Νέο HTC One (M8), Τι θα προσφέρει η Duo Camera

To νέο HTC One (M8) θα έχει διπλή πίσω κάμερα και όλοι αναρωτίομασταν για το ποιες θα είναι οι λειτουργίες αυτής της προσθήκης. Σήμερα από φυλλάδιο που διέρρευσε της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Telstra (Αυστραλία) μαθαίνουμε ότι θα μπορούμε να εστιάζουμε σε συγκεκριμένα σημεία των φωτογραφιών μετά τη λήψης τους, να προσφέτουμε εφέ και οι φωτογραφίες μας θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος.

Μεταξύ άλλων από το φυλλάδιο μαθαίνουμε ότι η οθόνη του νέου HTC One θα είναι 5 ιντσών ανάλυσης Full HD και θα έχει αντοχή στις χαρακιές, τα ηχεία του BoomSound και με διπλό χτύπημα θα ενεργοποιείται το κινητό (λειτουργία Nokia Lumia και LG G2).

Σε ότι αφορά την τιμή του νέου HTC One (M8) στην Αυστραλία αυτή μέσα από φυλλάδιο υπολογίζεται στα 840 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 550 ευρώ) σκέτη η συσκευή χωρίς συμβόλαιο.

, Νέο HTC One (M8), Τι θα προσφέρει η Duo Camera

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
patentas

Θέλω να πιστεύω οτι είναι κάτι ανεπίσημο απο στέλεχος της εταιρίας που το “έβγαλε” πρως τα έξω για να προωθήσει-διαφημίσει την εταιρία…
Αλλά μάλλον έτσι θα είναι παιδια.. 🙁

kostas

Είναι κ@@@ πιο ωραίο από το παλιό με καλύτερη κάμερα double tap μεγαλύτερη οθόνη τον 800 best buy εγώ βλέπω.

karkavelas

Ρε παιδιά αν έχετε πρόβλημα με τα μάτια σας να πάτε στον οφθαλμίατρο που θα μου πείτε κιόλας ότι είναι και άσχημο.
Σίγουρα είναι θέμα γούστου αλλά δεν το λες άσχημο.
Ξεκολληστε λοιπόν με το κλασικό “μας κάνουν πλάκα” και άλλα τέτοια διαφορά.
Αν δεν σας αρέσει μην το πάρετε.
Κάθεστε και γεμίζετε όλα τα HTC Άρθρα, με αρνητικά σχόλια επειδή η εταιρία που υποστηρίζεται σας έβγαλε για κινητό ένα τραβμαπλαστ ή μια βάρκα που φτάνει σε μέγεθος κινητά phablet.
Στο θέμα μας τωρα το κινητό μ’αρέσει, όπως μου άρεσε και το προηγούμενο μοντέλο της HTC.
Ανυπομονώ για την κάμερα.

χρηστος σαμ

Για αλλη μια φορα η htc θα βγαλει το ποιοτικα ανωτερο android κατασκευαστικα και αυτη τη φορα με ισα ή καλυτερα specs απτον ανταγωνισμο..
το μονο που με χαλαει ειναι το κατω μπεζελ αλλα χαλαλι αμα μιλαμε για συσκευη με τετοια ηχεια(!)
δικαιολογειτε το μεγεθος…οχι οπως το s5

ziarkas

Δηλαδή αυτό δεν έχει μέγεθος βάρκας?¿
Δεν το λες και μικρο για 5αρα οθόνη..
Πολύ bezel.

Μανος

Ομορφο κ φαινεται κ δυνατο. Δεν μπορω να καταλαβω τι δεν σας αρεσει. Οσο για τα μπεζελ, που βλεπετε οτι ειναι τεραστιο παλι δεν μπορω να καταλαβω…..

Panagiotis GP

Radio FM θα έχει άραγε;

Mr.Rous

Θέλω να πιστεύω οτι τα μπεζελ δεν θα είναι χωρίς λόγο ύπαρξης.. πιστεύω σε μια μεγάλη μπαταρία απο πίσω!!!!… Όχι;

Βαγγέλης

Βρε παιδιά ποιο μπέζελ στο κάτω μέρος; Ωραία ναι το έχει. Έχετε σκεφτεί όμως γιατί το έχουν σχεδιάσει έτσι; Μήπως λέω εγώ, μήπως για να μπορείς να χειρίζεσαι το τηλέφωνο και πιο συγκεκριμένα τα κάτω πλήκτρα ποιο άνετα με ένα χέρι; Γιατί σε galaxy s3, s4 και ativ s πλέον εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να φτάσω άνετα τα κουμπιά στο κάτω μέρος με τον αντίχειρα…

Panos

HTC και τα μυαλα στα καγκελα!.Ενταξει δε μου καθεται καλα η διπλη camera στο ματι αλλα ολα μια συνηθεια ειναι..Εγω συγκεκριμενα το Μ8 το περιμενω για να πεσει η τιμη του Μ7, χωρις αυτο να σημαινει οτι και το Μ8 δεν ειναι ενα πολυ δυνατο κινητο..
Ενας HTCακιας που γνωρισε την ΗΤC μεσα απο το HD2 και δυσκολα την αλλαζει!

κολωγρια

@panos: μάλλον δεν έχει χρειαστεί να πας το κινητό σου για επισκευή στην arvato (επίσημο σέρβις της HTC στην Ελλάδα) γιαυτό σου αρέσουν ακόμα τα HTC…

GfK

Γιατί συνεχίζει το κουμπί back να είναι μακριά από τον ατνίχειρα ? (τέρμα αριστερά).
Επίμονη η htc να πάθουμε κράμπα στον αντίχειρα

Lampros Kapsalis

Eγω ενα δεν καταλαβαινω! αφου το logo με το htc εχει παραμεινει γιατι μπηκαν στην οθονη τα home button!!!! και εφοσον το κινητο εχει τις ιδιες διαστασεις που βρηκαν το χωρο για μεγαλυτερη οθονη!!

Τομ

Εγω παντως βλεφαριαζω το HTC One τελευταια στα μαγαζια 😀

σπυρος

@κολωγρια πολύ καλά τα λες!!! Τα ίδια έπαθα και εγώ η χειρότερη εταιρία που υπάρχει….φίλε panos ασε και εγω HTC υποστήριζα αλλά μόλις την έπαθα τότε κατάλαβα ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν το σερβίς είναι χάλια!!!

manow

Καλα ετσι κ βγουν αληθινα τα χαρακτηριστικα που εβγαλε πριν λιγο το gsm για το M8 δε το γλιτωνει το λουκετο φετος η htc…

sosimple

@Lampros: Ποιος σου ειπε οτι θα εχει το ιδιο μεγεθος; Μεγαλυτερο θα ειναι.

Panos

@κολωγρια & @σπυρος..συγγνωμη..δικο μου λαθος!.επρεπε να αναφερω οτι τη δεχομαι γνωριζοντας τα ελαττωματα της..οσο για την arvato απλα εχω ακουσει..δε χρειαστηκε να παω γιατι απλα οτι προεκυψε το επισκευαζα μονος μου(γενικα δεν εμπιστευομαι κανενα)..τωρα με το one βεβαια υπαρχει ενα θεματακι γτ δεν ειναι ευκολο στο ανοιγμα αλλα με λιγη καλη θεληση ολα τα καταφερνεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.