HTC One M9: Επίσημη απάντηση στα benchmarks που δείχνουν υπερθέρμανση

Κατά τη διάρκεια της MWC είδαμε για πρώτη φορά ότι το HTC One M9 αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερθέρμανσης και εχθές ακολούθησε benchmark test το οποίο έδειχνε ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια της φετινής ναυαρχίδας ήταν στους 55.4 βαθμούς Κελσίου.

Θεωρήθηκε ότι το πρόβλημα οφείλεται στον Snapdragon 810 ο οποίος άλλωστε αρχικά ακούστηκε ότι ήταν ο λόγος που η Samsung δεν τον προτίμησε για τα δικά της Samsung Galaxy S6. Τελικά η υπερθέρμανση όμως φαίνεται ότι οφείλεται στο software και όχι στον επεξεργαστή της Qualcomm.

Η HTC εξηγεί επίσημα μέσω του Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager, ο οποίος μέσα από το Twitter τονίζει ότι το software στο HTC One M9 δεν είναι το τελικό άσχετα με το τι δείχνουν τα benchmarks. Δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στην υπερθέρμανση, αλλά από τη στιγμή που εχθές έγινε ολόκληρο θέμα για το benchmark, αντιλαμβανόμαστε σε τι αναφέρεται το tweet. Οπότε λογικά περιμένουμε όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση, να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Το HTC One M9 ήταν να κυκλοφορήσει εχθές 16 Μαρτίου στην Ταϊβάν, αλλά καθυστέρησε προκειμένου να διορθωθεί κάποιο bug στο software.

Το HTC One M9 περιμένουμε να ξεκινήσει να έρχεται στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες 31 Μαρτίου και μέχρι να έρθει μπορείτε να δείτε ο πρώτο hands-on video του Techblog από την MWC: HTC One M9 ελληνικό hands-on video

htc one m9 υπερθέρμανση, HTC One M9: Επίσημη απάντηση στα benchmarks που δείχνουν υπερθέρμανση

htc one m9 υπερθέρμανση, HTC One M9: Επίσημη απάντηση στα benchmarks που δείχνουν υπερθέρμανση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Καλημερα παιδια, Πολυ αστειο αυτο που γινεται με ολες της εταιρίες ξαφνικα ανακοινώνουν ενα κηνητο Τετραπηρηνο η Οκταπυρινο 2.5GHZ το οποιο παρουσιαζει προβληματα ειτε υπερθερμανσης ειτε οτι αδιαζει τη μπαταρια σε μικρο χρονικο διαστημα. Ειπαμε να υπαρχει καποια ισορροπία δεν βαρεθηκατε να βγενουν τα 2πηρηνα iphone ποιο γρυγορα σε SingleCore εφαρμογές και ελάχιστα πιο αργά σε multicore. Τι να το κάνουμε το 4k video για (κληπακια Ασυμπίεστα 45GB την ωρα) στα κινητά εδώ καλα καλα τα Pc δεν το υποστηρίζουν που εχουν Μεγάλο θερμικό Περιθώριο, τα κινητά ηταν κ θα ειναι έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας οποιαδήποτε επιβαρυντική χρήση τα οδηγεί στο να ειναι δύσχρηστα, Χρειάζονται αμοιβαίες προσπάθειες και σε επίπεδο Sofware και Hardware.

Αρης

Σημερινό, διαβάζω προβλήματα υπερθέρμανση και στο gfx bench.Αρχιζω να αμφιβάλλω πια για την ποιότητα κατασκευής.

dark_master

Μα αν το λειτουργικό δεν είναι έτοιμο λογικό είναι να ζεσταίνεται η συσκευή ότι απαιτητικό πρόγραμμα κ να τρέξεις… εδώ σε ότι κινητό και αν έχεις θα διαπιστώσεις ότι ανάλογα με την Rom που έχεις πάνω μπορείς να δεις αυξομειώσεις στη θερμοκρασία της συσκευής.
Επίσης από τη στιγμή που μία συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει πως είναι δυνατόν να βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα?
Και για το S6 ακούστηκαν ότι η μπαταρία δεν κρατάει όσο του S5. Μέχρι να κυκλοφορήσουν όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν λυθεί. Ας μην τα κρίνουμε πριν κυκλοφορήσουν.

Yiannis

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το iOS τρέχει πολύ καλύτερα ακόμη και από το pure android με τόσο χαμηλότερο hardware?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.