HTC One M9: Προ-παραγγελία με τιμή 760 ευρώ και δώρο θήκη Dot View

Το HTC One M9 δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, γνωρίζουμε όμως ότι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε σήμερα με τιμή 769 ευρώ και δώρο τη θήκη HTC Dot View αξίας 39,90 ευρώ από τα καταστήματα Γερμανός.

Η προσφορά ισχύει για προ-παραγγελίες μέχρι τις 14 Απριλίου, οπότε κάπου εκεί να περιμένουμε και την άφιξη του One M9 στη χώρα μας;

Το M9 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών S-LCD3 ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 64-bit, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20.7 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα Ultra Pixel, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, μπαταρία 2840 mAh και λειτουργικό σύστημα Android Lollipop με HTCSense UI 7.0.

Δείτε το hands-on video του HTC One M9 από την πρόσφατη έκθεση MWC 2015.

HTC One M9: Προ-παραγγελία με τιμή 760 ευρώ και δώρο θήκη Dot View, HTC One M9: Προ-παραγγελία με τιμή 760 ευρώ και δώρο θήκη Dot View

HTC One M9: Προ-παραγγελία με τιμή 760 ευρώ και δώρο θήκη Dot View, HTC One M9: Προ-παραγγελία με τιμή 760 ευρώ και δώρο θήκη Dot View

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petrakis george

Σιγουρα κορυφαιο, τα εχει ολα , αν και απο εμφανιση επρεπε να βελτιωνοταν ειναι σχεδον ιδιο με το M8

nonos04

Αν κανουν 100 PREORDERS ζητημα θα ειναι!!

Φωτης

ευχαριστω. Δεν θα παρω…

Theo

Γιατί ρε htc; Πες μου γιατί; Θες να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό με τα 760; Πάμε καλά, δεν πρόκειται να δεις άνοδο έτσι ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι!! Να ‘ναι καλά το σκρουτζ.

Darth

βαζελίνη δίνουν?

chaos

Παρακαλώ τυλίξτε μου ένα.

Ευθυμης

Εχει κανεις το m8 με lollipop?Αν ναι ποσο ελευθερη ραμ εχει και αμα ερθει η αναβαθμιση σε sense 7 θα πιασει κι αλλη ram ?

beowolf ahates

Ευθύμη έχω το m8 με lollipop. Από τα 16GB σου αφήνει χώρο σχεδόν τα 9. Προσωπικά έχω βάλει και μια 16αρα SD extreme εξωτερική και είμαι υπέρκαλυμενος.
Είχα το m7 για 1,5 χρόνο και το άλλαξα με το m8, όντας σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα κερδίσω κάτι αφού το 7 παραμένει κορυφαίο…απλά αν δουλεύεις και δεν ζεις με χαρτζιλίκι, κάπου, κάποτε, πρέπει να δίνεις τα λεφτά σου…
Το m9…τρίχες κατσαρές θα είναι κι αυτό -όσον αφορά τις επιπλέον δυνατότητες απ’το αρχικό m7.
Τα flagship μοντέλα των htc, Samsung, lg και iPhone φυσικά, έχουν χτυπήσει ταβάνι εδώ και 2 χρόνια και βγάζουν νέα μοντέλα γιατί είναι η δουλειά τους αυτή.

petrakis george

Αυτα τα κινητα ειναι για αρχοντες ,δεν ειναι για τυπους που μετρανε τα ψιλα για να σγορασουν κουλουρι και λιγα κανει το εργαλειο

