστα είναι αυτά, οκ. Δεν είναι ανάγκη να σκοτωνόμαστε. Νομίζω είμαστε όλοι εδώ γιατί αγαπάμε την τεχνολογία, σωστά;

Billys

@Giorgio Διαφωνω ρε φιλε σ’ αυτο που λες για την ποιοτητα γιατι το πρωτο S το χω κι εγω κι ειναι πολυ ανθεκτικο , ενω το 3αρι σε οσα τεστ αντοχης ειδα , αμεσως σπαει η οθονη με το παραμικρο . Στο δικο μου υστερα απο χτυπημα σε τοιχο (νευρα!! :@) εσπασε να φανταστεις η εσωτερικη , ενω το gorilla glass εμεινε αθικτο . @Peasant …και οποιος αλλος … Το site το διαβαζουμε και ατομα εξω απο την Ελλαδα , αλλοι Ελληνες του εξωτερικου κι αλλοι απλα ελληνοφωνοι . Κοσμακης που πεινουσε παντα υπηρχε , αλλα οταν τους ειχαν βολεμενους μερικους μερικους ηταν καλα . Και εν πασει περιπτωσει για να κλεισει αυτο , δε μπαινει κανεις εδω για να διαβαζει μιζεριες . Απ’ τη στιγμη που εχει ο καθενας χρονο , ο οποιος μπαινει εδω και να δαπανα χρονο που θα μπορουσε να τις αξιοποιει σε εργασια , για μενα παει να πει οτι το οικονομικο του το εχει λυσει . Και δεν εννοω οτι ειναι Ωνασης , απλα αρκειται με αυτα που αμοιβεται . Και μη μου πειτε για ανεργους . Οσους ανεργους γνωριζω εγω και θελουνε πραγματικα να εργαστουν , το κανουν . Ειτε με μερικη απασχοληση… Συνέχεια »

forneverarrow

Ξεκολλήστε ρε! Billys, αν και έχεις δίκιο συνολικά, εγώ θα διαφωνήσω. Από πότε ρε αδερφέ το δικαίωμα στην συμμετοχή σε τεχνολογικά blogs είναι αποκλειστικό προνόμιο των εχόντων εργασία?? Θα τρελαθούμε δηλαδή!! Υπήρξα άνεργος επί μήνες και τώρα (δόξα τον ύψιστο) βρήκα καλή θέση σε τομέα των σπουδών μου με καλά λεφτά. Τι θέλω να πω? Όσο ήμουν άνεργος (και δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω όχι 2-3 αλλά ούτε μία δουλειά, γιατί παντού τα τελευταία χρόνια απολύουν αντί να προσλαμβάνουν), μπορεί να περνούσα δύσκολα, αλλά το ενδιαφέρον μου για την τεχνολογία (και τα άλλα χόμπι μου) δεν μειώθηκε. ΟΚ, δεν αγόρασα iPhone 5, ούτε S3, ούτε iPad τότε… Αλλά τα “δούλεψα” μέσω φίλων που τα είχαν ή διαβάζοντας reviews ή ακόμα και με σύντομα hands on σε καταστήματα. Τώρα που βγάζω λεφτά, πήρα και το iPad (mini), και ένα HTC One (V, όχι X), συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες μου χωρίς όμως να πετάω τα 500 και 700€ για να πω ότι έχω την τελευταία πατάτα της Samsung και της κάθε εταιρίας. Επειδή ξέφυγα… Αν ο άλλος είναι άνεργος και δανείζεται για να αγοράσει S3… δικό του πρόβλημα, όπως και του θέμα αν κάποιος που βγάζει 2000€ το μήνα, αποφασίζει… Συνέχεια »

