HTC One Max, Η αγωνία τελειώνει στις 18/10

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε το νέο phablet της HTC, το οποίο είναι ένα μοντέλο που φέρει μεγάλο βάρος στις… πλάτες του, αφού καλείται να βοηθήσει την εταιρεία να κερδίσει λίγη από τη χαμένη της αίγλη. Το HTC One Max φιγουράρει συχνά-πυκνά στη διαδικτυακή φημολογία, αλλά μία πρόσκληση της HTC Taiwan ξεκαθαρίζει το τοπίο, καθώς κάνει λόγο για ένα launch event στις 18 Οκτωβρίου.

Στην πρόσκληση αναφέρονται οι φράσεις “One finger opens up a big view” και “You are invited to immerse in the sound with us”, στοιχεία που δεν μπορούν παρά να μεταφραστούν ότι θα έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone με μεγάλη οθόνη και εύκολο στη χρήστη interface, ενώ είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα έχει προσεγμένο ήχο με τη βοήθεια του Beats Audio.

Μείνετε συντονισμένοι!

HTC One Max, HTC One Max, Η αγωνία τελειώνει στις 18/10

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantina Dorli

Με το καλό! Νομίζω ότι η HTC ανέβηκε πολύ με την κυκλοφορία του HTC One λόγω αλουμινίου και φρέσκου σχεδιασμού. Μολονότι κάποιοι ενδεχομένως έκριναν την κάμερα λόγω των 4 megapixel, το ultra pixel έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες. Είμαι περίεργη να δω σε τι επίπεδα θα είναι η κάμερα του One Max.

Αποστόλης Ρόδος

Μόλις σήμερα πούλησα το sgs 32gb και παράγγειλα το HTC one, απο σκρουτζομαγαζο φυσικά και … το περιμένω με ανυπομονησία αύριο 🙂 <3
Απογαλακτισμος από τη Sammy μετά απο 3 συνεχόμενα galaxy s ( s, s2, s3)… και οπως λεει και ο αγαπημένος μας Κώστας στα video του … μεχρι το επόμενο κινητό … bye bye sammy… 😉

Δημήτρης

Το γεγονός ότι events θα πραγματοποιηθούν μόνο σε Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ, μήπως σημαίνει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο σε Ασία και ίσως δεν έρθει σε Ευρώπη;

mitsaras

Αποστολής Ρόδος, έκανες την καλύτερη επιλογή. Εγώ το έχω από τον Ιούνιο και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Θα τρελαθης μετα ηχεία και την οθωνη του, γενικά ένα τηλέφωνο τέλειος απροβληματηστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.