HTC One M7: Μετά τις αντιδράσεις μπορεί να πάρει Lollipop 5.1 τελικά

Μέσα στην εβδομάδα ο VP of Product Management Mo Versi είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι το HTC One M7 δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1 Lollipop εκτός από την Google Play Edition. Αυτό προφανώς είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά σχόλια, τα οποία έκαναν την HTC να το ξανασκεφτεί.

Ο Versi επέστρεψε με νέο tweet λέγοντας ότι έχει ακούσει όλα τα παράπονα αλλά τα περισσότερα από τα bug fixes βρίσκονται ήδη στο τωρινό software, όμως επεσήμανε ότι αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες όσων έχουν το HTC One M7 και έγραψε “Stay Tuned”.

Η HTC είχε αλλάξει ξανά την απόφασή της το 2011 όταν είχε πει ότι το HTC Desire δεν θα αναβαθμιζόταν σε Gingerbread 2.3 αν και είχε κυκλοφορήσει μόλις 14 μήνες πριν, αλλά τελικά αναβαθμίστηκε. Ο λόγος τότε ήταν τα 576 MB RΑΜ, και το πρόβλημα λύθηκε αφαιρώντας κάποια από τα apps του κινητού

Tο πρόβλημα του HTC One M7 δεν είναι τα 2GB RAM, αλλά έληξε το διάστημα των δυο χρόνων μέσα στο οποίο η HTC δίνει τα updates στις συσκευές της. Όπως φαίνεται όμως για να μην χάσει την εμπιστοσύνη των χρηστών της και δίνει την αναβάθμιση.

htc one m7 lollipop 5.1, HTC One M7: Μετά τις αντιδράσεις μπορεί να πάρει Lollipop 5.1 τελικά

htc one m7 lollipop 5.1, HTC One M7: Μετά τις αντιδράσεις μπορεί να πάρει Lollipop 5.1 τελικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ahilleas doc

Δε μπορεί να δίνεις ενα σκασμό λεφτά και να μην έχεις επίσημη υποστήριξη. Αν το ήξεραν οι κάτοχοι, πιθανώς να σκεφτόντουσαν την αγορά.
Θα πρέπει οι κύριοι κατασκευαστές android να διδαχθούν από την apple. Σε κάποια θέματα όσο και να μας πονάει είναι πρωτοπόρος εταιρεία.
Και το λέω αυτό έχοντας περάσει απο τα χέρια μου κινητά lg nexus 4 και 5, huawei honor g750 και htc 8x

Γιώργος Χαρίτος

Απαράδεκτο εάν δε δώσει η HTC στο htc m7 το επόμενο update, αλλά δε θα είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει… Αντίστοιχο ναι-όχι-ίσως υπήρχε παλαιότερα και για το htc one s και τελικά δεν του είχαν δώσει το επίσημο 4.2.2.
@ahileas συμφωνώ ότι στο θέμα update η apple είναι κορυφή, αλλά τα τελευταία χρόνια και η microsoft με τα wp8 κάνει πάρα πολύ καλά βήματα! Υποστηρίζει όλες τις συσκευές (από την πιο entry μέχρι τη ναυαρχίδα) και δίνει και πολύ συχνά developer preview updates.

Darth

@ahilleas doc από την άλλη να καταλήξει σαν κάτι samsung και sony (ναι μεν πήραν καινούργια αναβάθμιση αλλά επειδή ίσα που την σηκώνει σέρνεται το σύμπαν)
η όπως έγινε με το 4/4s της apple κλπ κλπ….

μερικοί νομίζουν πάντα update = καλό………. δεν είναι… εδώ στο nexus 5 εχω ακομη την 4,4 γιατί 5 είναι για την ώρα χάλια…

j

@Darth εγω πήρα το 4s με το 7 και τωρα με το 8.2 δεν βλεπω καποια διαφορά. Τι να πω. Μπορει να ειμαι η εξαίρεση ❗️❕

j

Επίσης να πούμε και ενα συγχαρητήρια στην htc γιατι αν και δεν θα έδινε 5.1 στο Μ7, άκουσε την επιθυμία των πελατών της και σκέφτεται να την δώσει. Απλα μπραβο ❕❕❕

spyrosm

Εγώ πάντως περιμένω ακόμα wp8. Oσο για τα update του ios μόνο προβλήματα φέρνουν τελευταία. Ίσως κάνουν καλά οι εταιρίες που αργούν να δωσουν- Samsung -αν δεν είναι 100% έτοιμες.

Μπαμπης 13

κορυφαια εταιρια!!! Sony, samsung κλπ ακομα θα περιμενουν στα προηγουμενα μοντελα οι χρηστες

Darth

@ j για αλλαγή από 6 στο 7 έλεγα….. στο 6 θεριζε στο 7/8 απλά ήταν μέτριο…….. στο 4 στο 6 ηταν καλό στο 7 ηταν μόνο για κλήσεις πλέον

Γιάννης σε λέω

Εφόσον το HTC M7 πήρε Lollipop και κανένας χρήστης δεν έκανε παράπονο ότι παρατήρησε lag στη συσκευή του πάει να πει ότι η HTC κάνει καλή δουλειά. Επομένως για να μη θέλει να δώσει την 5.1 έκδοση δεν είναι θέμα πιθανού lag που μπορεί να εμφανιστεί μετά την αναβάθμιση, αλλά επιθυμία της HTC να “θανατώσει” το Μ7 ώστε οι χρήστες να προβούν σύντομα σε νέες αγορές smartphone. Το θέμα είναι όντως τελικά άκουσε τα παράπονα των χρηστών ή προσωρινά μάζεψε όλα όσα είπε μετά το κράξιμο που έφαγε?

beowolf ahates

To Μ7 υπήρξε (και παραμένει) κορυφαία συσκευή (ένα το κρατούμενο)
Απ τα μέσα του 2013 που το είχα έως πριν μερικές μέρες που το πούλησα πήρα καμιά 10αριά αναβαθμίσεις σε android και UI. Δεν νομίζω ότι έγινε “η επανάσταση” ποτέ (δύο τα κρατούμενα)
Πριν λίγες μέρες το πούλησα, έβαλα άλλα τόσα και πήρα το Μ8. Πρώτον(και σημαντικότερο) μου περίσσευαν – το τηλ. έσκιζε έτσι κι αλλιώς – και μ έτρωγε η τσέπη…Δεύτερον πήρα 6,4% μεγαλύτερη οθόνη, καλή κάμερα(στο μόνο που πάσχει το Μ7) και μεγαλύτερη και καινούργια μπαταρία.
Το Μ7 ήταν και είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ & ΟΠΛΟ. Όποιος λοιπόν το δουλεύει ως εργαλείο για δουλειά που είναι, έχει βγάλει μέσα σε 2 χρόνια 200ευρω για να αναβαθμιστεί, αν γουστάρει. Και να μην αναβαθμιστεί, πάλι έχει όπλο.
Να πας από Μ7 σε Μ8, το λες κι αναβάθμιση.
Το να κράζεις (διεθνώς), γιατί δεν παίρνεις το android 5.01.04 v.II….το λες και μιζέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.