HTC One M8 Prime, με 5.5″ QHD οθόνη Snapdragon 805 και 18 MP Duo κάμερα;

Μετά τις φήμες που θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί μια Prime έκδοση του Samsung Galsxy S5 με Quad HD οθόνη προκειμένου να συναγωνιστεί την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG το LG G3, και η HTC φαίνεται να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

H συσκευή με την κωδική ονομασία «M8_Prime», σύμφωνα με τις φήμες θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440, Snapdragon 805 APQ8084 SoC, 3 GB RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη. H συσκευή θα πρέπει να αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέβριο, όταν δηλαδή θα ανακοινωθεί και το πολυσυζητημένο iPhone 6.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τo HTC One M8 Prime θα έχει κάμερα 18MP Depth και 5 MP UP. Αν και δεν δίνονται παραπάνω πληρφορίες, αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η κάμερα θα έχει έναν κύριο αισθητήρα στα 5 MP UltraPixel ο οποίος θα συνοδεύεται από έναν δεύτερο στα 18 MP και θα χρησιμοπιείται για το out-of-focus blur effect.
, HTC One M8 Prime, με 5.5″ QHD οθόνη Snapdragon 805 και 18 MP Duo κάμερα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Α καλα.. Δεν ξερω για τι να πρωτογελασω. Για την υπερεξαρτηση του android απο τα speccs? Απο το concept των ακομα πιο ακριβων κινητων απο τα ηδη υπερακριβα; Η για την εμμονη της HTC στο ultrapixel. Σε λιγο θα βαλει DSLR καμερα για το depth και θα κρατησει 4mp για την main camera.

Gino

τομ έχω κουραστεί να ακούω τις σαχλαμάρες σου, πρώτον το Android δεν εξαρτάται από αυτά τα χαρακτηριστικα και τρανό παράδειγμα είναι το Moto g,οι roms των εταιριών μπορεί. αφήνω το γεγονός ότι είναι marketing tricks αυτά τα χαρακτηριστικα αλλά εσύ επιμένεις να μην το Καταλαβαινεις. Και δεύτερον τι 4 mp? Το ultrapixel ισούται με 4 όχι τα 5 ultrapixels αλλά ότι μας κατεβαίνει λέμε..

basilis

+gino

Αντώνης Μαρίνος

Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι γενικότερη αίσθηση ή μόνο εμείς το βλέπουμε, αλλά διαβλέπω ένα φόβο προς το G3 από τους άλλους “μεγάλους” ? Της λογικής δηλαδή “να βγάλουμε γρήγορα κάτι καλύτερο γιατί θα μας πάρουν και τα καλάθια” ?

Ή είναι προσπάθεια των άλλων εταιρειών να χτυπήσουν την Apple με τα premium (!!) υλικά ? (να γελάσουμε και λίγο ρε παιδάκι μου….)

tiamat

εγω να θυμισω οτι περυσι η htc δεσμευτηκε οτι θα βγαλει μονο μια ναυαρχιδα το one M7 για να μαζεψει τις κακες εντυπωσεις οτι ξεφτυλιζει τις ναυαρχιδες της, αλλα οπως φαινεται ολες οι εταιρειες εχουν αποφασισει να γινουν sony (μια ναυαρχιδα καθε 5 μηνες).

κοιταχτε, εγω αρχικα ημουν πολυ κατα σε αυτο ,ομως τωρα το καλοβλεπω αφου ετσι οι τιμες θα κατρακυλανε προς τα κατω πιο γρηγορα!!

δηλαδη αν μαρεσε το s5 δε θα πρεπε να περιμενω ενα χρονο για να πεσει στα 300 euro ,αλλα 6 μηνακια!!δεν ειναι κακο 😉

dark_master

@Tiamat να σου θυμίσω ότι αν ισχύουν οι φήμες το νέο θα αντικαταστήσει το Max και όχι το Μ8.Η Sony βγάζει μια ναυαρχίδα για τις ίδιες ίντσες το εξάμηνο.

