HTC One ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Βρισκόμαστε στο Λονδίνο και σας παρουσιάζουμε το νέο HTC One με οθόνη αφής 4.7 ιντσών FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S600, μνήμη RAM 2GB, κάμερα Ultrapixel και HTC Sense 5. Δείτε την πρώτη επαφή που είχαμε με το HTC One στο Λονδίνο όπου και έγινε η επίσημη παρουσίαση του smartphone.

Δείτε φωτογραφίες hands-on του HTC One.

HTC One Ελλάδα, HTC One ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One Ελλάδα, HTC One ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One Ελλάδα, HTC One ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Κώστα το κουμπί πάνω είναι όντως το Power αλλα και ταυτόχρονα το IR Blaster?? Κουφό

lefteris

ερωτευσιμο απλα. πολυ ομορφο αν και αυτο το feed δεν μου πολυαρεσει αλλα εφοσον δεν ειναι αναγκη να το χρησιμοποιουμε μια χαρα. απο ταχυτητα εσυ πως το ειδες γενικα?

Κώστας

Πανέμορφο αλλά πόσα Mpixel είναι η πίσω κάμερα; Έχω διαβάσει ότι είναι μόνο 4Mpixel αλλά έχει 3πλό αισθητήρα που ισοδυναμεί με κάμερα 12-13Mpixel. Ισχύει αυτό; Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 13Mpixel;

Mourlos

kwsta blaxakis@ πολύ καλό το βίντεο μην μασάς!!!!! κ το htc πολύ καλό!!!!αντε να τα δούμε κ απο κοντά!!!

diecast

θα βγει μια χοντρη χαχαχαχα…κωστα εισαι θεος απλα!

Νταξει απλα ΚΙΝΗΤΑΡΑ…η καλυτερη οθονη που εχω δει τι xperia z kai χαζομαρες!

Dimitris V.

Ωραιο ειναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι τους εχει πιασει ολους τελευταια με την IPS οθονη….υπαρχει ποτε λογος να δεις την οθονη με μεγαλη γωνια κλισης θεασης ? μια ζωη φατσα μπροστα την κοιταμε ολοι ετσι δεν ειναι ? Εδω εχω ενα monitor της LG και ειναι Ips και ποτε μα ποτε δεν μου εχει χρησιμευσει η μεγαλη γωνια θεασης…ποσο πολυ φαντασου να δεις το κινητο σου υπο κλιση…
Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη η προσπαθεια της Htc…well done

Mourlos

Dimitris V@ +1. Ασε που αν κάθεται κ η δικιά σου δίπλα κ σου στείλει μήνυμα καμιά άλλη θα γίνει κ μαkακια. Χαχαχαχχα!!!!

kostas-DOHA

καταπληκτικα λεπτο…κορυγαια specs….περιμενω διαρκεια μπαταριας….αντιο λαπτοπ

nickkrip

Ρε Κώστα τι θόρυβος ειναι αυτός? με κομπρεσερ σκαβουν εκει πίσω? 🙂 τα σπάει το one!!!

panos

Η κάμερα απο οτι εχω διαβάσει αποτελείται απο 2 4αρες. Αρα ουσιαστικα ειναι στα 8megapixel

Νίκος

Μπράβο Κώστα που παρά τις δυσκολίες ανέβασες ένα πολύ καλό βίντεο…!!!!

Η οθόνη μου άρεσε πολύ όπως και το κόψιμο του κινητού.. Επίσης τα κολπάκια που έκανε ο τύπος μου άρεσαν με τις φωτογραφίες!!

tsekboy

κάπου στη Καλιφόρνια πέφτει μαύρο δάκρυ…

ένας πρώην κάτοχος iphone 4 και νυν nexus 4

Mandoctor

Μπράβο ρε Κώστα! Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες κάνεις hands-on! Πανέμορφο το τηλέφωνο!! Ελπίζουμε να το βρεις για πλήρες hands-on σύντομα!

karkavelas

@dimitris v.
Το μόνιτορ δεν το κρατάς στα χέρια σου, το κινητό όμως ναι.
καλό θα ήταν λοιπον να βλέπεις το ίδιο καλά από όλες τις γωνίες θέασης.
Π.χ. όταν δείχνεις σε κάποιον ένα βίντεο,μια φωτογραφία,ένα site στο ίντερνετ, θα βλέπει το ίδιο καλά με εσένα χωρίς αυτός να αλλάξει γωνία θέασης.

