HTC One M8 mini, Αναμένεται με τιμή 549 ευρώ

Λογικά και φέτος θα πρέπει να περιμένουμε την mini έκδοση του HTC One M8 και εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μια φωτογραφία που έχει έρθει στη δημοσιότητα, σήμερα μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες και για την τιμή του. Λίγο νωρίς θα μου πείτε, εφόσον όμως ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, δεν είναι και τόσο νωρίς!

Σε δύο ηλεκτρονικά καταστήματα της Φινλανδίας το HTC One M8 mini εμφανίστηκε με τιμή 521 ευρώ. Αν κάνουμε τη σύγκριση με την τιμή εκεί του “μεγάλου” One M8 που είναι 733 ευρώ όσο δηλαδή κοστίζει και στη χώρα μας (749 ευρώ), τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το mini θα έχει περίπου 549 ευρώ στην Ελλάδα όταν αυτό κυκλοφορήσει.

HTC One M8 mini τιμή, HTC One M8 mini, Αναμένεται με τιμή 549 ευρώ

HTC One M8 mini τιμή, HTC One M8 mini, Αναμένεται με τιμή 549 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τιμή στων θεό πραγματικά όμως

jonjon

Darth@ και ακόμα πιο πάνω!Πάντως η htc αν θέλει να επιβιώσει κάτι πρέπει να κάνει με τις τιμές.

Panagiotis GP

Περίπου 200€ ακριβότερο από το Z1 compact.
Βάλτε τα δίπλα-δίπλα, συγκρίνετέ τα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Προσωπική μου άποψη… μόνο στον ήχο. Πουθενά αλλού.

tiamat

ωραια μυαλα!και γιατι να μη προτιμησουμε το προηγουμενο one m7 που και ιδιο θα’ναι σε διαστασεις και ειναι και 300% πιο δυνατο σε ολους τους τομεις ,εχοντας πλεον τιμη κατω απο τα 400???

htc = νοκια = λουκετο RIP !

dark_master

Και όμως τώρα παρατήρησα ότι η τιμή στο Μ8 είναι πιο ακριβή από στην Ελλάδα!!! Άρα μάλλον και η τιμή εδώ θα είναι πιο κάτω…

Τελικά εκεί τα unlocked μοντέλα μάλλον είναι πιο ακριβά κ από εδώ!

John

Τελικά μόνο Κορεάτες και Κινέζοι θα μείνουν στην αγορά των κινητών τα επόμενα χρόνια , όλοι οι υπόλοιποι έχουν τάσεις αυτοκτονίας.

zografos

fail απλα

vasileios

Δηλαδή Ελλάδα 580-600;Γελαν και τα τσιμέντα ρε htc

Drake

Ότι νά’ναι είστε οι περισσότεροι…Θαρρείς και σας είπε κανείς να το πάρετε. Άσε που ο άλλος μου συγκρίνει τιμή ενός κινητού που δεν έχει καν παρουσιαστεί ακόμη με τη τιμή Skroutz του Z1 compact, το οποίο ακόμη έχει 500 ευρώ στα μεγάλα καταστήματα! Και σταματήστε τη κλάψα επιτέλους με τις τιμές, δεν είναι παντού σαν τη Ελλάδα…Όσοι δεν μπορούν να τα διαθέσουν, μένουν είτε με το παλιό μοντέλο είτε αγοράζουν Κινέζο.
Όσο για ποιον λόγο να το προτιμήσει κανείς απ’το One M7, καλύτερη κατασκευή, ακόμη καλύτερος ήχος και camera αν αληθεύουν οι φήμες. Δεν τους ενδιαφέρει όλους αν είναι απειροελάχιστα πιο αργό, θαρρείς και θα καταλάβει κανείς τη διαφορά πέραν των benchmark.

vasileios

Άκου λοιπον εγώ προσωπικά φιλέ λέω οτι και εκτός Ελλάδας είναι ακριβό..Παρόμοιο είναι το lg g2 mini ειδες ποσο είχε αρχικά;Εκτός και αν αυτοι που δίνουν 540 ευρώ για το μεταλικό περίβλημα..Οποτε πάω πάσο.

