HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC One mini με οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας S-LCD3 και ανάλυσης HD, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB, HTC Sense 5.0 UI, αλουμινένιο σασί, στερεοφωνικά ηχεία και κάμερα Ultrapixel. Δείτε το βίντεο.

HTC One mini πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

HTC One mini hands-on video, HTC One mini ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris K

Κώστα καλημέρα! Συγχαρητήρια για άλλο ένα ακόμα πολύ καλό hands on! Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό σε λίγο καιρό για να αντικαταστησει το htc one s! Πιστεύεις ότι είναι αναβάθμιση η απλά παίρνω κάτι παρόμοιο; Η μπαταρία του πως είναι; θα βγάλει μια μερα χρήσης με ανοιχτό wifi/3g; Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη συνεχει!

GiannisMix

Δε με πείθει η αγορά smartphone με ultrapixel παρολο που μαρεσει πολύ ως σύνολο.. Κώστα στην ultrapixel δεν εχει πολύ θόρυβο οταν ζουμαρεις σε μια φωτογραφία;
Υ.Γ. Κ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ HONDA 🙂

kostas-Doha

απαραδεκτα ακριβο για τα specs του….χμμμ λαθος τιμολογιακη πολιτικη….ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ….υπαρχουν καλυτερες συσκευες….ΓΕΙΑ ΣΟΥ HTC

ChrisK

Κωστα σ ευχαριστω για την απαντηση!Παιδια ναι εχει πεσει στα 380…Σε αυτα τα λεφτα ενομιζω οτι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος αλλα κερδιζει αρκετα τηλεφωνα!Μ αυτα τα χαρακτηριστικα ,με αυτη την εμφανιση + σε αυτο το μεγεθος δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα τηλεφωνα αυτη τη στιγμη στην αγορα! Βρειτε μου ενα αλλο κινητο με 4.3 ιντσες οθονη και hd καθως και με ηχεια που θα ακουγονται πανω απο μισο μετρο οταν βλεπεις youtube…Επισης μολις ειδα οτι μπορει να παιζει 9 ωρες βιντεο ή 8,5 ωρες ιντερνετ (wifi) μεχρι να αδειασει τελειως η μπαταρια του ενω η 3g κληση του μπορει να βγαλει συνεχομενες 13 ωρες! Επιπλεον ο επεξεργαστης του μπορει να ειναι 1.4 ghz αλλα ειναι απ οτι φαινεται ο,τι πρεπει για το sense 5, και μεταξυ μας δεν με πολυνοιαζει αν θα παιζω real racing 3 χωρις lag η οχι…Τη δουλεια σου την κανεις,και με το παραπανω, και εχεις και μια εμφανιση που θα τη ζηλευαν ολοι οι χρηστες high end συσκευων…Μεγαλο θετικο ειναι το μεγεθος, το οποιο αν και θα μπορουσε να ειναι λιγο μικροτερο (μεγαλα bezels και αχρειαστα ,κατ εμε, hardware buttons, κανει το one mini κινητο και οχι phablet…Ενταξει για την κατασκευη δεν θα πω τιποτα τα… Συνέχεια »

JohnWave

Παρόλο που θαυμάζω τον μεγάλο αδερφό του , το One δλδ, το συγκεκριμένο δεν μου κάθεται καλά όσο αφορά το μακρόστενο σχεδιασμό του και τη RAM του ( πάντα για κινητό 400-500 ευρώ ).Επίσης προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσω σε κινητά των 4,3″ μιας και θεωρώ ιδανικές τις 4,7 αφού κάθονται τέλεια στο χέρι μου.Όσο αφορά το blink feed μου είναι παντελώς αδιάφορο.Κατά τ’ άλλα, τα υλικά του, ο ήχος του και η οθόνη του είναι πραγματικά άψογα.Τέλος θεωρώ ότι η τιμή του στα μεγάλα καταστήματα και στους παρόχους είναι μεγάλη βάσει αυτών που προσφέρει και βάσει πάντα του android ανταγωνισμού.

