HTC One S, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Απρίλιο με τιμή 539 ευρώ

Λίγο πριν το Πάσχα αναμένεται στην ελληνική αγορά το HTC One S το μεσαίο μοντέλο της νέας σειράς One της HTC και κατά τη γνώμη μου το πιο εμπορικό. Η τιμή του έχει καθοριστεί και θα είναι 539 ευρώ και αυτό το μαθαίνετε πρώτοι εδώ στο Techblog. Με οθόνη Super AMOLED, Android Ice Cream Sandwich και HTC Sense 4.0 UI το HTC One S (TechblogTV) χωλαίνει με την απουσία micro SD και NFC.

Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα της νέας σειράς One είναι το μεγάλο HTC One X και το μικρό HTC One V.

, HTC One S, Ελλάδα κυκλοφορεί τον Απρίλιο με τιμή 539 ευρώ

HTC One S
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260A Snapdragon Dual-core 1.5 GHz Krait
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 960×540 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL)
Εξτραδάκια: Beats Audio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 130.9x65x7.8 χλστ.
Βάρος: 119.5 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spiros s

Καλυτερα το sony xperia p που εχει οπως λενε 399 ευρω και εχει και NFC

venisk

Δεν πάνε με τα καλά τους..κοστολογούν 539 ευρώ ένα τηλ που είναι σχεδόν ίδιο με το ενός έτους sg2..?
Και δεν έχει ούτε micro sd!!

Γιάννης

Τελικά ένα κινητό με 4.3” είναι αρκετά μεγάλο για να είναι κινητό.
Μέχρι 3.8″ είναι ότι πρέπει, μετά ξεφεύγουμε..

θανασης

ναι το κοστολογουν σαν το galazy s ii αλλα μην ξεχνας οτι εχει το νεο andorid και νεο sense με νεα καμερα και beats audio ασε που ειναι unibody και οχι πλαστικο σαν καπια αλλα…. και πιο λεπτο απο galaxy s ii .. το οτι δεν εχει nfc δεν σημαινει κατι ,,σιγα που θα το χρεισιμοποιουσα κιολας… το μονο λαθοσ ποθ βλεπωω εγω ειναι οτι δεν περνει micro sd.. οσο για να λεφτα περισυ τετιο καιρο ειχε βγει το htx desire s και εκανε 500 αυτο εχς για αυτο το λεω…. επισης εχει dual core στο 1,5 και οχι 1,2..

Γιώργος

Το NFC εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ… Το ότι δεν έχει microsd είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Προσωπικά ήθελα να δώ κάποια στιγμή ένα κινητό με καλή κατασκευή, τα καλούδια της htc και την οθονάρα της samsung (super amoled), που δεν συγκρίνεται με καμία …bravia engine και διάφορες τεχνολογίες lcd (μόνο με την retina μπορεί να συγκριθεί), οπότε επιτέλους η htc έκανε το μεγάλο βήμα και πιστεύω ότι αν συνεχίσει με τις οθόνες αυτές και σε άλλα μοντέλα τουλάχιστον εμένα θα με κάνει δικό της! Για τις τιμές διάφορα άτομα έχουμε πεί κατά καιρούς ότι δεν είναι αναγκαίο να αγοράσουμε μια συσκευή όταν πρωτοβγεί. Παρτε την ρε παιδιά τα Χριστούγεννα! (θα κοστίζει πολλά ευρώ παρακάτω και ακόμα θα πετάει η συσκευή…)

sdaoulas

ειναι σαν το sensation, και δεν εχει SD.

