HTC One M9 32GB: Μόνο τα 21GB είναι ελεύθερα

Το HTC One M9 έρχεται με ενσωματωμένη στα 32GB αλλά όπως γίνεται συνήθως δεν είναι όλος ο χώρος διαθέσιμος για τον χρήστη. Από την επίσημη ιστοσελίδα της HTC μαθαίνουμε ότι μόλις τα 21GB είναι διαθέσιμα, αλλά το θετικό είναι ότι η HTC έχει υποδοχή για κάρτες microSD για να επεκταθεί η ενσωματωμένη μνήμη.

Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η μνήμη του HTC One M9 μπορεί να επεκταθεί έως 2TB.

Αντίστοιχα είχαμε δει πριν από λίγες μέρες ότι τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge με 32GB ενσωματωμένη μνήμη έχουν ελεύθερο χώρο 23.5GB, αλλά το αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να επεκταθεί διότι δεν δέχεται κάρτες μνήμης.

Δείτε επίσης: HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

htc one m9 ελεύθερη μνήμη, HTC One M9 32GB: Μόνο τα 21GB είναι ελεύθερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

2 Terra??? βλέπω με τα προγράμματα που έχουν στο εξωτερικό με το ιντερνετ κάποιοι να το χρησιμοποιούν για να κατεβάζουν από torrent και εκτός σπιτιού.

mitsaras

Μια χαρά είναι. Αφού έχει και επέκταση μνήμης με micro sd μέχρι 2TB τα λόγια είναι περιττά. Κώστα περιμένουμε την αναλυτικη παρουσίαση του m9 πώς και πώς..

Τάκηςm3

Ρε παιδιά έχω μια απορία, γιατί τα κινητά και όχι μόνο βγαίνουν με μνήμες 4-8-16-32-64-128……gb και όχι πχ 40 ώστε να βαλουν και το λειτουργικό και δίνουν λίγο παραπάνω χώρο καθαρό?

zeibei

ενα εχω να πω. καθε χρονο που βγαινει μια ναυαρχιδα με ας πουμε 32 γιγα μνημη που λογικοτατα τα 22 ειναι διαθεσιμα ολοι λενε α η htc η samsung και η καθε εταιρια το προωθει για 32 ενω εχει διαθεσιμα μονο τα 22 και κατακρινουν και κραζουν. οταν ομως παρεις εναν σκληρο ο οποιος διαφημιζεται για 1 τερα και μολις τον εγκαταστησεις (χωρις λογισμικος) ειναι διαθεσιμα τα 800 γιγα τοτε δεν μιλαει κανεις. παιδια λογικο ειναι εχει ενα λογισμικο να υποστηριζει και να κρατησει χωρο για ασφαλεια οποτε διαφημιζεται για 32 γιγα γιατι πραγνατι ειναι 32 γιγα. κατι παρεμφερες γινεται και με τις μνημες ραμ. στον υπολογιστη μου εχω 64 γιγα αλλα μου λεει 62.3 διαθεσιμα. και αυτο γιατι κραταει για ασφαλεια. η ιδεα του Τάκηςm3 ειναι καλη αλλα σκεψου αυτο… εαν αρχισουν και βαζου απο τα βασικα μοντελα πανω απο 40 γιγα πως θα πουλησουν καρτες μνημης?…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.