HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

Μετά το Samsung Galaxy S6, αυτό που έχει τραβήξει τα βλέμματα εν όψει της MWC 2015, είναι το HTC One M9 στο οποίο μπορεί να μην ονομάζεται “Project Zero”, αλλά περιμένουμε σημαντικές αλλαγές. Περιμένουμε από την HTC ανασχεδιασμένα μπροστινά ηχεία για τα οποία έχει δεχθεί έντονη κριτική ότι πιάνουν σημαντικό χώρο, αλλά και την αντικατάσταση της Duo Camera στην πίσω πλευρά.

Οι πληροφορίες λένε ότι το HTC One M9 θα έρθει με μεγαλύτερο module κάμερας με αισθητήρα 20 Megapixel. Στα παρακάτω renders που βασίζονται σε όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα (δεν πρόκειται για leaks), βλέπουμε τα BoomSound stereo speakers να έχουν ενσωματωθεί καλύτερα στην μπροστινή πλευρά και δείχνουν πολύ πιο όμορφα και κομψά. Όσο για το υπόλοιπο design, η μεταλλική κατασκευή με τις στρογγυλεμένες γωνίες θυμίζει τον προκάτοχό του HTC One M8.

Αν τελικά το HTC One M9 ή HTC Hima όπως είναι η κωδική ονομασία του, έχει αυτόν τον σχεδιασμό, η εταιρεία θα τα έχει καταφέρει για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάσει (τουλάχιστον) με το design.

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

htc one m9 renders, HTC One M9: Renders με νέα κάμερα και BoomSound ηχεία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

κουκλί, πρεπει να ειναι ετσι. Για να πουλησει τρελά.

9gag

πραγματικα ενω περιμενω το S6 ξαφνικα πεταγεται αυτο και τσουπ……μπαινεις στο διλλημα!
ολα θα κριθουν στις λεπτομερειες!

οπως και να εχει μακαρι να ειναι ετσι το Μ9 γιατι πραγματικα ειναι κουκλι!

Κώστας

Το τηλέφωνο είναι πανέμορφο πρώτη φορά στην ζωή μου θα σκευτώ να πάρω htc smartphone !!! Πραγματικά υπέροχος σχεδιασμός !!!

Doc77

Κόσμημα …….

Παναγιωτης Ρ.

Κουκλι ειναι, αλλα βλεπω το 699-799€ να σκαει μυτη.

Γιώργος

Κώστα όταν με το καλό βγουν οι συσκευές της HTC M9 και της Samsung S6 περιμένουμε ένα συγκριτικό τεστ ανάμεσα σε αυτές τής δύο.

gkoutsos

πωωω υπεροχο… αν το τελικο htc one m9 ειναι εμφανισιακα κοντα σε αυτα τα renders και με τα φημολογουμενα χαρακτηριστικα (με 5αρα full HD οθονη, καλη καμερα, λιγο μαζεμενες διαστασεις και με φοβερο sense ui οπως παντα), ειναι πολυ πιθανο να ειναι το επομενο μου κινητο!

Ανδρεας Σαλτης

Πραγματικα αν ειναι ετσι εμφανισιακα ,θα ειναι πιστευω οτι καλυτερο θα παρουσιαστει φετος στο MWC…Βεβαια περιμενω με ανυπομονησια το galaxy s6 για να δω τι εστι project zero!!! Αντε να δουμε….λιγες βδομαδες μεινανε guys!!!

