HTC One (M8) στα $600 η τιμή του

Η παρουσίαση του νέου HTC One (M8) θα γίνει την Τρίτη 25 Μαρτίου όμως σήμερα κυκλοφόρησε η τιμή του και θα διατεθεί στα $600 (περίπου 434 ευρώ), σύμφωνα με το πρωινό tweet του @evleaks. Το HTC One (M8) αρκετά δυνατό χαρτί και μπορεί να συναγωνιστεί κινητά όπως τα Galaxy S5 και Sony Xperia Z2.

To HTC One (M8) θα έχει dual-cameras στην πίσω όψη, dual LED flash, microSD slot και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 2.3GHz τετραπύρηνο.

Όπως φαίνεται λοιπόν η συσκευή είναι αρκετά δυνατή, το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν η HTC έχει μάθει και πώς να προωθεί ένα προϊόν στην αγορά.

, HTC One (M8) στα $600 η τιμή του
, HTC One (M8) στα $600 η τιμή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Πολύ καλή τιμή για τόσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και κατασκευή από μέταλλο. Αυτά να τα βλέπει η samsung με το πλαστικό S5.

Darth

οοοοοοοοοο καλή τιμή τώρα μαλιστα, τώρα super

jonjon

Για Αμερική πάντα γιατί εδώ κάτω από 699 δεν παίζει.

Γιαννης

Άντε ας το παραδεχτούν κάποιοι έστω και τώρα… με τη samsung πληρώνεις όνομα!

Γιαννης

@jonjon μήπως και το S5 στην Αμερική πωλείται 435 €????? Αν είναι έτσι βρε παιδί μου να τα παραγγέλνουμε από εκεί!

mitsos

Δε μου αρέσει γενικά αλλά είναι θετική η επέκταση μνήμης. Έχω την εντύπωση πάντως ότι πάλι το s5 θα είναι πρώτο σε πωλήσεις γιατί παγκοσμίως μετράνε πιο ουσιαστικά πραγματα σε μια συσκευή από το μεταλλικό … καπάκι. Η πράξη θα δείξει την αλήθεια.

Γιαννης

@mitsos αν έρθει και στην Ελλάδα μ’ αυτήν την τιμή πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός και κολλημένο μυαλό για να επιλέξεις το πολύ ακριβότερο S5.

Ν.τ.

Τελικα τα highend φετος ειναι ενα λιφτιγκ των περσινών. Πάλι θα είναι όπως πέρυσι s5, z2,g3 one2 η σειρα Υγ.Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το αριστερό πλατη, δε μοιάζει με κουτί μπυρας?

Γιαννης

@Ν.τ.δε σε βλέπω όμως να σχολιάζεις την τεράστια διαφορά τιμής ανάμεσα σε αυτό και το S5! Αυτο αν δεν κάνω λάθος φοράει και ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή.

mitsos

Έχω το LG g2 και περιμένω το lg g3 . Oσο για το αν είμαι κομπλεξικός θα απαντήσω μεσω ανεξαρτητης αρχης στο techbloq που επιτρέπει προσβλητικά σχολια και υβριστικά κατα όσων γράφουν απλά και με σεβασμο τη γνώμη τους. Τα συγχαρητήριά μου στον webmaster.

Tom

Ενδιαφερουσα εξελιξη. Υποτιθεται οτι η premium κατασκευαστες πια ηταν η samsung η apple και η HTC στα κινητα. Αν η HTC κανει τετοιο βημα τοτε θα ριχνει εμμεσα (τι εμμεσα δηλαδη αμεσα) την samsung στο ιδιο τσουβαλι με την apple.

Περα απο αυτα νομιζω οτι τελευταια οι τιμες κατεβαινουν. Νομιζω περναμε παρομοια περιοδο με οταν αρχιζαν και φτηναιναν τα λαπτοπ. Τα speccs πια ειναι πανω κατω τα ιδια με μικρες αναβαθμισεις και οι τιμες φαινονται να πεφτουν. Αν το HTC που ειναι ολο μεταλλικο ειναι στα 600 και εχεις κινητα σαν τα lenovo και τα motorola να ειναι value for money μεχρι τα μπουνια πιστευω οτι οντως περναμε τετοια περιοδο.