δημητρης

πουλανε φυκια για μεταξωτεσ κορδελεσ,me snpdragon 400? 550 eyro?ανατρεξτε να δειτε την δυναμικη του επεξεργαστη,το g2 mini που τιμολογητε στα 300 ευρο με τον ιδιο επεξεργαστη ειναι ποιο σωστα τιμολογημενο

Γιάννης

@Drake
Όσοι μπορούν να διαθέσουν 549 ευρώ απλά δεν το κοιτάζουν καν και πάνε σε ένα σωρό άλλα κινητά που είναι πολύ καλύτερα. Άκου 549 ευρώ για mini έκδοση κινητού! Γελάσαμε και σήμερα.

dimitris

εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης με ολα αυτα. απο τοτε που βγαζουν οι εταιριες δυο συσκευες εχει αρχισει και δημιουργεθται μπερδεμα. ειχα παλαιοτερα μια ναυαρχιδα της htc το sensation xe το οποιο το ειχα αγορασει 599 ευρω, την επομενη χρονια η htc δυο το one x και το one s. το ενα 690 και το αλλο 499. και ρωτω αν εβζαγε μονο το One s θα ηταν ακριβο αν εκανε 650? αφου το galaxy s kai to s2 εκαναν οταν βγηκαν 650. οπως κανει και η apple 5s και 5c. ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο? δηλαδη τωρα μας δεινουν εναλλακτικες ενω πρωτα με ενα που εβγαζαν οχι? φταιει η ονομασια, κανονικα δεν επρεπε να το λενε galaxy s4 mini ουτε lg g2 mini. με αυτο τον τροπο κοστολογουν παραπανω τις ταχα ναυαρχιδες τους

Darth

@Drake προσεχε ποιους λες οτινανε γιατι θα βγεις στο τελος ο ιδιος…………..

έχουμε κα λέμε

z1 compact τιμή κυκλοφορίας 500 ευρω htc one mini 550

z1 compact Snapdragon 800 htc one Snapdragon 400 (πόσες φορές χειρότερος είπαμε είναι????????????)
z1 compact 2 GB RAM htc one mini 1 gb (hm hm hm)
για camera ούτε συζήτηση ……….

και όχι δεν μας αναγκάζει κανεις…….. από την στιγμη που δίνεις 550 600 ευρω εχεις και κάποιες απαιτισεις……. η συσκευη είναι καλή για ένα 350 400 (αρχική τιμή πάντα)

hmmmmm τελικά μάλλον είχα ενα δίκαιο…….

αλλα αστο αφου είμαστε οτι νανε είπαμε……. στην Ελλάδα ένα πράγμα ισχυ όποιος εχει σκάσει ενα κάρο λεφτα είναι και cool (keep going)

Γιάννης

Του κάνω χαβαλέ με το ΖΤΕ Nubia Z5s mini με Snapdragon 600 στα 1.7GΗz, Adreno 320 και τιμή ούτε 200€. Άντε γεια…

Nio

Ε δεν θα την λυπηθω καθόλου αν κλείσει. Ας δει λίγο τις Sony και LG και ας τιμολογησει πιο τίμια και από αυτές.

magicweed-7-

Το χειρότερο όλων δεν είναι η κοστολόγηση αλλά το support της εταιρίας αυτής πραγματικά είναι το χειρότερο στην αγορά.

Γιάννης

“Γιάννης έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει κόσμος που μπορεί να διαθέσει ακόμη περισσότερα απ’τα 549 ευρώ για κινητό και να επιλέγει αυτό;”
Όχι δεν το έχω σκεφτεί γιατί μου αρέσει να σκέφτομαι λογικά , και κανένας λογικός άνθρωπος δεν πληρώνει 549 ευρώ για ένα “mini” όποιο και αν είναι αυτό.

dimitris

Κώστα διάβασε τα από πάνω σχόλια καλά και νομίζω δε χρειάζεται να σβήνετε χιουμοριστικά σχόλια. Αμόρφωτο λέει ο ένας τον άλλον και πολλά άλλα. Αυτά δεν είναι προσβλητικά, αν δεν κάνω λάθος εσύ ο ίδιος λες να μένουμε Στο θέμα. Με αυτό τον τρόπο μάλλον θα στραφώ προς αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.