HTC One M9: Αποκαλύπτεται μέσα από επίσημο promo video

Διέρρευσε επίσημο promo video της HTC στο οποίο παρουσιάζεται το αναμενόμενο μοντέλο HTC One M9 και δείχνει φτυστό με τα render που κυκλοφόρησαν εχθές. Το συγκεκριμένο video επικεντρώνεται στις λειτουργίες της κάμερας μέσα από τις οποίες αποκαλύπτεται και μέρος του νέου HTCSense 7.0 user interface.

Η νέα κάμερα αναμένεται να είναι 20 Megapixel και η μπροστινή Ultrapixel. Όπως είναι εμφανές, η HTC βάζει στην άκρη το concept με την Duo Camera το οποίο μάλλον δεν της βγήκε.

Το νέο HTC One M9 περιμένουμε να έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD και θα κάνει ντεμπούτο αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου στην MWC 2015. Το Techblog όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει από κοντά την έκθεση MWC 2015 και όλες τις ανακοινώσεις των εταρειών.

HTC One M9, HTC One M9: Αποκαλύπτεται μέσα από επίσημο promo video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas1971

Εργο τεχνης απο εμφανιση ,οπλο απο δυνατοτητες δεν του λειπει τιποτα

Δημήτρης

παλι μειωση θα εχει η htc με αυτην την πατατα!!

Sam

Η camera είναι η σημαντικότερη αλλαγή στο m9 απ’ότι φαίνεται. Δυστυχώς το μαύρο bar δεν κατάφεραν να το αφαιρέσουν. Ωστόσο από δυνατότητες θα είναι super.

@Vlachakis Kostas : Τουλάχιστον 5λεπτο hands on στην έκθεση οκ? 😉 Techblog rolez! 💪

jonjon

Σωστή η HTC εξέλιξε το περσινό! Που θεωρητικά το μόνο πρόβλημα ήταν η κακή κάμερα. Το πρόβλημα της φέτος θα είναι η Samsung και το πόσο καλό θα είναι το s6!

konomi21

Λέτε για την Samsung ρε παιδιά 3 χρόνια το ίδιο smartphone είναι με διαφορετική κάμερα .

9gag

κριμα…πραγματικα κριμα (σχεδιαστικα). ενω μπορουσε να κανει το μεγαλο μπαμ…μια απο τα ιδια παλι. αφου ολοι την κραζουν για το μαυρο πλαισιο…εεε βγαλτο το ατιμο. οι αλλοι δλδ που δεν το εχουν πως τα καταφερνουν?
τα προηγουμενα renders που ειχαν βγει ηταν κλασης ανωτερα!

παντως και απο τα τοσα leaks…εεε δεν εμεινε και τιποτα να δουμε. πλεον δλδ δεν ανυπομονουμε να δουμε κατι. τα εχουμε ηδη δει!

Νικος

Τα λόγια είναι περιττά απλά τραγικό!

DaPain

Το συγκεκριμένο βίντεο είμαι σίγουρος ότι είναι ψεύτικο…

panos m

Τραγικα παρωχημενο.Μια σχεδιαση τριων χρονων παλια, με τη μικροτερη εκμεταλλευση οθονης απο ολα τα αλλα (5inch σε 5μισαρι πλαισιο)Οσο για την περιφημη ποιοτητα κατασκευης, να την κοιταζετε στην καθημερινοτητα κ να μην την εξαντλειτε στο αλουμινιο…)Δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που αναφερει προβληματα σε m7 κ m8.Σε wifi,ηχεια, καμερα κ οθονη οπως εγω (κιτρινιζει εντονα η μιση στο λιγο φως) μετα απο 6 μηνες χρηση.Ας ειμαστε λιγο αυστηροι εκει που τα ακουμπαμε.

Kostas Mpou

Πιστευω απο τα καλυτερα ισως και το καλυτερο κινιτο αυτη τη χρονια.Ειδικα με αυτη την καμερα και τα ηχεια που τα σπανε θα ειναι γαματο.Μπραβω στην HTC

xristos

Το μονο κινητό που θα με έκανε να έρθω στο αντροιντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.