Παντως αν htc και sony ειναι με καλυτερη ποιοτητα υλικων (μεταλλα γυαλια κλπ) πιο φτηνες τοτε δεν δικαιολογειται η samsung να μεινει με τις ναυαρχιδες της τοσο ακριβες. Αυτο ειναι γεγονος. Η LG ηδη ειναι στα 600 ευρω με παρομοια ποιοτητα. Αν η samsung μεινει στα 700 τοτε θα χασει σιγουρα και δικαιολογημενα θα λεμε οτι πληρωνεις σημα και τιποτα αλλο. Γιατι προς το παρον πιστευω οτι αυτο δεν ειναι αληθεια.

Τομ

@Γιαννης “αν έρθει και στην Ελλάδα μ” αυτήν την τιμή πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός και κολλημένο μυαλό για να επιλέξεις το πολύ ακριβότερο S5”

Φιλε εισαι τοσο απαραδεκτος που ακομα και αν ειχες δικιο το χανεις ετσι. Τραγικος..

Ν.τ.

Tom έχεις δίκιο με κάλυψες. Οι συσκευές είναι μια από τα ίδια με μικροβελτιώσεις και η τάση είναι πτώση τιμών . δυστυχώς θα φφανεί στο εξωτερικό γιατί εκεί διάβασα σημερα το one θα έχει 435 και το s5 465 τιμές εκκίνησης. Εδώ βάλε 200 euro πάνω.

jonjon

@Τομ+1 Χωρίς να έχουμε δει τι δουλειά έχουν κάνει στο software αμέσως βγάζουμε νικητές στον διαγωνισμό πόζας. Η πικρή αλήθεια είναι ότι το s5 θα πουλήσει περισσότερο! Η Samsung θα το διαφήμιση τρελά η HTC δεν έχει φράγκα μακάρι να είναι τόσο καλό! Γιατί τα ίδια λέγαμε και πέρσυ αλλά οι πωλήσεις δείχνουν αλλά

Μιχαλης

Οι πωλήσεις δεν μετράνε και αυτό φαίνεται . Και μάλιστα για εμάς τους καταναλωτές όσο λιγότερες πωλήσεις τόσο καλύτερο λόγο ότι δεν θα πληρώνεις την μάρκα

Tom

@Jonjon να ξερεις οτι οι πωλησεις της samsung ευθυνονται κυριως για την υποστηριξη ολων των Αμερικανικων δικτυων. Στην Αμερικη αν ενα κινητο δεν ειναι διαθεσιμο στο δικτυο σου πρεπει να αλλαξεις δικτυο η να παρεις καποιο αλλο κινητο. Με αυτην την λογικη πρεπει να εισα πελατης συγκεκριμενων εταιριων για να παρεις HTC η Sony ενω ολοι μπορουν να παρουν iphone και samsung. Με αυτον τον τροπο η samsung απεκτησε φημη και λογαριασμο τραπεζης υπερκολοσσου και τα υπολοιπα ειναι οπως τα βλεπουμε σημερα. Η samsung με το ιδιο πανω κατω προιον να πουλαει 100 φορες περισσοτερες συσκευες.

Το οτι εχει καβαλησει η samsung το καλαμι ειναι δεδομενο. Ομως δεν δεχομαι οταν λενε καποιοι τα galaxy σκουπιδια δεν το δεχομαι και δεν ισχυει.

Η LG αντε κατι πουλαει και λογω nexus και επειδη ειναι αρκετα value. Η Sony πιστευω οτι μεχρι πολυ προσφατα δεν ειχε πολλα πραγματα να προσφερει αρα καλα εκανε και δεν πουλαγε ομως τωρα ανεβαινει. H HTC παραγει χρονια πολυ καλα κινητα αλλα δεν πουλαει τιποτα και ειναι η πιο αδικημενη ευκαιρια. Εμενα με επεισε να μπω στον κοσμο του android το htc one x ενος φιλου. Και αυτο λεει πολλα ποστευω.

