HTC One M9 Benchmarks

Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2015 και μπήκαμε στον περιασμό να benchάρουμε το HTC One M9 με το Quadrant και το AnTutu. Μια μέρα μετά την πρώτη μας επαφή με το One M9 και επιστρέφουμε στον τόπο του εγκλήματος για να τσεκάρουμε τι ψάρια πιάνει το Snapdragon 810 με 3GB RAM στο One M9. Δείτε τα αποτελέσματα.

HTC One M9 ελληνικό hands-on video

• HTC One M9 AnTuTu: 56.039
• HTC One M9 Quadrant: 31.686

Ακολουθούν τα benchmarks των Galaxy S6 Edge και Galaxy S6.
• Galaxy S6 Edge AnTuTu: 68.545
• Galaxy S6 Edge Quadrant: 39.322
• Galaxy S6 AnTuTu: 63.165
• Galaxy S6 Quadrant: 33.654

HTC One M9 benchmarks MWC 2015, HTC One M9 Benchmarks

HTC One M9 benchmarks MWC 2015, HTC One M9 Benchmarks

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
niko

μου αρεσει που απο κατω μπαινουν και καλα τ αποτελεσματα της σαμυ….ανεκαθεν πισω ηταν η htc σε benchmarks αλλα παντα ηταν με ομαλοτερη λειτουργια και ταχυτερη αποκριση σε ολα.
κατοχος g2 για να μην παρεξηγηθω.

Γιάννης σε λέω

Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινής… Οποιοδήποτε κινητό έχει σκορ πάνω από 30.000 στο Antutu είναι μια χαρά. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η λαγνεία και η ψύχωση με τους αριθμούς.

Αντρεας

Υπάρχει μια διάφορα σε σχέση με τα galaxy s6 (63.165) ,edge ( 68.545) σύμφωνα με https://techblog.gr/mobile/galaxy-s6-edge-vs-galaxy-s6-benchmarks-mwc-2015-7225/ , Tο htc one m8 που είχα ρολαρε απίστευτα 4 μήνες ούτε ένα σκάλωμα- κόλλημα σε σχέση με το lg g3 που έχω τώρα, η αριθμοί δεν μου λένε κάτι, όλη η ουσία είναι αλλού (NO LAG- ομαλότητα- καθόλου κολλήματα κάτι που το (έχουν) άνετα τα htc one και nexus ) που λογικά το m9 με το sense 7 θα συνεχίσει εκεί που έμεινε ο προκάτοχος του.

Αντρεας

Υπάρχει μια διάφορα σε σχέση με τα galaxy s6 (63.165) ,edge ( 68.545) σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από το Κώστα Βλαχάκη , Tο htc one m8 που είχα ρολαρε απίστευτα 4 μήνες ούτε ένα σκάλωμα- κόλλημα σε σχέση με το lg g3 που έχω τώρα, η αριθμοί δεν μου λένε κάτι, όλη η ουσία είναι αλλού (NO LAG- ομαλότητα- καθόλου κολλήματα κάτι που το (έχουν) άνετα τα htc one και nexus ) που λογικά το m9 με το sense 7 θα συνεχίσει εκεί που έμεινε ο προκάτοχος του.

Φωτης

ξερει κανεις ποτε ερχεται Ελλαδα και σε τι τιμη θα ερθει?

Miko

Όπως καλά λένε οι από πάνω, τα σκορ δεν έχουν και πολύ σημασία πάνω από 30k ,όπως επίσης ότι στην πράξη και στο πόσο ομαλά λειτουργεί ένα κινητό είναι που μετράει πιο πολύ.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε σχέση με τα σκορ του HTC το ΜΧ4 μου τα πάει καλύτερα σε όλα τα πεδία εκτός φυσικά της GPU. Έχω 52k σκορ με 10k μόνο σκορ στην GPU, αλλά σε όλα τα άλλα πεδία ο ΜΤ6595 με 2 γιγα μνήμη μου βγάζει καλύτερα σκορ από τον 810 με 3 γιγα μνήμη. Πολύ περίεργο..

Darth

οτιδήποτε απο 30,000 και πανω είναι μια χαρα……… αρκεί το λογισμικό να είναι οκ

Γιάννης σε λέω

@Darth ναι στα Android δυστυχώς παίζει ρόλο πως θα είναι φτιαγμένη η εκάστοτε έκδοσή λογισμικού. Κάποιες φορές ένα Android smartphone μπορεί στα χαρτιά να έχει πολύ καλά specs, αλλά το πειραγμένο από την εκάστοτε εταιρία λογισμικό μπορεί να μην αποδίδει 100% καλά και ομαλά. Όποιος θέλει να αποφύγει μια και καλή πιθανά λαγκαρίσματα και σε ακραίες περιπτώσεις τυχαίες επανεκκινήσεις, πολύ απλά προχωράει στον κόσμο των windows phone που όλα δουλεύουν ρολόι.

