HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

Και επίσημα πλέον αποτελεί πραγματικότητα το νέο HTC One M9 έπειτα από τη παρουσίασή του στην έκθεση MWC 2015. Το HTC One M9 ανακοινώθηκε με τον 64μπιτο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 20MP τύπου BSI, προστατευόμενη από ζαφείρι, διπλό LED φλας, και μπροστινή κάμερα 4 Megapixel με απόδοση Ultrapixel.

Η οθόνη του είναι 5 ιντσών Super LCD3 ανάλυσης Full HD, με την HTC να επιλέγει για ακόμα μια χρονιά την ανάλυση Full HD. Η οθόνη της συσκευής θα είναι ανθεκτική χάρη στο Gorilla Glass 4 που θα την προστατεύει. Η συσκευή παρέχει μνήμη RAM 3GB, χώρο αποθήκευσης 32GB ο οποίος θα είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD έως και 128GB, και γραφικά Adreno 420. Η συσκευή θα τρέχει πάνω στο λειτουργικό σύστημα Android Lollipop 5.0 με HTC Sense 7.0 και η μπαταρία θα έχει ισχύ 2840mAh.

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας ναυαρχίδας της HTC είναι αναμφισβήτητα η κάμερα, καθώς συγκριτικά με το περυσινό HTC One M8 και την κάμερα 4 Megapixel απόδοσης Ultrapixel, φέτος η HTC πενταπλασίασε τα megapixel στην πίσω κάμερα και μετέφερε την 4MP Ultrapixel στην μπροστινή κάμερα. Η νέα κάμερα θα απαθανατίζει φωτογραφίες ανάλυσης 20 megapixel , βίντεο ανάλυσης 4K στα 30fps, ενώ θα υποστηρίζει 1080p βίντεο σε ομαλή ροή στα 60fps, και 720p για βίντεο σε αργή κίνηση στα 120fps. Η HTC έχει δημιουργήσει και ανάλογο λογισμικό, για την καλύτερη επεξεργασία των φωτογραφιών.

Τα ηχεία BoomSound φυσικά και κάναν την παρουσία τους και φέτος, καθώς φέτος ενισχύθηκαν με Dolby Audio Surround 5.1 κρατώντας την HTC σε υψηλά επίπεδα ως προς την απόδοση του ήχου από τα ηχεία της συσκευής. Το HTC One M9 θα παρέχει όλες τις βασικές συνδέσεις όπως 4G, WiFi, Bluetooth, NFC, DLNA, HDMI όπως επίσης παρέχει και θύρα υπερύθρων για έλεγχο συσκευών όπως τηλεοράσεις, αποκωδικοποιητές κλπ.

Μαζί με την συσκευή, η HTC παρουσίασε και την έξυπνη θήκη – όπως την αποκάλεσε – , η οποία θα απεικονίζει διάφορες πληροφορίες, όπως η ώρα ή προσαρμοσμένο κείμενο, μέσα από τα ενσωματωμένα λαμπάκια LED που παρέχει.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της συσκευής, το HTC One M9 που παρουσιάστηκε είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, και παρέχει διπλό χρωματισμό, δηλαδή ασημί στο σώμα, και χρυσό στο πλάι, και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις χρωματισμούς: Ασημί, χρυσό, μαύρο και ροζ.

Όπως ανακοινώθηκε στην έκθεση MWC 2015 η διανομή του θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο.

Update: +official photos

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

HTC One M9, HTC One M9: Επίσημα με οθόνη 5″ και κάμερα 20MP [MWC 2015]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spanakopita

KAI H TIMH TOY

gkoutsos

προσωπικα, πιστευω οτι πηραν το καλο (htc one m8) και με μικρες στοχευμενες αλλαγες το εκαναν καλυτερο!
κι εγω θα ηθελα να μειωνανε κι αλλο ή να εξαφανιζανε την μαυρη λωριδα με το logo, αλλα και παλι το κινητο ειναι πανεμορφο!
απο χαρακτηριστικα ειναι κορυφη (πλην του OIS που θα επρεπε να ειχε η καμερα, αν και δεν με ενδιαφερει τοσο αν στην τελικη βγαζει καλες φωτο και χωρις αυτο, με καλο digital image stadilization)
περιμενω και το hands on να δω και τις αλλαγες στο sence…

Loki

Εξαιρετική παρουσίαση.
Προσωπικά, σαν κάτοχος Μ8 ποτέ δεν με πείραξε η μαύρη μπάρα με το logo.
Οπότε δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα η μη τρομακτική αλλαγή του design αφού ήδη θεωρώ το Μ8 πανέμορφο.
Μου άρεσε που το νέο Μ9 “τετραγωνίστηκε” ελαφρώς και φέρνει στο design του Μ7, κάτι που θεωρώ ότι ομόρφυνε τη συσκευή.
Επιτέλους, δεν θα υπάρχει και η έλλειψη high end πίσω κάμερας, οπότε είμαι ευχαριστημένος.
Ουσιαστικά, η HTC σκέφτηκε ότι αφού ο κόσμος αγάπησε τα προηγούμενα μοντέλα δεν υπήρχε λόγος για τρομερές εμφανισιακές αλλαγές, άρα έμεινε με την ίδια συνταγή.
Επίσης, είμαι τόσο ευχαριστημένος με την απόδοση του Μ8 + Sense 6 που μόνο βήματα προόδου περιμένω από το M9 + Sense 7.

