HTC One M9: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το HTC One M9 με οθόνη αφής 5 ιντσών S-LCD3 ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 128GB, κάμερα 20.7 Megapixel με 4K video, μπαταρία 2840 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop με Sense UI 7.0.

Το One M9 είναι 4G+ έχει αλουμινένια κατασκευή με κάλυμμα οθόνης Gorilla Glass 4, μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία BoomSound και ραδιόφωνο FM.

HTC One M9: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ, HTC One M9: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 769 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

30 – 30 τα ευρώπουλα κάθε χρονιά να δούμε που θα φτάσει αυτή η αηδία…

nikos7

τουλαχιστον σου προσφερει καλυτερα πραγματα απο το προηγουμενο μοντελο με τιμη οπως λες 30 ευρωπουλα παραπανω και οχι χειροτερα πραγματα με περισσοτερα ευρω οπως το σ6…

Theo

@Nikos7 Το ότι αφαίρεσαι η σάμσουνγκ την δυνατότητα επέκτασης μνήμης και τη δυνατότητα του να αλλάζεις τη μπαταρία, σε τί ακριβώς είναι χειρότερο το s6 από το s5 και γενικά από το one m9; Έλεος με την αηδία σας να μην χωνεύετε μια εταιρία και να λέτε ότι σας κατέβει. Ότι φοράει είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στο θέμα μας τώρα, έχουν καταντήσει κουραστικοί κάιε χρόνο να ανεβάζουν τις τιμές όλοι τους. Άντε το note 5 στα 900, το s7 στα 799 όπως και το one m10 του χρόνου. Να ‘ναι καλά το σκρουτζ.

Γιάννης σε λέω

H HTC δε βάζει μυαλό κι αυτή. Αν ήθελε να δείξει ότι είναι λίγο καλύτερη στο θέμα τιμή από τη Samsung, θα πρεπε να είχε λίγο φθηνότερα τη συσκευή απ το S6. Όπως και να χει με τέτοιες τιμές, στην Ελλάδα τουλάχιστον, δε θα βρεθεί πολύς κόσμος να τις αγοράσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο.

Miko

Απαγορευτικές τιμές δυστυχώς για αυτά τα κινητά. Μπορεί σε 6 μήνες με 1 χρόνο η τιμή τους να είναι καλή, αλλά τότε θα μιλάμε για κάτι πιο νέο που μπορεί να έχει βγει, οπότε πάλι δεν ξέρω αν θα αξίζει.
Κρίμα γιατί μου αρέσει και αυτό αλλά και το s6/s6 edge που αναφέρθηκαν πιο πάνω… αλλά το όριο μου είναι τα 400 ευρώ και αυτά όχι απαραίτητα κάθε χρόνο για καινούργια συσκευή.

nikos7

@theo ξεχνας μηπως την μπαταρια? ξεχνας την αδιαβροχοποιηση? προφανως εθελοτυφλεις γιατι εισαι σαμσουνακιας και το παιζεις ιστορια οτι σου αρκει που εχει καλυτερο επεξεργαστη, καμερα με καλυτερο διαφραγμα και μεταλλικο σκελετο..

@Γίαννης μα ειναι πιο φθηνο απο το σ6.. αν ξερεις ατομα που θα βολευτουνε με τα 32 gb (22 free) της αρχικης εκδοσης του σ6 τοτε ειναι ισα στην τιμη.. αλλα για οσους χρειαστουν παραπανω, το htc ειναι αρκετα φθηνοτερο καθως μια 32αρα καρτα μνημης κοστιζει 15 ευρω ενω η σαμμυ τα +32 gb τα κοστολογει 100 ευρω ενω στην εκδοση με τα 128 gb θελει +200 ευρω οταν μια καρτα μνημης 128 gb κοστιζει 100 ευρω και θα εχεις και τα 32 gb (22 free) του μ9..

