HTC One M8 με Windows Phone 8.1, διέρρευσε press render

Το HTC One M8 με Windows Phone 8.1 την Παρασκευή εμφανίστηκε να παίρνει πιστοποίηση από την GCF και σήμερα διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο website της Verizon. Συγκρίνοντάς το με την Android έκδοση του HTC One M8 βλέπουμε το κάτω ηχείο να είναι πιο χαμηλά.

Κατά τα άλλα η συσκευή εμφανίζεται να είναι ολόιδια με την Android έκδοση. Περιμένουμε Duo κάμερα, 5 ιντσών οθόνη με 1080 x 1920 ανάλυση και 5MP μπροστινή κάμερα. Η συσκευή θα έρθει με προ-εγκατεστημένο το GDR1 update θα μπορεί να παίρνει την Dot View θήκη.

Η HTC έχει αποστείλει ήδη προσκλήσεις για press event το οποίο θα πραγματοποιήσει στις 19 Αυγούστου.
htc one m8 windows phone renders, HTC One M8 με Windows Phone 8.1, διέρρευσε press render

htc one m8 windows phone renders, HTC One M8 με Windows Phone 8.1, διέρρευσε press render

htc one m8 windows phone renders, HTC One M8 με Windows Phone 8.1, διέρρευσε press render

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Τετοια νεα μας φερνουν αναμνησεις που δεν ειναι τοσο χαρουμενες γιατι μας λειπει……

Λεωνίδας

Tα περιθώρια πάνω και κάτω μπορεί αν τα αθροίσεις να βγαίνουν και μισό μέτρο…

lumia

παιδες downgrade πως κανεις την dev preview για να βαλεις τα κανονικα 8,1 ??

RigoMS

@lumia γίνεται μόνο για Lumia συσκευές μέσω του PC suite…

JohnWave

@Λεωνίδα, την ίδια σκέψη έκανα. Εντωμεταξύ το μαύρο background τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο τραγικά.

Το συγκεκριμένο κινητό βασικά απευθύνεται σε καταναλωτές που δεν τους ενδιαφέρουν τα εξής :
1. Το μέτριο marketplace των windows
2. H κατώτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό κάμερα.
3. Τα τραγικά bezels

αλλά αντίθετα τους ενδιαφέρουν :
1. Το πολύ smooth λειτουργικό
2. Η πολύ καλή οθόνη
3. Ο πολύ καλός ήχος

Είναι θέμα προσωπικών κριτηρίων αγοράς.

tech21man

Το αστειο ειναι το ποσο καλυτερα φαινεται να αποδιδει η 13ρα της HTC στα κατωτερα της μοντελα.

Εχω ξαναγραψει επισης οτι το φινιρισμα και το στυλ του one μου θυμιζουν αποτυχημενο μπρικι. Μπλιαχ!

Αλλα ποιος την ξερει την HTC.

gathan

JohnWave το market έχει βελτιωθεί πολύ τους τελευταίους μήνες και συνεχώς γίνεται καλύτερο.
Τα 3 θετικά που έγραψες έχουν νόημα, ήχος – εικόνα – σύστημα
Τα bezels είναι για να καμαρώνω με τους φίλους κατά τα άλλα αδιάφορα
Η κατώτερη σε σχέση με τον ανταγωνισμό κάμερα θα με ενδιέφερε αν ήταν κατώτερη από αυτό που θέλω εγώ.
Θα μου πεις αν δίνει κάποιος 600 Ευρώ μάλλον πιο πολύ για εφέ είναι παρά για χρήση

Panagiotis GP

@JohnWave έτσι ακριβώς είναι (βλ. Panagiotis GP 🙂
Εγκατέλειψα τα WP ακριβώς για τους τρεις λόγους που ανέφερες και ευκαιρία να… επιστρέψω τώρα. 🙂

