HTC One φωτογραφίες hands-on

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο, είδαμε από κοντά το HTC One και τα ξημερώματα θα είναι πάνω το χορταστικό hands-on video στο κανάλι μας στο YouTube. Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες hands-on του One με νέα homescreen BlinkFeed, στερεοφωνικά ηχεία BoomSound και κάμερα Ultrapixel με λειτουργία Zoe.

Update: Προστέθηκε το hands-on video του HTC One από το Λονδίνο.

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

HTC One, HTC One φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex Niarchos

πανεμορφο το κινητο αλλα δεν μου αρεσουν τα ui της htc προτημω της sony.

μαρκος xperia

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει ουτε ο σχεδιασμός, ουτε το ui, ουτε αυτό με τα κουμπιά.
Το μοναδικό που με τραβάει είναι ο επεξεργαστής. Με μια θήκη και μια καλη ROM θα είναι μια χαρά.

md03582

Πολύ δυνατό εργαλείο και πιο όμορφο απο το xperia z. Το ui της htc ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε custom ui για android και μαζί με αυτά αν βαλουμε την ποιοτητα της htc σε κατασκευή αλλά και υλικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά (επεξεργαστης, κάμερα στερεοφωνικά ηχεία. κτλ) καθώς και τα BlinkFeed, Zoe και BoomSound νομίζω είναι οτι καλύτερο μέχρι στιγμής. Το ανθρακί είναι πιο όμορφο

Δημήτρης

οτι πιο ασχημο και καλο εχει βγαλει η htc…

Serafim

Ο σχεδιασμός θυμίζει καθαρά iphone 5 , άρχισε και η htc να αντιγράφει την Αpple , τουλάχιστον το κανει με πολυ καλύτερερο τροπο οσόν αφορά την ποιοτητα οχι σαν κατι άλλες εταιρείες (π.χ samsung).Ωραιο φαίνεται πάντως αν εξαιρέσει κανείς οτι έχει android πανώ.

sofokles5

Αρα η οθονη αν κατάλαβα καλα, δεν ειναι LED αλλά tft ips.

sofokles5

*lcd ηθελα να πω (και οχι tft)

lorentzos

Η HTC στην ποιότητα ηταν ανέκαθεν μπροστά και για άλλη μια φορά το αποδεικνύει. Και χωρις ζελατίνες κλπ…….

Γιαννης

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντα στο Ζ μετα την εμφάνιση του htc one….
Καλά τα στερεο ηχεία, καλά τα μέταλλα, καλή η κάμερα, αλλα και
το Ζ δεν έχει χάλια επεξεργαστη, κάμερα και το γυαλι μπρος πίσω μετράει.
Αν ειναι να διαλέξω ανάμεσα σε στερεο και αδιάβροχο,
διαλέγω με κλειστά ματιά Ζ!
Βεβαίως βεβαίως ειδωμεν και τις τιμές….;)

md03582

@Serafim, το htc one οντως θυμιζει λιγο το iphone, ωστοσο οχι και αντιγραφει την apple ειδικα σε θεμα ποιοτητας! πιθανοτατα να λησμονεις οτι η htc βγαζει smart συσκευες πολυ πριν η apple κυκλοφορησει το πρωτο iphone και ανεκαθεν ηταν ποιοτικοτατες απο πλευρας υλικων (touch hd, desire hd, legend, hero, η σειρα one κτλ)

Theo

Αν και ειμαι φανατικος στη samsung γενικα, μπορω να πω οτι το κινητο, κατα προσωπικη μου γνωμη, ειναι πανεμορφο μπρος πισω.Πιο ωραιο απο το i5 αλλα και απο το xperia Z που πολυ υποστηριζουν οτι ειναι πιο ομορφο….δε νομιζω

GiannisWST

Εμένα η συσκευη μου αρέσει. Μου άρεσε όμως και το HOX, όπως και προηγούμενα htc. Εμπειρια έχω με desire hd και evo 3d που δεν ειναι καλη. Γενικα εχουν πρόβλημα στο λογισμικο τα htc. Το sense ειναι βαρυ οτι και να πούμε. Τρώει σκαλωματα άκυρα άμα το ζοριζεις και ειναι το ui δεμένο με το android, δεν μπορείς να το γλυτώσεις. Ακόμα και αλλο launcher να βάλεις πάλι κομμάτι του sense θα τρέχει.