Diegito

Ξέρουμε τίποτα για IR Blaster και RDS FM Radio?

Miko

Μόνο και μόνο που το έκαναν 5 ίντσες, για μένα έκαναν μεγάλο βήμα… επιτέλους μια εταιρία που, πού και πού, ακούει τους καταναλωτές.
Η κάμερα μοιάζει να είναι η κάμερα της Sony? Θα δούμε πιο μετά τις λεπτομέρειες.

παπαροκας tiamat

Τι δηλαδη παλι δεν εχει ois η καμερα!??
εδω μεχρι και η τελευταια εταιρεια το εχει ενσωματωσει σαν feature για τη ναυαρχηδα της και το τσιγκουνευτηκε η htc που παραδοσιακα εχει τις υψηλοτερες τιμες!?? Σε κρετινους νομιζει οτι απευθυνεται σαν πελατες?

καλα το αλλο με τα bezel εχει καταντησει κωμικοτραγικο! Ενω ολοι το εντοπιζαν σαν σημειο που επρεπε να δουλεψει προς βελτιωση, εκεινη οχι μονο δε το δουλεψε αλλα μας πεταξε στη μαπα ενα ολοιδιο Μ8….

Συγνωμη htc αλλα εμφανως μας κοροιδευεις! Αυτο δεν ειναι το Μ9 αλλα το Μ8 facelift . Σου ευχομαστε λοιπον να πατωσεις κι’αλλο στην αφανεια των ΟΤΗΕRS στους oems στη πιτα των πωλησεων. Περαστικα..

VasiliS5mini

Όμορφο το m9 αλλά αυτό το πλαίσιο πολύ μεγάλο ιδικά το περιθώριο από κάτω είναι τεράστιο. Βάζω 8.5 στα 10 στην HTC στο design στο Θέμα ήχου 10 στα 10 ελπίζω να πλησιάσει το 10% τον πωλήσεων του s6 που απ ότι είδα θα επιβάλει τους κανόνες για κάνα 6μηνο.

Cabalerro21

Παρα μα παρα πολυ καλη δουλεια για την htc…παμεμορφο,συγχαρητηρια…

anergos13

ο Συνδυασμος Χρυσου bezel με Ασημι πλατη ειναι κακογουστια επιπεδου πλατης S5….
Μιλαμε για Λαμε κοστουμι με χρυση καδενα….
Αν εξαιρεσουμε το κολπακι να στελνεις το video στην smart TV …που το πηρανε απο την Panasonic viera και την εφαρμογη που εχει για ios….τπτ αλλο σημαντικο….

Nek

Αντε κωστα περιμενουμε video παρουσιαση απο σενα να δουμε καλυτερα το sense 7

naxxxman

Δεν μου αρέσει να γίνομαι γραφικός, αλλα πέρα από την κάμερα, και τον επεξεργαστη, πού είναι οι αλλαγές.
Ακολουθεί μάλλον την τακτική Project Zero της Samsung. Zero αλλαγές δηλαδή.

Οκ, πέρα απο την πλάκα, δεν σημαίνει πως πρεπει να αλλάξει επειδή ειναι καινούριο μοντέλο, αλλά αυτά που έλεγε ο κόσμος τουλάχιστον δεν τα άκουσε???? Το άθλιο black bar δεν μπορεσε να το αφαιρέσει??? Δηλαδή 700-800€ θα δώσουμε, δεν μπορεί να το φτιαξει???

dark_master

@vasilisS5Mini ας παρουσιαστεί το S6 με το καλό και μετά το κρίνουμε. Τηλέφωνο που δεν το έχεις δει,δεν έχει παρουσιαστεί καν, δεν έχει κυκλοφορήσει και ξέρεις πως θα πουλήσει? Χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι σαν να αγοράζεις αμάξι από φωτογραφίες…

@παπαροκας tiamat Και το iphone 6 δεν έχει OIS αλλά μια χαρά φωτογραφίες βγάζει. Ας περιμένουμε να δούμε δείγματα φωτογραφιών πρώτα πριν το κρίνουμε. (Και το 1020 που είναι το καλύτερο καμεροτηλέφωνο δεν έχει OIS αλλά σαν φωτογραφία σπέρνει…-διαρροές στους xda έκαναν λόγο για ίδια εταιρεία κατασκευής του φακού_Toshiba_)

Το Μ9 είναι βελτιωμένο στα σημεία. Προσωπικά μου άρεσε το μαύρο-γκρι χρώμα.