Gabriel

για 300 με 350 μια χαρά είναι! όμως αυτό με τα ULTRA-mp είναι κάπως τραβηγμένο. ες είχαν βάλει μια απλή κάμερα με 8mp και θα ήταν πιο απλά τα πράγματα και όχι τόσο επιστημονικα.

giorgos

Δεν μπορω να βρω σε τι υπερισχυει εναντι στο s4 mini το οποιο ξεκιναει τη βολτα του κατω απο τα 300 ευεω πλεον!

prince

Σε αυτά τα χρήματα πλέον βρίσκεις επώνυμα κινητά τετραπύρηνα, με μεγαλύτερη μνήμη, με nfc κλπ, κλπ, κλπ. Επίσης έχει αρκετά μεγάλες διαστάσεις ιδίως το μήκος με αποτέλεσμα να πιάνει τις διαστάσεις άλλων τηλεφώνων στις 4,7 ίντσες, άρα πάει και το όποιο πλεονέκτημα για κάποιους των περιορισμένων διαστάσεων των 4,3 ιντσων. Αυτά….!!!!!

stavros drakoulis

το λέω με σιγουριά ότι το samsung galaxy s4 mini είναι πάρα πολύ ανώτερο από αυτό.

aris

Εχω το s4 mini πολυ καλυτερο με καλυτερα specs παιρνει και micro sd και εχει nfc

machinegun

καλο ωραιο το ηχειο τα σπαει αλλα σαν το s4 mini δεν ειναι

Μάκης

Ηθελα σε ακρβώς αυτό το μέγεθος το 5s !! @$#*!@

Nikolaos Nikiforos

Για οποιον θελει , ποιοτητα κατασκευης , φορητοτητα και το καλυτερο ui στην αγορα ,με το οποιο το 1gb ram θα σου φενεται υπεραρκετο , με λιγα λιγια οποιος θελει ενα iphone με τα πλεονεκτημα του android και στη μιση τιμη απ τo apple ,στην ιδανικοτερη για τον μεσο χρηστη κατηγορια μεγεθους κινητων τηλεφωνων , παιρνει με κλειστα ματια αυτο το μινι θαυμα! … Πολυ καλο και το samsung αλλα δεν ειναι htc στο χερι , πως να το κανουμε τωρα ….στα χαρτια ναι , μπορει να κερδιζει σε μερικα σημεια , αλλα στομσυνολο του το κινητο στην κατηγορια ειναι top!!!

billakos_trela

JB με 1GB μνήμη δεν ορίζεται… Η HTC έκανε το Come back μετά από πολύ καιρό με το One. Η φιλοσοφία όμως μικρός και μεγάλος αδερφός δεν της ταιριάζει. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι πως όλες οι εταιρείες πέφτουν σε αυτήν την παγίδα, και λέω παγίδα γιατί μικρά είναι μόνο στο μάτι… Στην τσέπη όμως δεν βλέπω να κάνουν εκπτώσεις! Κινητά όπως το παρόν, το galaxy mini, ή ακόμα και το Huawei απλά στην τιμή που πωλούνται δεν έχουν καμία τύχη!

jonjon

Κώστα απολαυστικός όπως πάντα η πλάτη ζεσταίνετε όπως στο μεγάλο;

tiamat

και mαμω τα hands on κανεις κωστα!!! παντα απολαυστικα οπως λεει και ο φιλος ο jonjon πιο πανω..
το htc one mini ειναι κινητο must για οσους γουσταρουν πιο compact κινητα!