Ελπίζω να γίνει πιο ελαφρυ. Ειναι αδιανόητο να έχεις το τελειοτερο hardware καθε φορα και να σε καθυστερει το κακογραμμένο sense. Λόγος που εχει αντίκτυπο και στις αναβαθμισεις. Έτσι όπως τα εχουν κάνει στην htc ούτε αυτοί δεν μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητα αναβάθμισης. Μάλλον για αυτο και το βγάζουν με 4.1. Θα εχουν ξεκινήσει καιρο την μετατροπη και συγγραφή σε 4.2 όλου αυτού του πακέτου μέχρι να το κάνουν συμβατο.

Περιμένω για την κάμερα να δω δυνατοτητες. Επίσης τα ηχεία πέρα απο μπροστά (επιτελους) ειναι υπερβολικα δυνατά!

ziarkas

Η ομορφια στα ματια του καθενος ειναι διαφορετικη.Αλλα μην λετε και οτι θελετε.
Δεν υπαρχουν κινητα που να πλησιαζουν την ποιοτητα της HTC..
Πηρα ενος φιλου το Galaxy Nexus το εβαλα στο τσαντακι εκει που παντα βαζω το κινητο μου και γρατζουνιστηκε η οθονη σε 3 σημεια..Το Evo επι ενα χρονο εκει μεσα δεν επαθε ποτε τιποτα.Το One X σχεδον ενα χρονο το βαζω εκει και δεν εχει το παραμικρο.
Σαν παραδειγμα εφερα το Nexus.Το i-phole το ιδιο δεν παθενει???Μην ακουμε λοιπον ασυναρτησιες.Πειτε οτι δεν σας αρεσει το “ονομα” οτι δεν σας αρεσει η “συσκευη” οτι δεν “γουσταρετε” το Sense αλλαμην αερολογειτε..H HTC ειναι αυτη που εκανε τα smartphones οπως λεει ο φιλος παραπανω,ειναι αυτη που στηριξε-ξεκινησε Android και ειναι αυτη που ηταν παντα και εινα καλυτερη σε θεμα ποιοτητας.Και οσοι ειστε “θυματα” της διαφημισης,δουλεψτε με ενα HTC καμια βδομαδα και μετα πειτε μας οτι θελετε..Αλλα πρωτα να το εχετε και μετα να κρεινετε.

MasterMind

Χαίρομαι, διότι δεν ειναι τόσο ομορφο ώστε να αποχωρηστώ το One X. Next time HTC…

P.S. ελα να βλέπω στοιχήματα οτι το Sense 5 θα είναι πολύ “βαρύ” για το one X και θα βγουμε με τα όπλα να κυνηγάμε Ταιβανέζους

jimo

@serafim δυστηχως συμφωνω μαζι σου και λεω δυστηχως γιατι θα αρχεισουνε τωρα ολοι την καλψα σε λιγο αλλα δεν φταιω εγω!! παιδια φοβερο το κινητακι αλλα το θεμα με τον σχεδιασμο παραμενει πως θυμιζει iphone5 μιας και η htc εχει υπογραψει συμβολαιο με την apple τους ορους του οποιου δεν δημοσιευσανε γεγονος που της επιτρεπει να χρησιμοποιει καποια κοινα χαρακτηριστικα!! και πριν βιαστεiτε ολοι να μιληστε και να κραξετε <> οριστε https://www.apple.com/pr/library/2012/11/11HTC-and-Apple-Settle-Patent-Dispute.html https://www.bbc.co.uk/news/business-20287656 το γεγονος ομως παραμενει πως σχεδιαστικα και ποιοτηκα ολα τα android κινητα τεινουν να γινουνε ιδια!! σας θυμιζει κατι αυτο? το μονο πραγμα που θα κανει πλεον την διαφορα στο μελλον θα ειναι το λειτουργικο μιας και απο χαρακτηρητηκα ολα τα κινητα και ολες οι εταιριες αναπτησονται ραγδαια με αποτελεσμα ακομα και οι κινεζικες εταιριες να εχουνε πολυ αξιολογα κινητα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα και ετσι να μην διακιολογειτε η τιμη των θεωρητικα premium samsung ,htc, sony, και τα λοιπα το κινητο απο θεμα υλικου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα ολα κορυφαια ! αν καποιον τον ενοχλει τo ui του sense μπορει να το βγαλει και να βαλει οποιας αιτεριας θελει με μια custom rom ! αλλα εμενα δεν μου αρεσει το… Συνέχεια »

