HTC One M9: Δοκιμάζει τις αντοχές του σε νερό και πτώσεις [video]

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, φυσική συνέχεια των ναυαρχίδων είναι να πέσουν στα χέρια bloggers και YouTubers για να περάσουν βασανιστήρια και να μας δείξουν πόσο αντέχουν. Σειρά πήρε το HTC One M9 το οποίο μπαίνει μέσα σε νερό και δοκιμάζεται στις πτώσεις.

Αν και η HTC δεν δίνει πιστοποίηση ότι μπορεί να βουτηχτεί σε νερό, το HTC One M9 ακολουθεί το Samsung Galaxy S6 που είδαμε να δοκιμάζεται πρόσφατα. Ενώ για τα πρώτα 20 λεπτά τα πήγε πολύ καλά, τελικά η οθόνη έσβησε. Στη συνέχεια σε μια προσπάθεια να ανοίξει πάλι δονήθηκε αλλά η οθόνη δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η HTC δίνει IPX3 πιστοποίηση που σημαίνει ότι αντέχει το νερό που θα πέσει επάνω του και όχι να βουτηχτεί σε δοχείο, πισίνα ή ότι άλλο.

Δείτε πως τα πηγαίνει η Samsung με το νερό: Samsung Galaxy S6 Edge: Δείχνει την αντοχή του στο νερό

Όσον αφορά στις πτώσεις η μεταλλική κατασκευή που έχει το HTC One M9 τα πήγε σχετικά καλά, αλλά όχι και η οθόνη που καλό θα ήταν να μην έρθει σε επαφή με το έδαφος.

Δείτε πως τα πήγε η ναυαρχίδα της Samsung: Galaxy S6 Edge: Το κανονικό drop test video

htc one m9 νερό πτώσεις, HTC One M9: Δοκιμάζει τις αντοχές του σε νερό και πτώσεις [video]

htc one m9 νερό πτώσεις, HTC One M9: Δοκιμάζει τις αντοχές του σε νερό και πτώσεις [video]

htc one m9 νερό πτώσεις, HTC One M9: Δοκιμάζει τις αντοχές του σε νερό και πτώσεις [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Για μένα, όλες οι εταιρείες που βγάζουν συσκευές με ΜΗ αποσπώμενη μπαταρία, θα έπρεπε να προσανατολίζονται στην αδιαβροχοποιηση των συσκευών τους.
Δεν νομίζω πως θα τους κόστιζε κάτι να βάλουν κάποια λάστιχα και πορτάκια και να στεγανοποιήσουν τις συσκευές αυτές και ας μην τις φτιάχνουν για υποβρύχιες φωτογραφίες όπως γίνεται στη σειρά Ζ της SONY κυρίως αλλά και στα Samsung Active.
Εχουμε δει και στο παρελθόν και άλλες συσκευές (θυμάμαι και ένα video με ένα iPhone παλαιότερα) να αντέχουν αρκετή ώρα κάτω απο νερό και το θεωρώ σημαντικότατο αυτό.

Σε ότι αφορά τα DROP TEST εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί πιστεύω, πως είναι καθαρά θέμα τύχης, το ΠΩΣ και ΠΟΥ θα πέσει το κινητό.
Εχω γδάρει στο παρελθόν το πλαινό του Galaxy S3 με πτώση από τραπέζι σε αρκετά παχύ χαλί γιατί έτυχε να πέσει μια γωνία του πάνω σε ένα αυτοκινητάκι του γιού μου που έπαιζε στο χαλί…. ( κατευθείαν πήγα και έπαιξα τζοκερ εκείνη την ημέρα 😛 )

Νικος Στεφανοπουλος

Συμφωνω 1000% με τα λεγομενα του Αποστολη, σ οτι αφορα την αδιαβροχοποιηση των συσκευν με μη αποσπωμενη μπαταρια. Τωρα για τα τεστ πτωσης, ειναι οντως καθαρα θεμα τυχης, το πως και που θα πεσει το κινητο. Εχει τυχει κανα 2 φορες εκει που φορτιζα το κινητο, κατα λαθος, βρισκει το ποδι στο φορτιση και παρτο κατω με την οθονη στο πατωμα. Αγιο ειχε το κινητο.

mitsaras

Εμένα, δεν με πολυ ενδιαφέρουν αυτά τα τεστ ωσο τα παράπονα που ακούγονται για την κάμερα του. Είναι τελικά καλή. Η το μεγάλο ατού της συσκευή έναντι του m8 η 20.7mp κάμερα του είναι κάτω του μετρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.