HTC One E9: Πήρε πιστοποίηση με οθόνη 5.5″ QHD και τεράστια κάμερα

Μετά το HTC One M9 η εταιρεία ετοιμάζεται να κάνει κι άλλες ανακοινώσεις. Το HTC One E9 πέρασε από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ για πιστοποίηση και μας δίνει τις πρώτες φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο που προσέχουμε είναι η τεράστια κάμερα στην πίσω πλευρά.

Η οθόνη του HTC One E9 είναι 5.5 ιντσών με QHD ανάλυση, θα έχει Mediatek MT6795 chipset με 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 20 Megapixel κάμερα, 13 Megapixel μπροστά κάμερα ή 4 Megapixel UltraPixel. Οι διαστάσεις του είναι 156.5×76.5×7.5 χλστ., έχει 2800mAh μπαταρία ενώ θα τρέχει Lollipop με SenseUI 7.0 out of the box.

Όπως και το HTC One M9, το E9 θα έρθει σε διάφορα χρώματα, λευκό με ροζ χρυσό, μεταλλικό γκρι και καφέ χρυσό. Ακόμη μένει να μάθουμε τιμή και διαθεσιμότητα όταν ανακοινωθεί επίσημα.

htc one e9 tenna, HTC One E9: Πήρε πιστοποίηση με οθόνη 5.5″ QHD και τεράστια κάμερα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

ειλικρινα κριμα htc!!περσυ ησουν απο τις καλυτερες…φετος απο τις χειροτερες…:/

λεοντιος

άσχετο αλλά στο Μέγκα ειδησεις έχει το ρολόι της ααπλ οπότε μην ψάχνεται γιατί τα προϊόντα της είναι πανάκριβα !!!!

Apostolos

Πολύ όμορφο σε σχέση με το Μ9…!! Εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα (σε άλλο χρώμα βέβαια)

lefteris

Τρισαπαίσιο

petrakis george

Μπροστα M8 στο πλαι iphone 5 πισω SONY xperia Z !!!!! Mετα το κουκλι το M8 σπασαν το καλουπι νομιζω.

Ανδρεας Σαλτης

The eye of the Cyclops??! 😛

Γίαννης

ουτε ο μετροποντικας της Αθηνας δεν ειχε τοση διαμετρο

Sot11

Αυτή η εταιρεια άμα της κολλήσει κάτι, έλεος πια! Ήθελα να ξερα δεν ακούνε καθόλου τα σχολια του κόσμου, δεν κανουν έρευνα να καταλάβουν τον παλμό της αγοράς; Και επιτέλους έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα μαύρα περιθώρια σε ολα της κινητά! Και ΝΑΙ μπορούν να τα εξαφανίσουν όπως έκαναν τόσες εταιρείες απλά λόγω κολλημένων μυαλών δεν το κανουν! Πολυ κρίμα…

mitsaras

Εμένα μου αρέσει, αλλά θεωρώ το m9 το ομορφότερο από όλα.

akis82

Αμεση παραδοχη οτι το m9 ειναι μια αποτυχια.Με το που βγηκε, αντικατασταθηκε απο την ιδια htc.Οσο για υο σχεδιασμο γερασμενος και αρχιζει και δεν αρεσει.

gkoutsos

εμενα, η συσκευη μου φαινεται ενδιαφερουσα (σε καμια περιπτωση τοσο ομορφη οσο το m9). εχει σχετικα καλα χαρακτηριστικα, αν ειναι οντως αυτα. η μπαταρια ειναι λιγο φαουλ με τετοια οθονη, αλλα θα δουμε πως θα ειναι στην τελικη. ενα βασικο απο το οποιο θα εξαρτηθει το αν αξιζει ή οχι η συσκευη, ειναι η τιμη. @akis82 τι σχεση εχει η διαρροη του one e9 με το m9? τι ασυναρτησιες ειναι αυτες που λες? το m9 δεν εχει βγει καν στην αγορα… και να θελει, πως να παραδεχτει η htc μια αποτυχια, αν ακομα δεν εχει κυκλοφορησει για να δει πως παει? εκτος αν εχεις εσυ μαντικες ικανοτητες… το e9 δεν σημαινει τιποτα απολυτως για το m9. δεν ειναι αντικαταστατης του. λες και η htc αποφασισε και σχεδιασε το e9 μεσα στην εβδομαδα που μας περασε, μετα την ανακοινωση του m9… απλα θελει να βγαλει και μια πιο φτηνη εκδοση του m9, οπως εκανε περσι με το e8. το one m9 ειναι αντικειμενικα ισως το καλυτερο smartphone που εβγαλε ποτε η htc. δεν υπαρχει κατι που να ζητησεις και να μην το εχει. απλα οι περισσοτεροι περιμεναν μεγαλη αλλαγη στο design και απογοητευτηκαν επειδη δεν την ειδαν, αφου η htc κρατησε… Συνέχεια »

steliosGR

Εχω και μπεζελ, παμε μια βολτα?

Νίκος Τ

Επειδή το Techblog.gr κρατάει ένα επίπεδο, θα παρακαλούσα να μην αποκαλείτε ηλιθιους η να λέτε ότι λένε βλακειες, αυτοί που δε γράφουν αυτά που θέλουν κάποιοι. Δικαίωμα όλων να διαφωνούν, κανενός όμως το δικαίωμα να προσβάλει. Κι εγώ μπορεί να μη συμφωνώ με το φίλο akis82 αλλά δεν έχω δικαίωμα να του πω ότι λέει ασυναρτησίες λες και εγώ τα ξέρω όλα.

nikos7

καλα κανει και τον κραζει δηλ. γιατι δεν εκανε το ιδιο σχολιο με το σ6 απλο και το σ6 το edge που τα εβγαλε κ ταυτοχρονα?με το σκεπτικο αυτο καλιστα η σαμμυ θα μπορουσε να προβλεψει οτι το σ6 απλο θα πατωνε και για αυτο να εβγαζε μαζι και το edge.. ή για το σ6 ακτιβ που κυκλοφορησε τωρα προσφατα, αναμενομενη αποτυχια των προηγουμενων 2 και εβγαλε και 3ο να σωσει την παρτιδα… και τελος για οσους πιστευουν οτι το μ9 ειναι κακο κινητο ή οτι υστερει σε κατι απο τα σαμμυ τοτε ασ πανε να παρουν σαμμυ και ας κλενε σε κανα διμηνο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.