nikos7

@Miko φιλε μου το Htc δυσκολα να ριξει την τιμη του κατω απο τα 200 ευρω της αρχικης του (βασει και της πτωσης τιμης του μ8) ενω το σαμυ μπορει να πεσει και 300 ευρω κατω συγκριτικα με το τι εγινε και με το σ5.. κατι που μαλλον θα ισχυει καθως αν δεις στο σκρουτζ εχουν κυκλοφορησει μαγαζια που πουλαγανε σ6 πρην την πρωτη επισημη στην ελλαδα και εχει πεσει ηδη 70 ευρω. ενω για το μ9 δεν υπαρχει ουτε 1 μαγαζι..

mits

Εγω σαν πρωην htc φαν κ νυν lgg2 με αναμονη note5 ,δε θα ειχα κανεναν απολυτως λογο να παω απο το m7 που ειχα στο m9.Ιδια σχεδιαση κ απλο λιφτινγκ.Μπορει να μου λειπουν καποια πραγματα οπως η sence αλλα δεν μου λείπει το πρόβλημα που ειχα στο wifi και κυριως δε μου λειπει αυτο το τρισαθλιο χασιμο του 25% της οθονης στο κατω μερος.Περυσι εκανε καλυτερη δουλεια ηhtc φετος πολυ καλυτερη η samsung.Οσο για το κεντρο,τον επεξεργαστή, η διαφορα ειναι χαωδης υπερ της samsung. Συμπερασμα:750+ ειναι πολλα για οποιοδήποτε,εκτος απο οσους πρρα απο θυματα ρχουν και περισευμα χρηματων.

JohnWave

Eξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά το τραγικό screen-to-body ratio και μάλιστα με soft keys ( που να είχε και capacitive buttons δλδ ) χαλά όλο το πακέτο. Άπατο θα πάει και το ίδιο θα συνέβαινε ακόμα κι αν κόστιζε 600€. Και όχι δεν είμαι samsungakias,ούτε xpreriakias ούτε lgakias, ούτε τίποτα. Όταν δεν έχεις ισχυρό brand name πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο M9 βλέπω εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά που τα έχουν όμως και οι άλλοι και βλέπω τα πρώτα εικονίδια των apps να απέχουν τραγική απόσταση από το κάτω άκρο λες και βρισκόμαστε στο 2010. Ξέρω, ξέρω…είναι θυσία στο όνομα των πράγματι φοβερών εξωτερικών ηχείων…του τρομερού αυτού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος…γιατί ως γνωστό η πλειοψηφία των καταναλωτών επιλέγει μια ναυαρχίδα με κριτήριο τα εξωτερικά ηχεία…αν η HTC δεν πιάσει το τι ζητά η πλειοψηφία , τη βλέπω να πέφτει ακόμα πιο χαμηλά.

dark_master

@John Wave αν δε σου αρέσει μπορείς να βάλεις ένα launcher στα εικονίδια.
Το θέμα body ratio δεν είναι τόσο απλό… Και η LG έκανε πέρυσι παραχωρήσεις υπέρ του design όμως τα προβλήματα με τις επανεκκινησεις συνεχίζουν να υπάρχουν.
Σίγουρα θα μπορούσε να είχε ηχεία όπως του eye που είναι στις άκρες της οθόνης όμως για να υπάρχουν εκεί κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Όσον αφορά τον ήχο που αναφέρεις αν έχεις δοκιμάσει τα BoomSound τότε πίστεψε με γίνεσαι απαιτητικός μετά ακόμα κ αν δεν είχες αρχικά κόλλημα με τον ήχο…

@mits δεν ξέρω την περίπτωση σου αλλά μετά από τόσα κινητά που έχω δοκιμάσει αν κοίταζα μόνο τις αρνητικές περιπτώσεις κ όχι και τις θετικές Ίσως αυτή τη στιμγη να είχα μείνει χωρίς τηλέφωνο….
Επειδή αναφέρεις θέμα με το WiFi έχει τύχει με HTC να έχω πολύ δυνατότερο σήμα με κινητά (ίδιας κατηγορίας) που έχουν συνδεδεθει στο ίδιο WiFi και έχοντας ακριβώς την ίδια απόσταση. Οπότε ας μην τα γενικευουμε όλα…

akis82

Υπεροχο.Με ευκολια στη δευτερη θεση μετα το αχτυπητο s6.Ακριβο ομως.Κανενα δεν τα αξιζει οταν καθε δυο μηνες βγαινει μια νεα ναυαρχιδα.

