HTC One M9 prototype, τεράστια κάμερα, μεταλλική unibody κατασκευή

Η HTC έχει προγραμματίσει press event 1η Μαρτίου στο πλαίσιο της έκθεσης MWC όπου και περιμένουμε να παρουσιάσει την επόμενη ναυαρχίδα HTC One M9. Σήμερα το γαλλικό nowhereelse, που έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο, διέρρευσε φωτογραφίες από το prototype του HTC One M9 και αυτό που παρατηρούμε με την πρώτη ματιά είναι η τεράστια κάμερα στην πίσω πλευρά.

Προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν την UltraPixel κάμερα να πηγαίνει στην μπροστινή πλευρά ενώ τη θέση της πίσω θα έπαιρνε 20 Megapixel αισθητήριας. Από τις σημερινές φωτογραφίες βλέπουμε ένα
τεράστιο module που θεωρείται πολύ μεγάλο ακόμη και για 20 Megapixel κάμερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η HTC θα κρατήσει την Duo Camera τεχνολογία αλλά ο κύριος αισθητήρας θα έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση.

Όσο για το design βλέπουμε ότι μοιάζει αρκετά με το HTC One M8, αν φυσικά το prototype δείχνει πράγματι το HTC One M9. Υπήρχαν πληροφορίες ότι θα έχει πιο λεπτά BoomSound ηχεία, αλλά από τη φωτογραφία δεν διακρίνεται κάτι τέτοιο. Θα κυκλοφορήσει σε γκρι, χρυσό και ασημί χρώμα ενώ η οθόνη φαίνεται γύρω στις 5 ίντσες.

Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορεί να δούμε QHD οθόνη, Snapdragon 810 chipset, Dolby 5.1 audio τεχνολογία. Τα υπόλοιπα, όπως και το πρώτο smartwatch της HTC περιμένουμε να τα δούμε σε έναν μήνα και κάτι.
htc one m9 prototype, HTC One M9 prototype, τεράστια κάμερα, μεταλλική unibody κατασκευή

htc one m9 prototype, HTC One M9 prototype, τεράστια κάμερα, μεταλλική unibody κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Μεγάλα περιθωρια πανω κατω….
Μια απο τα ιδια…

Kostas Kayioulis

@ΝΙΚΟΣ Σε τι σε ενοχλουνε? Ασε που βοηθανε να κρατας την συσκευη οταν την εχεις οριζοντια (π.χ. gaming)

Thomas

Αφού παραβλέψετε όλα τα χαρακτηριστικά, βγείτε οι περιθωριο bezelo (sic)-λάγνοι να μας πείτε τη γνώμη σας.

Πολύ μεγάλα bezels (siiiiiiic) ε;

anergos13

Bezelοκατασταση….

Xρηστος Σαμ

@Kostas δεν μας ενοχλουνε τα φυσιολογικα μπεζελ των στερεοφωνικών ηχειων του, αλλα τα υπολοιπα “περιττα” περιθωρια οπως εκεινο που γραφει το htc logo…τωρα καποιοι θα πουνε ναι αλλα θα υπαρχει λογος για αυτα τα μπεζελ οχι προφανως μονο για το logo..εκει ειναι που πρεπει η htc να πρωτοπορήσει οπως εκανε η lg με τα g2,g3 και η μοτορολα με το nexous 6 πχ οπου η τελευταια ξεφορτώθηκε τα μεγαλα μπεζελ κ ενσωματωνει παραλληλα στερεοφωνικα ηχεια..
Επειδη κ εγω παιζω games,σε κινητα με μεγαλα περιθωρια δεν με βολευε καθολου καθως οι αντιχειρες μου πρεπει να “τεντωθουν” περισσοτερο,τωρα εσενα πως σε βολευει αυτο ειναι αξιο απορειας.
K εκτος αυτου, η συσκευη δειχνει πιο ομορφη με λεπτα μπεζελ οπως και να το κανουμε..δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολες οι εταιριες αυτο επιδιωκουν,οχι μονο σε smartphones αλλα και στις τηλεορασεις…

Jorhe

Θα μπορούσες να πεις HTC One M8 και μισό. Όχι HTC One M9. Πολύ διαφορετικό στο Design δεν το λες. Μακάρι η κάμερα να έχει την ανάλυση που γράφεται στο κείμενο. Θα ήθελα να ήταν απλά το prototype και όχι κάτι επίσημο. Κατά τα άλλα το περιμένουμε με ανυπομονεσία!!