Τομ

Πρεπει να ειναι μαζί με το Samsung το 6αρι οι καλύτερες προτάσεις. Εμένα μου αρεσει και το Sony z3 αλλα η Sony δεν ειναι αξία εμπιστοσύνης για μενα ειδικά όταν πάει απο το κακό στο χειρότερο. Το HTC φαίνεται να τα κανει ολα σωστά, hardware, software και πλέον και κάμερα. Το Galaxy φαίνεται ότι στην πληρότητα του θα προσθέσει και αυτο που όλοι περιμέναμε δηλαδη την καλη εμφάνιση και ποιότητα υλικών. Απο LG δεν εχω μεγάλες προσδοκίες παντως, μαλλον θα συνεχίσει την ίδια συνταγή που αν και σε πολλούς αρεσει εμένα δεν με κέρδισε. Αυτο το μεγάλη οθονη σε συγκρατημένο σώμα και οςο ψηλή ανάλυση γινεται δεν με κέρδισε, και η μέτρια εμφάνιση της προ προηγούμενης γενιάς δεν με κέρδισε ούτε αυτο. Η HTC φαίνεται να το πιάσε το νόημα το ίδιο και η Sammy απο τν αλλη

Nikolaos Nikiforos

Αν οντως ειναι αυτο , το εχω παρει κ γω . Εκανε επιτελους αυτο που επρεπε , κατηργεισε το ακυρο πλαισιο που ηταν πανω απο το ηχειο με το σημα της . Θεωρητικα οι διαστασεις θα ειναι πολυ καλυτερες αυτην την φορα…αναμενουμε !

Stavros

Πραγματικά θα είναι το πιο όμορφο smartphone για το 2015. Και το καλό είναι ότι έχει η HTC έχει μειώσει κατά πολύ τα bezels.

Genesis

κουκλί είναι το άτιμο άντε να το δούμε και από κοντά

gkoutsos

@Τομ Οντως φαινεται να πιανουν το νοημα. Η samsung σιγα σιγα βελτιωσε αρκετα το design εξωτερικα. αυτο ομως που κατα την γνωμη μου χρειαζεται, και ισως ερθει με το s6, ειναι μια αλλαγη εσωτερικα, στο software, ως προς το design και την οργανωση (π.χ. τα εικονιδια του touchwiz ειναι ιδια, ελαφρως ανανεωμενα, απο την εποχη του s2…). Την ταχυτητα, την βελτιωσε ευτυχως με το note 4. Η HTC παλι, εχει ενα ui ταχυτατο, με ξεχωριστο design και με καλη ισορροπια πληθους και χρησιμοτητας δυνατοτητων. με βαση τις διαρροες του m9, φαινεται να βελτιωνει και τα βασικα θεματα που δυσαρεστησαν τους καταναλωτες (καμερα και μεγαλες διαστασεις για το μεγεθος οθονης του m8). Επισης, με βαση διαρροες παντα, δεν φαινεται να πεφτει στη “παγιδα” της QHD αναλυσης. Γενικα, αν και περασε και επεζησε απο μια περιοδο που βρεθηκε λιγο πριν το κλεισιμο, απο ενα σημειο και μετα φαινεται να βελτιωνεται και να πηγαινει ολο και καλυτερα. Η LG την εμφανιση την εχει για μενα. Ωραια τα μικρα περιθωρια, αν και εχω καποια ορια για το μεγεθος της οθονης. Εκει που πιστευω πως μπορει να βελτιωθει ειναι στα υλικα κατασκευης (αφου πλεον ολες οι εταιρειες υιοθετουν το μεταλλο), στην οθονη (π.χ. πιο φωτεινη,… Συνέχεια »

mitsaras

Αν είναι όντως έτσι το τηλέφωνο, νομίζω θα αλλάξω το m8. Που είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Giorgos

Ανάσταση….επιτέλους..έφυγε το ρημάδι το μπέζελ πάνω κάτω…….ΠΟΣΟ κράξιμο πρέπει να έφαγαν για να το άλλαξαν μετά απο 2 μοντέλα…επιτέλους το ομορφότερο κινητό χωρίς καθόλου συμβιβασμούς στο design….καιρός ήταν HTC…άντε τώρα διαφήμισε το και λίγο παραπάνω όπως κάνει η Σάμμυ και η Μηλιά και βγάλε κανένα φράγκο απο καλές πωλήσεις γιατί αν αποτύχεις και με αυτό το μοντέλο (και θα είναι κρίμα) δεν σε βλέπω να υπάρχεις για πολύ καιρό ακόμα στην αγορά..