iwannis

Xperia s μειον 50 ευρω με + HD οθονη,και 12αρα καμερα +16gb αποθηκευτικο χωρο και 100mAH μπαταρια….απατο θα παει κατα την γνωμη μου ..πρεπει να κοστολογηθει κατω απο το xperia s για να κανει πωλησεις..(ναι ελλαδα το xperia s εχει 599,στο εξωτερικο 480 και στο σκρουτζ 505!)
(ναι ειμαι xperiakias αλλα εδω πιστευω εχω δικιο)

venisk

Μμμ..το νεο android το εχω κ εγώ στο sg2 μου..άπειρες εκδόσεις κυκλοφορούν στο xda..1.5ghz και όχι 1.2ghz ΑΛΛΑ ίδια μπαταρία στα 1650 mΑh μπαταρία και 1.3 μπροστινή κάμερα αντι για 2 του sg2..
Όσο για τα υλικά κατασκευής, είναι το μονο που συμφωνούμε, δηλαδή πως το htc είναι σίγουρα καλύτερο..

enigma

Δεν ακουγεται ασχημο και ξεφευγει απο τα δειγματα της προηγουμενης γενιας.

Γιώργος

HTC One S – HTC Sensation

οθόνη super amoled – οθόνη s-lcd
android ice cream sanwitch – android gingerbread 2.3
1gb RAM – 768mb RAM
Διαστάσεις: 130.9 x 65 x 7.8 mm – Διαστάσεις: 126.1 x 65.4 x 11.3 mm
HTC Sense 4.0 – HTC Sense 3.0
Μπαταρία: 1650mAh – Μπαταρία: 1520 mAh
CPU: Snapdragon 1.5 – CPU: Snapdragon 1.2

Το μόνο που φαίνεται να είναι ίδιο και μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και ο Kostas είναι η GPU (Adreno220). Οπότε sdaoulas αναρωτιέμαι πως το βρίσκεις ίδιο… (πάντα φιλικά μην παρεξηγηθούμε…)

Μαργαριτης

Επισης το HTC One S ειναι Snapdragon S4 και οχι S3 του Sensation που σημαινει 28nm αντι για 45nm αρα μικροτερη κατανάλωση Adrenno 225 vs Adreno 220, bluetooth 4.0 vs 3.0 κ.α.

Κίμωνας

Ωραία όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνω ότι το NFC δεν το χρησιμοποιούν πολλοί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ είναι γιατί είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα, που δεν δεν παίρνει micro SD. To ίδιο δεν ισχύει και στο iphone, το οποίο βγαίνει σε εκδόσεις 8, 16, 32 και 64 gb;;;

eleonora

Το htc one s,ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη.Μην ξεχνατε οτι ειναι απο τα πρωτα κινητα με snapdragon s4,που ειναι πολυ καλυτερος απο τον snapdragon s3 του xperia S.Επισης,απο οτι ακουγεται και απο τα πρωτα hands-on του,ειναι απο τις πιο καλα κατασκευασμενες συσκευες στην αγορα.Τωρα,βεβαια μεταξυ xperia S και htc one S,θα διαλεγα το xperia S γιατι προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο,αν και απο οτι ακουγεται μεσα στο καλοκαιρι θα κυκλοφορησει ενα xperia με snapdragon S4 και LTE….Ενα ειναι σιγουρο παντως,οτι οποιο απο τα 2 κινητα διαλεξει κανεις,σιγουρα θα μεινει ικανοποιημενος.

Γιώργος

Κίμωνα για μένα τουλάχιστον θα ήθελα να υπάρχει microsd όχι γιατί τα 16gb μου φαίνονται λίγα, αλλά γιατί με βοηθάει πολύ όταν κάνω flash μια rom και πρίν από αυτό κάποιες φορές hard reset στην εσωτερική μνήμη , θέλω να έχω στην microsd κάποια αρχεία είτε που θα μου χρησιμεύσουν στην διαδικασία είτε για backup. Προφανώς το ότι δεν έχει microsd ένα τέτοιο θωρηκτό δεν είναι λόγος να μην το αγοράσω , απλά όταν αναφέρομαι σε μια συσκευή μου αρέσει και θεωρώ δίκαιο να παρουσιάσω και τα σημαντικότερα αρνητικά και τα σημαντικότερα θετικά.

