HTC One Max, Με τον Snapdragon 600 του One

Και εκεί που περιμένουμε όλοι την ναυαρχίδα της HTC, One Max να… ξετινάξει τον ανταγωνισμό με την πληρότητα των χαρακτηριστικών και την απόδοση του, έρχεται η έκπληξη. Όχι, το HTC One Max δεν θα εξοπλίζεται με τον κορυφαίο Snapdragon 800 αλλά με τον επεξεργαστή του One, Snapdragon 600 με χρονισμό στα 1.7GHz. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η GPU θα είναι η καλή Adreno 320 αλλά όχι η καλύτερη Adreno 330 που υπάρχει στο κορυφαίο chipset της Qualcomm.

Θα διαθέτει επίσης 16GB αποθηκευτικού χώρου που μάλλον θα επεκτείνεται, την γνωστή από το One κάμερα UltraPixel με LED flash και η μπαταρία του είναι 3300 mAh. Μαζί με την UltraPixel κάμερα στο πίσω μέρος υπάρχει και fingerprint reader. Όσο αφορά στην οθόνη, πρόκειται για S-LCD3 με διαγώνιο 5,9 ίντσες και ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels.

HTC One Max Snapdragon 600, HTC One Max, Με τον Snapdragon 600 του One

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Galaxy Note III Απλαααααααα !!!

Αποστόλης Ρόδος

Καταλαβαίνω πως Ο snapdragon 800 είναι τέρας, αλλά και ο 600 που έχει το HTC one είναι καταπληκτικός. Παιδιά είναι απίστευτη η διαφορά ποιότητας του κινητού γενικότερα σε όλα σε σχέση με το sgs3 που είχα.
Πραγματικά έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα… Η καλύτερη αγορά μου ever.
Από την άλλη όμως υπάρχει και το Xperia Z1 με το note3 που έχουν τον 800αρη και αν δεν είναι οικονομικό το max, μόνο fan θα το χτυπήσουν.
Το fingerprint με αφήνει αδιάφορο αν και διάβασα πως έχει κάποια σχέση με την κάμερα… Θα δείξει.
Αυτο που με χάλασε στο max είναι τα 16gb … Τι τα ήθελαν αυτά;

tiamat

παιδες το θεμα δεν ειναι αν ο snap600 ειναι αρκετος η’ οχι ,αλλα οτι πλεον ειναι επεξεργαστης προηγουμενης γενιας της qualcomm τη στιγμη που οτι βγαινει τους τελευταιους μηνες διαθετει τον snapdragon800.

δε δινεις ΠΟΤΕ σε μια ναυαρχηδα κατι λιγοτερο απο τους υπολοιπους,εκτος και αν πας για κλεισιμο oποτε και κοιτας απλα να μαζεψεις λιγες τελευταιες πωλησεις..

tech21man

tiamat εισαι λαθος και δεν εννοω μονο την ορθογραφια σου. ο s600 ειναι επεξεργαστης της ιδιας γενιας με τον 800 φυσικα, ενα σκαλι κατω. Δεν εχει πιο καινουριους εκτος απο της apple που ειναι ασχετο στην τελευταια περιπτωση.

Η samsung δεν ηταν χαζη οταν εβγαλε το s4 με τον 600, μια χαρα ειναι. Απλα τοτε, αυτος υπηρχε διαθεσιμος. Τι να εκανε? Τωρα η htc κατα βαση δεν εχει παρα να “συναρμολογησει τα σωθικα του One σε μεγαλυτερο σασι και οθονη. Αν εχει και καλυτερη τιμη απο το note ισως ποιασει. Η htc μπορει να παει για εξαγορα απο τη lenovo αλλα οχι για κλεισιμο. Οι πωλησεις της με το one ηταν αρκετα καλες καλυτερες απο παλια (τα τελευταια χαλια παλια) φυσικα οχι οι φοβερες που προανηγγειλε ο προεδρος της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.