lorentzos

Δεν θα επεκταθώ σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν φίλο, είμαι καθημερινός αναγνώστης του techblog και όχι μόνο και φανατικός τις τεχνολογίας. Τα λέω αυτά για την άποψη που πείτε ότι γράφω μόνο μίζερα. Εχω αυτή τη στιγμή ένα Note 2 που το πήρα πριν 3 μήνες μεταχειρισμένο 400 ευρώ. Και όταν βγει κάτι άλλο που θα μου αρέσει θα κοιτάξω να το πάρω πάλι μεταχειρισμένο. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσει ο μέσος πολίτης όπως εγώ που ακόμα έχω την δουλειά μου με τα όσα προβλήματα, ένα μισθό για ένα smartphone που σε 6 μήνες θα έχει χάσει την μισή αξία του. Επένδυση κακή χόμπι ακριβό πλέον οι τύποι που τα σκάνε ζεστά μόλις έρθει το καινούργιο πολύ λίγοι. Οσον αφορά το htc είναι ένα καλό φτιαγμένο smartphone που κάνει ότι και όλα τα αλλά στην κατηγορία του από θέμα software από θέμα hardware και υλικού είναι πολύ καλό. Ομως δεν χρήζει ακόμα εμπιστοσύνης λόγο του κενού υποστήριξης που μας έδειξε η htc τον προηγούμενο καιρό. Θα κριθεί στο επόμενο 6 μηνο όταν έρθει για την αξία του και για την υποστήριξη του από τη εταιρεια. Οσο για αυτούς που μιλάνε προσβλητικα χωρις να ξέρουν το πειον του κάθε ένα… Συνέχεια »

Makis

Μερικοί εδώ μέσα πρέπει να καταλάβετε το εξής απλό, όπως εσείς δεν θέλετε να ακούτε το παραμικρό κράξιμο για (κάποια) smartphone και συσκευή τεχνολογίας γενικότερα, επειδή και καλά μας αρέσει η τεχνολογία (και κολοκύθια τούμπανα) έτσι και μερικοί άλλοι θέλουνε να κριτικάρουνε να κράζουνε ή όπως αλλιώς θέλετε, κάποια smartphone, τιμές κλπ και δεν είναι πάντα θέμα μιζέριας ούτε τίποτε.

Επειδή από τον τρόπο που γράφετε μερικοί, αντιλαμβάνομαι ότι είσαστε 20άρηδες, αφήστε και τους λίγο μεγαλύτερους να έχουνε γνώμη έστω και κράζοντας επειδή σίγουρα έχουνε δει δεκάδες συσκευές τεχνολογίας από τα 80’s μέχρι σήμερα που πήγανε στο βρόντο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και είχανε πληρωθεί αδρά.

Πέτρος Π

@tetra (2o post από την αρχή) : Πραγματικά τι αρλούμπες είναι αυτές… HTC θα μας λείψεις και ανοησίες… Και όλα αυτά επειδή ίσως να κυκλοφορήσει μερικές ημέρες αργότερα… Είχε λέει απειροελάχιστες πιθανότητες απέναντι στη Samsung κλπ κλπ, χωρίς καν να έχουμε δει το S4!!! Ας πας στο καλό και ας ψωνίζεις για πάντα Samsung χωρίς καν να έχεις δει τις συσκευές, δεν νομίζω οτι θα λείψουν στην HTC καταναλωτές σαν εσένα, προτιμάει σκεπτόμενα άτομα…

Ziarkas

Πετρος Π η τελευταια προταση σου μου αρεσε πολυ.
Πραγματικα εχω δει πως οποτε και αν πω για κολληματα στον TouchWiz,για επιδοσεις αναμεσα στις συσκευες με ιδια εκδοση λειτουργικων κανεις δεν εχει πει τιποτα..
Κοιτατε τα βιντεακια στο YouTube Galaxy S3 (jellybean) vs One X (icecream) και λετε το Samsung πιο δυνατο.Βαλτε να δειτε στις ιδιες εκδοσεις,και το λεω αυτο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα λενε οτι βλεπουν η διαβαζουν.Η Samsung εχει χωσει χρημα στο marketing και μπραβο της για ολο αυτο,εχει αναιβει ψηλα απο τις συνεχομενες διαμαχες της με την apple,εχει καποιες εφαρμογες δικες της (που εμενα δεν μου λενε τιποτα γιατι δεν πολυδουλευουν σωστα) αλλα οχι οτι σε bench ειναι πιο δυνατο,οχι οτι εχει πιο smooth λειτουργικο..Δειτε πως λειτουργει το λειτουργικο της HTC με τους συγχρωνισμους κτλπ και μετα εσεις της Samsung κατεβαστε ξεχωριστο Note για συγχρονισμο.
Mεχρι πριν 3 βδομαδες κατοχος και του S3,που σημαινει πως τα κινητα τα ειχα διπλα διπλα και δεν διαβαζα η εβλεπα για να βγαλω συμπερασματα.