GiannisMix

Απλα τελειο κατα τη γνωμη μου!!!!

Κυριάκος

η κάμερα είναι 4 ultrapixels και όχι megapixels…είναι διαφορετικη και καλυτερη τεχνολογία από τα megapixels….επίσης τα στερεωφονικα ηχεία Μπορούν να φτάσουν τα 93db….

Teodore88

Πολυ καλη παρουσιαση Κωστα! Σ ευχαριστουμε…

Πλεον τα στανταρτ των εταιριων εχουν ανεβει πολυ!! Ενα γυαλινο Xperia Z και ενα αλουμινενιο Μ7 μου φερνουν ζαλη καθως δεν ξερω πιο να προτιμησω…! Ελπιζω να μην δουμε τιποτα πλαστικο στις 14 Μαρτη…

Πολυ καλη η δουλεια της HTC, και μαλλον εβαλε μυαλο κ παρουσιαζει μια ναυαρχιδα καθε χρονο! Οπως θα πρεπε… Το νεο Sense εχει αρχισει να ξεφευγει απο τις οθονιες του android, ξενιζοντας στην αρχη τον χρηστη, αλλα νομιζω πως σταδιακα αυτο θα το κανει να ξεχωρισει…

GiannisWST

Δεδομένης της κατάστασης η παρουσίαση ειναι πολυ καλη! Ο φωτισμός ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικός για τις συνθήκες.

Το κινητο ειναι αρκετα όμορφο. Το ui του sense αλλάζει αν βάλετε αλλο launcher. Συνεπώς αν δεν σας αρέσει το sense 5 ειναι εύκολη διαδικασία να κατεβάσετε αλλο app (launcher).

Panagiotis G

όλα τα νέα κινητά πλέον είναι γρήγορα οπότε στη λεπτομέρεια θα κριθεί η διαφορά και το HTC one καταφέρνει. πολύ θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό μεταξύ 920 και αυτό για την κάμερα. πάντως από μια μικρή ματιά η κάμερα όντως φαίνεται καλή

Αποστόλης Ρόδος

Η παρουσίαση ήταν μια χαρά Κώστα … και πραγματικά το κινητό εντυπωσιακό και σχεδιαστικά πανέμορφο.

andreas kor

Πολλα μπραβο κωστα για την παρουσιαση!!! Εμενα το κινητο μου αρεσει παρα πολυ!! Ειναι κατι εντελως καινουριο σε hardware σε software , εμφανιση , καμερα σε ολα..Το μονο που μενει τωρα να δουμε ειναι το s4!!

Mike

Ενα iphone5 με android.. δεν ειμαι κολλημενος αλλα ουτε microsd επεκταση παιρνει, ουτε εχει κατι καλυτερο απο το Xperia Z…

Nikos T.

Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, όλα του κορυφαία, specs , ποιότητα κατασκευής και πολύ όμορφο.Έχω το Samsung galaxy nexus εδώ και 6 μήνες και είναι η πρώτη φορά που με εντυπωσιάζει κάτι τόσο πολύ ώστε να το βλέπω παλιό……..!!!Παρόμοια εντύπωση είχα το 2010 όταν είχα δεί το iphone 4.Και εκεί που είχα ηρεμήσει άρχισα πάλι να σκέφτομαι πως θα το πάρω…………….ζημιά σε λέωωωωω!!!!!!!!!

