HTC One M9: Blind tests απέναντι σε Galaxy S6 και iPhone 6 [videos]

Τα blind tests δεν είναι μόνο προνόμιο των bloggers για να δοκιμάσουν τις επιδόσεις της κάμερας, ή άλλων λειτουργιών σε high-end ναυαρχίδες οι οποίες συγκρίνονται μεταξύ τους. Το τμήμα marketing της HTC χρησιμοποιεί τα blind test για να προμοτάρει το HTC One M9 και το με τους μεγαλύτερους αντιπάλους της αγοράς.

Το HTC One M9 φοράει μια ογκώδη θήκη που δεν επιτρέπει στους χρήστες να το αναγνωρίσουν και συγκρίνεται με τα Samsung Galaxy S6 και iPhone 6 (επίσης μέσα σε θήκες) όσον αφορά σε ταχύτητα, ήχο και selfies.

Δείτε τα video:

HTC One M9: Blind tests απέναντι σε Galaxy S6 και iPhone 6 [videos], HTC One M9: Blind tests απέναντι σε Galaxy S6 και iPhone 6 [videos]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Ωραία με έπιασε ο τύπος, θα πάρω το S6 αν προλάβω βέβαια.

lefteris t.

Με το memοry leak της Samsung λγκο να βγαινει πιο γρηγορο το Multitasking sto htc!
Κ επισης γιατι δν κανουν ενα blind test την Main camera k κανουν τις selfies και τα ηχεια?
Παει για φουντο κ δν ξερει τι να κανει πλεον!Η κλτρη επιλογη μεχρι τωρα ειναι το gs6 κ μετα το g4,m9 δν υπαρχει καν στην λιστα των 10 κλτρον κινητο μεχρι τωρα με ολα τα προβληματα που εχει (κ δν ειμαι κανενα φαν boy nexus 6 εχω)

Γιώργος

Οκ με έπιασαν…

Δεν θα αγοράσω το HTC M9 😛

(Πώς γίνεται πάντα στα βίντεο που κάνει η κάθε εταιρεία για την προώθηση των συσκευών τς να κερδίζει πάντα και στα πάντα το δικό της αυτό δε το κατάλαβα) χαχαχα

Νικος Z1

Τεχνικά είναι καλύτερο το s6 αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά αποτί φαίνεται έχει μεγάλο θέμα με το multitasking. Η ουσία όμως είναι το multitasking σε μια συσκευή σήμερα.. Οπότε δυστυχώς τα specs που έχει πάνε χαμένα απέναντι σε ένα καλοστημενο κατωτέρων επιδόσεων κινητό. Άρα τελικά το s6 είναι το καλύτερο περισσότερο στα χαρτιά πάρα στην πράξη.

Παναγιώτης

Τα είχανε σε θήκη για να μην κάψουν τα χέρια τους όσοι είχαν το htc???

ΓιώργοςMclaren

αυτο δεν ειναι καν αντιπροσωπευτικο. δεν μας λεει ουτε ποιο κινητο ειναι στο τελος…και στις σελφι ανετα μπορει να εχουν χαμηλωσει την φωτεινοτητα στο ενα…αυτο γινετε μονο και μονο για να πιασει η htc κανα κοροιδο γιατι καποιος που ασχολειτε ποτε δεν θα πιστευε αυτες τις μπαρουφες…μονο και μονο απο το λειτουργικο καταλαβαινει πιο ειναι το κινητο..η απο την τρυπα για την μπροστα καμερα και τους proximity sensor. το μονο που ισχυει μπρορει να ειναι το speed test εξαιτιας της κακης διαχειρησης ram των αλλων συσκευων. ακομα δεν ειναι καποιο iphone αλλα sony λειτουγικο σε καποια φαση.

giannaras69

Κάτοχος s6 edge μου ήρθε η 5.1.1 έγινε ακόμα καλύτερο έχω πάρει όλα την σειρά s και τα note πραγματικά αυτό το τηλέφωνο έχει κλέψει την καρδιά μου ακριβό βέβαια αλλά το πάθος το πληρωνεις

Ωασίλης

Λες και ειναι δυσκολο μεσα αοο τις θηκες να αναγνωρίσεις ποιό ειναι ποιό…

dark_master

Γιατί ρε παιδιά σας φαίνεται περίεργο. Και άλλες εταιρείες το έχουν κάνει στο παρελθόν (και μερικές με ευθείες αναφορές κ αντιπαραθέσεις) καθαρά marketing…

ΝΙΚΟΣ.Τ

Το m9 καλυτερο σε κατι απο το iphone6 κ σπο το s6? Με τιποτα…Αποδειξη εινσι η παγκοσμια αποδοχη των δυο κσι η παγκοσμια απορριψη του m9.

dark_master

Νίκος.Τ άλλο το ποιο είναι καλύτερο κ άλλο το ποιο έχει καλύτερο marketing. Κατά περιόδους υπήρχαν τηλέφωνα που ήταν καλύτερα από Apple,Samsung και δεν πούλησαν Γιατί απλά δεν είχαν περισσότερα λεφτά να ρίξουν στο marketing.
Οι εμπορικές πωλήσεις δεν σημαίνουν πάντα ότι είναι κ τα καλύτερα τηλέφωνα… Με τη λογική σου θα έπρεπε ακόμα ο κόσμος να κυκλοφορεί με Symbian… Γιατί η Nokia κάποτε ήταν νούμερο 1. Θες να μας πεις ότι τα Τότε iPhone,Samsung ήταν χειρότερα από τα Nokia κωκ.

nikos7

προσωπικα πιστευω η πισω καμερα ειναι η βασικότερη, αλλα απο 2 κοπελες που με συμβουλευτικαν για το ποιο κινητο να παρουν, τους ενδιεφερε πιο πολυ η μπροστινη απο την πισω.. οποτε στη συγκριση αυτη πιστευω οτι 4 UPxl ειναι καλυτερα απο 5 MPxl. το εχουν αλλωστε αποδειξει και διαφορα συγκριτικα..για ηχεια και multitasking no comment δεν υπαρχει ανταξιος του μ9…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.