Jacob

Εμενα μου αρεσει αυτος ο σχεδιασμος. Ειναι μπομπα η συσκευη.. +1 για τα ηχεια.. τωρα για το Sense δε ξερουμε πως θα ειναι και δε πρεπει απο πριν να το κατακρινουμε.. σιγουρα θα το λαβουν υποψιν τους να το διορθωσουν, πιστευω… ευγε στην HTC.

Tony Cool

Συμφωνω με τα περισσοτερα παιδια και με τα σχολια τους οσον αφορα το sense.Πολυ υπερεκτιμημενο.Την εποχη των windows mobile ηταν πραγματικα μια οαση, καθως και η htc ηταν κυριαρχος σε αυτο το λειτουργικο.Σημερα ομως τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα, καθως υπαρχουν launchers και πιο λειτουργικοι, και πιο γρηγοροι, και πιο ομορφοι ακομα και δωρεαν στο playstore.
Επισης sorry αλλα θεωρω πραγματικο flagship της htc το butterfly και οχι το one,αλλα δυστυχως βλεπω οτι τα εχουν κανει θαλασσα με την διαθεσιμοτητα του.

GiannisWST

Με νοιάζει να μάθουμε την ακτινοβολία sar

Η λευκή γραμμή στο πίσω μέρος ειναι η κεραία του και πρέπει να ειναι και για το NFC ενα μέρος.

thomas22888

Ziarkas σου γρατζουνιστηκε του νεξους η οθόνη kai σε τρια σημεία κιόλας μέσα στο τσαντάκι? Kai η οθόνη ειναι gorning gorilla glass. Τη αλλο θα ακούσουμε δηλαδη? ΕΛΕΟΣ .οτι να ναι

odis

Λενε οτι μοιαζει με iphone5 αρχιζουν και ολοι οι παπαρες και γραφουν μοιαζει με iphone-ειναι-ιδιο-αντιγραφη-το iphone5. Ρε γιδια το κινητο ειναι τελειω οπως και xperiaZ και το iphone5 και το s3-note2- Ζ10. Οτι γουσταρη ο καθενας αγοραζει ολα κανουν μια χαρα τη δοθλεια τους τη τσακωνεστε εκει μεσα ολοι

Kosmote

Μιας και εχω και εγω το Galaxy Nexus, να πω πως το εχω 8 μηνες χωρις θηκη και δεν εχει καμια γρατζουνια (εκτος και αν δεν τη βλεπω).

On topic
“Ναι” σε επεξεργαστη,οθονη και καμερα αλλα “οχι” σε σχεδιασμο και μεγεθος.
Αρκετα μακρυ και παχυ για 4,7′ οθονη. Πολυ bezel…

jimo

ξεχασα να αναφερω πως με χαροποιει το γεγονος πως το κινητο ΔΕΝ ειναι 5 ιντσων !

αυτο με κανει να πιστευω οτι οι εταιριες καταλαβαν πως το μεγαλυτερο δεν ειναι και καλυτερο !

θα περειμενε κανεις να δει το κινητο αυτο στισ 5.5 ιντσες οπως τον ανταγωνισμο η στις 5 αλλα η htc εμεινε στις 4.7 που για μενα ειναι στα ορια του αποδεκτου μετα πας για tablet καθαρα!

ελπιζω αυτο να αποκαλεσει πηγη εμπνευσης για τις υπολοιπες εταιριες και να ερθουν στα λογικα τους μιας και τα κινητα εχουν ξεφυγει σε μεγεθος και φτενε οι καταναλωτες για αυτο που αγοραζουν οτι τους πασαρουν για καλο!

κωστας

Ναι ειχε αναγκη η HTC να αντιγραψει τo iPhone.
Γιατι ειναι τοσο τελειο κ προσπαθουν ολες οι εταιριες να το αντιγραψουν ..ελεος
Η συγκριση
πρεπει να σταματησει πλεον ειναι πολυ πισω

!

