HTC One M9: Τα πρώτα promo video

H HTC ανέβασε τα δυο πρώτα promo video από το ολοκαίνουριο HTC One M9 που έκανε τον ντεμπούτο του στην MWC 2015 την Κυριακή που μας πέρασε,ουσιαστικά είναι τα επίσημα video που είδαμε στην παρουσίαση. Στο πρώτο βλέπουμε το design του, πως σχηματίστηκε το μεταλλικό σασί, τα BoomSound ηχεία, τα κουμπιά τoυ και πως παίρνει το τελικό του σχήμα για το οποίο η HTC δέχτηκε κριτική ότι είναι ολόιδιο με το HTC One M8.

Στο δεύτερο video βλέπουμε ανθρώπους ανά τον κόσμο να χρησιμοποιούν το HTC One M9 και ο Robert Downey Jr, ο οποίος είχε ακουστεί πέρσι ότι πήρε 12 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανίζεται σε διαφημίσεις της HTC, πρωταγωνιστεί ως αφηγητής. Ωστόσο, η HTC επιλέγει να μην επικεντρωθεί προς το παρόν στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αν θέλει να μπει απέναντι σε Apple και Samsung μάλλον πρέπει να ακολουθήσει μια πιο “επιθετική καμπάνια.

htc one m9 promo videos, HTC One M9: Τα πρώτα promo video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

H htc ακολουθεί την τακτική της apple,δηλαδή αντί για καινούριο smartphone βγάλε μια έκδοση s με βελτιωμένα specs.
Γιατί στην ουσία το m9 είναι ένα m8s αλλά δεν έχει τόσο πιστούς οπαδούς για να το υποστηρίξει στις πωλήσεις όσο η apple.
Και ειδικά τώρα που βγήκε το galaxy s6 και το Lg g4 να έρχεται σε λίγους μήνες την βλέπω σε δύσκολη θέση.

gkoutsos

το m9 ειναι βελτιωμενο σχεδον σε ολα τα χαρακτηριστικα απο το m8. δεν υπαρχει κατι που να ζητησεις και να μην το εχει (εκτος του ois στην καμερα). απλα οι περισσοτεροι περιμεναν μεγαλη αλλαγη στο design και απογοητευτηκαν επειδη δεν την ειδαν, αφου η htc κρατησε της γραμμες design που ακολουθει το m8 και τις βελτιωσε ελαχιστα στα σημεια. ομως το design του m8 ειναι το σημα κατατεθεν του και αυτο που κανει πολλους να το αποκαλουν ενα απο τα ομορφοτερα κινητα. ποιος ο λογος να το αλλαξει και να μην επικεντρωθει περισσοτερο σε αλλα σημεια? κι εγω θα ηθελα π.χ. η htc να μειωνε κι αλλο ή να αφαιρουσε τη μαυρη μπαρα αν γινοταν… το κινητο ομως ειναι και παλι πανεμορφο, ομορφοτερο απο το m8 κατα την γνωμη μου. επισης, μην παιρνουμε δεδομενο οτι οι υποψηφιοι αγοραστες εχουν το m8… συμφωνω οτι για καποιον που εχει το m8 δεν ειναι μεγαλη αλλαγη (εκτος αν τον ενδιαφερει πολυ η καμερα). ομως ενας υποψηφιος αγοραστης μπορει να εχει το m7 ή αλλο παλαιοτερο htc κινητο ή παλαιοτερο κινητο οποιασδηποτε εταιρειας κτλ. βεβαια υπαρχει και ο σκληρος αναγωνισμος που εχει να αντιμετωπισει, οπως καθε χρονο, αλλα εχει δυνατα σημεια με τα οποια… Συνέχεια »

Parastas

Εμένα προσωπικά το m9 με άφησε ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο.

Και το πρώτο βίντεο…. Έλεος ρε παιδιά… Πλήρωσε κι όλας για να το φτιάξουν;

Jorge

Νομίζω δεν θα μας άφηνε τοσο παγερά αδιάφορους αν το S6 ήταν ενα αναβαθμισμένο S5. Αλλα ο ανταγωνισμός ειναι ανταγωνισμός. Αν και ετσι οπως το κόβω θα το βγαλει το One E9.

Panayiotis

Μια χαρα το M9 οσοι θελουν κινητο οπου δεν θα ειναι κλειδωμενο ας κοιταξουν Ηtc.Το μοναδικο μειονεκτημα σε σχεση με το S6 ειναι καμερα πισω και αυτο αμφιβαλω οτι θα εχουν τοση διαφορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.