KostasB

Βιάστηκαν να τελειώσουν την παρουσίαση. Έπρεπε να αναλύσουν παραπάνω το τηλέφωνο…

Giorgos

@dark_master το 1020 έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας…ψάξτο λίγο 😉

Deductive Reasoning

Υπάρχουν μερικοί που ζούνε μόνο για να κράζουν!
@παπαροκας tiamat, έχεις γίνει πιο γραφικός και απ’τα Μετέωρα! Αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρεις, απορώ γιατί βρίσκεις πάντα κάτι για κράξεις.
@VasiliS5mini και το τέλειο smartphone να παρουσίαζαν, εσύ Samsung θα προτιμούσες!
Όσον αφορά το Μ9, η HTC φαίνεται ότι ακούει τους πελάτες της. Όλοι ήθελαν ένα Μ8, βελτιωμένο στα σημεία και στο μοναδικό μειονέκτημα του…τη κάμερα! Το έκαναν και όλα καλά. Οι υπόλοιποι που θέλουν να κράζουν απλά για να κράζουν, θα βρουν λόγο…και οι περισσότεροι απ’αυτούς, δεν είναι καν πελάτες της εταιρίας και ούτε σκοπεύουν ποτέ να γίνουν λόγω υψηλής τιμολόγησης!
Και επειδή όλοι έχουν αποκτήσει και το προφίλ του ειδήμονα εδώ μέσα, τα πρώτα σχόλια που είδα από δημοσιογράφους που βρίσκονται στην έκθεση MWC 2015, είναι εκθειαστικά, ειδικά για το Design της συσκευής που όλους εσάς σας κακοφαίνεται.
Προσωπικά, μετά από ένα χρονικό διάστημα μακριά από HTC (λόγω κάμερας) και με περιπέτειες τύπου Galaxy, βλέπω να επιστρέφω ξανά στην αγαπημένη μου εταιρία και στο καλύτερο Android (λόγω Sense) smartphone.

wrangler10

Ωραιότατο αλλά εάν δεν αλλάξει χέρια η αντιπροσωπεία (ο θεός να την κάνει)στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να το προτιμήσω …μακριά

chris

Aναβαθμισμένο, αλλά δε με εντυπωσίασε. Μπροστινό μέρος που δεν το ξεχωρίζεις σε σχέση με το Μ8 και αυτές οι τεράστιες λωρίδες.

niko

απλα ενα μ8 βελτιωμενο….πολυ ομορφη συσκευη

Darth

@wrangler10 +1000 sony/htc/huawei/blackberry στην Ελλάδα όταν αγοράζεις είναι σαν να μην εχεις καν εγγύηση

Aντρεας

Αν και αρχικά οι περισσότεροι που είχαμε htc m8 ( είμαι πρώην κάτοχος htc m8 ( note,2,3 s3,4, lg g2, nexus5 και πολλά άλλα τελοσπαντον, και τώρα lg g3 32 gb ) το μόνο που θέλαμε από την htc ήταν μια καλύτερη κάμερα σωστά ?? την έβαλε και πάλι γκρινιάζουμε όλοι ( θυμάστε που αυτός ήταν, και ο λόγος που οι περισσότεροι δεν έπαιρναν το m8 για την μέτρια κάμερα του, τώρα που μας έβαλε μια καλή κάμερα μας φταίνε άλλα ,μεγάλα benzels… που όντως είναι μεγάλα, και αυτό htc bar μαύρο από κάτω έπρεπε να το εξαφανίσουν, αλλο που δεν μα αρέσει ίδιο περίπου κινητό όπως το m7 και m8 θέλαμε κάτι άλλο φρέσκο νεο σχέδιο κτλ ναι διαφέρει τελοσπαντων από το προηγούμενο εμφανισιακά , εννοείτε το HTC Sense 6.0 τώρα το HTC Sense 7.0 είναι ότι πιο γρήγορο μαζί με τα nexus χωρίς κολλήματα lag κτλ android smartphone ( σε σχέση με τα full lag στο lg g3 ,s5 κτλ ) ειδικα το lg g3 μου δεν παλεύεται απο τα lag και τα κολλήματα που έχει σε σχεση παντοτε με το m8 που το ειχα για 4 μηνες και δεν μου κολλησε ουτε μια φορα ,μονο η καμερα… Συνέχεια »

vaskor

Δεν ξεχωρίζει από το Μ8. Ίδιο τηλέφωνο. απογοήτευση. Πάρα πολύ καλό ποιοτικά όμως και αξιόπιστο λογικά όπως και ο προκάτοχος.

Nick Greek

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ θα το τσιμπήσω γιατί το m7 το έφαγα! Πότε έρχεται Γερμανία ξέρουμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.