dark_master

JB με 1GB μνήμη ορίζεται μια χαρά. Αν κρίνω από το One X που πήρε την JB οι μηχανικοί της HTC κάνουν θαύματα.
Το sense 5 παίζει να είναι το πιο light από όλα τα launcher που κυκλογούν αυτή τη στιγμή στην αγορά πλήν του Pure Android. Το One X μετά την αναβάθμιση που πήρε πετά κυριολεκτικά.
Οπότε καλό θα ήταν να μην είμαστε μόνο αριθμολάγνοι. Άλλωστε και το 4.4 φημολογείται ότι θα μπορεί να τρέξει σε συσκευές με χαμηλότερα χαρακτηριστικά ενώ και η έκδοση 4.3 είναι πιο ελαφριά από την 4.2.2.
Καλό θα ήταν να μην πεφτουμε πάντα στην παγίδα του Marketing και των αριθμών.Άλλωστε και το “τερας” Note 3 με το καλύτερο hardware αυτή τη στιγμή στα νούμερα των benchmarks δεν είναι πρώτο χωρίς να σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι πραγματικά απίστευτη.

machinegun

βεβαια αυτο που ζηλευω στο one mini ειναι τα ηχειακια,μπροστινα κατι που δεν εχει κανενα smartphone απ οσο γνωριζω.ειδικα σε ταινια θα εχει ωραιο εφε.θα μπορουσε να το κανει και σαν ιδεα και η samsung λιγο πολυ ο ενας αντιγραφη τον αλλον.

Bouss

https://www.youtube.com/watch?v=j41crYbo3oQ

https://www.youtube.com/watch?v=X0jTjof0StY

Κρίμα που ο καλύτερος δεν πουλάει πάντα… 2 στα 2 φέτος για την htc.

Nikolaos Nikiforos

@dark master πεστα ρε φιλε! ….ημουν ο πρωτος που απογοητευτηκα οταν πρωτοανακοινωθηκαν τα spec του mini , μεχρι που πηρα εκτακτως επειδη ξεμεινα απο κινητο το one s το καλοκαιρι , επισης με 1 gb ram ….παιδια το κινητο δεν κολαει , δεν λαγκαρει , δεν κρασαρει ποτε και ειναι φωρτομενο με ολες τις καθημερινες εφαρμογες και καποιες πιο εξειδικευμενες λογω εργασιας….ποσο μαλλον αυτο το μοντελο που ερχεται ενα χρονο μετα το s ! Τουλαχιστον για τα τορινα δεδομενα , δεν ξερω δηλ τι απαιτησεις θα εχουν οι εφαρμογες ενα η δυο χρονια μετα , αλλα σε δυο χρονια θα εχεις αλλαξει και κινητο. Μην κολατε στα νουμερα . Το μονο νουμερο που θα επρεπε να κολατε ειναι λιγο η τιμη του που αυτην τη στιγμη ειναι 80 ευρω πιο ακριβο απο το s4 mini , αλλα πιστευω τα αξιζει απο αποψη ποιοτητας και εμπειριας χρησης….αλλωστε και ο κωστας το λεει ξεκαθαρα στο βιντεο πως το κινητο δεν κολαει και τα κανει ολα! Για οποιν του αρεσει και εχει τα παραπανω χρηματα που ζηταει η Htc για την κατηγορια , μην σκεφτει το 1gb ram .το κινητο ειναι απιστευτα smooth και απροβλιματιστο!

bouss

2 στα 2 φέτος με το one και το mini από την htc. Καλύτερη προσπάθεια του χρόνου Sasmung τουλάχιστον να υπάρχει λόγος που πουλάς καλύτερα…

tech21man

Μια χαρα μπορει να παει το jelly bean με 1 GB ram. Μονο αυτο. Το κινητο δεν μου πολυαρεσει αλλα σε καμια περιπτωση δε θα θεωρουσα το 1 GB μειονεκτημα.