GiannisWST

@jimo Απο την στιγμη που το έχεις δηλώσει επανειλημμένα οτι δεν σου αρέσει το android και δεν το θες, δεν εχει νόημα να επαναλαμβάνεσαι. Ασε τους άλλους που το ψάχνουν να ασχοληθούν. Αν κρίνεις οτι οι αλλαγές στο ui σου αξίζαν τα λεφτα τους επειδη κάθισαν οι προγραμματιστες στο Cupertino και έφτιαξαν κατι νεο που δεν ειχαν πριν ή πρόσθεσαν δυνατότητες απο cydia που μπορούσαν, οκ πάω πάσο. Πέρα απο το λογισμικο, το σχέδιο και νέες τεχνολογίες (το Ζ ειναι αδιάβροχο, το One εχει νεα τεχνολογία στην κάμερα, το s4 δεν ξέρουμε τι μπορει να εχει κλπ) για μερικούς εχουν μια μικρη σημασία. Οι custom roms που λες ειναι μεγάλη συζήτηση στα htc…. Πολυ μεγάλη. Αλλα θεωρω οτι η μη ενασχόληση σου με το αντικείμενο αυτο (htc android) δεν σε κάνει ακόμα σχετικό εκει (αν ασχοληθείς στο μέλλον ή αν αλλάξει κατι, πάσο επίσης). Το τι αποτελει πηγή έμπνευσης για σένα ειναι γνωστο. Πέρυσι γενικα οι 4″ ήταν παντοφλες καταδικασμένες και μιλαγαμε για σωστο άντε μέχρι 3,8″ το πολυ. Αφήνω την χρυσή αναλογία 3:2 απέξω τελείως όπως βλέπεις. Συνεχίζω να πιστεύω οτι απο την στιγμή που ξέρεις για τις δικές σου ανάγκες καλύτερα και δεν περιμένεις απο μένα να σου… Συνέχεια »

gtrule

το να κάτσεις να βρεις αρνητικά σε αυτή τη συσκευή είναι άσκοπο…

1. ωραίος σχεδιασμός(πιο όμορφο και ποιοτηκά φτιαγμένο ,από το γυαλί της sony και γενικά απ’ότι υπάρχει έως τώρα- γνώμη μου πάντα)

2. τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε smartphone ως τώρα

3. έχει το sense που ναι μεν μπορεί κάποιος να το κρίνει ανάλογα με τα γούστα του αλλά είναι μακράν το πιο εύχρηστο και ισορροπημένο custom για android ως τώρα…

και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι οι 4,7 ίντσες είναι το ιδανικό (αν και 4,3 είναι το τέλειο) για κινητό .. μετά ξεφεύγεις.. ας δούμε τι θα βγάλει και η samsung αλλά άμα δω πάλι την πλαστικίλα του S3 στο μεγαλείο της θα φάει μεγάλο άκυρο από εμένα η εταιρεία… και η κινεζίλα όπως κάποιοι λένε η HUAWEI(που κατά τη γνώμη μου φτιάχνει τα καλύτερα κινητά – best buys αυτή τη στιγμή) έχει προχωρήσει απίστευτα σε θέμα ποιότητα κατασκευής(βλέπε D2)…

για να μην πολυλογούμε , HTC είσαι αρρώστια…

john

Αν και fan των WP και της Nokia, μου αρεσει παρα πολυ το κινητο, οπως και τα περισσοτερα HTC δηλαδη…Τεσπα, αραξτε παιδια, κινητα φοβερα υπαρχουν πολλα…λεφτα να ειχαμε κιολας!!!:p

Θοδωρής

Ας μάθουμε πρώτα τι είναι Ultrapixel και μετα τσακωνόμαστε

ratata

πλήρης αντιγραφή του design της apple και σε χαρακτηριστικά δεν ξεπερνάει σε κάτι το xperia Z. δεν με εντυπωσίασε!