kotsios1998

κωστα θα ηθελα να εκανεσ ενα συγκριτικο οθονησ αναμεσα στο Z, One, 920 και S4(οταν ανακοινωθει)

kotsios1998

και το iphone 5

Δημητρης

Εμένα αυτό που με εντοιποσοιασε περισσότερο απο όλα ήταν το ui (για μένα το πιο ωραίο κινητό που εχει βγει μέχρι τωρα)

Ανδρέας

Εγω δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα χρώματα! Απο φωτογραφίες που βλέπω και στο site της htc βλέπουμε 3 χρώματα! Ασπρο, μαύρο, κόκκινο! Αλλα ειναι ολόκληρη η συσκευή με αυτο το χρώμα και όχι μόνο στα πλάγια όπως μας εδειξες Κώστα! Τι παίζει σχετικά με αυτο?

thapap55

13:33 με πεθανες κωστα!!!

“You have to be stable ε?”

nick

Πραγματικά Πολύ Καλό το Κινητό αλλά ακόμα xperia z δεν μπορώ κόλλησα μαζί του …. τώρα περιμένουμε και το s3

manolo

Πολύ ωραίο το τερατάκι της HTC!Προβλέπεται μεγάλη μάχη μεταξύ των τεσσάρων.Δεν ξέρω,πάντως πιο πολύ μου άρεσε το SONY παιδιά.Θα τα δοκιμάσουμε και από κοντά και στο τέλος θα αποφασίσουμε ανάλογα βέβαια με τα γούστα μας.
Κώστα πολύ ωραίο το βιντεάκι που μας έδωσες να δούμε.

diofar

Έχω το S2, το S3 δεν το πήρα γιατί είναι πολύ μεγάλο. Ευτυχώς, γιατί όπως βλέπω το HTC είναι πανέμορφο, ποιοτικό, πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, και στενό (στη μέση μεταξύ s2 και s3).
Είμαι βέβαιος ότι το S4 θα είναι και αυτό από ιδιαίτερα υλικά (και όχι πλαστικό), αλλά πολύ μεγάλο. Οπότε για μένα που το ιδανικό μέγεθος είναι κάτι ανάμεσα σε s2 και s3, το One ταιριάζει.
Όμως μου αρέσει πιο πολύ το μαύρο που έχω δει. Θα υπάρξει άραγε, ή απλά ήταν ψεύτικη φωτό;

GiannisMix

@Κυριάκος
Απ οτι εχω καταλάβει πρέπει να είναι 4 megaUltraPixels γτ ουσιαστικά μεγαλώνει το χωρο ενος pixel και το μετονομάζει σε ultrapixel απο pixel. Το ultra σύμφωνα μ’ αυτά που καταλαβαίνω δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος της φωτογραφίας οπως το Mega.

Γενικότερα όμως, κατα τη γνωμη μου το κινητό είναιπανεμορφο και παρα πολυ καλο αλλά φτωχή η ποιότητα κάμερας συμφωνα με τα πρώτα δείγματα απέναντι στον ανταγωνισμό αλλων τεχνολογιών (pureview)

akis

Πολυ ομορφο και ξεχωριστο κινητο με τρομερα specs. Θελω να παρω κινητο μεσα στο 2013 επομενως σιγουρα θα ειναι ενα απο τα υποψηφια. Κωστα ευχαριστουμε για το χαντσον! 😉

md03582

Πολύ όμορφο το one! Ελπίζω το νεο sense 5 να το πάρουμε κι εμείς με τα one x! Μου άρεσε πάρα πολύ!

Alexboom

Πανέμορφο και δυνατό….πιστεύω θα είναι και πανάκριβο στις αρχές

sotiris

εμφανισιακα ειναι αισχος..

Elpis

Το πιο όμορφο και καλύτερο κινητό της HTC,… HTC One!

