HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

Μερικές μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του HTC One M9 και νέες φωτογραφίες από κατασκευαστή θηκών “αποκαλύπτουν” αυτό που συζητούσαμε και περιμέναμε όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι η HTC αποχωρίζεται την τεχνολογία Duo Camera και το M9 θα έχει μια και καλή (αυτή ακούγεται ότι θα είναι 20.7 Megapixel).

Την κάμερα του HTC One M9 θα συνοδεύει ένα διπλό LED flash, ενώ σε ότι αφορά τις φήμες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει ακουστεί οθόνη 5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 (MSM8994) 64-bit, μνήμη RAM 3GB και μπροστινή κάμερα Ultrapixel (ακόμα να της περάσει αυτό!).

Το One M9 αναμένεται να παρουσιαστεί την Κυριακή 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για το δούμε πρώτοι από κοντά και να σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες.

HTC ONE M9, HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

HTC ONE M9, HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

HTC ONE M9, HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

HTC ONE M9, HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

HTC ONE M9, HTC One M9: Δεν θα έχει Duo Camera

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steve

Αν ειναι οπως στις φωτο οχι μονο δεν της εχει περασει η ταση με τις ultrapixel καμερες αλλα ουτε και η ταση με τα bezel

Βασίλης

FAKE!

KostasB

Οπότε να αρχίσουμε να απορρίπτουμε σιγά σιγά την ιδέα των γ@μ@των renders που βγήκαν;

Loki

Ηρεμήστε ρε παιδιά.
Δεν βλέπετε ότι το μπροστινό μέρος είναι ένα Μ8;
Απλά ο κατασκευαστής θηκών δείχνει το νέο πίσω μέρος για να τονιστεί η διαφοροποίηση από την περσινή Duo camera και έβαλε το Μ8 στο μπροστινό γιατί δεν επιτρέπονται παραπάνω leaks από την ίδια την HTC.
Μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιήσει σαν μπροστινό μέρος ένα από τα πολλά concept που κυκλοφορούν, απλά θα χρειαζόταν άδεια του δημιουργού.
Ενώ τώρα μας δείχνει ένα Μ8 με άλλη πλάτη, πιθανόν μια που θα μοιάζει στο νέο design του Μ8.
Κάντε υπομονή δύο εβδομάδες πια.

Loki

…στο νέο design του Μ9 ήθελα να πω.

user

ρε παιδια θα ηθελα να ηξερα κατα την γνωμη σας ποιας εταιριας κινητα ειναι τα καλυτερα?εχω ειχα το htc desire 816 μου κανανε αντικατασταση στο htc one m8 πιο ακριβο απο το htc desire 816 κ πιο desine.βλεπω διαφορα σχολια ομως για την καμερα ultrapixel εμενα μου ειπανε σε επικοινονια με την Htc οτι η ultrapixel ειναι καλυτερη απο την megapixel κ εισουτε σχεδον με την δεκατριαρα καμερα . αλα το θεμα ειναι οτι με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι εμεις οι ελληνες μηπως θα θελαμε στις επομενες εκδοσεις κινητων να μας εφτιαχνε κανεναν καφε κ να ειχε κφωνιτικες εντολες πχ ανοιξε την τηλεοραση κ να την ανοιγε η τραβα το καζανακι κ να τραβαγε καζανακι?εχει βγει της samsung το s6 enge plus ωραιο κινητο κ με την οθονη που στα πλαγια ειναι γερτη κ απο τις 2 μεριες αλαλ ρε μαγκες 800 + ευρω για μια συσκευη που ισως αυριο γρατζουνιστει πεση κατω κ δεν ξερω εγω τι αλο μπορει να γινει κ τραβαμε τα μαλια μας ε οχι δεν τα δινω τα λεφτα μεχρι ενα ακριβο κινητο καλο ναι ο καθενας μας θελει να εχει ενα πανακριβο ομως κινητο εγω δεν θα παρω για τους λογους που ανεφερα πιο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.