Alexis

Προφανώς και θα είναι phablet αλλά αυτή τη φορά θα είναι καλύτερο σε specs από το m8 με τις 5 ίντσες! Πέρυσι το one max ήταν στα ίδια με το one m7 αλλά ήταν στης 6 ίντσες! Τεράστιο! Εμένα με κουράζει όλο αυτό με τις ναυαρχίδες! Μία το χρόνο είναι καλά! Π.χ αν δεν έχεις τα χρήματα για το s5 πάρε το s4 g2 one m7 που έχουν κλείσει χρόνο! Του χρόνου πάρε το s5 που ήθελες! Γτι πρέπει να μας τρέχουν τα σάλια με οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί;

tiamat

5,5 ” και snap 805 το max πολυ χλωμο. εδω στο περσινο ολοι ειχαν βγει με τον 800αρη και η τσιπησσα η ΗΤC το εβγαλε με τον 600αρη… αλλα και πες οτι εβαλε μυαλο (που δεν την εχω για τοσο εξυπνη σαν εταιρεια) phablet απο 5,9” να το παει στις 5,5” ειναι αδυνατο ειδικα με την ταση που εχουμε να μεγαλωνουν απαντα!

m.f p

5.5? συν 2.5 ιντσες στο κατω μερος για το λογοτυπο,8αρι το smartphone δλδ?

True

Μονο αν φυγει το λογοτυπο και μικρινει λιγο τα bezels(ιδικα πανω και κατω) θα κανει πωλισεις και θα δει πωλησεις η htc.Αλλιως και γω πολυ μεγαλο το βλεπω οπws ειπε ο @m.f.p..

GT

@tiamat, μια διευκρίνηση , το One είχε ανακοινωθεί μαζί με LG Optimus G τον Φεβρουάριο και ένα μήνα μετά το galaxy S4 και ήταν τα πρώτα που είχαν το snapdragon 600! Το snapdragon 800 το έβαλε πρώτη η LG στο G2 τον Αύγουστο , δηλαδή 6 μήνες μετά άρα είναι λίγο άτοπο να λες η τσίπησσα η HTC είχε τον 600αρι…

από εκεί και πέρα όσο αφορά το σκεπτικό ότι οι τιμές θα πέφτουν πιο γρήγορα έχεις ένα δίκιο (αγαπάμε skroutz άλλωστε) αλλά από την άλλη όταν ζητάς 700+ για μια ναυαρχίδα και σε 4-6 μηνάκια την έχεις υποβαθμίσει δείχνει ότι δεν σέβεσαι τα λεφτά που παίρνεις ως εταιρεία…

tiamat

#GT για το one max μιλαγα οχι για το one m7 😉

@mfp 5.5 + 2.5 ιντσες στο κατω μερος για το λογοτυπο ,8αρι το smartphone…ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Alexis

@ φίλε GT ο tiamat εννοεί το One Max! Όχι το Οne M7! Γτι το πρώτο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 13 και έτσι άνετα θα μπορούσε να έχει τον sn 800!

Μάνος

Καλά HTC βάλε κανένα καλό φακό και ας της ποζεριες

GT

Νόμιζα μιλάγαμε για το M7 και όχι για την αποτυχία το MAX, my bad 🙂

giannaras

Όλοι σας και εγώ πρώτος ΝΑΙ μου τρέχουν τα σάλια με τα και καινούργια μοντέλα όλα θέλω να τα πάρω γιατί έχουμε πάθος και γιαυτό μπαίνουμε εδώ και βλέπουμε τι γίνεται οπότε παιδιά χαλαρά τώρα αν πιάσω συσκευή που είχα πριν ένα χρόνο δηλαδή τύπου περίπου s3 και μετά πιάσω το note3 μου αντέ γειααα με τίποτα οι εταιρείες να βάλουν Καλές τιμές να χαιρόμαστε την σήμερα τεχνολογία οπότε skroutz

Nick Greek

Δεν ξέρω για σας αλλά αν έχει κάποια λειτουργία για να διαλέγεις με ποία κάμερα να τραβάς και τα σούπερ ηχεία το πείρα!

Τομ

Φιλε Gino
1) 4 ultrapixels και 4 mega ειναι η ιδια αναλυση εσυ που μιλας για μαρκετινιστικα τρικς δεν θα πρεπε τουλαχιστον να πεφτεις στην παγιδα τους
2) Χαρακτηριστικο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ παραδειγμα το moto. Μαζι σου σε αυτο αλλα να το κανουν ολοι οχι μονο η Motorola. Λεω αυτο που λεω γιατι το HTC δεν χρειαζεται premium εκδοση με καλυτερα specs ειναι ηδη οσο premium πρεπει και παραπανω. Αυτος που θα το παρει θελει το καλυτερο και ΟΧΙ να βγει αλλο ενα καλυτερο κινητο.
3) Ολοι κραζουν την καμερα του HTC και την τακτικη τους και ωστοσο καποιοι λετε το ultrapixel σαν ευαγγελιο. Και μετα λετε για μαρκετινιστικα τρικ; Τι να πω ρε παιδια χανω την μπαλα καμια φορα με την ροη της σκεψης καποιων εδω περα.