Panos7GR

Πω πω!!! Τι ζημιά έκανε η HTC;
Συγχαρητήρια!!! Έβγαλε ένα κινητό άξιο ανταγωνισμού για το 2013. Όμορφο εξωτερικά, ποιοτικό σε υλικά και δυνατό εσωτερικά. Τα καινούρια χαρακτηριστικά δεν με τρελαινουν ιδιαίτερα, το μόνο όμως που με εντυπωσίασε είναι η εφαρμογή της κάμερας. Είναι απλά καταπληκτική!!! Φοβερή δουλειά έκανε!!! Το Ultrapixel πέρα του τρανταχτού και πιασάρικου ονόματος δεν μου γεμίζει το μάτι. Βέβαια είναι νωρίς να βγάλουμε συμπέρασμα. Τώρα παρουσιάστηκε η συσκευή… Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά τεστ για να δούμε ποσά απιδια βγάζει ο σάκος! 😉

Απ ότι φαίνεται τα specs μένουν ίδια. Εκεί που θα φανεί ο νικητής θα είναι στα διάφορα εξτραδάκια που θα σου δώσει η εταιρία πχ HTC Zoe, Sony Bravia Engine κτλ, στο design και στην ποιότητα κατασκευής. Ο πήχης παρέμεινε ψηλά. Για να δούμε τι έχει να μας πει η Samsung με το S4…

Αυτό που θα ήθελα για να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη συσκευή του 2013 είναι να ήταν αδιάβροχο. Το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό για ένα κινητό που το χρυσοπληρώνουμε. Δεν είναι κρίμα να “πάει” από χυμένο καφέ στο τραπέζι;

Υ.Γ.: ΓΑΜΑΤΟΣ ήσουν Κώστα για ακόμα μια φορά!!! 😉 Techblog παντού!

Γιωργος_ΠΜ

Ρε παιδια σε εργοταξιο εγινε το hands on?
O κ.Βλαχακης πρεπει να παρει βαρεα και ανθυγειυνα για αυτο το hands-on 😛

Υποψιαζομαι για φιασκο με την καμερα, γι’αυτο δεν λενε ποσα MegaPixel ειναι…

Ιωαννης

Ρε παιδια,ενταξει γουστα δεν λεω,αλλα αυτο ειναι σαν το Fiat Multipla wtf.Mπορει να συγκριθει με το Z η το Arc?ειμαι Xperiakias,αλλα οχι κολλημενος,περιμενω να δω τι θα κανουν και οι υπολοιπες εταιριες και μετα θα διαλεξω…αλλα με απογοητευσε η HTC στο Design..την διαφορα πιστευω,περα απο τα ηχεια και την -ισως- καλυτυτερη οθονη δεν θα την κανει τιποτα αλλο..

baira13

Κατοχος 3 χρονια 3 galaxy…..το τηλεφωνο ειναι ποοοολυ καλο τελος…..
Αναμονη μεχρι 14 Μαρτιου…..η προσπεραση δυσκολοτερη σε σχεση με αλλες χρονιες…
Εδω σε θελω καβουρα….

Diagrafeas

Έκανα το ίδιο post ρε άλλο άρθρο αλλά είπα να τα γράψω και εδώ.

Όλοι οι ψηφιακοί αισθητήρες (πλην Foveon) όταν λένε 8MegaPixels έχουν στην ουσία 8 Million Sub Pixels.4 Million Green, 2Million Red and 2 Million Blue.

Η κάμερα του One έχει απότι ακούγεται 2 αισθητήρες τον έναν πάνω στον άλλο, ο καθένας 4MPixels δηλαδή 4 Million Sub Pixels ο καθένας, 8 Million Sub Pixels συνολικά. Λογικά ο ένας από τους δύο έχει όλα τα Sub Pixels Green (4 Million) και ο άλλος τα 2 Million Red και τα άλλα 2 Million Blue.

Οι αισθήτηρες της Foveon έχουν 3 αισθητήρες τον ένα πάνω στον άλλο, όπου κάθε ένας αναλαμβάνει ένα χρώμα.

Blood

Μην το συγκρίνουμε με το Ζ τώρα… (το arc δε το συζητάω καν).