beowolf ahates

Aυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΑ με τον παλιό γνωστό όρο…το ‘χω γράψει 15 φορές, ας το γράψω ακόμα μία. Ενοχλεί που έχουν 7-8 κατοστάρικα. Αν μίλαγαν για λάπτοπ δεν θα τους ενοχλούσε. Μα είναι λάπτοπ! Και μάλιστα λαπτοπ που…παίρνουν και τηλέφωνα, που έχουν και gps. Ποιο λάπτοπ έχει gps…ποιο λαπτοπ κάνει τηλέφωνα? Επιπλέον, ποιό λάπτοπ το βάζεις στην κωλότσεπη και το έχεις παντού μαζί σου?
Η μπαταρίες όλων των κορυφαίων κρατάνε τουλάχιστον 5 ώρες συνεχούς χρήσης, με ανοιχτή οθόνη,…ο κόσμος διαμαρτύρεται. Ποιό λάπτοπ κρατάει παραπάνω?
Εδώ μέσα, θέλουν σχεδόν όλοι να αγοράζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με 150ευρω…

Πέτρος Π

@beowolf ahates : Όχι δεν είναι laptop, είναι κινητά… Και να δίνεις πάνω από 400 € για κινητό είναι γελοίο… Με 700-800 € παίρνεις laptop τούμπανο… Δηλαδή εσύ μπορείς να αντικαταστήσεις ένα laptop με ένα κινητό για να κάνεις τη δουλειά σου? Για την πιο απλή χρήση, δηλαδή να γράψεις κάποιο κείμενο στο word ή να ετοιμάσεις μια παρουσίαση στο powerpoint, το κινητό είναι “άχρηστο”…

beowolf ahates

Πέτρο Π
Και κείμενο μπορώ να γράψω στο word (άσε που το εκφωνώ πλέον με τα apps που υπάρχουν) και excel μπορώ να στήσω, στην ανάγκη. Μέχρι και στοιχειώδες photoshop μπορώ να δουλέψω. Εσύ μπορείς – έστω και στην ανάγκη, να πάρεις τηλ. απ το λαπτοπ?…μπορείς να κάνεις πλοήγηση? Πας πχ, σ έναν γάμο, παίρνεις το λάπτοπ μαζί σου?…ή μήπως όταν κάνεις τζόκινγκ το έχεις δίπλα σου?…
Δεν θα το συνεχίσω άλλο – δεν έχει νόημα….εξ άλλου εσύ “τεκμηριωμένα” το έχεις κοστολογήσει και στα max.400€

Πέτρος Π

@beowulf : Σου είπα εγώ οτι θέλω να παίρνω τηλέφωνα από το λάπτοπ ή να το παίρνω μαζί μου στο τζόκινγκ? Αυτό που είπα είναι οτι το καθένα είναι για άλλες χρήσεις, και γιαυτό το λόγο πρέπει να έχουν διαφορετική κοστολόγηση… Απλό κείμενο στο Word μπορείς να γράψεις από το κινητό, χαιρετίσματα… Εγώ λέω κανονικό κείμενο, με μορφοποιήσεις, επαγγελματικό δηλαδή… Το ίδιο πάει και στο excel, τι δουλειά μπορείς να κάνεις στις 5 ίντσες? Δεν μπορώ να καταλάβω για τι είδους δουλειά μπορεί κάποιος να χρειάζεσαι ένα κινητό στα 800 €… Για να μπαίνεις στο facebook και να παίζει παιχνίδια??

Btw στο γάμο και στο τζόκινγκ τι το θέλεις το κινητό?? Για να βγάζεις φωτογραφίες και να ακούς μουσική?? Με 150 € θα έπαιρνες φωτογραφική μηχανή που θα έβγαζε φωτογραφίες 10 φορές καλύτερες από οποιδήποτε κινητό, και mp3 player με καλύτερη ποιότητα ήχου… Μας έχει καταστρέψει η υπερβολική τεχνολογία νομίζω… χαχα..

beowolf ahates

Btw,..420€ είχα αγοράσει τον 09/2013 το m7 και 410€ προ 4μήνου το m8. Oπως βλέπεις,…κι εμένα η ΠΚΣ (Παγκόσμια Κινητή Σταθερά), είναι στο 400άρι.
Τα 7,8 ή 9 κατοστάρικα – όταν τα ίδια κάνω (ακριβώς όμως) με τα μισά λεφτά – τα θεωρώ χαζοφιγούρα, για αρχοντολιγούρηδες που θα ήθελαν να “ποζάρουν” με Φερράρι, αλλά επειδή δεν έχουν τα 200k…..πληρώνουν 800e και κάνουν την φιγούρα.