Peasant

@ Billys,

Επειδη δεν ζις στην Ελλαδα μαθε οτι

α. Οι περισσοτεροι που μπαινουν δεν ειναι οικονομικα ανεξαρτητοι, ειναι ανηλικοι που οι γονεις τους σταδιακα δε θα χουν ουτε αγγλικα να τα πανε, ή ανεργοι..

β. Οι βολεμενοι ΔΕΝ εχουν χασει τις δουλειες τους.

γ. Αναλυσεις του στυλ “καλα να παθουνε ολοι” ειναι το ασφαλεστερο πειστηριο αγνοιας για μια κοινωνια που το 5% τσακωνεται για πυρηνες κ το 95% δεν εχει να παει στο γιατρό.

Μ αυτό το σκεπτικό κ εντελώς φιλικά σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα τί γίνεται στην Ελλαδα και να ενημερωθεις.

Versavel

Εδω μεσα τελικα διαβαζω πραγματα ανηκουστα… Καταρχην φιλε Lorentzo μην κραζεις οτιδηποτε σχετικο με λεφτα και Ελληνικη οικονομια, γιατι αφου αγορασες το ΝΟΤΕ 2 εισαι μια χαρα και ασε τους αλλους να προσπαθουν να βρουν 700αρια… Φιλε Tetra το να λες ”αντίο HTC” δειχνει ανωριμότητα… Η HTC ποτε δεν θα συγκριθει με την Samsung γιατι ειναι δυο ανόμοιες εταιριες. Η μια παράγει τα πάντα και η αλλη ειναι μια εταιρια παραγωγης ποιοτικων συσκευων κινητης τηλεφωνιας. Γιατι τις συγκρινεις;
Οσο αφορα για παρτι που θα κανουν οι Samsung και η Sony, ηρεμειστε λιγο…Αυτοι που παιρνουν ακριβα τηλεφωνα ξερουν να περιμενουν και ξερουν τι ειναι σωστο…Για τοσο μπούφους μας εχεις εμας τους Ελληνες που θα τρέξουμε σαν παλαβοι να προλάβουμε οτι κυκλοφορησει αυριο; Δεν νομιζω πια…

lorentzos

Φιλε Versavel Θα διαφωνήσω σε ενα πραγμα μαζι σου, σε κατι που πρεπει να αλλαξει σε αυτη την κοινωνία, Το κοίτα την πάρτι σου και ασε τους αλλους να πνίγονται!! Δεν ειναι ετσι φιλε και επειδή κρίνουμε και κατακρίνουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε καλο ειναι να μετράμε αυτα που λεμε για να είμαστε αντικειμενικοί και σωστοί απέναντι στους συνανθρώπους μας.Και το εαν εγω βοηθάω και μερικούς φίλους μου δεν μπορεί να το ξέρεις. Με κοβει και με παρακοβει το τι γίνετε γύρω μου δεν ζω στον κοσμο μου και προσπαθώ να το δείχνω και στους γύρω μου. Φιλικά!!!

Nikos

Βασικα στα ξενα sites που διαβαζω λενε τα καλυτερα για το one,
μονο εδω στην ουγκαντα βγαζουμε τοσο ευκολα επιτυχιες και πεθαμενες εταιριες
και συσκευες.