Tony Cool

Μονο και μονο που η htc ξυπνησε και του φορεσε super amoled κατα τη γνωμη μου αξιζει μια ματια.Σιγουρα εχει και τα μειονεκτηματα του αλλα πλακα πλακα και ποιο δεν εχει;

TomCru1ze

παιδια στο expansys το htc one s exei 500 ευρω και το htc one x στα 600
Ελληνική τιμη του one x θα ειναι στα 700 ευρω !

VKwstas

Και ένα χρόνο μετά, τα andoid κινητά που βγαίνουν στην αγορά είναι λίγο καλύτερα του SGS2 και SGNote.

Τουλάχιστον στην ίδια τιμή και διαγώνιο οθόνης (του SGS2 δλδ, περίπου 450€ και 4.3in) δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή με Android (άποψή μου).

Εγώ θα συνιστούσα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να φυλάξουν τα χρήματα τους μέχρι να έρθει το SGS III, γιατί κατά πάσα πιθανότητα η Samsung θα έχει πάλι το καλύτερο Android μοντέλο στην αγορά.

stelios GR

αμαν ρε htc!!! εκει που διαβαζα το αρθρο και σκεφτομουν οτι μπαινει στα υποψηφια για την επομενη αγορα μου, βλεπω :μπαταρια 1650mAH…….. νομιζω με αυτες τις προδιαγραφες ηθελε κατι λιγο παραπανω…..

petsas

εγω θα περιμενω να βγει και το galaxy s3 που φημες το θελουν με αναλυση οθονης 1080p και 4.8 ιντσες και κεραμικο καπακι αν ισχυουν τα παραπανω δεν θα εχει αντιπαλο

enigma

Όσοι αναφέρετε το sgs2 η τιμή του είναι στα ελληνικά καταστήματα (και μάλλον παραεισαγωγής) στα 455euro η χαμηλότερη..Επίσημα συνεχίζει να έχει 600euro.

Και πάλι όμως δεν ξεκίνησε από την αρχή τόσο. Όπως έπεσε το s2, desire s, 2x κοκ όλα τα κινητά έτσι και αυτό θα πέσει από τα 540euro…Και μην συγκρίνεται το sgs3 που ακόμη δεν έχουμε δει με το one s, αλλά με τα one x, lg 4x xperia ion και λοιπά τούμπανα….

kwstas

με ρα τα ιδια λεφτα περνεις iphone 4 χαμηλοτερα χαρακτηριστικα αλλα δεν κολλαει καθολου και ειναι και πιο smooth,γιαυτο και ολοι παιρνουν πλεον iphone..

VKwstas

@enigma
Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, δεν υπάρχει επίσιμη τιμή από την στιγμή που δεν το πουλάει η Samsung ή κάποιος άλλος διανομέας αποκλειστικά, ασχέτως της αρχικής του τιμής.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με “παραεισαγωγή” καθώς όλα τα μοντέλα είναι Ι9000 και όχι άλλη έκδοση. Επίσης από την στιγμή που έχεις κινητό και απόδειξη αγοράς έχει τελειώσει η ιστορία με πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων.

VKwstas

Sorry, μοντέλa GT-I9100 *

enigma

VKwstas αν είναι προορισμένο για άλλη αγορά πλην ευρωπαϊκής όμως τι γίνεται;;;Δεν έχουν έρθει και συσκευές που προορίζονταν για ασιατικές χώρες; Εκεί δεν σε καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπίας.

Το s2 όταν ήρθε το έβλεπες στα 450euroπου λέτε;;;Όχι. Συνεπώς η κάθε συσκευή με τον καιρό σταθεροποιείται σε μια τιμή χαμηλότερη από την αρχική. Λέω πάντως “επίσιμη τιμή” γιατί και η τιμή που ανακοινώνεται είναι αυτή που έχουν οι πάροχοι και τα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Εκεί το s2 έχει ακόμα 600euro.