Γιάννης

με βλέπω για HTC ONE M8..σούπερ τιμή μπράβο ρε HTC έτσι δείξε τους και της σωστές τιμές 😀

άμα βγει με τέτοια τιμή πάντως 100% πρώτο στης πωλήσεις …

Γιαννης

@Tom ο μόνος λόγος για να επιλέξει κάποιος το S5, αν η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη και στην Ελλάδα, είναι για να μετράει τους παλμούς της καρδιάς του. Ευχαριστώ για το απαράδεκτος. Εγώ κρατάω από την φράση σου το “Ακόμα και να ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ”

Γιαννης

@Γιάννης συμφωνώ συνονόματε! 🙂

Γιαννης

@jonjon έχεις δίκιο όσον αφορά τις πωλήσεις. Μην ξεχνάς ότι η samsung και οποιαδήποτε άλλη εταιρία (αν υπάρχει άλλη τέτοια) που σπαταλά τεράστια ποσά για διαφήμιση, στηρίζονται στο αμόρφωτο ή μη καλά ενημερωμένο τεχνολογικά κοινό για να πιάσουν κορυφή στις πωλήσεις.

Τομ

Γιαννη (τωρα ποιον απο τους δυο εννοω δεν ξερω εχασα την μπαλα :D) την βασικη αρχη οτι δεν μπορεις να κρινεις τις επιλογες του αλλου βασει των δικων σου την αγνοεις; Οπως αγνοεις και την διαφορετικοτητα των αναγκων; Με ποια λογικη τα λες ολα αυτα δεν καταλαβαινω αλλα αν εκφερεις καποια αποψη, γενικα για ολα τα πραγματα, καλο ειναι να εχεις στο νου σου οτι καποιος μπορει να διαφωνει και να εχει και αυτος δικιο για την δικια του αποψη/επιλογη. Το να πεις τον αλλον κομπλεξικο επειδη προτιμα κατι αλλο απο αυτο που προτιμας εσυ ειναι παραλογο και τραγικο.

minas

Η samsung είναι ένας παγκόσμιος βιομηχανικός κολοσσός οπότε τα κεφάλαια που διαθέτει για προώθηση είναι τεράστια. Φυσικά και το s5 θα πουλήσει πολύ περισσότερο από το καινούργιο one είτε είναι ανώτερο είτε είναι κατώτερο. Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των δύο εταιριών. Δεν έχουμε δει το νέο one οπότε βιαζόμαστε λίγο, ωστόσο είμαι σίγουρος οτι σε επίπεδο software η νίκη του sense απέναντι στο touchwiz είναι προδιαγεγραμμένη…

Τομ

Ασχετο Μηνα αλλα μιας και το ανεφερες πιστευω οτι η samsung πρεπει να ξεκοψει τελειως απο το android. Το android δεν την εξυπηρετει και η google δεν εξυπηρετειται απο την samsung.

Η samsung εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το κανει. Ας το κανει. Τωρα θελει να φτιαξει κατι που ειναι σχεδον android αλλα δεν ειναι και πολυ android και το πραγμα κολλαει καπου καπου.

Manolito

Και γιατί να μην προτιμησω το xiaomi mi3 η το oppo find 7!!!???

minas

@Τομ
Συμφωνώ απόλυτα και νομίζω οτι αν κάποιος μπορεί αυτή είναι η samsung. Νομίζω όμως οτι στρατηγικά θα απομακρυνθεί από την apple αν φύγει απο ένα ώριμο λειτουργικό. Φαντάσου πόσα χρόνια εξέλιξης χρειάζονται για να πιάσει το ios και το android και όλα αυτά τα χρόνια τι πωλήσεις θα κάνει; Εγώ πάντως επειδή ψάχνομαι και…βαριέμαι εύκολα θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι φρέσκο!
Ας πουλήσει κανένα ναυπηγείο να χρηματοδοτήσει την κίνηση χαχα

Manolito

360€ το mi3 και 420€ το find 7….

CSt90

Οπως το βλεπω εγω, οι τιμες της φετινης γενιας στην Ελλάδα θα παιζουν γυρω απ τα 700, πιθανοτατα 750.. (μιλαω για τις ναυαρχιδες των μεγαλων ονοματων στο γήπεδο του android) Ακομα και το g3 που θα βγει, στην ιδια τιμη πανω κατω θα παιζει..

machineman

ποτε δεν ειχα htc smartphones αλλα τουτο εδω τι κινηταρααααααα ειναι,μπορω να πω ειναι οτι πιο ωραιο που εχω δει μεχρι σημερα.τι να λεμε 3 g ram 2,3 ghz 800 snap πο πο ποοοοοο!και λιγα ειπα!