Xρηστος Σαμ

@Kostas δεν μας ενοχλουνε τα φυσιολογικα μπεζελ των στερεοφωνικών ηχειων του, αλλα τα υπολοιπα “περιττα” περιθωρια οπως εκεινο που γραφει το htc logo…τωρα καποιοι θα πουνε ναι αλλα θα υπαρχει λογος για αυτα τα μπεζελ οχι προφανως μονο για το logo..εκει ειναι που πρεπει η htc να πρωτοπορήσει οπως εκανε η lg με τα g2,g3 και η μοτορολα με το nexous 6 πχ οπου η τελευταια ξεφορτώθηκε τα μεγαλα μπεζελ κ ενσωματωνει παραλληλα στερεοφωνικα ηχεια..
Επειδη κ εγω παιζω games,σε κινητα με μεγαλα περιθωρια δεν με βολευε καθολου καθως οι αντιχειρες μου πρεπει να “τεντωθουν” περισσοτερο,τωρα εσενα πως σε βολευει αυτο ειναι αξιο απορειας.
K εκτος αυτου, η συσκευη δειχνει πιο ομορφη με λεπτα μπεζελ οπως και να το κανουμε..δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολες οι εταιριες αυτο επιδιωκουν,οχι μονο σε smartphones αλλα και στις τηλεορασεις

azriel84

Ποιος ο λόγος ύπαρξης του λογότυπου της HTC μπροστά κάτω από την οθόνη όταν θα μπορούσαν να μειώσουν το ύψος της συσκευής, δεν θα το καταλάβω ποτέ…

apostolos

το πιο ηλιθιο πραγμα που εχω ακουσει ειναι οτι “θελω μεγαλα bezels για να κραταω το κινητο πχ σε παιχνιδια”

Γιώργος

Αν όντως είναι αυτό το M9 ας βάλουν από τώρα λουκέτο στην HTC να τελειώνουν.

Πέτρος Π

@azriel84 : Δηλαδή νομίζεις οτι αυτό το περιθώριο εκεί το έκαναν ειδικά για να βάλουν το λογότυπο της HTC??? Προφανώς και όχι… Θεωρώ αυτονόητο οτι η γραμμή αυτή υπάρχει επειδή υπάρχουν από μέσα ηλεκτρονικά μέρη τα οποία πρέπει να βρίσκονται εκεί…
Νομίζω οτι από την πολύ ενασχόληση με την τεχνολογία μερικοί τον έχετε κάψει τον εγκέφαλό σας εδώ μέσα…

alxgiann

Και όμως φίλτατε Απόστολε, τα πολύ μικρά μπεζελ καμιά φορά δημιουργούν πρόβλημα. Και όχι μόνο για παιχνίδια. Κυρίως αν προσπαθήσει κάποιος να χρησιμοποιήσει την συσκευή με το ένα χέρι.

Μarios f

Εγω σαν κατοχος htc (m7)το βρισκω οντως ενοχλητικο αυτο το πραγμα στο κατω μερος κ δεν ειναι καθολου παραξενια.

Skatiarhs

Για εμένα πιο καλό θα ήταν εφόσον το logo υπάρχει ακόμα στη συσκευή να βάλουνε αριστερά και δεξιά τα δύο Capatity όπως είχανε στο m7. ετσι θα μειώσουν και μία άχρηστη γραμμή απο την οθόνη.

Batel

Τα κινητά πλέον είτε είναι λεπτά με λίγο πιο μεγάλα bezels (πχ Samsung A7 ,Xiaomi Note) είτε λίγο πιο μεγάλο πάχος αλλά με ελάχιστα bezels (πχ. LG G3 , Huawei Mate 7). H HTC κατάφερε να έχει και μεγάλα bezels και μεγάλο πάχος. Άπατο θα πάει.

Sot11

Σαν ψεύτικη είδηση μου φαινεται! Αυτό δεν έχει καμία διαφορά απο το m8!

inblx

Και γιατί να αλλάξει design, αφού είναι πανέμορφο έτσι και αλλιως. Το θέμα είναι πως πρεπει να περιορίσει λιγο τα κενά πανω και κάτω. Και ας μην βάλει τεράστια κάμερα μπροστά. Αυτά τα gimmicks στα περισσότερα Flagships είναι που χαλάνε το design. Άκου δεύτερη κάμερα για να κανεις refocus αργότερα… Άκου ultrapixel κάμερα μπροστά… Αν έβγαζαν όλα τα αχάριστα αυτά features και έκαναν focus περισότερο στην μπαταρία και στο software όλα θα ήταν καλυτερα. Και λέγοντας software δεν εννοώ dual window mode και έξτρα δυνατότητες στην κάμερα. Αλλά να γίνει ένα καλό optimisation στο λειτουργικό για να μην υπάρχουν καθόλου θέματα με υπερθέρμανση και μια καλη διαχείριση της RAM.
Αυτά.

φωτης lgg3

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ULTRAPIXEL.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡBEZEL ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ:ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ 5 inch ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ 5.5 inch ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ.

dark_master

@inblx το Μ8 έχει τη καλύτερη απόδοση μπαταρίας κ επιδόσεων. Οπότε αυτό που λες δε στέκει.Επίσης υπερθέρμανση και κακή διαχείριση της Ram που τα είδες? Καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε κάτι πριν το κατακρίνουμε.