Συνεπώς το htc one s θα έχει 539 στους παρόχους και στα υπόλοιπα καταστήματα σαφώς μικρότερη…

Nik0s

η gpu νομιζω ειναι 230,πλεον η οθονη η slcd 2 με ips εχει καλυτερα χρωματα οπως εχω δει

Γιώργος

Φίλε Kwstas που αναφέρεσαι στο iphone 4 , αν το γεμίσεις full την μνήμη του και το iphone 4 μια χαρά μικρά κολληματάκια τρώει! (αποδεδειγμένο από ένθερμο υποστηρικτή της apple)
Από εκεί και πέρα , η συζήτηση περί android και ios (σύγκριση) ποτέ δεν τελειώνει και έχουν καταχωρηθεί πιστεύω πολλά πολλά σχόλια σε διάφορα posts στο techblog για αυτό το θέμα. Όποιος έχει τα χρήματα, δεν ενδιαφέρεται να “πειράζει” το κινητό του και επιθυμεί ενα προϊόν πολυτελείας φυσικά το iphone αποτελεί για αυτόν μια πολύ καλή επιλογή. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα πάντα με το τί έχει να δώσει και το τί θέλει να πάρει! Εγώ έχω το Samsung Galaxy S Plus (με κόστος 279 ευρώ) από καλό κατάστημα , του έχω περάσει μια πάρα πολύ καλή rom και δεν τρώει ούτε μισό κόλλημα!

Γιώργος

Ξέχασα να αναφέρω ότι καλό είναι να αποφεύγουμε τις γενικεύσεις. πχ “…όλοι πέρνουν iphone…”
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που το αγοράζουν γιατί πραγματικά το γουστάρουν για αυτά που προσφέρει , όμως επειδή το iphone ανήκει πλέον στο lifestyle (μόδα) σίγουρα και πολλοί το αγοράζουν χωρίς κάν να γνωρίζουν τι κρατούν στα χέρια τους (μόνο και μόνο επειδή το αγόρασε και ο δίπλα) και αυτό ονομάζεται τυφλός καταναλωτισμός!

alexis

ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…πριν μερικες μερες γραφατε μαματο, τουμπανο, σιγουρη αγορα, κλπ…και μετα: καλα ειναι τρελοι;;;; 540 ευρω;;; ποσο θα το κοστολογουσαν δηλαδη; οσο το nokia 101???????

giorgosz

Καλησπέρα,

Ξέρουμε πόση απο τη μνήμη θα είναι ελεύθερη για χρηση?
Γιατί καλά μου ακούγονται προσωπικά τα 16GB για τη χρήση που κάνω, αλλά η πραγματική διαθέσημη μνήμη πόσο λιγότερη θα είναι? Η HTC μας έχει συνηθήσει στο να “κλειδώνει” αρκετή μνήμη για sense κτλ και με το κινητό που έχω τώρα ταλαιπωρούμαι αρκετα (Wildfire).

eleonora

Η συγκριση με galaxy s2 ειναι ατοπη.Το Htc one S,εχει κλασεις ανωτερο επεξεργαστη,πολυ καλυτερη κατασκευη(το galaxy s2 ειναι πλαστικουρα),και υποσχεται πολυ καλυτερη καμερα.Το galaxy s2 χρησιμοποιει καλυτερης τεχνολογιας οθονης(s. amoled +),αλλα μικροτερης αναλυσης.Το galaxy s3 σαφως θα ειναι καλυτερο απο το htc one S,αλλα θα εχει και μεγαλυτερη τιμη.Και επειδη στην Ελλαδα πλεον,πρεπει να μετραμε τα λεφτα μας πριν το χαλασουμε,καλυτερα θα ειναι να περιμενουμε να δουμε τι θα προσφερει το galaxy s3.Αν καποιος θελει να διαθεσει μεχρι 500ευρω για κινητο τους επομενους 6 μηνες,τοτε αν παει σε htc one S/xperia S,δεν θα απογοητευτει.Αν ομως θελει να διεθεσει 500-650,τοτε ας περιμενει για galaxy s3.Εχω την εντυπωση οτι τα tegra 3 τηλεφωνα που θα κυμαινονται στην αρχη στα 600ευρω,θα πεσουν πολυ σε τιμη μετα το καλοκαιρι λογω ανταγωνισμου(krait/krait pro/cortex-a15),δλδ γυρω στα 400.Και δεν ειμαστε για να κλαιμε λεφτα αυτο τον καιρο.