Μαζι σου στο οτι θα πρεπε ολοι να δουλεψουν τις ROM και να αφησουν για λιγο τα speccs. Ομως οταν μου βγαζουν κινητα 700-750 ευρω μην μου λενε μετα α ναι θα βγαλουμε και αλλο ενα με λιγο καλυτερο επεξεργαστη και RAM στα 100 ευρω παραπανω. Γιατι αυτο ειναι πραγματικα εξαρτιση! Μακαρι να ηταν κι αλλοι σαν την Moto και το εχω πει και στο παρελθον αυτο.

Τζό

Μια απορία, γιατί στάθηκα σε ένα σχόλιο ενός φίλου παραπάνω.
Όταν έχεις ένα κινητό αξίας 300-700€, ανάλογα από που θα το αγοράσεις, για ποιο λόγο να δώσεις μετά από ένα χρόνο τα ίδια λεφτά για να πάρεις κάτι άλλο; Δηλαδή το προηγούμενο δεν σε καλύπτει; Νομίζω πως στο μάρκετινγκ της κάθε εταιρείας πέφτει ο καθένας από εμάς. Και εγώ με το Galaxy S3 μου θεωρούμαι πανάρχαιος, αλλά δεν νιώθω την ανάγκη αφού καλύπτομαι πλήρως. (Software/Hardware)

Tom

Δεν παιζει θεμα μη καλυψης ειναι θεμα παθους! Και γω το GS3 μου μια χαρα το εχω με καλυπτει σε ολα. Browsing mail διαφορες χρησιμες εφαρμογες και chat στις διαφορες του μορφες με καλυπτει απολυτα. Θα ηθελα λιγο πιο φωτεινη οθονη και λιγο πιο δυνατο ηχειο στις κλησεις αλλα οτι κινητο και να ειχα κατι παλι ακομα θα ζητουσα. Και μαλιστα το βρισκω και ομορφο το κινητο. Παρ’ ολ’ αυτα ψαχνομαι και για κατι καινουριο. Ειναι θεμα ενασχολισης και παθους. Μεχρι στιγμης απο ολα αυτα που εχουν βγει μου αρεσει το htc one αλλα δεν ξερω αν θα πηγαινα εκει λογω σερβις και γενικοτερα δεν ξερω σε μια εποχη που ολα χαλανε θα εμπιστευομουν την HTC. LG αν εβγαζε κατι στα μετρα μου (οχι 18 ιντσες και 8k αναλυση) επισης θα τιμουσα αφου η εταιρια ειναι στα πανω της. Iphone επισης θα παιρνα αν με ικανοποιουσε το μεγεθος. Sony οχι εχω δοκιμασει. To samsung S5 θα το παιρνα στα 350 ευρω.

Γενικα ομως τιποτα απο ολα αυτα δεν θα μου προσεφερε τραγικα καλυτερη εμπειρια. Μονο λιγο καλυτερη οθονη καμερα και λιγο περισσοτερη ταχυτητα.

Nightmare

Από τη στιγμή που βρίσκετε τις τωρινές συσκευές με τα τωρινά specs ικανοποιητικές, τότε η έλευση καινούριων ναυαρχίδων σύντομα και συσκευών γενικά, θα έπρεπε να είναι το καλύτερό σας, μιας και τότε είναι που πέφτουν οι τιμές των προηγούμενων μοντέλων (ακόμα και αν οι νέες είναι πιο ακριβές εξ αρχής). Συνεπώς, το παιχνιδάκι των ναυαρχίδων κάθε 6μηνο, βολεύει. Εκτός αν έχεις κάποιο βίτσιο και θες να έχεις ΠΑΝΤΑ το καλύτερο που κυκλοφορεί και δεν ανέχεσαι να κυκλοφορείς με τον 801 όταν υπάρχει κάποιος εκεί έξω με τον 805.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.