HTC One Max, Ίδιο στην εμφάνιση με το HTC One και οθόνη 5.9 ίντσών

Το HTC One Max θα είναι το tabletόφωνο της HTC με οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και κάμερα Ultrapixel. Φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα αλλά και όλες οι φήμες μέχρι σήμερα το παρουσιάζουν να είναι σχεδόν ίδιο με το σουλούπι του HTC One (οθόνη 4.7 ιντσών).

Το HTC One Max αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και θα τα “βάλει” με το Galaxy Note III αλλά και ότι άλλο ετοιμάζει η LG με το Vu III.

HTC One Max render leaks, HTC One Max, Ίδιο στην εμφάνιση με το HTC One και οθόνη 5.9 ίντσών

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MEDS

Θα έχει ίδιες ίντσες οθόνη με το ΝΟΤΕ III, αλλά με αυτό το bazel δε θα έχει καμία τύχη. Το ΝΟΤΕ III θα είναι τουλάχιστον 1cm πιο μαζεμένο, σε μια κατηγορία που ακόμα και το 1mm παίζει ρόλο.

Darth

@MEDS δεν είναι bezel ηχεία είναι

MEDS

@Darth δεν είναι οθόνη, ηχεία είναι. Εκτός αν δεν κατάλαβες τι είπα.

anonis

@Meds Νομίζω ότι ο Darth έχει ένα δίκιο.Bezel νομίζω ότι εννοούμε τον άχρηστο χώρο περιμετρικά.Αν αυτός είναι μόνο ηχεία,δε νομιζω ότι τον ονομάζεις έτσι.Στο πλάι δεν φαίνεται να έχει καθόλου.Αν πάνω και κάτω αυτά είναι ηχεία,χαλάλι…
Εγώ πάλι έχω ένα θέμα με την αποσπόμενη μπαταρία και την κάρτα sd.Αν δεν τα έχει αυτά έχω πρόβλημα.Ελπίζω να τα διαθέτει.

Darth

@MEDS bezel είναι ο άχρηστος περιφεριακος χώρος, στο htc one κάτι τέτοιο είναι ελάχιστο πάνω και κάτω σχεδόν όλο το χορώ ποιανουν μεγάλα ΓΑΜΑΤΑ ηχεία και πλαγιά είναι απειροελάχιστο

έτσι όχι δεν έχει megalo bezel έχει μεγάλα καλά ηχεία θα μπορούσε βεβαία να βάλει το ψευτοηχειο σαν του s3/s4 και να κόψει τελείως το bezel αλλά έτσι χάνουμε τον απολαυστικότατο ήχο απο αυτα τα ηχεία που μάλιστα έχουν και ενισχυτή

MEDS

ΟΚ παιδιά, όταν το ΝΟΤΕ III θα έχει 15cm ύψος και το HTCmax θα έχει 17cm, πείτε μου ότι φταίει η Samsung που έχει χάλια ηχεία. Συμφωνώ ότι τα ηχεία μπροστά είναι η καλύτερη λύση που έχουμε δει μέχρι τώρα, αλλά πιάνουν χώρο, πως το λένε…

Darth

@MEDS καλύτερα να εχω ήχο της προκοπής πάρα το ψευτοηχειο

τώρα για καλές υλοποίησις χωρίς bezel σχεδόν δες το optimus g2

+ δεν ειμαι fan της htc και γενικός κάποιας εταιρείας (οκ εχω κάποια αντιπάθεια προς την samsung για προφανές λόγους) ει μαι όμως fan της λογικής

οτι είναι λογικό τίμιο και καλό είμαι fan επιχειρήματος αυτού η προϊόντος η υπηρεσίας ότι ει ναι αυτό δλδ

MEDS

@Darth
🙂
Μα ούτε κι εγώ είπα ότι δεν μου αρέσουν τα ηχεία της HTC και ούτε ότι είμαι ευχαριστημένος με της Samsung. Απλά είπα, ότι για χάρη των ηχείων, το μέγεθος των κινητών ONE και MAX είναι μεγαλύτερο απ’όσο θα ήθελα.