Manoss

@manolito γιατί με αυτά ουτε αξιοπιστία εχεις ουτε υποστήριξη καλη ουτε εγγύηση καλη ουτε εγχώριο σερβίς. Σε καλυψα; 🙂

ΓιαννηςΡ

Γυρω στα 630 ευρω πιστευω θα κυκλοφορησει για αρχη!κινηταρα και τρομερη τιμη για αρχικη.Θα το τσιμπησω.Λιγο μεγαλυτερο απο το one και με χαλαει αλλα ας το καταπιω!υποβρυχιο και δαχτυλικο σενσορα θελω να εχει

spirios

@Τομ
“Τραγικος..”

Ο καθένας εκφραζεται όπως θέλει..κανεις εδω μεσα λογω της ασφαλειας που του προσφερει η ανωνυμια δεν πρεπει να κρινει τους αλλους με οποιοδηποτε τροπο ή να επιδυκνυεται ως ανωτερος ‘κριτης’, στο κατω κατω ελευθερια λογου εχουμε..φιλικα παντα

Tom

Το να λες τον αλλον κομπλεξικο που θελει να παρει ενα τηλεφωνο που εσυ δεν προτιμας ειναι ελευθερια του λογου; Πας να βγαλεις καποιο βαθυτερο νοημα αλλα δεν ξερεις ουτε τα βασικα. Βασισμενος σε αυτο που λες εχω το καθε δικαιωμα να λεω τραγικο τον αλλον. Η λογικη σου δεν στεκει. Φιλικα παντα

Manolito

@spirios

Μερικοί εδώ μέσα νομίζουν ότι είναι παντογνώστες και σχολιάζουν και κρίνουν τους άλλους και τις απόψεις τους λες και είναι ανώτεροι. Αν δεις τον παραπάνω Tom σε όλα τα άρθρα και σε όλους έχει κάτι να πει για να πει. Όπως απλά το είπες με μια λέξη “τραγικός”.

Manolito

@manoss

Ότι να ναι!!!! Παντελώς ακυρος όμως. ?!?!?!? Η δεν έχεις πάρει ποτέ σου κάποια από τις παραπάνω συσκευές η είσαι μεγάλο fanboy.! Γιατί εγώ που αλλάζω κινητό κάθε 2 μήνες, και έχω δοκιμάσει και τα παραπάνω μπορώ να σου πω και για την αξιόπιστια τους και για το service τους. Ειδικά για την oppo!!

Tom

Manolito αν μου πεις για καποιο comment μου γιατι εχω αδικο και εχεις δικιο θα δεχτω την ηττα μου. Προς το παρον με γενικοτητες δεν κανεις κατι. Οπως ουτε κανει κατι και ο σπυριος γιατι αν εχει ο καθενας την ελευθερια να λεει οτι θελει τοτε και γω εχω την ελευθερια να κραζω οποιον θελω.

Ομως περα απο αυτο. Βρες τα comment μου και πες μου γιατι εχω αδικο. Εγω ευκολο εργο γιατι κραζω καποια ατομα, που απλα ερχονται λενε οτι τους κατεβει και φευγουν. Και ναι ισως κραζω παραπανω απο οτι πρεπει ομως το 90% των φορων δεν πιστευω οτι το κανω χωρις λογο. Οταν ο αλλος λεει την samsung την χειροτερη εταιρια ολων των εποχων το ιδιο και για την apple και μετα ερχεται και αποθεωνει την LG μονο και μονο επειδη ειναι φτηνη ναι πιστευω εχω δικιο να λεω οτι λεει χαζομαρες.

By the way αφησες δυο απανωτα σχολια κραξιματος δεν ξερω αν το καταλαβες.

Γιαννης

@Tom χωρίς παρεξήγηση… στη ζωή σου κάνεις τίποτα άλλο πέρα απο το να είσαι όλη μέρα στο techblog? Επίσης κανείς δεν έβγαλε τη Samsung τη χειρότερη εταιρεία ολων των εποχών! Ακριβότερη τη βγάλαμε!

