HTC One E8, κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 λεπτά

To HTC One E8 είναι η πλαστική έκδοση της ναυαρχίδας HTC One M8 και ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα για την αγορά της Κίνας. Η τιμή του ανακοινώθηκε περίπου στα $450/€330, σχεδόν στο μισό από την μεταλλική έκδοση. Σήμερα διατέθηκε προς πώληση και κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 μόλις λεπτά, σύμφωνα με επίσημο post της HTC.

Το HTC One E8 δεν έχει μεγάλες διαφορές από το HTC One M8 εκτός του ότι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έχει πολύ πιο προσιτή τιμή.

Η duo-camera έδωσε την θέση της σε 13MP μονή εξωτερική κάμερα. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με τον μεγάλο αδερφό αλλά το βάρος μιας και δεν είναι μεταλλικό, μειώθηκε κατά 15g. και ζυγίζει 145g.

Διατηρεί την ίδια 5 ιντσών οθόνη του M8 1080p, Snapdragon 801 quad-core CPU με 2GB of RAM, έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας έως και 128GB. Όπως είπαμε παραπάνω η εξωτερική κάμερα πήγε στα 13MP με BSI sensor και f/2.2 aperture και 1080p video recording. H μπροστινή κάμερα παραμένει ίδια στα 5MP. Η μπαταρία του είναι 2600mAh και δεν είναι αποσπώμενη. Το HTC One E8 τρέχει με Android 4.4 KitKat και έχει το Sense 6 της HTC.

Να πούμε ότι πριν ξεκινήσει να διατίθεται στα ράφια, οι κρατήσεις για το HTC One E8 είχαν φτάσει στα 2 εκατομμύρια πράγμα που δείχνει ότι η συσκευή έτυχε θερμής υποδοχής στην κινεζική αγορά και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να δώσει την ώθηση που περιμένει η HTC.

, HTC One E8, κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 λεπτά

, HTC One E8, κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 λεπτά

, HTC One E8, κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 λεπτά

, HTC One E8, κατάφερε να πουλήσει 50.000 σε 15 λεπτά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Για αυτο ειχε ακριβωσει το m8 στην Αμερικη, επειδη βγηκε αυτο? Μακαρα να τα παει καλα παντως!

KostasB

Τα μπροστινά μέρη που βρίσκονται τα ηχεία έχουν παραμείνει μεταλλικά;

Johnnys

Πως γίνεται αυτό που ειναι πολύ καλύτερο απο το desire 816 να έχει 330€ και το 816 380€ ; Μήπως μας κλέβουν μπροστά στα ματια μας ;

Γιάννης σε λέω

@Johnnys καλά που το κατάλαβες! Αν έρθει το Ε8 στην Ελλάδα θα πωλείται 599 €. Ο λόγος? αυξημένη φορολογία και μικρή χώρα, σε αντίθεση με την Κίνα που είναι τεράστια με παρα πολύ μεγαλύτερη αγορά. Οπότε τα κέρδη της HTC εκεί υπερεκατοσταπλάζιονται και πουλάει φθηνότερα. Τραγικές οικονομικές πολιτικές από πλευράς εταιριών.

Nickolas

@Johnnys
Η τιμή αυτή είναι για την αγορά της Κίνας, αν ερχόταν προς τα μέρη μας λόγω φορολογίας και μεταφορικών κλπ κλπ η τιμή θα ήταν αρκετά υψηλότερη.
Ωστόσο ναι μας κλέβουν έτσι κι αλλιώς :p

temasek

Το desire 816 δεν έχει ερθει Έλλαδα πάντως ακομα

Κώστας Βλαχάκης

temasek, Το HTC Desire 816 κυκλοφόρησε από τον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 380 ευρώ.

aggelos

κωστα βλεπω ολες αυτες τις συλλογες κινητων που ανεβαζουν διαφοροι φιλοι και οταν βλεπω οτι βγαινει ενα καλο κινητο στην κινα κατευθειαν αποκτα κατι εκατομμυρια πωλησεις αναρωτιεμαι τι συλλογεσ κινητων θα εχουν οι κινεζοι;

dark_master

@Aggelos δεν νομίζω να μας φτάνουν… ειδικά σε περίοδο προ κρίσης ο Έλληνας άλλαζε κινητά ανά εξάμηνο.
Τώρα με την κρίση τα πράγματα κάπως άλλαξαν

CSt90

Η μεταλλική κατασκευή δλδ δικαιολογεί τη μεγάλη διαφορά? Γτ η M8 camera < E8 camera, όσο κ αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι αποτελεί αναβάθμιση από τις καθιερωμένες κάμερες των high end smartphones. Ή μήπως προσπάθησαν με αυτή την τιμολόγηση να μας (απο)δείξουν ότι το Μ8 είναι 'πολύ πιο καλό'?

