HTC One drop test, Πόσο εύκολα σπάει; [video]

Είναι αλήθεια ότι το HTC One χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά όπως το αλουμίνιο και έχει πολύ καλή συναρμολόγηση με σχεδόν άψογο φινίρισμα. Αυτό θα το καταλάβετε όταν το πιάσετε στα χέρια σας και φαντάζομαι ότι θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα όχι όπως ο πρωταγωνιστής του βίντεο που συμπεριφέρεται απαίσια στο δικό του για να δει πόσο αντέχει…

HTC One drop test, HTC One drop test, Πόσο εύκολα σπάει; [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Kαι πoιο είναι το συμπέρασμα από αυτή τη βλακεία; ότι θα σπάσει το κινητό εάν πέσει πάνω σε πέτρα. Really impressed.

Πέτρος Π

Δυστυχώς απ’ό,τι φαίνεται είναι και τα δύο για τα πανηγύρια… Προσωπικά το βρίσκω τραγικό και λυπητερό να έχει δώσει κάποιος 700€ για ένα κινητό και με ένα από πέσιμο να γίνεται γυαλιά καρφιά… Δηλαδή θα πρέπει συνέχεια να έχουμε την ένοια μήπως πέσει?? Και βέβαια η λύση της θήκης είναι και αυτή πολύ άσχημη… Δεν δίνεις 700€ για να κρύψεις το κινητό μέσα σε μια θήκη…

nikos

αντι να τα δωσει σε δυο ανθρωπους να τους κανει λιγο ευτυχισμενους προτιμησε να γυρισει αυτη την @@@@@.

Nikos

@Πέτρος Π
τα ατσαλινα κινητα ειναι καθοδον :p

ΑΡΗΣ

αμα είσαι (μ….) σαν τον τύπο κ ταυτόχρονα ‘εχεις ΄΄μανταλάκια΄΄ στα χέρια ΔΕΝ αγοράζεις αυτά
πας σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ!!!

Πέτρος Π

@ Nikos
Όμως οι καταναλωτές-κορόιδα που πληρώνουν 700€ για ένα κινητό που καταστρέφεται με μια πτώση από ένα μέτρο είναι ήδη εδώ δυστυχώς…

Ευθύμης Β

Εαν τα χαριζει τζαμπα, εγω παντως δεχομαι να τα παρω οπως ειναι :Ρ

Ανδρέας

Τόσες μέρες έψαχνα drop test, crash test κ.τ.λ του htc one επιτέλους να το πρώτο :ρ
Μάλλον επειδη εχει πλαστικό γύρω γύρω τραβάει εκει όλη την ενέργεια και πέφτει με το πλάι! Αναμενόμενο πάντως ότι το μέταλλο θα βουλουσε σε πρώση!
@Πετρος Π η htc εχει δημιουργήσει η ίδια της μεταλλική θήκη για το htc one έτσι ώστε να μην χάσεις την ποιότητα, και ομορφιά του smartphone
http://www.htc.com/www/accessories/htc-double-dip/

Πέτρος Π

@Ανδρέας thanks για την πληροφορία! Δεν είχα ακούσει καθόλου για τη θήκη αυτή, και τώρα απότι βλέπω φαίνεται μια χαρά! Καλύπτει ουσιαστικά όλο το κινητό (πρέπει να έχει και προστατευτικό για την οθόνη από,τι λέει) χωρίς να χαλάει καθόλου το design! Να που η HTC είναι ένα βήμα μπροστά, μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!

Eilikrina

Στην Αφρική δεν έχουν νερό να πιουν και κάπου αλλού καταστρέφονται 2 κινητά 1400 ευρώ για ένα 7λεπτο βίντεο. Τραγικό.

Tony

καλα τα σχολια περι αξιας κινητου και ζημιας κατα το πεσιμο ειναι ακυρα

παρτε μια Mercedes 40.000 ευρω και καρφωστε την στο τοιχο και αμα παθει ζημιες βγητε να κραξετε μετα…ελεος

Νιο

Μαγκες ειναι απαραιτητα τα τεστ… Τι κραζετε??? Μπορειτε να τα κανετε εσεις να μας τα δειξετε??? Απο εδω μαθαμε οτι η unibody της HTC ειναι για κλαματα…. χαχαχα ενω το iphone ειναι real unibody. xperiakias για να μην με κραξετε. και περιμενω και το Z. Και θα το κραξω κ αυτο αμα σπασει σαν κρυσταλο murano.χαχαχα

Πέτρος Π

@Tony μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι άκυρο…
Δηλαδή είναι κακό να θέλει κάποιος το κινητό του να μη καταστρέφεται με μια πτώση? Η μήπως είναι αδύνατο για κάποια εταιρεία να βγάλει ανθεκτικότερο κινητό?
Είναι παρόμοια περίπτωση με την μπαταρία που προσωπικά το θεωρώ κοροιδία να αγοράζει κάποιος κινητό με ένα μηνιάτικο και να του κρατάει η μπαταρία 1 μέρα… Γενικά πιστεύω οτι οι καταναλωτές πρέπει να απαιτούν από τις εταιρείες και να μην μασάνε ό,τι τους δίνουν κατευθείαν… Και δεν μιλάμε κιόλας για πυρηνική φυσική…. εδώ έχουν βάλει 4 πυρήνες σε κινητό και δεν μπορούν να βελτιώσουν τις μπαταρίες και την ανθεκτικότητα…? Αυτό είναι έλεος….