Φίλιππος

Το έγραψα και χθες αλλά το σχόλιο θεωρήθηκε off-topic και διαγράφηκε! Δεν κατάλαβα τον λόγο βέβαια, αλλά ok…Καταπληκτικός ήχος και στα ringtone (δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις κλήση!) και στη μουσική γενικότερα! Με τα ακουστικά δε, είναι το καλύτερο κινητό που έχω χρησιμοποιήσει (καλύτερο απ’το iPhone5, Galaxy3-4 κτλ.). Το sense, αν και μου φάνηκε λίγο περίεργο στην αρχή, το συνηθίζεις εύκολα. Ποιότητα κατασκευής, απλά άψογη…Δεν θέλεις να το αφήσεις απ’το χέρι σου! Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα, είναι η ultrapixel camera. Θα προτιμούσα την ίδια camera που έχει το One S…Ή μια 8mp ultrapixel (μάλλον πολλά θέλω!)!!!
ΥΓ.: Επειδή πολλοί λένε για το S4 mini, έχω να πω ότι…Το One Mini, μπορεί να έχει στα χαρτιά χειρότερα χαρακτηριστικά απ’το S4 Mini, αλλά δεν κολλάει καθόλου σε αντίθεση με το S4 mini που lagαρει αρκετά…Τα έχουμε και τα δύο στο σπίτι εδώ και περίπου δύο βδομάδες και το HTC είναι μια κλάση πάνω!!!

machinegun

Φίλιππος εχω το s4 mini μια εβδομαδα και δεν μπορω να διακρινω τα lag,ειδικα στα games ειναι super.εκδοση l9195.μηπως εχεις το l9190?

Magichoom

παιδια μια ερώτηση για όσους έχουν ήδη το κινητο.
η μπαταρία τι λεει; ”κραταει” γενικα? με μια μετρια χρηση πόσο κραταει;

Stelios

Για παιχνίδια οπως subway surfers, fruit ninza και γενικά τετιου ίδους, ιντερνετ, μυνήματα και κλήσεις είναι εντάξει ή έχει Lag? Επίσης αν ξέρει κάποιος η κάμερα αν είναι καλή επειδή είναι μόνο 4mp. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και αν ερθει το z1 f ανάλογα με την τιμή του βέβαια.

george

το εχει συναδελφος μου εδω και 2 μηνες και το ειχα στα χερια μου για 2 μερες ,εχω ενα htc one s εδω και ενα χρονο και κατι ,δεν μου κανει το κλικ για να το αλλαξω με το mini ,δεν νομιζω οτι θα δει καποιος καποια σημαντικη διαφορα .Σκυλι το htc one s ,το καλυτερο smartphone Που ειχα ποτε ,δεν ζοριζεται πουθενα και εδω και 17 μηνες που το εχω ,καθε φορα που το χειριζομαι νιωθω σαν να το αγορασα χτες

raptonicus

Το htc one mini m7 επεσε στα 280 eu και σκεφτομαι να το αγορασω μιας και μετα την αναβαθμιση του σε κτκατ συντομα ερχετα και αυτη για την ui σε sense 6 αλλα σε πολλα reviews απο κατοχους αναφερεται οτι η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι καλη
Συγκεκριμενα λενε οτι η πλαστικη λευκη κορνιζα απο τις πρωτες κιολας εβδομαδες σπαει και εμφανιζει μικρο ρογμες
σε αντιθεση με το μαυρο μοντελο που οπως λενε οι μικρορογμες η απλα δεν φαινονται η το υλικο εχει μαλλον διαφορετικο texture ποιοτητα και ειναι πιο ανθεκτικο
βεβαια σε λιγο καιρο θα βγει στην αγορα το μινι m8 με καλυτερα specs αλλα θα ειναι σιγουρα και πολυ πιο ακριβο
Εσεις λοιπον τι λετε το μινι m7 αξιζει τα λεφτα του αφηνοντας στην ακρη την μερα που πρωτο λανσαρε στην αγορα και το γεγονος οτι η τεχνολογια τρεχει σαν τρελη?!

