HTC One Max, αφαιρούμενο “καπάκι” και υποδοχή για microSD

Δεν είμαστε σίγουροι αν η συγκεκριμένη έκδοση του αναμενόμενου HTC One Max θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα, από όπου δηλαδή προέρχεται και η σχετική είδηση, ωστόσο από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι φανερό ότι το HTC One Max διαθέτει αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα, υποδοχή microSD και όλες οι πληροφορίες ευσταθούν και ψηφιακό αναγνώστη σαχτυλικού αποτυπώματος.

Στο παρελθόν είχαμε δει το HTC One σε μία ειδική έκδοση που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Κίνα, να διαθέτει αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα, υποδοχή microSD αλλά και δύο υποδοχές για κάρτες microSIM ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση, το HTC One Max που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες διαθέτει μία υποδοχή για κάρτα micro SIM. Σύμφωνα με έντονη φημολογία, το HTC One Max διαθέτει 5.7 ιντσών οθόνη ανάλυσης Full HD και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Αυτή η πληροφορία έρχεται σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε έως σήμερα για την συσκευή και ότι θα διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών και 32GΒ αποθηκευτικού χώρου. Είναι γνωστό επίσης ότι κάνει χρήση της UltraPixel κάμερας που διαθέτει και το HTC One, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας OIS, ενώ επιπλέον ενσωματώνει Snapdragon 800 επεξεργαστή αλλά και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος. Θα ανακοινωθεί πιθανότατα στις 17 Οκτωβρίου.

htc one max leaked photos, HTC One Max, αφαιρούμενο “καπάκι” και υποδοχή για microSD

htc one max leaked photos, HTC One Max, αφαιρούμενο “καπάκι” και υποδοχή για microSD

Πλάι-πλάι με το Samsung Galaxy Note 3 (5.7″).
htc one max leaked photos, HTC One Max, αφαιρούμενο “καπάκι” και υποδοχή για microSD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Ε ρε μανία να βάλουν όλοι αυτό το δαχτυλικό αποτύπωμα… Στο τέλος θα σου λένε ότι με κάθε αγορά ναυαρχίδας “δικαιούσαι” και εμφύτευση microchip που θα δίνει εντολές πιο εύκολα και άμεσα στο κινητό σου!

Gmis

εμ γι’ αυτο η HTC οδηγειται σε εξαγορα …! Απο τον Αυγουστο το περιμενουμε το One Max !

machinegun

μοδα θα γινει τωρα με το αποτυπωμα.δεν σου φτανει το αποτυπωμα στη ταυτοτητα θελουμε και στα smartphone?παιρνεις ενα γατακι και στο ξεκλειδωνει πανευκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.