jimo

@GiannisWST θα προσπαθησω να μην ριξω λαδι στην φωτια αλλα τα σχολια σου δεν εχουνε καμια σχεση με το htc αλλα με εμενα προσωπικα γεγονος που σημαινει οτι μου το κρατας απο αλλα ποστ!! το κινητο ειναι υπεροχο και απο android το λιγοτρο ασχολουμε 3.5 χρονια και εχω την ανεση να αλαζω rom για το χαβαλε μου μεσα σε 10 λεπτα το πολυ σε οποιο android κινητο θελεις και για αυτο το λογο λεω πως δεν μου αρεσεο το κινητο γιατι ξερω απο εμπειρια πως το android δεν ειναι σταθερο λειτουργικο οσο και να το θελετε δυστηχως ! εχω πειραματιστει τοσο πολυ με android που μονο δικια μου ρομ δεν εχω βγαλει ! ισως και αυτο να ειναι το λαθος μου! εγω εκανα ενα σχολιο σχετικα με το μεγεθος της οθονη και με την συνεργασια με την apple και δεν λεω ψεματα οπως απεδειξα ποιο πανω ! θεωρω την htc κορυφαια εταιρια και καλυτερη απο καθε samsung αν τωρα ετρεχε και ios τοτε θα μιλουσα για μια τελεια συσκευη και θα την αγοραζα το τι γινετε σε αλα ποστ δεν αφορα μονο εμενα και δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα για την apple οσο καλη εταιρια και αν την θεωρω προσωπικα… Συνέχεια »

thanos3

Ωραιο το κινητακι, τουμπανα χαρακτηριστηκα, καλα ηχεια. Ο σχεδιασμος αν και πολυ κοντα στο z10 με αρεσει… Παντος, προσωπικα το ui της htc δεν με τραβαει να αγορασω το κινητο… Οποτε προσωπικα θα μαω στο xperia z, το οποιο εκτος απο πανεμορφο σχεδιασμο, εχει το ui της sony, το οποιο βρισκω πιο ευχρηστο και ομορφο απο το sense… Αντε να δουμε και το s4 της samsung και μετα αποφασιζουμε….

GiannisWST

Jimo, Αν είχες τέτοια άνεση, τοτε δεν θα εγγραφες οτι λες σε αλλα σχόλια. Θα μπορούσες να αλλάζεις και kernels ή να βάζεις αλλο file system (lag fix) ώστε να μην έχεις καθυστερήσεις. Ειδικα το s3 το έχεις χαντακωσει σε μερικα σχόλια σου και σίγουρα δεν ασχολείσαι τοσο γιατι δεν θα τα έλεγες αυτα, αν εφάρμοζες τέτοια πειράγματα. Οι roms για τα htc ειναι πονεμένη ιστορία γιατι εχουν κλειδωμένο bootloader και πολλα απο sense ΔΕΝ λειτουργουνε. Το sense ειναι δεμένο με το android σε μεγαλύτερο βαθμο απο οτι το touch wiz και δεν ειναι εύκολο να το τροποποιήσουν τοσο απλα. Για αυτο οι αναβαθμισεις καθυστερούν. Για αυτο σε πολλές custom htc ρομς δεν λειτουργούν μερικα χαρακτηριστικά (3d, ρυθμίσεις φωτογραφίας κλπ) To να βάλεις σε κινητο που εχει android iOS ειναι μεγάλη πατάτα. Μπορείς να βάλεις ui να ειναι ιδιο και ακόμα και οι ρυθμίσεις να ειναι στυλ iOS (MIUI roms), αλλα απο εκει και πέρα το android μπορει να γίνει γρήγορο με τροποποιήσεις ή αφαιρέσεις, αλλα το iOS δεν μπορει να γίνει πιο ανοιχτό απο όσο θα του επέτρεπε το όριο του jb. Το τέρμα φορτωμένο tweaks jb iOS και καθυστερει και εχει παλι λιγοτερες ελευθεριες απο το android. Χωρίς… Συνέχεια »

GiannisWST

Πολυ πιο χαμηλή τιμη τελικα απο αυτην που περίμενα και ανέφερα το htc one εχει αρχίσει να πωλείται preorder σε διάφορα καταστήματα: https://www.phones4u.co.uk/shop/shop_justphones_details.asp?ItemKey=663759#sthash.YBf5UaPw.iNDR6wrr.dpbs

460 λίρες, δηλαδη 527,2 euro για τα 32gb μνήμης.

Άρα τιμες που λένε σε αλλο αρθρο του βλαχακη θα ειναι κοντά.

Όλα για όλα η htc με τέτοιες τιμολογησεις.