giannisanag

Ρε πετρο…. εισαι για τζοκινγ με ενα σορτς και μια φανελα. Το smartphone στο wristband με MΙΑ συσκευη σου δίνει τηλέφωνο, fitneaa tracker και mp3.
Εισαι στο Γαμο της Αδερφης σου. Το smartphone με μια συσκευη σου δινει τηλεφωνο , καλη καμερα και κατι να απασχολησεις το παιδι σου Οταν στη δεξιωση αρχισει να βαριεται.
Εισαι στο καραβι με το smartphone (με μεγαλη οθόνη ομως) εχεις μαζι σου gps, τηλέφωνο, παιχνιδοκονσολα , και οσα βιβλια θελεις.
εχεις ετοιμασει ενα σουπερ pps αρχειο για να το δειξεις σε εναν πελατη που θα πας σπιτι του. Με το smartphone θα κλείσεις το ραντεβου (Τηλέφωνο ) θα κανεις τις τελευταίες συννενοησεις (sms) Θα ζητησεις κατι την τελευταία στιγμη με mail απο το γραφείο (Internet ) , θα βρεις το σπιτι του (gps) κι αν για οποιοδηοτε λογο έχεις ξεχασει το laptop η κρασαρει εκείνη την στιγμη μεσω cloud και mirrorlink θα προβαλεις την παρουσίαση στην τηλεοραση του πελατη Χρησιμοποιωντας το smartphone.
βλεπεις ποσα πραγματα με μια συσκευη που χωραει στην τσεπη σου?
Θα μου πεις ομως και θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ :ΠΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΚΤΑΚΟΣΑΡΙΑ για τους ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

Htc One M8

εχω το htc one m8 ειναι ωραιο κινητο κ δεν εχω θεμα.το θεμα ποιος ειναι ρε παιδια ναι καποιοι εχουν δικιο οτι κανουν ακρυβα κ καποιοι αλλοι οτι τωραμ ε ενα κινητο κανεις σχεδον τα παντα.το θεμα της ακρυβιας δεν ειναι θεμα της κατασκευαστριας εταιριας,αλωστε ξερουμε πολυ καλα οτι τα καταστηματα της ελλαδας τα βαζουν πολυ ακριβοτερα αποτι τα καταστηματα του εξοτερικου.δεν ειναι τυχαιο οτι στην ελλαδα ειναι απατεωνες ολλοι τους κ μας κοροιδευουν.το κακο ειναι αν το παρεις απο εξοτερικο η εγγυηση δεν ισχυει για την ελλαδα.γιατι δεν μιλαμε ομως κ για της αλλες εταιρις οπως samsung που εβγαλε το samsung 6 κ 6 ange το οποιο 6 ange κανει 800 και ευρω κ ουτε στερεοφωνικα ηχεια δεν εχει.οσο για την εμφανιση ποου ειπε ενας χρηστης πιο πανω επρεπε να την αλλαξουν επειδη ειναι ιδιο με το one m8 τι θα επρεπε να κανουν να το κανουν εντελως καμπυλοτο δεν το καταλαβαινω.οτι πλυρωνεις περνεις κ στις συγκεκριμενες περιπτωσεις στην ελλαδα για να παρεις ενα καλο κινητο πληρωνεις ακρυβα ειναι κ το φπα βλεπετε μεσα που ειναι πανακρυβο.υπαρχουν βεβαβαια κ πιο φτηνα κινητα που ειναι ωραια αλλα εμεις οι ελληνες θελουμε τα ακριβα με πιο πολλες δυνατοτητες μην γκριιαζουμε λοιπον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.