HTC One M9: Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Τα Samsung Galaxy S6, LG G4, Sony Xperia Z4 και φυσικά το HTC One M9 είναι πλέον στον δρόμο τους. Τις πιο πολλές και μάλλον βάσιμες πληροφορίες έχουμε για το HTC ONE M9 το οποίο σύμφωνα με αυτές παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανανεωμένο και βελτιωμένο από τον προκάτοχο του και αναμένεται να ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου στην έκθεση MWC.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του και τις φήμες παρατηρούμε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν για οκταπύρηνο Snapdragon 810 με 2 τετραπύρηνους επεξεργαστές, έναν χρονισμένο στα 2GHz quad-core Cortex A57και άλλον ένα χρονισμένο στα 1.5GHz quad-core Cortex A53. Η μνήμη RAM θα αγγίζει τα 3GB.

Η οθόνη του αναμένεται να είναι 5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels (Quad-HD). Ως προς την κάμερα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 20.7 Megapixel κύρια κάμερα, ενώ ακριβής πληροφορίες για την front-facing camera του δεν υπάρχουν καθώς υπάρχουν δυο περιπτώσεις, είτε μια των 4 Megapixel είτε μια των 13 Megapixel, με την δεύτερη περίπτωση να κυριαρχεί.

Η μπαταρία του θα δεχτεί μια αναβάθμιση της τάξεως των 240mAh, καθώς θα είναι μια των 2840mAh. Αυτονόητο μπορεί να θεωρείται ότι θα βγει στην αγορά τρέχοντας εξαρχής την έκδοση Android 5.0 Lollipop.

Η κατασκευή του παραμένει εξολοκλήρου από αλουμίνιο με το πάχος του στα 9.56 χλστ. Τα bezels φαίνονται να μικραίνουν περισσότερο και το κουμπί της απενεργοποίησης οθόνης να μεταφέρεται στο πλάι. Ακόμα η κάμερα είναι πλέον μονή, σε αντίθεση με την dual-camera του HTC One M8, και έχει τετράγωνο σχήμα δίνοντας ακόμα πιο όμορφη όψη στο πίσω μέρος.

Επιπλέον πληροφορίες λαμβάνουμε για μια άλλη έκδοση λεγόμενη ως MAX με μια 5.5 ιντσών οθόνη QHD ανάλυσης, με την περιεκτικότητα σε pixels να φτάνει τα 534 ppi, χωρίς πλαϊνά περιθώρια. Μια τέτοια προοπτική χαρακτηρίζεται επαναστατική και είναι μια καινοτομία που οι εταιρίες σιγά σιγά φαίνεται να αναπτύσσουν. Ο επεξεργαστής του φαίνεται να είναι ο Snapdragon 810 της Qualcomm χρονισμένος στα 2.3GHz. Η μνήμη RAM ομοίως με την απλή έκδοση είναι στα 3GB. Τέλος η μπαταρία του τα είναι στα 3000mAh.

Πως σας ακούγονται αυτές οι πληροφορίες; Κάπως έτσι θα θέλατε να είναι το νέο HTC One M9;

HTC One M9 πληροφορίες, HTC One M9: Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Πηγή

Αλέξανδρος Σηφάκης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Αποφασίστε τι παίζει με την ανάλυση. Έχετε βάλει 10 άρθρα που λένε ανάλυση 1920, 10 άρθρα που λένε ανάλυση 2560 κι άλλα 10 άρθρα που λένε για 2 εκδόσεις του κινητού, ένα στις 5 ίντσες με ανάλυση 1920 κι ένα στις 5.5 με ανάλυση 2560. Κι όταν βγει με το καλό θα γράψετε άρθρο που θα λέει “όπως είχαμε αποκαλύψει στο τάδε άρθρο, βγήκε το νέο HTC με ανάλυση τάδε…”. Ωραία δημοσιογραφική-επαγγελματική δουλειά. Τα αραδιάζω όλα και κάποιο θα μου κάτσει, έτσι ερευνώ κι εγώ, ό,τι μιλήσει-αναφέρει-έστω-μια-φορά-γράψει κάποιος το πετάω σαν είδηση!

