HTC One S, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean

Λίγες μέρες πριν κλείσει το 2012 και η HTC ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Android 4.1 Jelly Bean για το HTC One S. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones κατά τη γνώμη μου για τη χρονιά που φέυγει και με την αναβάθμιση εκτιμώ ότι θα αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή και τους επόμενους μήνες. Κάτοχοι του One S παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι αναβαθμίσατε το εργαλείο σας.

Πρόσφατα και το HTC One X αναβαθμίστηκε σε Android 4.1.1 Jelly Bean και HTC Sense 4+.

HTC One S πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, HTC One S, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.1 Jelly Bean

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

76 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΤechviewGR

Έχει αναβαθμιστεί κανείς στην Ελλάδα????
Λογικά θα είναι όπως έγινε και με την ICS αναβάθμιση της Sony για τα Neo V/Arc S/ Ray, ερχότανε σπαστά σπαστά…

Φίλιππος

Από χθες το βράδυ που το έμαθα έχω δοκιμάσει 3-4 φορές αλλά ακόμη τίποτα…Ίσως παίζει ρόλο βέβαια και ο επεξεργαστής που φοράει το κινητό, γιατί το δικό μου νομίζω είναι με τον S3.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εμείς με τα sensation έχουμε καμία ελπίδα ;

Καλή χρονιά σε όλους .

Konstantinos

Στην Αγγλία ξεκινησε η αναβάθμιση.

patentas

Ναιιι! Μόλις το είδα τωρα πήγα και εκανα χειροκινητο έλεγχο και υπάρχει η 4.1.1 (622mb). Κατεβαίνειιιι….

patentas

Να τονίσω οτι έχω τον S4.. Και το software update είναι το 3.16.401.8.

PavlosK

Καλησπέρα.Εμένα η αναβάθμιση μου έχει έρθει απο την δευτέρα.
Πάρα πολυ καλο το update.

MariosMuzik

Τιποτα ακομα!

MariosMuzik

Είμαι root δεν νομίζω να επηρεάζει την αναβάθμιση αυτό ? Δεν έχω αλλάξει rom.

Δημητρης Σαβ

Τιποτα ακομα, εχω τον s3 επεξεργαστη, αν παρει την αναβαθμιση κανεις με τον ιδιο επεξεργαστη ας ενημερωσει!

Βασιλης

Παρα πολυ καλη δουλεια εγινε αρκετα γρηγορο (οχι οτι δεν ηταν)και αν δε κανω λαθος καλυτερη διαχειρηση στη μπαταρια

sakis kitsos

kalooooo!

Μαριος

Για όποιον δεν του έχει έρθει η ενημέρωση, μπορεί να την πραγματοποιήσει και μόνος του ! Το official update από την ίδια την htc . Λογικά όποιος έχει τον s3, ακόμα δεν θα έχει πάρει την ενημέρωση. https://goo.gl/oDuFT

xristos

πως γινεται ρε παιδια το χειροκινιτο update σε htc one s?

Elpis

Πολύ ωραίο και γρήγορο το Jelly-bean,.. αν και οι διαφορές από το
Ice-Cream Sandwich είναι λίγες. HTC One S Ιρλανδίας με τον
επεξαργαστή τον S4 Krait..

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Καλημερα κ καλη χρονια σε ολους!
Παρακαλω ποιος γνωριζει ποτε θα μου ερθει η αναβαθμιση σε 4.1..?
Εχω HTC One S με λογισμικο 2.15.401.100 επεξεργαστη δεν γνωριζω…….1,7 GHZ dual core…αν λεει κατι αυτο…τα φωτα σας!!
Ευχαριστω!

GiannisMix

@ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
Εχεις τον S3. O S4 krait ειναι χρονισμενος στα 1,5Ghz. Δες παραπανω μπας κ βγαλεις ακρη η ψαξε ειδικοτερα για το S3!
Οπως λεει κ ο φιλος Μαριος παραπανω “Λογικά όποιος έχει τον s3, ακόμα δεν θα έχει πάρει την ενημέρωση. https://goo.gl/oDuFT

GiannisMix

@ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
φιλε μου εχεις τον S3. Ο S4 ειναι krait χρονισμενος στα 1,5 Ghz οποτε συμφωνα με τα σχολια των παραπανω και του Μαριου στο σχολιο #13 “Το official update από την ίδια την htc . Λογικά όποιος έχει τον s3, ακόμα δεν θα έχει πάρει την ενημέρωση”
Προσωπικα δε γνωριζω κατι παραπανω 😉

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Σας ευχαριστω ολους….
Θα περιμενω το επισημο update over the air γιατι δεν γνωριζω και πολλα…..

Παναγιώτης

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του πως μπορούμε να κάνουμε χειροκίνητα την αναβάθμιση σε στο HTC One S με τον S3? Ξέρουμε εάν θα πάρει όντως την official αναβάθμιση και στην Ελλάδα?

Starros

Γεια χαρά σε όλους. Πώς καταλαβαίνουμε εάν έχουμε τον S3 ή τον S4? Το αναφέρει κάπου στις πληροφορίες στη συσκευή?

Φίλιππος

@Starros πήγαινε στις ρυθμίσεις->πληροφορίες->πληροφορίες υλικού…Αν στον επεξεργαστή γράφει “1.7GHz dual core” έχεις τον S3. Στον S4 γράφει σκέτο “dual core”.