παπαροκας tiamat

AΝΥΚΟΥΣΤΟ! ΘΑΥΜΑ!! ΘΑΥΜΑ!!
ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ mega- ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΕΖΕΛ!?????????????????????

Ε, θα μου πεις εδω ο Συνασπισμος (νυν συριζα)εγινε και κυβερνηση ,εδω θα κολλουσαμε

Χρήστος

Απλά, τέλειο εμφανισιακά ΚΑΙ επιτέλους το power button εκεί που πρέπει να είναι κατα την προσωπική μου άποψη..!! Να μαζεύουμε χρήμα σιγά σιγά..!! 🙂

steve

Αν βγει με τετραγωνη καμερα θα ειναι foul.Μια χαρα ηταν η κυκλικη σχεδιαστικα γιατι να την αλλαξουν?

spyros

Φέτος έχω μεγάλο τριλιμα!Να πάρω για πρώτη φορά HTC ΠΟΥ φαίνεται κουκλί? Να μείνω πίστος στην samsung για 4η συνεχόμενη χρονιά και να πάρω s6??Η να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά και να μαζέψω λεφτά για το καλοκαίρι και να χτυπήσω μια Oled ΤV???

χρήστος

αν το s6 θα έχει τα ίδια και καλά επιστημονικά πλαστικά, εννοείτε πως πάτε στο Μ9, εγώ προσωπικά έχω το Μ7 και είμαι καλυμμένος, το μόνο που θα μπορούσα να καταλάβω σαν διαφορές με το Μ8 και το μ9 είναι ο σχεδιασμός και ΙΣΩΣ η κάμερα. Η htc είναι η ποιο τζαμάτη κατασκευάστρια ποιοτικών συσκευών. Όποιο one και να πάρετε θα μείνετε ευχαριστημένοι, δεν υπάρχουν lugs, επίσης η μπαταρία όταν κλείνω το ίντερνετ και το έχω μόνο για κάμερα και τηλέφωνο πάει άνετα 5 μέρες. Το Μ7 μου τουλάχιστο σε σχέση με το s4 που είχα δεν συγκρίνετε καν.

Darth

κουκλί είναι , αν ρίξουν και της τιμές στα ανθρώπινα επίπεδα θα ανέβουν καλά καλά

φανης

Το HTC one έχει κατορθώσει να γίνει icon με το σχήμα τα υλικά και την εμφάνιση των ηχείων του. Αν η εταιρία κάνει το λάθος και κρύψει πολύ τα ηχεία πιστεύω ότι θα βγει χαμένη. Πρέπει το φουτουριστικο με το ρετρό να συνεχίσουν να ισορροπιών όπως γίνεται μέχρι τώρα.

DimDim

Εγώ θεωρώ ότι η λύση που είχε δώσει στο M7, όπου το back button και το Home ήταν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ήταν η καλύτερη λύση.

DimDim

a και ξέχασα και κάτι άλλο. Το φανταστικό μαύρο πίσω καπάκι ρε HTC… Μην το ξεχάσεις.. στο M7 είναι τέλειο.

universal active

πολυ ομορφο κινητο αν κ στο desing ειναι ιδιο με το htc one m8 η καμερα μπορει να ειναι 4ρα αλλα δεν καταλαβαινω απο μερικους τα σχολια επι της καμερας?βγαζει τελειες φωτο κατα την γνωμη μου κ τελειες selfies εγω εχω το htc one m8 απο αντικατασταση του htc desire 816 που ειχε 13ρα καμερα μονο που μετριετε σε megapixel ενω στο htc one m8 σε ultrapixel που εχω ακουσει οτι ειναι κλασης ανωτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.