HTC One M9: Το πρώτο hands-on video

Αυτό είναι το HTC One M9 και το βλέπουμε για πρώτη φορά σε βίντεο ελάχιστες ώρες πριν αποκαλυφθεί επίσημα από την HTC εδώ στην έκθεση MWC 2015 στο Βαρκελώνη. Μέσα σε περίπου δύο λεπτά ο τυχερός που έχει στα χέρια του το νέο M9 το συγκρίνει εξωτερικά με τα One M7 και One M8 χωρίς όμως να αναφέρει ιδιαίτερες λεπτομέριες.

HTC One M9 hands-on video, HTC One M9: Το πρώτο hands-on video

Πηγή

Kudos to Γιώργος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Κώστα περιμένουμε ενα γρήγορο hands on αύριο ξέρεις εσυ…

Alex

Fail φαινεται… Α ρε HTC γτ…..

Sot11

Σοβαρολογούν οι τύποι; Γύρω γύρω χρυσό πισω ασημί και μπροστά μαύρο; wtf?

Κίμωνας

Τόσο ωραία συσκευή και όμως αυτό το άθλιο μαύρο σιρίτι κάτω απ’ την οθόνη δε μπόρεσαν να το αφαιρέσουν αυτή τη φορά…ας βάζαν τουλάχιστον capacitive αντί για on screen πλήκτρα εκεί και θα υπήρχε χώρος για μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο “σασί”.
Κατά τ’ άλλα σε όλους τους τομείς φαίνεται άρτιο κ ας είναι αρκετά όμοιο εξωτερικά με τ’ άλλα 2!

takis

αστεια αστεια λενε για sammy αλλα μεχρι να τα γυρισει δεν τα ξεχωριζα…
κάτοχος g3

antonis

ειναι ενα νεο κινητο? οκ λιγο καλυτερη καμερα και επεξεργαστης ισως.. κατα τα αλλα τι συγκλονιστικες διαφορες εχει με το προηγουμενο? αυτο και για σονυ ισχυει.. καλα η σαμμυ παει να το παιξει αππλε και θα την πατισει με το σ6.. ολα τα αρνητικα της αππλε παει να τα βαλει πανω στο σ6.. δεν ξερω μαγκες εγω βλεπω καπου εχει πιασει ταβανι το θεμα με τα κινητα.. εταιριες αντιγραφουν η μια την αλλη η ακομα και τους.. εαυτους τους! δεν με εντυπωσιαζει κατι πια

Cabalerro

Κινηταρα,πανεμορφο και απο κοντα οταν το πιασουμε στα χερια μας θα το επιβεβαιωσουμε και αφηστε τις γκρινιες..ταχυτατο,χωρις ιχνος lag οπως το m7 m8 και αμα φτιαξει και την καμερα που λεει ειναι κινητο για χρονια(της χρονιας)…η htc στα updates της συνεπεστατη…

Gvirginia

@takis Ε εντάξει και τα iPhone πχ δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Δε βρίσκω κακό οι ναυαρχίδες να ακολουθούν μία σχεδιαστική γραμμή, αλλά βρίσκω κακό όλα τα μοντέλα μίας εταιρείας (από το φθηνότερο στο ακριβότερο) να είναι ίδια.
Όπως δε μ’αρέσει που και η LG έχει αρχίσει και βάζει σχεδόν σε όλες τις συσκευές της πλήκτρα στο καπάκι. Άφησέ τα για τα ακριβά μοντέλα αλλά όχι και για το 4ιντσο φθηνό…

Panagiotis GP

The Gipsy King θα έλεγα εγώ.
Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι χάλι μαύρο και τα κουμπιά πολύ στριμωγμένα.
Τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση, όσον αφορά τα κουμπιά, θα έχω σοβαρό πρόβλημα στη universal βάση του αυτοκινήτου που χρησιμοποιώ.

stelios

Χάλια μαύρα φαίνεται ότι έχει στερέψει η φαντασία και ο σχεδιασμός για κινητά τηλέφωνα εύχομαι άλλες εταιρίες το 2015 να μας δείξουν κάτι το διαφορετικό Sony, samsung ,htc έχουν χάσει κάθε φαντασία στην σχεδιαστική αντίληψη ούτε και η Apple βέβαια μας έδειξε κανένα καινοτόμο σχεδιασμό

Svigos

Ti touvlo eina auto???

tuflips

Ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει στις αγορές,και σε ποσο καιρό το m8 θα φτάσει στα 350 ,καθώς θέλω να το πάρω .

