HTC One M9: O @upleaks αποκαλύπτει τα επίσημα renders;

Έμειναν ελάχιστες μέρες μέχρι το HTC One M9 να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση MWC 2015 την Κυριακή 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη και καθημερινά βλέπουμε να διαρρέουν πληροφορίες και renders. Αυτή τη φορά ο @upleaks ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter δυο φωτογραφίες οι οποίες όπως αναφέρει ότι είναι οι επίσημες που δείχνουν το τελικό design, ενώ αύριο υπόσχεται να ανεβάσει video.

Αν οι φωτογραφίες είναι πραγματικές τότε βλέπουμε ότι είναι από το διαφημιστικό υλικό που θα χρησιμοποιήσει η HTC και η μπροστινή πλευρά του HTC One M9 μοιάζει να μην έχει αλλάξει, ειδικά τα BoomSound ηχεία που είχε ακουστεί πολύ έντονα ότι η HTC τα έχει ανασχεδιάσει. Επιπλέον, βλέπουμε στη θέση της και τη μαύρη μπάρα για το logo της HTC στην κάτω πλευρά της οθόνης.

Από το HTC One M9 περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p, 20.7 Megapixel κάμερα, 4 Megapixel UltraPixel κάμερα μπροστά, Snapdragon 810 επεξεργαστή, 3GB RAM και 2900mAh μπαταρία. Ωστόσο, κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει ενώ περιμένουμε να δούμε από κοντά τι θα ανακοινώσει η HTC.

htc one m9 renders, HTC One M9: O  @upleaks αποκαλύπτει τα επίσημα renders;

htc one m9 renders, HTC One M9: O  @upleaks αποκαλύπτει τα επίσημα renders;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iou

Αν είναι πραγματικά έτσι και όχι όπως στα renders της Spiegen τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω. Μεγάλη απογοήτευση..

inblx

Ε μετά από τόσα renders αυτό θα είναι λογικά.
Εμένα μου αρέσει αρκετά, γιατί μου αρέσουν τα HTC One γενικότερα, θα μπορούσε βέβαια να αλλάξει λίγο το μπροστά μέρος με το άσχημο και άχρηστο Logo.

Και γενικά, πριν καν πιάσουν να κυκλοφορούν φήμες για το νεο One, δεν περίμενε το νεο One να έχει πολλές αλλαγές μιας και το Μ8 ήταν στα τοπ 3 κίνητα του 14.

Νέος, αναμενόμενος επεξεργαστής, αναμενόμενο το έξτρα 1 για Ραμ, καλύτερη κάμερα κτλ….

Sot11

Ελπίζω να ειναι πλάκα, ειδικά οι χρωματικοί συνδυασμοί! 😝😓

iou

Το μόνο που με χαλάει είναι οι μαύρες γραμμές-bezels και κατά συνέπεια το μέγεθος του.

Nikos

Σκέτη απογοήτευση….

zisiskozani

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η εμφάνιση των on screen buttons τα οποια μοιαζουν με αυτα του android kit kat και οχι οπως ειναι στο lollipop. Ειναι ενας λογος που δεν εμπιστεύομαι αυτα τα renders.

tech21man

Αυτος δεν πηρε συνταξη? (evleaks?)

Marios

Για ποιοο λόγο χρειάζονται τα logos ΚΑΙ στο μπροστινό μέρος? Μας αρκειι μόνο από πίσω. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να υπαρχουν… Ωραία τα htc απλά αν ακολουθησει τα leaks αυτά τα τέλεια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θα είναι το σμαρτφονε του 15

stelios

3 χρονια το ίδιο σχέδιο η htc έχει ξεπεράσει και την samsung απατο θα πάει την βλέπω πάλι την κατρακύλα δεν μαθαίνουν ,δεν βλέπουν την κατρακύλα της Samsung που βγάζει τα ίδια και τα ίδια

nikos

Πoλυ καλη τακτικη απο την htc μενει στα 1080p, ανεβαζει μπαταρια, βαζει τον λιγοτερο ενεργοβορο snαp810, οποτε πιστευω οτι η συσκευη θα εχει εκπληκτικη αυτονομια
+Φαινεται οτι φτιαχνει και την καμερα

Εγω απο την αλλη ειμαι υπερ την μεγαλης αναλογιας οθονη/σωματος οποτε δεν θα το τιμησω

Costas

Τέλειο όπως και ο προκάτοχος του. Όσο για το design, μία παροιμία λέει “κεραμίδια που δεν στάζουν μην τα σκαλίζεις.” ακολουθεί τι ίδιο premium design. Όσο για τα παιδιά που λένε ότι θα πάει άπατο, αμφιβάλω αν έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους htc.

Nikolaos Nikiforos

Μεγαλη απογοητευση … Αυτη η μαυρη μπαρα εδω κ τρια χρονια με χαλαει απιστευτα . Αν ειναι ετσι παμε για s6 χαλαρα το οποιο δειχνει να διαφερει απ τους προκατχους του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.