enigma

Το wildfire δεν πιανεται καθως η htc δινει και ram και επεξεργαστη…. Συνεπως κολληματα δεν θα υπαρχουν…

Petnikol87

@eleonora συμφωνώ πολύ μαζί σου!!

Εγώ έχω καταλάβει ότι αν κάποιος είνια προκατειλημμένος με μία εταιρία το και καφέ να φτιάχνει το κινητό θα πει ότι δεν έβαλε αρκετή ζάχαρη…δεν έχει Micro sd…Μάλιστα!!
Όλοι αυτοι που πάτε και παίρνετε κατακόρον αυτό το Iphone,γιατί το παίρνετε ρε?Χωρίς SD??Αν είναι δυνατόν…το Xperia S δεν έχει SD???Μαύρο και εδώ…απλά βαρέθηκαν εκεί στην HTC να βάλουν κάρτα SD και λένε δεν βαριέσαι…

16GB στο Tablet με πάρα πολλές εφαρμογές-παιχνίδια της Gameloft,nvidia κτλ και είναι μέχρι τι μέση…4 GB Sd και άλλα 1GB internal στο desire S με καμια 120 εφαρμογές και είμαι λίγο κάτω από μέση…αν νομιζεται οτι τα 16 GB δεν θα σας φτάσουνε πάω πάσω….χώρια του ότι αν πάτε να βάλετε όλες τις εφαρμογές που έχετε στην καρτούλα που έχει το κινητό σας μέσα,class 4,πόσο είναι, όχι απλά θα σέρνεται το κινητό…αστο!

enigma

Οταν sd εχουν και τα φτηνα android καλο θα ναι να χουν και τα ακριβοτερα. Πολοι περνανε ταινιες και μουσικη και τοτε η μη υποστηριξη επεκτασης μνημης ειναι ενα μειον.

eleonora

Σιγουρα η δυνατοτητα επεκτασης μνημης ειναι ενα πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο των κινητων.Ειδικα,οταν αλλαζεις κινητο μπορεις να παρεις ολα σου τα δεδομενα(φωτογραφιες,μουσικη ακομα και επαφες),χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησεις υπολογιστες κτλ.Νομιζω,πως για την μεταστροφη αυτη,ευθυνεται κυριως η apple,που αρνειται να δωσει αυτο το χαρακτηριστικο ετσι ωστε να μπορει να υπερκοστολογει τα ipod/iphone/ipad.Για παραδειγμα,στο xperia S,θα μπορουσαν να παραλειψουν τη θυρα micro-hdmi,και στη θεση της να βαλουν θυρα microsd,και απλα να προσθεσουν θυρα micro-usb με δυνατοτητα mhl οπως στο galaxy s2.Ελπιζω να συνειδητοποιησουν ολοι οι κατασκευαστες,οτι ειναι ενα βημα πισω,η αφαιρεση αυτης της δυνατοτητας.Ειναι γελοιο το xperia U να εχει μονο 8gb(τα 4gb διαθεσιμα),και καθολου επεκταση μνημης.Προσπαθουν ολοι να αντιγραψουν το τροπο κατασκευης του iphone,και αν συνεχισουν ετσι θα αποτυχουν,οπως απετυχαν πριν 5 χρονια,οταν αντεγραφαν το ipod.

