HTC One M8 Dual, Έρχεται στην Ελλάδα το δίκαρτο M8

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα στην Ελληνική αγορά τη δίκαρτη έκδοση του HTC One M8 με κωδική ονομασία Dual και τιμή 699 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο και είναι το ίδιο το μεταλλικό One M8 με τα ίδια specs και υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

HTC One M8 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One M8 Dual, HTC One M8 Dual, Έρχεται στην Ελλάδα το δίκαρτο M8

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gest

Πάντως για μένα ήδη αρχίζουν σκέψεις για το Μ9… Μικρότερα Bezels, 2800mah, Snapdragon 810 (64 bit), 3Gb Ram, 8 UltraPIxels duo camera, Android L, Sense 7 και τα μυαλά στα κάγκελα… Αν κυκλοφορήσει έτσι το m9 με σχεδόν ίδio σχεδιασμό θα φέρει προβληματισμό σε πολλούς γνωστούς οίκους… Ονόματα δε λέμε… 😉

GfK

Το 32GB m8 πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει Ευρώπη ???

Loki

@GfK
Από ό,τι ξέρω δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει.
Το δικό μου 32άρι είναι από Verizon US.

Tom

Εγω πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι τα htc δεν πιανουν. Απο τα καλυτερα android λογισμικα και απο τις καλυτερες android κατασκευες. Ειναι αποριας αξιο. Ενταξει εχει μεγαλα πλαισια και κακη καμερα οκ αλλα δεν παιζει να μην υπαρχουν πολλοι που να μην νοιαζονται για αυτα.

Κώστας

Tom σκεφτομαι για htc αλλα εχει 520 και το g3 εχει 380 με λιγο καλύτερα specs. Αυτος ειναι ενας λογος μαλλον.αλλα θα περιμένω μηπως και πεσει λιγο η τιμή ετσι γιατι θελω μέταλλο αυτη την φορα και οχι lag.(αυτην την εντύπωση εχω)

Γιώργος Χαρίτος

Τα HTC είναι χωρίς αμφισβήτηση οι ποιοτικότερες android από άποψη software υλοποιήσεις (θα ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις κάποιο ελάχιστο lag, που στις υπόλοιπες ναυαρχίδες θα συναντήσεις σίγουρα αργά η γρήγορα) και σε πολλές περιπτώσεις και από άποψη hardware. Το ότι αυτή τη στιγμή στον skroutz το lg g2 έχει 304, το galaxy s4 έχει 312 και το htc one m7 έχει 367 (παρόμοιες διακυμάνσεις ισχύουν και για τις φετινές ναυαρχίδες) είναι πιστεύω ο σημαντικότερος λόγος που τα κινητά της htc δεν πουλάνε όσο άλλα, όπως φυσικά και το ότι στο παρελθόν δεν είχε τόσο καλό marketing όσο άλλες εταιρείες, σε αυτόν τον τομέα όμως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

tiamat

ωωω… m8 dual ειναι οπως λενε στο χωριο μου στα κατω μαρβαταλαβα …tempting!

Tom

Δυστυχως ετσι ειναι. Αλλα οπως λεει ο λαος και ισχυει 90% οτι πλερωσεις παιρνεις.. Με μια καλη καμερουλα το m9 θα ξεφτυλισει τους παντες

Dim

Ξέρει κανείς πότε περίπου θα έρθει;ΓΙατί το σύντομα της HTC μπορεί να σημαίνει και σε κανά τρίμηνο…
Ακόμα περιμένω να δω το mini 2 και μέχρι και στον Γερμανό,που το διαφημίζει κιόλας,όταν πήγα και ρώτησα αν το έχουν δεν καταλάβαιναν για ποια συσκευή μιλάω…

konstantina

κυκλοφόρησε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple HTC HTC One M8

HTC: Είχαμε smartphone με dual-camera 2 χρόνια πριν το iPhone 7 Plus

Η Apple ανακοίνωσε εχθές τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία είναι τα πρώτα της κινητά με αντοχή στο νερό και χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Όμως στο 7 Plus έχει προστεθεί και dual-camera, κάτι που επίσης βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone της.

News Android Marshmallow HTC HTC Android Smartphones

HTC One M8: Σε 2 εβδομάδες έρχεται το update σε Marshmallow

Το Android Marshmallow ξεκινά σιγά σιγά να έρχεται στις παλιές και νέες ναυαρχίδες των Android κατασκευαστών. Μετά την αναβάθμιση του ευρωπαϊκού LG G4 την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά παίρνει το HTC One M8. Οι πληροφορίες έρχονται από το Twitter και τον αξιόπιστο LlabTooFeR, που λέει ότι η αναβάθμιση θα έρθει σε δυο εβδομάδες.

News HTC HTC One M8

HTC One M8 GPE: Καθυστερεί η αναβάθμιση σε Marshmallow

Τα περισσότερα smartphones των Android κατασκευαστών δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη σε Android Marshmallow, εκτός από τα Nexus της Google και το νέο HTC One A9 που έρχεται με Marshmallow out of the box. Οι εταιρίες έχουν δώσει κάποιες αρχικές πληροφορίες για το ποιες συσκευές θα αναβαθμίσουν και πότε περίπου.

News Android Android Smartphones HTC

HTC One M8: Αναβάθμιση σε Android 5.1 με Sense 7 τον Αύγουστο

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της HTC Αγγλίας στο Twitter, το HTC One M8 θα αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 5.1 Lollipop με Sense 7 UI τον Αύγουστο. To One M8 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 5.0 από τα τέλη Ιανουαρίου ενώ το Sense 7 φοράει σήμερα το νέο μοντέλο HTC One M9.