HTC One M9, ανακοινώνεται στην MWC μαζί με smartwatch

Η επόμενη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας μετά την CES 2015, είναι η MWC που θα γίνει τον Μάρτιο στην Βαρκελώνη και περιμένουμε να παρελάσουν όλα τα μεγάλα ονόματα. Η HTC είναι η πρώτη που έχει ανακοινώσει την παρουσία της εκεί στέλνοντας προσκλήσεις για το press event την 1η Μαρτίου. Σύμφωνα με το Bloomberg, θα παρουσιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της μαζί με smartwatch.

Το HTC One M9 αναφέρεται ότι θα έρθει με 20 Megapixel κάμερα και UltraPixel κάμερα στην μπροστινή πλευρά, octa-core Snapdragon 810, Dolby 5.1 Audio και HTC Sense 7 UI.

Όσο για τo smartwatch, θα έχει ενσωματωμένη την υπηρεσία fitness της Under Armour, με την οποία η HTC ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα ότι θα συνεργαστεί, ενώ έξυπνο ρολόι αναμένεται να τρέχει Android Wear.

Η πρόσκληση της HTC
htc mwc smartphone smartwatch, HTC One M9, ανακοινώνεται στην MWC μαζί με smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis

Ανυπομονώ να δω το νέο επίτευγμα της HTC!!!

SpirosCab

Η καλύτερη εταιρία σε android κινητά..μακράν…ποιοτικότερα από ολα τα αλλά και απίστευτα γρήγορα χωρίς ίχνος lag…Htc one m7 m8….οποίος το έχει δουλέψει ξέρει και καταλαβαίνει…και ας έχει χαμηλότερα specs από κάποιες άλλες ναυαρχίδες…Στα χαρτιά είναι αυτά…

Batel

Την είδαμε την ποιότητα στο bend test που το M8 ήταν χειρότερο ακόμη και από τα iphone.
Αν μειώσουν τα (άθλια αυτή τη στιγμή) bezels και βάλουν κάμερα της προκοπής στην θέση της τραγικής ultrapixel τότε το M9 μπορεί να βγει καλό.

SpirosCab

Γελάνε και οι πέτρες με τα bend test,πάρτε κινητά και πετάξτε και τσιμεντόλιθους πάνω για να δείτε αν γρατζουνιστηκε η οθόνη!!

νικος τασ

Η ποιοτητα κατασκευης δε φαινεται απο το αλουμινενιο καπακι,αλλα απο το αν λειτουργει απροσκοπτα. Εγω παντως ως πρωην χρηστης του m7 δεν τα θυμαμαι κ τοσο ροδινα.ουτε με το wifi που εχανε σημα,ουτε με τη φωτογραφικη,ουτε με τη μπαταρια.Ειλικρινα σαν πρωην htc ακιας ευχομαι βελτιωση σε αυτα τα δυο κ επιτελους οχι αυτη την κουμουτσα με κενο χωρο στο κατω μερος της οθονης.

9gag

το aluminium unibody ουτε και εμενα μου λεει τιποτα στο htc. τα πλαισια να αφαιρεσουν ΤΕΛΕΙΩΣ και μια καλη καμερα,ποιοτικη και οχι παιχνιδια εντυπωσιασμου με τα mp.
και τα lumia εχουν 20mp και 41mp αλλα κανεις δεν μιλησε ποτε αρνητικα για αυτα. ποιοτητα!!
οπως και να εχει και το Μ9 και το S6 ειναι κινητα που θα τραβηξουν τα βλεμματα!

Tom

Εγω παντως θελω να δω ποιος απο ολους τους android κατασκευαστες θα κρατησει την αναλυση και το μεγεθος σε λογικα επιπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.