edangel

ολοι μιλατε για το galaxy s2..και την κατασκευη του που δηθεν ειναι πλαστικουρα και γω το ειχα το galaxy s2!οκ το htc one s ειναι ομορφο και επειδη ειχα πολλα htc για μενα εχουν τα καλυτερα και στιβαρα κινητα..!απο θεμα λογισμικου το sense πεφτει λιγακι βαρυ παντως!οπως και να εχει ειμαι κατοχος Motorola Razr και δεν βλεπω να την αλλαζω αυτην την συσκευη διοτι και γερη κατασκευη εχει και αδιαβροχο ειναι και σφαιρα ειναι και πουθενα κολλημα δεν τρωει!μπραβο στην htc που εβγαλε καινουρια σχεδιαστικα μοντελα…
παντως απο τα 16gb που δινει καθαρα ειναι 12gb περιπου…1,5gb ειναι για αποθηκευση εφαρμογων στο συστημα και τα υπολοιπα 2,5gb τα χρησιμοποιει για το sense και ενα απαραιτητο κενο μνημης που αν σε περιπτωση γεμισει η μνημη να συνεχισει να παιζει χωρις σκαλωματα..!

Κωστας

Νομίζω, ότι η έλλειψη sd οφείλεται και σε χωροταξικούς λόγους αλλά και για να ξεκινήσει ο κόσμος να στρέφεται πιο πολύ σε υπηρεσίες cloud

Ιωαννης

συμφωνω με το τελευταιο σχολιο..για να ανεβαζουμε τα αρχεια μας στο ιντερνετ ..που ειναι πιο προσωπικα..

προσωπικα δεν λεω,δυνατο κινητο..αλλα δεν ξερω πως δικαιολογουνται τα 60 ευρω παραπανω απο το xperia s…το one s εχει κατωτερη αναλυση στην οθονη,16gb λιγοτερα,λιγοτερα mp(τουλαχιστον!) απο το xperia s ..

και ελεος πια…αν το πλαστικο ειναι ποιοτικο πιο το προβλημα!?

kwstas

Γιώργος:βρες μου ενα 4 που να τρωει σκαλωματα οσο φορτωμενο και να ειναι,οσο για το galaxy s που αναφερεσε ηταν το πρωτο μου android κινητο,καλο ειναι αλλα καμια σχεση με το 4 μην τα συγκρινης.

Κωστας

Για να ξεκινήσει ο κόσμος στις υπηρεσίες cloud το ανέφερα ως στρατηγική marketing. Εγώ προσωπικά, το κρίνω αρνητικά, όπως και γενικά την τάση, να εξαρτάται το κινητό όλο και πιο πολύ από τη σύνδεση σε διαδίκτυο (εφαρμογές, αποθήκευση κλπ). Γιατί από εμπειρία λέω, ότι, εάν βρεθείς σε χώρο, που δεν έχεις καλή κάλυψη 3G, βράσε ρύζι ….

Γιώργος

Ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να συγκρίνω το galaxy s με το iphone όπως και ποτέ δεν έχω μπεί στην διαδικασία να συγκρίνω οποιαδήποτε android συσκευή με τηλέφωνο με άλλο λογισμικό. (θα ήταν ανούσια σύγκριση…)

spyros

john: το ξερουμε οτι δεν κολλανε τα iphone αλλα κολλανε τα χερια μας στη τζεπη οταν ειναι να το παρουμε 😀

dimitris

539Ευρο?περισευουν και 10 ευρο απο τον μισθο που μου προτειναν !!!!

hayatevo9

πολύ κάλο φαίνεται..

Γιώργος Λ.

Καλησπέρα.Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό μήπως γνωρίζουμε αν θα κυκλοφωρήσει απο την vodafone?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.