Αν θες 5″ οθόνη αντί για 4.7 και “ανθεκτική¨ κατασκευή τότε κοίτα το Ζ … (για την κάμερα δε μπορώ να φέρω γνώμη). Κατά τα άλλα το ONE για μένα είναι ανώτερο, και προσφέρει και κάτι έστω και ελάχιστα διαφορετικό με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Ειδικά μιας και φοράει και τον επόμενο snapdragon 600 απο τον S4 Pro του Ζ που έχει και το Nexus 4 μου.

Για μένα δαγκωτό ΟΝΕ αντί για Z.

Δημητρης

Το ολο Σκηνικο με την καμερα always smile κτλπ κλεμμενο απο νοκια….Ακομα σας διδασκει αυτην η εταιρια…

Tony Cool

Συγχαρητηρια Κωστα για το παληκαρισιο hands on!Το κινητο ειναι εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις αλλα εχω μια ενσταση:τι στο καλο εχει πιασει την htc με το να βαζει το power button στο πανω μερος του κινητου;Ημαρτον,ειναι εντελως απαραδεκτο και την εχουν κραξει οι παντες και στο παρελθον.Ακομα και στα κινητα με 4.3 ιντσες ηταν δυσχρηστο,πλεον στις 4.7-5 η θες και τα δυο χερια η ρισκαρεις να σου πεσει καθε φορα που το ανοιγεις!!!Λεπτομερεια θα μου πειτε,δεν ειναι και deal breaker απλα επρεπε να το πω!
@Teodore88 καλα τα λες αλλα για τσεκαρε ποτε βγηκανε τα one x,one x+,butterfly(η droid dna) και τωρα το one.Παιζει και να ξεχασα καποιο!Οχι και μια ναυαρχιδα το χρονο!

md03582

@Tony Cool ουσιαστικά το one x ήταν η ναυαρχίδα για πέρυσι. Το one x+ κυκλοφόρησε σαν μια βελτιωμένη έκδοση, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο, δεν κυκλοφόρησε παντού και δεν νομίζω να υπήρξε και σοβαρός άνθρωπος στον κόσμο που να είχε το one x και να αγόρασε και το x+. Το butterfly ανηκει σε άλλη κατηγορία, στα phablet, που εμένα προσωπικά (butterfly, note, κτλ) μου είναι αδιάφορη. To one x ανακοινώθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε μέσα στην άνοιξη και ένα χρόνο μετά ανακοινώνεται το one. Οπότε ένα το χρόνο.

Motzi

Απλά η Htc έπιασε το νόημα σε αρκετούς τομείς κατά την γνώμη μου όμως θέλω να σταθώ στην πραγματικά γενναία κίνηση που έκανε με την κάμερα…Ουσιαστικά σου λέει ότι τα πολλά megapixels είναι άχρηστα για τους περισσότερους από εμάς αν όχι όλους καθώς δεν συμβάλουν στην ποιότητα της φωτογραφίας αλλά στην εκτύπωση της..(Για αυτό είναι συχνό φαινόμενο στα διάφορα συγκριτικά των κινητών κάποια με περισσότερα megapixels να αποδίδουν εμφανώς χειρότερες φωτογραφίες..) έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια τεχνολογία που θα μπορεί να συλλαμβάνει έως και 300% περισσότερο φως σε κάθε φωτογραφία και χωρίς να χρειάζεται μετά να κάνουμε downgrade σε megapixels τις φώτο για πρακτικούς λόγους…

QUIETLY BRILLANT!!

wrong

εγώ πάλι που είδα τις φωτογραφίες που τραβάει το htc one απογοητέυτικα. Ούτε κατά διάνοια πιο φωτεινές. Σκέτη απογοήτευση! ΝΟΤ SO BRILLIANT!

nikos

Τώρα περιμένω το HTC One S, HTC One X, HTC One V…(ειρωνικά :P)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.