Tom

Geo αφου πιστευεις οτι μπορεις να προβλεψεις πως ακριβως θα ειναι ενα κινητο πριν βγει, γιατι δεν κανεις μια ερευνα μονος σου και κανε και ενα guest post εδω στο σαιτ να μαθουμε και μεις.

Geo

Tom είσαι εκτός θέματος. Αυτό είπα εγώ; Εγώ είπα αν δεν υπάρχει ΕΙΔΗΣΗ πως θα είναι το κινητό, μην το δημοσιεύουμε (αν θέλει κάποιος να θεωρεί ότι κανει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δουλειά). Το να γράφω κάθε μέρα όλους τους συνδυασμούς που μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε προϊόν σε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό, αυτό σχολίασα ότι είναι απαράδεκτο. Με αυτή τη λογική άκου λοιπόν τι πιστεύω εγώ και κόβω το λαιμό μου ότι θα το πετύχω (γενικεύεται με λοιπές αναλύσεις…): Το επόμενο HTC One (Hima) σύμφωνα με έγκυρες πηγές δικές μου θα έχει ανάλυση: 480Χ800 ή 1280Χ720 ή 1280Χ800 ή 1920Χ1080 ή 1920Χ1200 ή 2560Χ1440 ή 3840Χ2160. Θεώρησε πως αντί να τα γράψω σε μία γραμμή, έγραψα ένα διαφορετικό άρθρο (…είδηση) για κάθε μία ανάλυση. Όταν βγει το κινητό ποια πιστεύεις ότι είναι η πιθανότητα να μην έχω προβλέψει την ανάλυσή του και να σου πω ήμουν έγκυρος το είχα πει εγώ σ’ εκείνο το άρθρο μου;;;

Tom

Το αρθρο εχει να κανει με ακριβως αυτο που λεει ο τιτλος, και επισης το σαιτ αναπαραγει τις φημες λεγοντας καθε φορα την πηγη, και απο κει και περα εσυ εισαι εκει για να κρινεις αν η πηγη ειναι αξιοπιστη η οχι με βαση τις αλλες προβλεψεις που εχει κανει στο παρελθον και στα αλλα leaks που εχει δωσει.

Απο οσο παρατηρησει εγω παντως θα παιζουν οντως δυο εκδοσεις μια στις 5 και FHD και μια στις 5.5 QHD και αυτο ειναι η γενικη φημη η οποια εχει προκυψει και απο τα αρθρα η τις επαναδημοσιευσεις του techblog. Πως ειναι το iphone και iphone plus? Καπως ετσι.

Κανεις δεν μιλησε για χιλες δυο εκδοσεις μονο για δυο κατα τα trends τις αγορας με ενα κινητο (αν με ρωτας πρωην phablet) και ενα phablet (αν με ρωτας και παλι σχεδον πρωην ταμπλετα)

Jorhe

Στην τελική ούτε το Techblog, ούτε καμιά άλλη σελίδα δεν λέει κάτι επίσημο.. Οπότε ότι λέει το Techblog δεν σημαίνει πως θα είναι και η αλήθεια. Αναδημοσιεύει τις φήμες που υπάρχουν. Μην πιάνεστε με το οτιδήποτε, αν μπορεί κάποιος άλλος ας κάνει ένα guest post ή ας κάνει δικό του σάιτ με έγκυρες πηγές μόνο.

Κώστας Βλαχάκης

Οι πληροφορίες δεν είναι δικές μας παιδιά για να μπορούμε να τις επιβεβαιώσουμε ή όχι. Αυτό είναι ένα άρθρο που συγκεντρώνει ότι έχει ακουστεί τελευταία. Κοντή γιορτή! 😉 ‘Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα’.

Χρήστος

Πιστεύω πως θα είναι ένα άψογο κινητό απο όλες τις πλευρές, τόσο εξωτερικά όσο φυσικά και εσωτερικά..!! Ήρθε η ώρα μετά απο 5 χρόνια να επιστρέψω ξανά στην HTC για χάρη αυτου του ”τερατακίου”..!! 🙂 Οψόμεθα λοιπόν για την εμφάνιση του..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.