JohnWave

Κάθε φορά που βλέπω το One σε οποιαδήποτε διάστασή του μου τρέχουν τα σάλια ! Όσο για τα bezels συμφωνώ ότι δεν είναι μεγάλα αν αναλογιστούμε ότι περιέχουν ηχεία.Μάλιστα όπως έχω ξαναπεί η HTC έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να τα κάνει να φαίνονται μικρά στη διχρωμία.Όλη η σειρά One είναι δεδομένα η καλύτερη για το 2013 από πλευράς εμφάνισης,κατασκευής και ήχου.Προτρέχω θα πεις κάποιος πριν δω το Note αλλά ξέρω τη Samsung και ξέρω το γούστο μου.

Darth

@MEDS σε αυτό συμφωνώ αφού το θέτεις έτσι 😀

Wolf

Είτε αρέσει σε κάποιους εδώ μέσα είτε όχι η HTC δεν πάει πουθενά δίπλα στη Samsung για πάρα πολλούς λόγους. Η αναλογία εκεί έξω σε κατόχους one και s4 πρέπει να είναι το λιγότερο 1 προς 50…! Έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο καθημερινά λόγο δουλειάς και το one το έχω δει μόνο μια φορά σε αντίθεση με το s4 που έχει γεμίσει ο κόσμος από ευχαριστημενους χρήστες..! Αυτή η συσκευή δηλαδή που βλέπω πιο πάνω θα τα “βάλει” με το είδη πετυχημένο note το οποίο και είναι μία κατηγορία από μόνο του..?! Για πιο λόγο…. επειδή είναι κατασκευασμενο από αλουμίνιο και έχει ηχεία..?! Γελάω απλά…!

Thodoris1988

@Wolf

εχεις δει ευχαριστημενους χρηστες με το S4; Γιατι εγω εχω γνωστους που πηραν το S4 και χτυπουσαν το κεφαλι τους στον τοιχο γιατι δεν ειδαν διαφορα ουσιαστικη σε σχεση με το S3.

Το πιο ωραιο ειναι με αυτους που πηραν το S4, παρατησαν το Note II και γυρισαν ξανα στο Note II… Αυτους κι αν τους παραδεχτηκα!

“Οτι ανεβαινει, κατεβαινει” και κυριως συμβαινει οταν εχεις ψηλα το κεφαλι και “την εχεις δει’. Αυτο να το προσεξει η Samsung γιατι δεν σεβεται τον καταναλωτη.

Κι αν σου φαινεται μικρο πραγμα το αλουμινιο, θα συμφωνησω για να μην σου τη χαλασω, αλλα δε θα προτιμουσες με τα λεφτα που εδωσες μια πιο Premium κατασκευη απο την πλαστικουρα;

Ολα αυτα, σου τα λεει ενας κατοχος Galaxy Note II, οχι ενας κατοχος One…

stratos

συμφωνω απόλυτα φίλε Θωδορη. Αυτό το πλαστικό καπάκι του s4 μου θημίζει το καπάκι το φτηνιάρικου κινητού της γιαγιάς μου.
https://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/feature-phones/GT-E2600ZKAEUR

Alexboom

Ωραία λογική….
-”η HTC δεν πάει πουθενά δίπλα στη Samsung γιατί….έχει γεμίσει ο κόσμος S4”….μάλιστα
– η πλαστικούρα δε διαφέρει απο το αλουμίνιο….μάλιστα
– δε συγκρίνεται με το ΝΟΤΕ γιατί….το ΝΟΤΕ είναι μια κατηγορία μόνο του (άσχετα εαν έχουν τα ίδια specs κι ακόμα μεγαλύτερη οθόνη)….μάλιστα
Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε??? Αυτή την απορία έχω…
Ειλικρινά, θα πήγαινα σε Ascend Mate γιατί είχε πολύ καλή ποιότητα σαν συσκευή και τρομερή διαύγεια…αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.