Tony

@Πετρος

τοτε παρε ενα κινητο ανθεκτικο στα πεσιματα

απο που προκυπτει οτι επειδη εχει 700 ευρω θα πρεπει να ειναι φταγμενο απο ανθεκτικα υλικα?

οσο για το αν μπορουν να βελτιωσουν την ανθεκτικοτητα,φυσικα και γινεται
αυτο δεν σημαινει οτι καθε μοντελο θα βγαινει ετσι,ειναι το τι επιθυμει η καθε εταιρεια,παντως η τιμη δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο σε αυτο

Billys

Just For the record … Μαθετε οτι τα κινητα αυτα ειναι ειτε χορηγιες απο τις ιδιες τις εταιριες για αυτο το σκοπο , ειτε ειναι ασφαλισμενα και τα εν λογο τυπακια τα αντικαθιστουν με καινουρια μετα τα τεστ . Τα ειχαμε ξαναπει αυτα και στο βιντεο με τον τυπα που εβαζε ενα galaxy s3 στα μικροκυματα και μετα το πουλουσε στο ebay .

giokok

απο οτι φαινεται και τα δυο κινητα ειναι να μην πω,,,,,εγω εχω το arc s εχει πεσει απειρες φορες και δεν εχει παθει τιποτα στην οθονη και πτεσματα στις επιφανιες του πλαστικου, και μιλαμε για τουμπες απο υψη οχι σαν τον τυπο που ειναι 1μ και ενα μιλκο!!!!!! τα τεστ απο την αλλη ειναι καλα γιατι αμα γινει τιποτα τετοιο πρεπει να ξερεις…..τελικα η samsung & sony μηπως ειναι λιγο πολυ μπροστα σε αυτον τον τομεα μιας και η κατασκευη τους ειναι και λιγο τετοια που σε κανει να μην φοβασαι τοσο τα πεσηματα….

περιμενω hunds on xperia sp κωστα

Ανδρέας

@giokok ναι φιλαράκο αλλα εδω μιλάμε για δυο κινητά που ειναι μεταλλικά! Δεν ειναι το ίδιο να πέφτει το μέταλλο με το να πέφτει η πλαστικούρα! Και δεν μπορείς να πεις οτι το ΟΝΕ τα πήγε και άσχημα!! Το ελάχιστο πλαστικό που εχει γύρω γύρω κάνει την δουλειά του!

Billys

@Ανδρέας Οταν πεφτει η “πλαστικουρα” κατω φιλαρακο , δε σπαει ετσι απλα ! Κι αν σπασει απο δυνατη πτωση , η αντικατασταση ειναι πολυ πιο ευκολη και πιο φθηνη απο το unibody μεταλλο . Κι αν το παμε παραπερα , σε περιπτωση μεταπωλησης , αλλαζεις 1-2 πλαστικα με 10 ευρω και πουλας το κινητο σαν καινουριο . Κι ουτε θηκες πρεπει να του φορας αναγκαστικα . Αν πας να πουλησεις γρατσουνισμενο ΄ή ποσο μαλλον ζουληγμενο μεταλλο , θα πρεπει ή να το δωσεις κοψοχρονια ή να δωσεις τουλαχιστον κανα 50αρι για να το φτιαξεις , για να το παρει ο αλλος . Οπως δεν θα αγοραζε καποιος μεταλλικα ή γυαλινα παπουτσια (αν υπαρχουν) , επειδη δεν ειναι πρακτικα και επειδη θα σπασουν αν δεν τα προσεχεις , ετσι δεν θα προτιμουσε να αγορασει και γυαλινο ή μεταλλικο κινητο . Γι’ αυτο οσο αφορα την πρακτικοτητα , τιποτα καλυτερο του πλαστικου . Τωρα αν για καποιον μετραει το design , στο οποιο μπορω να πω για μενα πως και τα πλαστικα πολλες φορες μπορει να ειναι και πιο ομορφα απο τα μεταλλικα , δικο του θεμα και καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα . Αλλα μη συγκρινεις τα υλικα αυτα σε θεμα… Συνέχεια »

Jacob

Αρα να κανουμε κινητα απο χαρτι που δε χαλαει καθολου…

Ανδρέας

@billys αυτο λέω και εγω φιλαράκο! Οτι τα συγκεκριμένα smartphone δεν ειναι απο πλαστικό έτσι ώστε να ειναι πιο ανθεκτικό στην πτώση και γενικά! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.