Gvirginia

Ίσως ένα πράγμα που θα έπρεπε να αρχίσουν να εφαρμόζουν οι εταιρείες, είναι να βάζουν το λογότυπο μόνο στο πίσω μέρος έτσι ώστε να μεγαλώνει η οθόνη και όχι το μέγεθος της συσκευής. (δες Samsung/Sony για παράδειγμα όπου το λογότυπο είναι το μισό bezel)

Nickolas

Προσωπικά δε με πειράζει αν είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο, εμφανησιακά τουλάχιστον, καθώς παραμένει ένα πανέμορφο τηλέφωνο. Προφανώς κάποιος που έχει το προηγούμενο φαντάζομαι δε θα τρέξει να το αλλάξει με αυτό (εκτός και αν έχει καμιά μεγάλη επιδότηση).
Απ’οτι φαίνεται το σημείο που είχε δεχτεί τη μεγαλύτερη κριτική, την κάμερα, την άλλαξε και το καλό της υπόθεσης αντίθετα με τους ανταγωνιστές της δεν εξέχει κιόλας :p
Μπροστά έβαλε την πολύ καλή ultrapixel που είχε πίσω, που είναι πραγματικά οτι καλύτερο για selfies, μάλλον θα έχει και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και απ’οτι λένε και πιο δυνατά ηχεία, οπότε συνολικά μιλάμε για μια εξαιρετική συσκευή.
Το μόνο που δε με ενθουσιάζει είναι το διπλό χρώμα, ασημί – χρυσό, αν το βγάλουν όμως σε εντελώς μαύρο θα είναι ποίημα.

Enzo

Εξαιρετικό κινητό σε εμφάνιση και υλικά κατασκευής. Δυχτυχώς προσωπικά την ειχα πατήσει άσχημα με την HTC (με το desire s) με πολλά προβλήματα αξιοπιστίας και παρόλο που ήμουν μέγας υποστηρικτής της μαρκας, τώρα δύσκολα θα ξαναγυρνούσα.

Μακάρι η σαμσουνγκ να αρχίσει να φτιάχνει τόσο όμορφα και ποιοτικά κινητά όσο η HTC (ξεκινώντας με το σ6).

Αποστόλης Ρόδος

Το μόνο που με χαλάει ειναι η μαύρη γραμμή με το logo που πιάνει χώρο τσάμπα καθαρά σχεδιαστικά. Αν έμπαιναν τα on screen buttons εκεί …. θα άγγιζε εντελως την τελειότητα.

Κατά τα άλλα, η κάμερα του πίσω δείχνει πως θα είναι μάλλον η επόμενη συσκευή μου, μετά το HTC one (M7) που κατέχω από τον Σεπτέμβριο του 2013 με lollipop πλέον εδώ και 3 μέρες περίπου.

j.m

Enzo εγω σαν παλιος fan της htc την πατησα με το m8 μου που εχει θεματα. Γι αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να δω το m9 αλλα και να ακουσω για premium κατασκευη οταν βγαζει προβληματα στη λειτουργια..Οσο για το πανηληθιο κατω νεκρο διαστημα, ελεος!!!

Nikos

Μέχρι να τα γυρίσει νόμιζα οτι το Μ9 ειναι το μεσαίο

φωτης lgg3

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ Η HTC,ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ.ΚΙ ΑΝ Η SAMSUNG ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ S6 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Μ9 ΟΠΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

stelios

Την έπαθα και μπερδεύτηκα να ξεχωρίσω το m9 στο βίντεο σαν το παιχνίδι εδώ παπάς εκεί παπας…. γιατί όλα είναι τοσο ίδια και όπως λέει και ο Φώτης παραπάνω αυτό που γλύτωσε τα τελευταία χρόνια έρχεται με ταχύτητα φωτος

Stauros

Παιδιά ότι και να λέμε το κινητό τα σπάει απλά!! Ποτε δεν θα βγει το κινητό που “νομίζετε” οτι ειναι τελειο 5.5 ιντσες χωρις μαυρο γυρο γυρο και με ηχεια δυνατα και με 6000mah μπαταρια και octa core 4ghz ελεος! Και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλό μας ειναι κινητάρα!!!!! Μπορει σε μεταγενεστερες εκδοσεις να αδειασουν το μαυρο οκ αλλα μεχρι στιγμης ας μην παραπονιομαστε ειναι κορυφη! Htc εγγυηση!! Τωρα οσοι ειστε i-sheep μπορειτε απλά να μην το κρίνετε!! Αναμενουμε hands on απο τον Κώστα Βλαχάκι για τα περεταίρω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.