Γιαννης

Επίσης διαβάζοντας το comment σου, οσον αφορά τη Samsung ότι πρέπει να φύγει απ τα android και να βγάλει κάτι δικό της, επειδή είναι εταιρία 5 αστέρων κατά την άποψή σου, μου δίνεις την εντύπωση ότι είτε είσαι φανατικός οπαδός της τελικά, είτε ότι ενδεχομένως της κάνεις διαφήμιση για λόγους που εσύ γνωρίζεις.

tom

Κατα τα αλλα εγω θιγω αλλους. Ναι γιαννη δουλευω και παρουσιαζω διπλωματικη σε καποιες μερες στην σχολη μου. Αφου σε ενδιαφερει τοσο. Για τη σαμσουνγκ ειπα να φυγει απο το αντροιντ επειδη τωρα το touchwiz εχει θεματα και επειδη εχει την οικονομικη ικανοτητα να το κανει. Και λει δεν διαβασες τι εγραψα. Μπορει εγω να κραζω παραπανω απο οσο πρεπει αλλα εσυ δεν μπορεις να κανεις συζητηση. Δεν προσφερεις κατι στην συζητηση σε επιχειρηματα και το οτι καταφευγεις τοσο γρηγορα σε κατηγοριες τυπου εισαι φανμποι και κομπλεξικος ειναι δειγμα ελλειψης. Μαθετε να μην λετε τον αλλον στο δευτερο σχολιο φανμποι και μετα πουληστε πνευμα. Και συ και ο μανολιτο που κοιτα το σχολιο του μανου στον οποιον απανταει λαι μετα κοιτα την δικη του απαντηση που τον λεει ασχετο και, μαντεψε.. φανμποι! Εν ολιγοις δεν εχω ακουσει καποια απαντηση σε αυτα που σε ρωταω στο πιο πανω σχολιο. Δεν ακουσα αν η ελευθερια του λογου ειναι να βριζεις τον αλλον επειδη προτιμα αλλη εταιρια στα κινητα. Οσο για την σαμσουνγκ αν νομιζεις οτι ειμαι φανμποι εμενα δεν με επηρρεαζει καπως αυτο μονο σου δινει εσεν αψευδη επιχειρηματα. Κατα τα αλλα ειμαι απλα ενας ικανοποιημενος πελατης στα κινητα της ενω σε… Συνέχεια »

Τομ

Αν η σαμσουνγκ μεινει στα 700 και ολοι οι αλλοι πανε στα 600 ειμαι ο πρωτος που το λεει οτι η σαμσουνγκ θα ειναι στο ιδιο καζανι με την απλ οσον αφορα το overpricing. Αν θες να συζητησουμε απαντα μου σε αυτα που σε ρωταω μην αρχιζεις να λες οτι ειμαι φανμποι ξανα γιατι ορεξη για συζητηση εφηβων δεν εχω. Τις καλημερες μου

Γιαννης

@Tom αν παρατήρισες τα comment μου, εγώ δε σου έβαλα καμιά ταμπέλα τύπου απαράδεκτος, τραγικός, έφηβος! Δίνεις την εντύπωση ότι ενώ από τη μία εξάπτεσαι όταν θέτουμε λογικούς προβληματισμούς όσον αφορά το s5, σε επίπεδο τιμής, από την άλλη όντως φαίνεσαι διπλωματικός σε κάποια άλλα comment σου. Και το θέμα είναι τελικά προς ποια κατεύθυνση κοιτάζεις? Προς samsung κατα κύριο λόγο ή σφαιρικότερα? Με το που κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο one αν έχει όμοια τιμή με το s5 (749 €), να ξέρεις θα είμαι ο πρώτος που θα ανεραίσω κάποιους από τους προβληματισμούς μου. Αν πάλι η τιμή διαφέρει προς τα κάτω για το one, απλά θα έχω επιβεβαιωθεί πανηγυρικά ότι με κάποιες εταιρίες δίνεις κάτι παραπάνω για τη φίρμα και για τις συνεχείς διαφημίσεις των συσκευών τους. Μένει να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