JohnWave

@gathan,
>ναι το market βελτιώνεται αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή που σχολιάζουμε είναι κατώτερο των αντίστοιχων market android and iOS.
>Tα μικρά bezels πέρα από θέμα εμφάνισης εξυπηρετούν στο να μειώνεται το συνολικό μέγεθος του κινητού. Στις μέρες μας όπου το μέγεθος των οθονών έχει ξεφύγει , παίζει σημαντικό ρόλο το κινητό να έχει μικρά περιθώρια ώστε να συγκρατείται κάπως σε λογικά πλαίσια το συνολικό μέγεθος.
>Η κατώτερη κάμερα μπορεί να μη φαίνεται στην οθόνη ενός κινητού αλλά φαίνεται στην οθόνη ενός PC. Αρκετούς μπορεί να μην τους ενδιαφέρει αυτό, γι’ αυτό και μίλησα για προσωπικά κριτήρια του καθενός.

Γιάννης σε λέω

Παιδιά έχω την αίσθηση ότι τα windows phone με την έκδοση 8.1 θα πάνε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Να μη σας πω ότι αν δω το store να βελτιώνεται κι άλλο, θα εγκαταλείψω τα κινητά Android οριστικά μάλλον.

stavros drakoulis

ομολογώ πώς δεν πίστευα ότι θα κάνει η htc, τέτοια κίνηση.

nikos

Νομίζω ότι σε σχέση με τον βασικό του ανταγωνιστή(lumia 930) χάνει σε κάμερα,οθόνη(καθαρά προσωική άποψη),design,συνολικό μέγεθος κινητού και κερδίζει μόνο σε ηχεία…Επιπλέον κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο ακριβό από το 930 συν ότι δεν θα έχει τα καλούδια που έχουν μόνο τα lumia windows phone…Οπότε πιστεύω πως έχει ήδη χάσει την μάχη από την ίδια την Microsoft…
Βέβαια μπορεί πάντα να κερδίσει σε specs πχ βάζοντας τον 801 στα 2,5Ghz αλλά στα wp ξέρουμε όλοι μας ότι αυτό δεν είναι και πολύ σοβαρό κριτήριο αγοράς αφού και το 930 με τον 800αρη τρέχει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε ναυαρχίδα android!

Alexboom

@JohnWave, διαφωνώ πλήρως περί Store kai Camera….Ήδη υπάρχει τεράστιος αριθμός από apps και δεν υπάρχει κάτι που να λείπει….Για ποιο λόγο θεωρείς ότι είναι υποδεέστερο?? Από την ποιότητα της κάμερας τώρα, είναι τόσο καλή που δεν θες κάτι παραπάνω…γιατί τα χαρακτηριστικά της είναι άσχημα για κινητή συσκευή?? Επίσης είσαι λάθος στο χώρο περιθωρίων…και στο ανδροειδές έτσι είναι…όχι μόνο σε αυτό το κινητό…είναι όμως όντως σχεδιαστική ατέλεια κι ας ελπίσουμε οτι θα αλλάξει η τελική συσκευή…

Dimitrinho

Μην ξεχναμε οτι το store του windows phone εχει και το instagram beta

temasek

Nikos το Μ8 νικάει το 930 σε design (αυτό είναι το μονο σίγουρο) σε οθόνη,σε chipset,εχει μεγαλύτερη μπαταρία και παίρνει SD έως 128gb ενω το 930 καθόλου

nikos

@temasek φίλε μου κάνεις λάθος!Το 930 είναι ανώτερο σε design!Προσοχή!,μίλησα για design και όχι ποιότητα κατασκευής!Το m8 όσο καλή ποιότητα και να έχει δεν παύει να μοιάζει με τηλεκοντρόλ!Οπότε ναι το 930 είναι σίγουρα πιο όμορφο!Η οθόνη είναι καθαρά προσωπική άποψη.Εγώ για παράδειγμα βρίσκω τις amoled σε συνδιασμό με το clear black φίλτρο κορυφή(σε αντίθεση με αυτές τις samsung που για κάποιο λόγο έχουν υπερκορεσμένα χρώματα),για εσένα αυτή του M8 μπορεί να είναι καλύτερη,δεκτό!Για το chipset εξήγησα παραπάνω.Για την μπαταρία,αν είναι ίδια με του One m8(δεν ξέρουμε ακόμη αν όλα τα specs Θα είναι ίδια) τότε ναι έχεις δίκιο.Όσο για την sd,έλα μην μου πεις ότι δεν σου φτάνουν 32gb,γιατί δεν θα σε πιστέψω!