gkoutsos

το one m8 με το sense 6 ειχε απο τις καλυτερες (ισως την καλυτερη) smooth, ταχυτατες και lag free εμπειριες χρηστη. στα περισσοτερα speedtest, με ανοιγματα εφαρμογων κτλ. εβγαινε πρωτο, ακομα και αρκετους μηνες μετα την κυκλοφορια του. λογικα το m9 με το sense 7 θα συνεχισει στα ιδια επιπεδα.
τωρα αν βγαζει 30, 40, 50 χιλιαδες ποντους στο antutu, ειναι απλα ενα νουμερο που δειχνει οτι το κινητο πεταει. εδω που εχουμε φτασει, δεν υπαρχει κατι που να μην μπορεις να κανεις με συσκευη που βγαζει 30000+ ποντους (με καλο software optimization βεβαια).

Γιάννης

Συγγνώμη παιδιά επειδή είμαι χαζός!! Ας μου εξηγήσει κάποιος πως δικαιολογείται η διαφορά στα benchmarks ανάμεσα στο Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge όταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ολόιδια!!! Έχει καταντήσει εμετικό να μοντάρουν τα λογισμικά τους για να αποδίδουν ψεύτικα νούμερα στα benchmarks…

jojomos

Για πρώτη φορά η htc έφτιαξε την κάμερα, έδωσε 32 gb με δυννατότητα επέκτασης στο βασικό μοντέλο, δενν έκανε υπερβολές με την ανάλυση. Όσοι γνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται σε επιπεδο λογισμικού καταλαβαίνουν οτι δεν τίθεται σύγκριση με το s6. Το πρόβλημά μας ήταν πάνα οτι η htc δεν έδινε κάτι ολοκληρωμένο, μάλλονν για πρώτη φορά αυτό συναίβη.
Νομίζω το καλύτερο της σειράς one.

Telis

Μερικοί ικανοποιούνται με midrange κινητά των 30000 Antutu άλλοι θέλουν την κορυφή που είναι 60000+ αυτή την στιγμή.

Peter Giankls

@Γιάννης οταν πας να τρεξεις ενα benchmark το κινητο πρεπει τουλαχιστον για 20 λεπτα να μην εχει χρησιμοποιθει ετσι η cpu,gpu,ram ειναι σε idle θερμοκρασια και μπορει να αποδωσει στο επακρο.Επισης δεν πρεπει να τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο.Οπως ολοι ξερουμε ο Κώστας σπανιως κλεινει τις εφαρμογες και λογικα τα σκορ δεν ειναι αντικειμενικα.
Το S6 και S6 Edge ειναι πολυ τουμπανα επιδη επιτελους το TouchWizz ειναι πιο απλουστευμενο και αυτο το κανει πιο γρηγορο και επιδη εχει πολυ καλο hardware.

(Προς υπερασπιση μου ειμαι Fanboy της Sony)

gkoutsos

@Telis το να καθεται καποιος και να μετραει εναν εναν τους ποντους στο σκορ του antutu, οπως και το να συγκρινει και να ικανοποιειται, οπως λες, οταν το κινητο του βγαζει 5 χιλιαδες παραπανω σκορ απο ενα αλλο, θυμιζει αγορακια γυμνασιου που συγκρινουν ποιος την εχει μεγαλυτερη…
το να λες τη φραση “κινητο των 30000 antutu” ακουγεται λες και ενα κινητο ειναι μονο ενα σκορ… δυστυχως, πολλοι δεν εχουν καταλαβει οτι οι επιδοσεις και η εμπειρια χρησης ενος κινητου ειναι πολλα παραπανω απο ενα εικονικο νουμερο που θα δειξει ενα benchmark, το οποιο δεν απεικονιζει τη πραγματικοτητα ως προς την ταχυτητα και την ομαλοτητα του software. κλασσικο παραδειγμα το moto g, το οποιο μετα βιας βγαζει 20000 στο antutu, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ταχυτερο και ομαλοτερο απο συσκευες που βγαζουν 40000+.
συμφωνω οτι ειναι ενα ενδεικτικο στοιχειο της δυναμης του κινητου και μια πολυ μεγαλη διαφορα στο σκορ συνηθως σημαινει διαφορα και στις επιδοσεις, αλλα ειναι αστειο καποιος να χρησιμοποιει π.χ. ενα λιγο μεγαλυτερο σκορ σε benchmark ως επιχειρημα οτι μια ναυαρχιδα ειναι καλυτερη ή οτι εχει καλυτερες επιδοσεις απο μια αλλη.

Sot11

Telis προφανώς αν εισαι φιγουρατζης, δεν σε νοιάζει πιο κινητο δουλεύει καλύτερα και καλύπτει τις ανάγκες σου, σε νοιάζει μονο να βγάζει το μεγαλύτερο σκορ! Πολυ λογικό και ώριμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.