HTC One M9 (Hima), Ελάχιστα πιο μικρό από το M8;

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που δημοσιέυει το @upleaks το επερχόμενο HTC One M9 (κωδική ονομασία Hima) θα είναι ελάχιστον πιο μικρό σε μέγεθος από την τωρινή ναυαρχίδα One M8. Το Hima (144.3×69.4×9.56 χλστ.) θα είναι ελαφρώς μαζεμένο σε ύψος και πλάτος αλλά λίγο πιο παχύ από το M8 (146.36×70.6×9.35 χλστ.).

Η οθόνη του Hima θα παραμείνει στις 5 ίντσες με ανάλυση 1080p και λέγεται ότι θα έρθει με τον τετραπύρηνο Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 20.7 Megapixel (bye-bye Ultrapixel?).

HTC One M9 Hima, HTC One M9 (Hima), Ελάχιστα πιο μικρό από το M8;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Χμμ…μαλλον τον 805 εννοεις…Τεσπα…Μεγαλο μειον για μενα εάν δεν το βγαλει με την καινουρια γενια cpu..

NIKOS90

Δεν θα το ελεγα μειον απαραιτητα. Το note4 και nexus6 πετανε με τον 805 και 2K αναλυση φαντασου αυτο με τον 805 και 1080p τι θα κάνει. Και 5 ιντσων οθονη σοβαρο πλεονεκτημα αυτο οταν ολα τα αλλα θα πανε πιθανοτατα στις 5,5 ιντσες

Αποστόλης Ρόδος

Μακάρι ….

Tom

Τούμπανο. Και επιτέλους 5 ίντσες 1080. Το περιμένω να εχει και λιγο πιο έξυπνο σχεδιασμό να κρύβεται λιγο το μέγεθος του μ8 και ολα καλα.

pavlos

Ελπίζω να καταλάβανε ότι το…..παντοφλέ δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και να συμμαζευουνε τα κινητά τους οι εταιρείες

Λευτέρης

Γιατί να εννοεί 805;; 810 δε γράφει το άρθρο; Μακάρι να είναι έτσι όπως περιγράφεται αν και μετά τις 5,2 του Ζ2 μου, πιστεύω πως θα μπορούσα να ζήσω και με 5,5 😛

Τομ

Παυλο απο που και ως που τα μαζευουν ολοι για μεγαλυτερες οθονες πανε παλι. Οτιδηποτε πανω απο 5 ιντσες που εν εχει πλαισια LG ειναι μεγαλο και εδω φτανουμε τις 5.5 για κινητα και τις 6 για φαμπλετς.

Πιστευω οτι το 5ιντσο android (5.2 οχι εκτος αν ειναι LG) κινητο πρεπει να γινει νορμα να τα φτιαχνουν ολοι ετσι. Και να εχουν ολοι pure android αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αν ομογενοποιηθει καπως η κατασταση θα ειναι πολυ καλυτερα. Τωρα εχεις τον καθενα να κανει του κεφαλιου του. Βεβαια και η google του κεφαλιου της κανει με το nexus 6 να ειναι απιστευτα μεγαλο και βαρυ/χοντρο.

pavlos

Τομ…εχεις απόλυτο δίκιο..εγω εχω το HTC ONE MINI….μπορούσα ανετα τότε που το πήρα να επαιρνα το one…αλλά δεν το πήρα λόγω μεγέθους….ομως μετά απο ενα χρόνο που το εχω παρατήρησα σε δοκιμές οτι υπαρχουν συσκευές αριστες με πιο μεγάλη οθόνη απο το δικό μου…εχει 4.3…σε συνολικό μεγεθος να είναι ακριβώς τα ίδια, οπως το z3 compact iphone 6 και αλλα..αυτο είναι καλό….λογικό είναι να υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει μεγάλες οθόνες και αυτό είναι δεκτό….αλλά νομίζω οτι εάν κάποια εταιρεία βγάλει κάτι με καλα specs σε ανθρώπινο μέγεθος και εχει επιτυχία θα ακολουθήσουν και αλλες

chaos

Ακομα ειμαστε μακρια απο την κυκλοφορια του HTC και ολα αυτα τα δημοσιευματα ειναι στημενα για να δουν οι εταιριες τις αντιδρασεις του κοσμου.
Δεν υπαρχει περιπτωση αυτα τα χαρακτηριστικα να ειναι στο κορυφαιο μοντελο της εταιριας εκτος και αν κυκλοφορισει και δευτερη συσκευη με αυτα τα χαρακτηριστικα.

Darth

οπα……….. λογικη εταιρεια επιτελους 1080 οθονη και καλο cpu και 5 ιντσες!! πραγματικα αν δεν θα ηταν τοσο ακριβα θα το επερνα ανετα

redcom7

μακαρι να ειναι αυτα τα specs … ειμαι εδω και δυο εβδομαδες με ενα m8 και δεν με βλεπω να αλλαζω μεγεθος … τα phablet δεν βολευουν σε iphone6 δεν θελω να παω και βλεπω το m9 να ειναι το επομενο μου τηλεφωνο ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.