Γιάννης σε λέω

nikos+1. Σίγουρα το lumia 930 έχει ανώτερο design απ’ το HTC. Η οθόνη δε με απασχολεί ιδιαίτερα αν είναι amoled ή μια καλής ποιότητας ips lcd. Αρκεί να είναι ποιοτική.

Haris M.

Ο/Η temasek λέει:

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014 στις 10:18

Nikos το Μ8 νικάει το 930 σε design (αυτό είναι το μονο σίγουρο) σε οθόνη,σε chipset,εχει μεγαλύτερη μπαταρία και παίρνει SD έως 128gb ενω το 930 καθόλου
Και ξέχασες το πιο σοβαρό μειονέκτημα του HTC ,το οποίο είναι ότι μετά από ένα χρόνο το κινητό 📱 δεν δουλεύει και από κάμερα 🎥 το M8 δεν………..
Ααααα και το design είναι καθαρά υποκειμενικό και το τι θεωρεί κάποιος όμορφο και τι άσχημο.
Και ποιότητα κατασκευής τα Loumia έχουν καλύτερη διότι ναι μεν πλαστικό αλλά τι πλαστικό.Ενώ το Μ8 μέταλλο αλλά τι μέταλλο.

dark_master

@Haris.M τι μέταλλο είναι αυτό του Μ8 που μετά από ένα χρόνο δεν?
Καταρχήν που το βαδίζεις αυτό όταν το κινητό κυκλοφορεί λιγότερο από ένα χρόνο(6 μήνες).
Επίσης πως λες ότι το κινητό μετά από ένα χρόνο δεν δουλεύει? Που το βασιζεις? Καταρχήν όλα τα κινητά έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Πώς γίνεται να μην δουλεύουν?
Όσον αφορά την κάμερα μόνο αν πας να κάνεις crop μειονεκτει σαν συσκευή και είναι λογικό λόγω των χαμηλών pixel. Αλλά μέχρι εκεί. Το 90% των περισσότερων εδώ θα καλυφθεί με την ποιότητα της. Το υπόλοιπο 10% που θέλει το κάτι παραπάνω θα πάει στο 1020, όχι στο 930.
Το Μ8 το έχω και πριν είχε περάσει από τα χέρια μου και το Μ7 καθώς και πολλά άλλα τηλέφωνα άλλων εταιρειών. Που τα στηρίζεις όλα τα παραπάνω που λες?

Haris M.

Σε εμπειρία ρει και μην ανάβετε τόσο εύκολα μάλλον είστε εύφλεκτοί.και σιγά πια οποποπο λίγο λάδι ήθελα να ρίξω κυρίως και να απολαύσω χαχαχχαχαχαχα

Tom

Εννοειται καποιος θα προτιμησει το 930. Κατ’ αρχας ειναι το θεμα πολυ καλη καμερα VS μετρια καμερα. Απο κει και περα το HTC ειναι πανεμορφο μεν αλλα και το 930 ειναι πολυ ομορφο. Απο οθονες ποτε δεν ημουν τρελος φαν των οθονων των HTC και ας ειναι αρκετα ακριβης σε απεικονιση. Σε ποιοτητα χρωματων μου αρεσουν τα iPhone και το Sony Xperia Z2, αλλα ειμαι κυριως Amoled τυπος.

Πέρης

Μακάρι να έρθει και Ελλάδα. Το σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το παλιό καλό HTC radar με ένα νέο windows phone με 8.1 OS. Θα περιμένω να ανακοινωθεί επίσημα και μετά θα αποφασίσω τι θα πάρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.