Pavlos

Htc e8 η sony xperia z1 compact?… ααα και εχετε καμια ιδεα ποτε θα βγει το z2 compact?

Costas

Σε άσπρο χρώμα είναι απλά “υπέροχο “. Αυτό θα το προτιμούσα σε σχέση με το M8 λόγο της κάμερας και μόνο. Δεν με απασχολεί το πλαστικό και το μεταλικο.

Ιωάννης

Γιάννης σε λέω τι μου θυμίζουν αυτά που λες παραπάνω….? Αααααα ναι!!!!
Εγώ σου τα λεγα σε ένα post πριν καμια βδομάδα μαθαίνεις βλέπω…
Δυστυχώς όμως παραμένεις υπερβολικός και θύμα παγκόσμιας συνωμοσίας για να σου πέρνουν τα λεφτά οι μεγαλοεταιρίες που βγάζουν smartphones.. δε καταλαβαίνεις εσυ, αλλα και πολλοί άλλοι ότι στο χέρι μας είναι να μη μας κλέβουν

dark_master

CSt90 Ναι όσο κ αν σου φαίνεται τρελό. Ο λόγος είναι οι εργατοώρες που χρειάζεται να φτιαχτεί κ το κόστος κατασκευής. Αν ήταν τόσο απλό Όλοι θα το κάνανε.
Όσο για την κάμερα αν έχεις όρεξη ψάξε στο Google: phone arena blind test camera και τα αποτελέσματα Ίσως σε καταπληξουν…
Γιάννης σε λέω:
Καταρχήν σκέψου τα εξής:
1 Η κινέζικη αγορά έχει 4 παρόχους με αρκετά εκατομμύρια συνδρομητές. Στην Ευρώπη έχεις πχ 43 παρόχους με χιλιάδες συνδρομητές ο καθένας. Άρα έχεις λιγότερο εργατικό κόστος στο να “βελτιστοποίησεις” το κινητό πάνω στο δίκτυο.
2 Λόγω της θεωρίας κλιμακος είναι διαφορετικό να πουλάς σε έναν μεγάλο πάροχο σε σχέση με πολλούς μικρότερους (πετυχαίνουν καλύτερες τιμές λόγω μεγαλύτερων ποσοτήτων).
3 Για να εισαχθεί ένα κινητό στην ΕΕ πρέπει να τηρεί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην Ασία δεν υπάρχουν αυτά (πχ περιορισμός στο SAR)
4 Κόστη μεταφορικά.

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης αν θυμάσαι ανώριμε τύπε, σου είχα πει ότι αυτά που έλεγες τα είχα σκεφτεί κι εγώ. Θύμα συνωμοσίας μάλλον είναι το μυαλό σου, αν διαθέτεις.

Ιωάννης

Γιάννη σε λέω με προσβάλλεις συνεχώς!!! Φαίνεται ξεκάθαρα ότι για τα θέματα στα οποία μιλάς έχεις μαύρα μεσάνυχτα αλλά παρόλα αυτά δε σε έχω προσβάλλει πουθενά… αντιθέτως προσπαθώ να σου ανοίξω τα μάτια κι εσύ συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο και με προσβάλλεις στα σχόλια σου.
Λες ένα άκυρο επιχείρημα (θύμα συνομωσίας είναι το μυαλό σου) και σταματάς εκεί
Λοιπόν λες σε προηγούμενο σου σχόλιο αλλά και στο παραπάνω ότι καποια απο τα επιχειρήματα που σου έχω θέσει τα έχεις σκεφτεί και εσύ, αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ, δε τα σκέφτηκα και στα είπα, εγώ τα έχω παρατηρήσει, φυσιικά μπορείς εύκολα να μου πεις ότι κι εγώ σε παρεξήγησα και ότι κι εσύ τα έχεις παρατηρήσει και μου τα λες, ναι αλλά αν τα είχες παρατηρήσει δεν θα με έλεγες ούτε ανώριμο, ούτε ότι δεν έχω μυαλό και φυσικά θα μου έλεγες και μερικούς ακόμα σημαντικούς λόγους για τους οποίους τα κινητά είναι σχετικά ακριβά στην χώρα μας.
Αν μου τους αναφέρεις στο επόμενο σχόλιο θα σου πω ότι σε παρεξήγησα και ότι δεν έχεις μαύρα μεσάνυχτα

Mars

sorry Που ξανανοιγω το θεμα (αν το δει καποιος δλδ) αλλα μηπως εχουμε κανα νεο περι Ε8?

καποιο καταστημα (αξιοπιστο) που μαλλον θα το φερει και αξιζει να το παρουμε???

Saer

Οτι λεει ο 17 πότε θα δούμε το ε8 απο δώ μαζεύω λεφτά 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.