ΑΡΗΣ

@ No 31 -Nikos…
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΛΑ!
+ 100000 ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

akis stamatioy

Still eager for an HTC One of your own? Expect the phones to ship in March in the U.S. and be scooped up by T-Mobile, AT&T, and Sprint. The 32GB and 64GB models will cost $199.99 and $299.99, respectively.
ΠΗΓΗ CNET :https://reviews.cnet.com/htc-one/
Μας δουλευουν οι ελληνες αντιπροσωποι/ εισαγωγεις?

Nikos

@Κώστας Βλαχάκης

03/10/2013 https://www.gottabemobile.com/2013/03/10/htc-one-release-date-trumped-by-accessories/
The HTC One release date, which looks good for March 15th, the day after the Samsung Galaxy S4 launch, has been trumped by HTC One accessories as a retailer has put them on sale early today ahead of its actual release.

March 1st https://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-one-release-date-and-price-where-can-you-get-it-1129182
The HTC One is set to hit the UK’s streets on March 15, and networks are rushing to stake a claim on the company’s new flagship Android phone.

03/09/2013 https://gadgetinsiders.com/htc-one-release-date-pegged-for-march-14-in-the-uk/1207347/

Earlier, it was believed that HTC’s new flagship would be launching in the UK on March 15, but Expansys may beat everyone to it by releasing the phone on March 14 instead. This is an odd coincidence because that’s the same day when Samsung will be announcing its own flagship phone, the Galaxy S4.

Μπορω να γραψω απειρα ακομα sites αλλα βαριεμαι!

Nikos

(συνεχεια στο προηγουμενο ποστ)

Εδω λεει οτι το expansys απο 15/03
θα το βγαλει μια μερα νωριτερα στις 14/03,
Καποιος μας δουλευει εδω. (Φυσικα δεν αναφερομαι στον κωστα 🙂 )

Nikos

Σιγα μην το παρω απο ελλαδα (730) οταν το expansys το πουλαει 630 και το phone4u 565.

dark_master

Συμφωνώ με τον Κώστα.Την επόμενη Παρασκευή θα γνωρίζουμε αν αξιζε η αναμονή ή όχι… και τότε θα μπορούμε να κάνουμε τις όποιες συγκρίσεις μας. Αν μπόρω να κρίνω εκ των προτερων θα πω ότι δεν μου άρεσε η δήλωσε του CEO της Samsung ότι θα χρησιμοποιήσουν υλικά που θα είναι εύκολα στην κατασκευή (υπονοόντας πλαστικό). Νομίζω ότι απο τη στιγμή που οι υπερεπιδοτήσεις του εξωτερικού δεν παίζουν ούτε για πλάκα εδώ, σημαντικό κριτήριο για την αγορά ενός κινητού θα παίξει ρόλο και η ποιότητα/υλικά κατασκευής.(Στο εξωτερικό-Αγγλία- οι εταιρείες δίνουν δωρεάν σε διετή συμβόλαια με 35 λίρες πάγιο ενώ η Vodafone σου επιτρέπει να αλλάξεις το κινητό σου μετά από 6 μήνες πληρώνοντας ένα μικρό κόστος).
Υπομονή 4 μέρες λοιπόν…

Νικος

Ένα ενδιαφέρον θεματάκι

https://www.androidauthority.com/htc-one-battery-life-168420/

Πέτρος

Το HTC one το λάτρεψα αλλά δεν θα το πάρω. Ήμουν φανατικός υποστηρικτής της HTC αλλά αν εξαιρέσω το desire που ήταν φανταστικό, το sensation που πήρα μετά και το one x που έχω τώρα και τα 2 παρουσίασαν πρόβλημα στο 6μηνο. Το sensation δεν επισκευαζοταν και απ ότι βλέπω το ίδιο θα συμβεί και με το one x (είναι ακόμα στο service)
Από ότι διαβάζω υπάρχει πολύς κόσμος με το ίδιο πρόβλημα με εμένα.
Όταν αγοράζεις ένα τηλέφωνο για το όποιο θα ξοδέψεις σχεδον ένα μηνιάτικο περιμένεις να είναι εντάξει για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Όσο και αν μου αρέσει το sense και η εμπειρία χρήσης της HTC αυτή τη φορά θα προτιμήσω Samsung.
Sorry….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.