HTC One M8 Prime, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από “εξωτικό” υλικό;

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε ότι η HTC ετοιμάζει το HTC One M8 Prime το οποίο θα έχει σύμφωνα με τις φήμες 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440, Snapdragon 805 APQ8084 SoC, 3GB RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη. Σήμερα ο @evleaks αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την συσκευή.

Λέγεται ότι η επερχόμενη συσκευή της HTC θα είναι κατασκευασμένη από «εξωτικό υλικό» που θα είναι μια σύνθεση από αλουμίνιο και υγρή σιλικόνη και θα μπει στη λίστα με τις αδιάβροχες συσκευές μιας και θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Samsung και της Sony. Το HTC One M8 Prime θα έχει επίσης LTE-A Cat. 6 και θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη high-speed 4G τεχνολογία.

Μένει να δούμε αν το HTC One M8 Prime θα έχει το ίδιο design με το HTC One M8 αλλά όπως έχουμε ξαναπεί μάλλον δεν θα δούμε τη συσκευή πριν τον Σεπτέμβριο.

Οι νέες αυτές πληροφορίες έρχονται ως απάντηση στο tweet του Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager της HTC ο οποίος έγραψε ότι διάσημος leaker έπεσε εντελώς έξω σχετικά με τις δυο τελευταίες διαρροές του. Προφανώς αναφερόταν στον @evleaks ο οποίος συνήθως πέφτει μέσα σε αυτά που μεταδίδει αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα προς το παρόν.
, HTC One M8 Prime, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από “εξωτικό” υλικό;
, HTC One M8 Prime, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από “εξωτικό” υλικό;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Δεν μας χ3ζ¥τ@ι ρε εταιρίες.
Μα έλεος εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε μια ναυαρχίδα της προκοπής να καθίσουν σπίτι τους

jonjon

Μας κοροϊδεύουν κανονικά! Τώρα να δω τι θα πουν οι φίλοι; το παίρνω μόνο αν είναι autobot και μεταμορφώνεται και σε tablet 😉

Darth

καλα μας κοροϊδεύουν κανονικά?

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ολο βγαζουν, βγαζουν, βγαζουν μοντελα….Της Παναγιας τα ματια εχουν…αλλα τα 16gb μνημης δεν ανεβαινουν. Ας βγαλουν μετα το ULTRA HI PRIME, αφου βεβαιως προηγηθει το “απλο” ULTRA PRIME….

dark_master

Παιδιά αν ισχύουν όσα ακούγονται δεν είναι αντικαταστάτης του Μ8 αλλά του One Max. (Κάπου διέρρευσε και η τελική του ονομασία ως Max 2) και βγαίνει ως ανταγωνιστής του Note 3(που και αυτό σύμφωνα με φήμες μικραίνει στις 5.5″).
Σίγουρα όμως έχουμε να ακούσουμε πολλά όσο περνούν οι μήνες και για τα 2 μοντέλα.

Tom

Αχ που εισαι apple με τα value for money σου. Σε λιγο η apple θα ειναι η μονη εταιρια που θα προσφερει το top top top end της στην καλυτερη τιμη. Εδω θα μαστε παιδια!..

nikoluckyss

Ο Jeff Gordon είπε ότι ο @evleaks έχει κάνει λάθος σε τουλάχιστον δυο απο τις προβλέψεις του…όχι στις δύο τελευταίες. (At least όχι At last) 😉

Beowolf

Αν δεν ήταν οι καταναλωτές να τα ψωνίζουν, οι εταιρείες δεν θα τα έβγαζαν.

Darth

ετσι οπος πανε σε λιγο μονο απο κινα θα αγοραζουμε……….

V

Ρε παιδια ενα πραγμα δεν καταλαβαινω γτ να κυκλοφορησεις ναυαρχίδα και μετα απο 2 μηνες να την ξανα λανσαρεις με το ονομα prime και μερικες βελτιώσεις ;;

temasek

Θα είναι successor του phablet one max όχι του Μ8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.