Αργυρης

Μπορει καποιος να μου πει ποση ειναι η πραγματικη μνημη ram του HTC ONE MINI?Λεει οτι ειναι 1gb ram αλλα ποση ειναι η πραγματικη χωρητικοτητα?γιατι στα αλλα android λενε 1gb αλλα ειναι 800MB…επισης η αναβαθμιση λογισμικου απο JB σε Kit kat για το Htc one mini θα ερθει στην Ελλαδα?

Βασίλης

η ram συνολικά είναι 1 gb αλλά το σύστημα (blinkfeed ui..) για να δουλέψει χωρίς πρόβλημα lags κλπ χρησιμοποιεί περίπου 250/300 mb επομένως στον χρήστη διαθέσιμη μνήμη μένει “κάτι” λιγότερο απο 1 gb

Αργυρης

Ευχαριστω πολυ.

Platon

Καλημέρα Κώστα,

Συγχαρητήρια για το πολυ καλό review. Έχω όμως SAR απορία.

Ποιό είναι το SAR του? Και μιλάμε για EU! Γιατί δεν υπάρχει πουθενά αυτή η πληροφορία? Τόσο ψήστρα είναι? Γιατί κανεις δεν δίνει ποτέ σημασία στο SAR? Τι να τι κανεις την κινηταρα άμα στον ψίνει τον εγκέφαλο?

Αργυρης

Κωστα υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση sense 6 για htc one mini? Εχει ερθει Ελλαδα?

Platon, για Αμερικη ειναι αυτο:SAR US 0.90 W/kg (head) 0.49 W/kg (body).Δες και αυτο το λινκ λογικα ειναι για ευρωπη πιστευω να σε βοηθησει. https://tawkon.com/blog/en/htc_one_mini_radiation

Βασίλης

η αναβαθμιση του htc one mini σε sense 6 βρισκεται σε σταδιο ενσωματωσης απομενει η πιστοποιηση και τελος η διαθεσιμοτητα που φημες την τοποθετουν στα τελη μαιου ξεκινωντας απο την αμερικη
αν δειτε και στο επισημο site φαινεται οτι εχει ηδη ολοκληρωθει για one και one max
μαλλον αισιοδοξα τα νεα

https://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/

platon

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά!!!

Emma

παιδιά να ρωτήσω, επειδή το κοιτάζω και για την κάμερα, είναι καλή; γιατί δεν καταλαβαίνω τα ultrapixels τι ρόλο βαράνε.. Σε σχέση με τα κλασσικά 8 Megapixels πχ ρωτάω, είτε για HTC Desire 610 είτε για LG G3 S πχ.

Βασιλης

Emma τα ultrapixel ειναι καλα σαν ιδεα αλλα στην πραξη οπως συνηθως συμβαινει σε μια συσκευη λογω των πολλων παραμετρων που πρεπει να λαμβανουμε υποψη το αποτελεσμα διαφερει .Ο αριθμος των pixel δεν λεει ποτε απο μονος του κατι με απολυτο τροπο.
Μην ξεχνας οτι μιλαμε παντα για κινητα τηλεφωνα..Πιστευω οτι εαν θελεις φωτογραφιες για να ποσταρεις σε social media facebook κλπ η καμερα του htc one mini κανει την δουλεια της μια χαρα! Δεν θα εχεις αναγκη κατι αλλο.
Πρακτικα το πλεονεκτημα των ultrapixel ειναι οτι λογω της μεγαλυτερης επιφανειας που εχει το καθε pixel δεχεται “απορροφαει” περισσοτερο φως σε συγκριση με τις αλλες καμερες και ετσι αποδιδει καλυτερα τις σκοτεινες ληψεις χωρις την απαραιτητη χρηση φλας.
Βεβαια αν ζουμαρεις οσο μπορεις σε μια φωτογραφια για να δεις λεπτομερειες θα καταλαβεις οτι 8 ultrapixel δεν ειναι σε καμμια περιπτωση το ιδιο πραγμα με τα 12 pixel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.