Παιδιά το κινητό είναι prototype. Λογικό είναι να μην είναι έτσι η τελική του μορφή. Και πέρυσι και στις άλλες εταιρείες που είδαμε το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαμε δει πριν…

Tom

Κανονικη καμερα οχι ultra-μπουρδα, το περιθωριο που περιλαμβανει το logo της HTC να χαθει τελειως και οι καλωδιωσεις δεν με νοιαζει προσωπικα που θα πανε αλλιως θα ζηταγα δουλεια στην HTC, λογικο μεγεθος οθονης και αναλυση οθονης, κατα βασει 5ιντσο και FHD. Επισης αρχικη τιμη καταλογου 600 ευρω και οχι 700, καπως πρεπει να ανταγωνιστει αυτη η HTC με 3% μεριδιο αγορας τους αλλους με τα 30-40-50%, και με ιδια τιμη δεν θα πετυχει δεν πα να ειναι τα υλικα κατασκευης δυο φορες πιο luxurious.

Ας κανει αυτα και θα εχουμε μια καλη αρχη. Εκει που τα παει πολυ καλα η HTC θαρρω ειναι στο λογισμικο. Ισως ειναι το μονο third party skin που παλευεται απο αποψη αποδοσης. Επισης ειναι αρκετα καλο στις απαιτησεις ενεργειας και αυτο ειναι παντα μια ενδειξη ποιοτητας σε ενα λογισμικο. Αυτο φαινεται επειδη το OS ρολαρει απροβληματιστα αλλα και επειδη η μπαταρια με μικρες χωρητικοτητες καταφερνει να εχει μεγαλη ζωη.

Αυτα

gio

πρεπει να ειναι κουφοι εκει στην htc , τους λεμε μειωσε τα bezel πανω κατω και θα γινει best seller αλλα αυτοι εκει , σε ολα τα υπολοιπα τα πανε καλα και εδω ειναι αχρηστοι. ακυρο και απο εμενα

inblx

@dark_master, έγραψα εγώ πως το One δεν έχει καλή μπαταρία ή πως έχει κακή διαχείριση RAM? Μετά την τρίτη πρόταση μπορεί να καταλάβει κανεις πως μιλάω γενικά. Δεν λέω To One M8, λέω Flagships. Δεν λέω πως έχει κακή μπαταρία, λέω πως αν αφήσουν τις μπούρδες, και ασχοληθούν περισσότερο οι εταιρίες με τα σημαντικά κομάτια ένως smartphone, όπως η μπαταρία, θα είναι καλυτερο για όλους μας.

Επίσεις θεωρεις λογικό ενα smartphone να έχει 2 κάμερες πίσω, μονο και μονο για να κανεις refocus την φωτογραφία που τραβηξες (όταν άλλοι κατασκευαστές το κάνουν με μια κάμερα, βλέπε Nokia), και να μην εκμεταλλευτεί αυτός ο χώρος για ενα μικρότερο σασί, η για μεγαλύτερη μπαταρία…??? Η έστω, να φύγει η κάμερα αυτή και να εκμεταλλευτούν το κοστος της, έτσι ώστε να βάλουν ενα Fingerprint scanner η περισσότερη μνήμη…

Επίσεις, έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις το One M7 και One M8, λογο κολλητου φίλου, και μπορω να σου πω πως υπερθερμαίνεται αρκετά γρήγορα. Τουλάχιστον σε σχέση με το Z3 μου.

Nick

HTC με διαφορά. Τώρα που έφτιαξε επιτέλους και την κάμερα της δεν θα παίζεται. Μπορεί η Samsung να έχει υψηλότερα μερίδια αγοράς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως καλύτερο είναι αυτό που αγοράζουν οι περισσότεροι. Προσωπικά είμαι άκρως απογοητευμένος με το Galaxy S4 (μόνο το κεντρικό κουμπί μου αρέσει πολύ) και το επόμενο κινητό μου, μάλλον, θα είναι HTC. Ο ένας πόντος περιθώριο κάτω από την οθόνη δεν με χαλάει. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω και όχι να αγοράσω διακοσμητικό τσέπης…

Ιωάννης jb

Ε όχι ρε παιδιά και πανέμορφο το m8!!!
Σας παρακαλώ μερικούς δλδ από τα πιο άσχημα – χοντρά κινητά που κυκλοφορούν είναι!!!!
Τα μπροστινά ηχεία καταλαμβάνουν επιφάνεια μεγάλη πάνω στο κινητό και αυτό στιλιστικά σε πάει σε κάτι ξεπερασμένο και δεν είναι μόνο αυτό!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.