JohnWave

@darkmaster, καταλαβαίνεις ότι το θέμα με τα εικονίδια το ανέφερα για να δείξω πόσος χώρος μεσολαβεί από την αρχή της ωφέλιμης οθόνης μέχρι το άκρο. Επίσης όχι δεν είναι γενικό θέμα των G2 οι επανεκκινήσεις και δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί το συνδέεις με τα bezels. Η μόνη δικαιολογία για την HTC είναι τα ηχεία. Ok μου λες ουσιαστικά ότι αν θα το αγόραζα θα εκτιμούσα την αξία του εξωτερικού ήχου σε ένα κινητό. Το δέχομαι κι ας μην παίζω παιχνίδια στο κινητό. Έλα όμως που ο σχεδιασμός με αποτρέπει ώστε να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν συμφωνείς πως η πλειοψηφία του κόσμου δίνει μεγαλύτερη σημασία στο σχεδιασμό από ότι στα εξωτερικά ηχεία; Μετέχεις στο techblog καιρό. Έχεις δει ποτέ στα hands on να λένε τα μέλη “δεν θα το πάρω γιατί δεν έχει καλά ηχεία” ; Δεν νομίζω. Αντίθετα έχεις δει πολλά σχόλια κριτκής για την εμφάνιση του κάθε κινητού, την οθόνη, τη μπαταρία, την κάμερα, τον επεξεργαστή. Ηχεία πουθενά ως κριτήριο. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο techblog αλλά σε όλα τα sites και στις συζητήσεις έξω με την παρέα. Γι΄αυτό λέω ότι η HTC πρέπει να αφήσει τα ηχεία και να ασχοληθεί με τη βελτίωση του design… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

Η HTC είναι μακρά η καλύτερη εταιρεία σε ενημερώσεις Android μετά τα nexus και τα google edition smartphones.
Το M9 είναι στολίδι και τέρας ως προς την απόκριση το όπως και τα M7 και Μ8.
Φέτος έκανε μια προσπάθεια να βάλει καλύτερη κάμερα που υστερουσε έναντι του ανταγωνισμού (άσχετα αν τελικά δείχνει πως ναι μεν είναι καλύτερη αλλά όχι τόσο ανταγωνιστική).
Για κάποιον σαν εμένα, που η κάμερα δεν είναι ο πρωταρχικός λόγος επιλογής συσκευής ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΆ ΜΑΤΙΑ πάλι HTC θα αγόραζα στην παρούσα φάση.
Σας γράφω από την λατρεμένη μου αγάπη….. Το HTC one M7….. 🙂

nikos7

@akis82 μην μπερδευεσαι, ναυαρχιδες οι εταιριες βγαζουν καθε χρονο και οχι καθε 2 μηνες. ασχετο αν της μιας εταιριας η ναυαρχιδα μετα απο 2 μηνες κυκλοφοριας εχει τιμη 200-300 ευρω κατω (samy, lg) και της αλλης μαξ 100-150 (apple,htc)..

gorila

Έχω το m7 και πετάει. m8 και m9 δεν παίζονται μην το ψάχνετε. Πλέον είναι τι αρέσει οπτικά στον καθένα. Εχω και το s4 τα οποία είναι μέρα με τη νύχτα. m7 πιο γρήγορο σε όλα. Κάπως έτσι θα είναι και μια σύγκριση m9 με s6

apostolos

Εγώ νόμιζα μετά το s5 και τα σονι ότι το αδιάβροχο θα είναι must στις ναυρχιδες.
Αυτό εδώ έχει μικρή μπαταρία, είναι μεγάλο και δεν είναι αδιάβροχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.