Diagrafeas

Όλοι οι ψηφιακοί αισθητήρες (πλην Foveon) όταν λένε 8MegaPixels έχουν στην ουσία 8 Million Sub Pixels.4 Million Green, 2Million Red and 2 Million Blue.

Η κάμερα του One έχει απότι ακούγεται 2 αισθητήρες τον έναν πάνω στον άλλο, ο καθένας 4MPixels δηλαδή 4 Million Sub Pixels ο καθένας, 8 Million Sub Pixels συνολικά. Λογικά ο ένας από τους δύο έχει όλα τα Sub Pixels Green (4 Million) και ο άλλος τα 2 Million Red και τα άλλα 2 Million Blue.

Οι αισθήτηρες της Foveon έχουν 3 αισθητήρες τον ένα πάνω στον άλλο, όπου κάθε ένας αναλαμβάνει ένα χρώμα.

jimo

@GiannisWST προγραματιστης δεν ειμαι αλλα και kernel εχω αλαξει και μαλιστα ακομα σε εποχη xperia x10i οταν οι υποληποι επεζαν φιδακι σε νοκια! οσο για το s3 το θεωρω καλο ινητο αλλα δεν αξιζει τον κοπο να το πιραξεισ τοσο πολυ γιατι και file system να αλαξεις θα εχεισ μετα αλλα προβληματα! μεχρι και diodexed ρομ εχω βαλει σε αλλα κινητα για να τρεξω google now σε alcatel ot 995 το θεμα ειναι αλλο!! στο android λειτουργικο υπαρχουν προβληματα και για να τα φτιαξεις πρεπει να ξησεις αλλες πληγεσ και ολο κατι δεν παει καλα και κατι στραβωνει φτιαχνεισ το ενα και εχεισ προβλημα συμβατοτητας με κατι αλλο η με καποια εφαρμογη που σε ενδιαφερει!! το htc μου αρεσει παρα πολυ σαν κινητο και οντως η htc τα εχει δωσει ολα για ολα κοντρα στην sammsung που θα εχει τρελο ανταγωνισμο φετος!! τωρα οσο για τα launcher δεν με ικανοποιουν τα θεωρω καροϊδια γιατι και το καλυτερο να βαλεισ δεν ειναι οτι και το ios θεωρω οτι τον βαλεισ ios σε android κινητο θα ητανε οντως πατατα αν το κανεισ μονος σου!! αν εβγαζε ομως η apple τετοια χαρακτηριστηκα σε iphone θα ητανε τρελα! αν και το ios δεν χρειαζεται… Συνέχεια »

GiannisWST

Δεν θα έχεις πρόβλημα μετα στο σ3 με πειράγματα, αν ξέρεις τι κανεις. Αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην ασχοληθείς.

Οι launchers ειναι σαν τις εφαρμογές. Άλλοι καλοί, άλλοι όχι. Συνηθως αυτους για τους οποίους λένε τα καλύτερα ΔΕΝ εχουν πρόβλημα, κάνουν λιγότερη κατανάλωση ράμ, ειναι πιο smooth, εχουν περισσότερες επιλογές και μερικές φορές μάλιστα δεν κάνουν redraw όπως κάνουν οι εργοστασιακοι σε μερικές συσκευές.

Το οτι μια εταιρία εχει φτιάξει έναν πχ Lg, δεν σημαίνει οτι αν ασχοληθει μια ομάδα προγραμματιστών για την ιδια συσκευη δεν θα ειναι καλός. Το αντίθετο, θα ειναι καλύτερος απο τον εργοστασιακο. Αφου το επιτρέπει αυτο το android χωρίς πειράγματα εξάλλου δεν έχεις πρόβλημα να δοκιμασεις ή να αγοράσεις επίσημα launcher με θετικα σχόλια.

Σέβομαι την άποψη που εχουν μερικοι για τα διαφορετικα λειτουργικα. Είχα και έχω apple (και iOS) προϊόντα καιρο και θα συνεχίσω να έχω αφου με εξυπηρετούν. Αλλα απο την άλλη διαφωνω μαζί σου. Το android ειναι σίγουρα πιο πολύπλοκο και δεν ειναι για όλους. Κάποιους όμως τους εξυπηρετει καλύτερα και δεν του βρίσκουν πρόβληματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.