HTC One Mini: Ούτε αυτό θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

Η HTC μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα πήρε πίσω την υπόσχεση που είχε δώσει ότι θα αναβαθμίσει το HTC One Mini 2 σε Android Lollipop, διότι όπως ανέφερε διαπίστωσε πως η αναβάθμιση δεν θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης στους κατόχους του.

Χρησιμοποιώντας και πάλι το Twitter, η HTC ανακοινώνει ότι ούτε το πρώτο HTC One Mini θα πάρει το Lollipop update, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, αφού το πιο καινούριο μοντέλο δεν θα αναβαθμιστεί. Αλλά το ακούμε και δια στόματος HTC.

Tο HTC One Mini είναι συσκευή που ανακοινώθηκε το 2013 λίγο πιο μετά από το HTC One M7 και δεν είναι ευχάριστο για τους χρήστες το γεγονός ότι η HTC εγκαταλείπει τις συσκευές που ανήκουν στον κύκλο της ναυαρχίδας της. Οπότε όσοι θέλουν τα updates είναι πιο σοφό να πηγαίνουν στην ναυαρχίδα και όχι σε κάποια από τις εκδόσεις.

htc one mini lollipop, HTC One Mini: Ούτε αυτό θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

htc one mini lollipop, HTC One Mini: Ούτε αυτό θα αναβαθμιστεί σε Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αυτή τη στιγμή κυριολεκτεις… Και δεν ειναι η μόνη στον κόσμο του Android. Και τα mini της Samsung μέχρι Kit Kat μένουν νομιζω. Νομιζω οτι πλέον αυτό που στοιχίζει περισσοτερο σε ενα smartphone ειναι η υποστήριξη σε updates παρά όλα τα αλλα. Να γιατι η Apple δεν βγάζει συσκευη κάτω απο 600€. Εγω πάντως πέτυχα καλή προσφορά στο G3 και ησύχασα, μονο που δεν υπολόγισα το μέγεθος και τώρα φοβάμαι να το πιάσω στη δουλειά!

Πάντως, δεν μπορω να καταλάβω αυτή την εμμονή να μη δίνουν updates ούτε σε mainstream συσκευές! Τι προσπαθούν να πετύχουν; Εφόσον οι περισσότεροι που θα πάρουν κάποιο mini μοντέλο θα το κάνουν για οικονομικούς λόγους. Δεν παίζει να τους αναγκάσει να αγοράσουν το μεγάλο.

Geo

Αίσχος. Από έναν μεγάλο υποστηρικτή της εταιρείας αυτής.
Και δεν πείθει καν η δικαιολογία τους. Άκου δε θα αλλάξει η εμπειρία χρήσης όταν ειδικά από θέμα απόδοσης το lolipop δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα…

Κωστής χρυσος

Πως τσάμπα τόσα λεφτά δηλαδη έλεος πια παίρνουν τόσο κας από τον λαούτζικο και στη τελική βγαίνουν σκαρτοι οι υπάλληλοι εμένα μάστορας από Κοζάνη με είχε προηδοποιησει ότι αν θέλω ποιότητα κεφαλή εξυπηρέτηση με παιχνίδια κβαναβαθμισεις να πάρω ιός με iPhone γι τα άλλα βγαίνουν κατακτά τα χώρο αντροιντ;τα φτηνά να τα βράσω. Όσο για τα widow fone εκεί να καλύτερα μην αναφερθώ γι μερικοί θάρρος ότι ξεχωρίζουν από τη μάζα. Και το πλήθος, προβατα

Paul

Τόσο καλή συσκευή αλλά μετά από ένα χρόνο τρελάθηκε στο λαγκαρισμα,περίμενα με το lollipop να φτιάξει αλλά τελικά τίποτα.Τωρα πια το έχω για……ξυπνητήρι . Τεράστια διαφορά με το iPhone σε όλα τα θέματα

koutsis

Ρε παιδιά τι σχέση έχει το iphone με το HTC one mini??
Κωστή δεν κατάλαβα τίποτα από οσα γράφεις!

Στο θεμα τώρα,αναμενόμενη η απόφαση μετά το mini 2.
Δυστυχώς απαράδεκτη η HTC…

Agnostos13

@Geo

Βασικά είναι λίγο λάθος η ερμηνεία του αρθρου…
Για την ακριβεια η HTC γραφει: For the best experience, the HTC One mini 2 will remain as its current software version = Για την βελτιστη εμπειρια χρησης, το HTC One mini 2 θα παραμείνει στην υπάρχουσα εκδοση λογισμικου).
Αυτό σημαινει οτι, συμφωνα με την HTC, η εμπειρια αλλάζει αλλα προς το χειροτερο με το Lollipop, οποτε αποφασισαν να μην δώσουν το update.

forneverarrow

@Agnostos13: αυτό το εκλαμβάνεις σαν λογική εξήγηση; Τα ίδια specs με το moto G έχει, το οποίο εχει ήδη 5.0.1 και τρέχει σφαίρα. Το LG Spirit με πάλι τα ίδια specs βγήκε με lollipop κατευθείαν. Στην τελική, ας φτιάξουν επιτέλους το Sense που θέλει εξαπύρηνο και 3 GB ram για να ανοίξει το chrome!

iasonas4

Καλυτερα χαλι το Lolipop

Aργύρης

@Paul

Πες μου λιγο που ειδες λαγκ;εγω το χω σχεδον ενα χρονο και το μονο που μου κολλαει ειναι το facebook λιγο λογω κακογραμμενης εφαρμογης kai οι χαρτες οταν κανω σκρολ..κατα τα αλλα ολες οι υπολοιπες εφαρμογες τρεχουν μια χαρα χωρις κανενα κολλημα…τωρα οσον αφορα για το update μεγαλο κριμα ειναι απαραδεκτο να δινεις τοσα λεφτα για μια συσκευη και να μη σ δινουν τουλαχιστον 2-3 update οπως το ios αλλα αν ειναι να μη κολλαει τοτε καλυτερα να μη γινει κιολας γτ και στα iphone προηγουμενων γενεων 4ς 5 με το ιος 8 κολλανε αρκετα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.