tom

Κοιταξα το θεμα με την τιμη του gs5 στη ελλαδα και θα σου πω οτι αν οι αλλοι ερθουν στα 600 650 και η σαμσουνγκ μεινει εκει θα ειμαι ο πρωτος που θα εκφρασω παραπονο. Οσο για το κινητο θα ηθελα να ειναι καλο να μου αρεσει απο κοντα και να εχει καλη τιμη κοντα συα χριστουγεννα. Αν τα κανει ολα αυτα ευχαριστως θα το παρω διαφορετικα δεν εχω καποιο κολημα. Επειδη εισαι σωστος θα σου πω οτι λανθασμενα σου εβαλα ταμπελα και ζητω συγγνωμη για αυτο. Η αρχικη μου ενσταση ηταν στο οτι λες κομπλεξικο και κολημενο οποιον προτιμησει το γκαλαξυ εναντι καποιου αλλου και τιποτα αλλοπερα απο αυτο. Αν μιλησα ασχημα γι τον αλφα η βητα λογο συμπαθα με. Για να ερθουμε στο θεμα μας το μονο που εχω με την σαμσουνγκ ειναι μια ως επι το πλειστον καλη εμπειρια με το γκαλαξυ που εχω τωρα. Αν την υποστηριζω καπως παραπανω οφειλεται κυριως επειδη ο κοσμος την απαξιωνει παρα πολυ καμια φορα. Αυτο. Αν δεις σχολια μου περα απο θεματα σαμσουνγκ θα δεις οτι υποατηριζω και απλ και μοτορολα και νοκια. Θαρρω οτι δεν εχω καποιο brand loyalty απλα συμπαθω καποιες εταιριες περιασοτερο απο αλλες. Καποιο αλλο θεμα… Συνέχεια »

Γιαννης

Δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε για αλλονών συμφέροντα. Απλά κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις και τεχνολογικές διαπιστώσεις. Δεν τα βάζουμε γενικά με καμία εταιρία, παρα μόνο ειδικά. Θυμήσου ότι σε άλλο θέμα, έστειλα comment, με το οποίο είπα ότι η τιμή του galaxy s4 έπεσε στα 350 € στα σκρουτζομάγαζα και σήμερα που ξαναμπήκα, κάποια το έχουν 330 €. Για κάποιον που ενδιαφέρεται ν’ αγοράσει ένα πολύ καλό τηλέφωνο, χωρίς να δώσει περισσότερα χρήματα, είναι νομίζω μοναδική ευκαιρία!

Γιαννης

Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω ειδικά, εννοώ με συγκεκριμένα θέματα εταιριών, από τα οποία ενδεχομένως έχουμε σαν χρήστες κάποια παράπονα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μηδενίζουμε την εταιρία σε γενικότερο επίπεδο.

spirios

Συμφωνω με τους προλαλησαντες…το “κραξιμο” του “τραγικου” εγω τουλαχιστον το καταλαβα λογω της αναντιστοιχιας value for money που εχει η σαμμυ και τιποτα παραπερα. Προσωπικα εγω δεν πιστευω οτι αξιζει την τοση διαφορα στην τιμη, χωρις αυτο να σημαινει οτι κραζω τη σαμσουνγκ, η αξιοποιστια των κινητων της ειναι κορυφαια (και εγω gs4 εχω). Στο κατω κατω οποιοσδηποτε θελει να παρει το gs5 ελευθερος ειναι να το κανει.

Γιαννης

@spirios+1. Έτσι ακριβώς! περι ορέξεως κολοκυθόπιτα! Απλά αν τα 2 τηλέφωνα έχουν διαφορά τιμής πάνω από 100 € και κάποιος επιλέξει το s5, σίγουρα δείχνει κάποια περισσότερη προσήλωση στη samsung, εκτός αν του τρέχουν απ’ τα μπατζάκια, οπότε επιλέγει ότι θέλει ανεξαρτήτως εταιρικής προτίμησης.

spirios

Αυτο ακριβως…απλα μη πλανομαστε, και το Μ8 μη φανταστεις οτι θα ερθει στο Ελλας 600$=340€, αλλα τουλαχιστο 7 κατοσταρικα…

Γιαννης

Αν έρθει φίλε μου 700 € στην Ελλάδα, τότε πολύ απλά μιλάμε για τη χώρα των φόρων και του καπέλου τιμής. Σ’ αυτήν την περίπτωση σίγουρα δε θα φταίει η samsung και η κάθε samsung. Πάντως αν η HTC θέλει να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, μετά τα τελευταία προβλήματα που είχε, θα πρέπει να δώσει δελεαστική τιμή και στην Ελλάδα όσο γίνεται.

tom

Και οχι μονο καπελο αλλα και με συνδεση να παρεις κινητα με τα τοπ προγραμματα και παλι ακριβα ειναι. Ας ειναι καλα οι εισαγωγες και το σκρουτζ. Και τα μεταχειρισμενα

Το gs3 το πηρα αφοτου ειχε βγει το 4 μεταχειρσμενο μηνων ελληνικης εταιριας.

tom

Εννοω ελληνικη συσκευη οχι εισαγωγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.