MariosMuzik

@Φίλιππος Είσαι σίγουρος για αυτό ? δεν νομίζω να ισχύει ..

MariosMuzik

With regards to your enquiry, kindly note that we cannot confirm if the HTC One S in Greece has S4 or S3 processor. And the only way to check which processor the device has, is on the original box.
For S4- You will find it written «1.5GHz Dual Core».
For S3- It will be written only «Dual Core»

From htc 😉

Φίλιππος

Απολύτως, το έψαξα…Τα έχω και τα δύο πλέον!!! Μαύρο με S4 και γκρι με S3!!!

MariosMuzik

Και επιμενω πως πρεπει να κανεις λαθος διοτι. Εμενα στις πληροφοριες υλικου λεει : “Επεξεργαστης -> DUAL CORE .” Και το κουτι που το αγορασα λεει : “Μοντελο και πλατφορμα HTC One S (z560e)” πως το εξηγείς ?

Φίλιππος

Στο κουτί μάλλον είναι όπως τα λες, αν και δεν θυμάμαι ακριβώς, επειδή απ’το γκρι πετάχτηκε καταλάθος…Στις πληροφορίες υλικού είναι όπως γράφω πιο πάνω!

MariosMuzik

Δηλαδή εμένα μου εξηγείς ποιον επεξεργαστή έχω? S3 ‘η τον S4 ? Γιατί αν πάρουμε την δική σου άποψη έχω τον S4 με την άποψη της HTC έχω τον S3 .

Φίλιππος

Κατέβασε ένα Benchmark και τρέξ’το να δεις τι θα σου βγάλει. Εγώ για να επιβεβαιώσω το τι παίζει, το έκανα και μου έβγαλε στο μαύρο 1.5 και στο γκρι 1.7.

MariosMuzik

Μάλλον η Htc εχει δίκιο 😉

MariosMuzik

Άρα δεν ισχύει αυτό που λες!

Φίλιππος

Έτσι είχα διαβάσει σε διάφορα φόρουμ…Ίσως να έχεις δίκιο και σε μένα απλώς να έτυχε να συμπέσει μ’αυτά που είχα διαβάσει!
ΥΓ.:Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά στην εξυπηρέτηση πελατών των αντιπροσωπειών, συνήθως δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα!!! Έχω πείρα μιας και δούλευα σε κατάστημα κινητών και γελούσαμε με τις μ@λ@κίες που μας έλεγαν!!! 😉

kanenas...

1.7Ghz dual core means ..S3.
Επισημο update απο ελληνικη αντιπροσωπεια περιπου σε ενα μηνα.
ΑΥΤΑ!!

Φίλιππος

@kanenas, το περίπου ένα μήνα που λες είναι επιβεβαιωμένο;;; Επικοινώνησα με HTC Ελλάδος και μου απάντησαν, “σύντομα”!!!

kanenas...

@ φιλιππος,το συντομα στην Ελλαδα ειναι…μηνας.
Ειναι παντως επιβεβαιωμενο….

Φίλιππος

@kanenas Thanks για την ενημέρωση!
@MariosMuzik, είχες δίκιο, έκανα ένα λαθάκι προχθές. Ο S4 λέει “Dual Core, 1.5GHz” στις πληροφορίες υλικού. Το τσέκαρα ξανά!

Μιχάλης Φωτιάδης

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει! Είμαι κάτοχος από χθες ενός HTC One S και όπως όλοι ξέρετε η χωρητικότητα της μνήμης του είναι τα 16GB. Για να λειτουργήσει ως κινητό πρέπει να πάρω μια micro Sim αφού το παλιό μου κινητό έχει την κανονική. Το ερώτημα μου είναι λοιπόν το εξής: Υπάρχει micro Sim η οποία να έχει αποθηκευτικό χώρο μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα (π.χ. 4 ή 8 γίγα);

Elpis

@Φίλιππος το «Dual Core 1.5GHz» το γράφει έξω στο κουτί και όχι μεσα στο κινητό.
Έχω το μπλε HTC One S με τον S4 επεξεργαστή και αρκετά πάνω από 6000 στο Quadrant benchmark με 4.1.1 Jelly Bean.

Κριακος

Εμενα χαθηκε απο τις ρυθμισεις η ελληνικη γλωσσα και γυρισε στα αγγλικα! πως τα ξαναβαζω?
htc one s 520

Φίλιππος

@Elpis εμένα το γράφει μέσα. Μάλλον υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του κινητού, ανάλογα με τη χώρα που προορίζονται! Το δικό μου Ελληνικό με τον S3 γράφει “1.7Ghz dual core” ενώ ενός φίλου, μαύρο γερμανικό με S3 γράφει “Dual core”. Αυτά με τον S4 δεν ξέρω τι άλλο γράφουν, το δικό μου πάντως λέει «Dual Core, 1.5GHz».
@Κριακος πολλά κινητά-που δεν είναι εννοείται ελληνικής αντιπροσωπείας-δεν έχουν μέσα ελληνικό μενού. Το πρόβλημα λύνεται συνήθως αυτόματα μόλις εισάγεις την κάρτα sim. Το ίδιο θέμα έχει και φίλος με γερμανικό One S.
@Μιχάλης Φωτιάδης, η δυνατότητα αποθήκευσης που έχουν οι κάρτες sim, περιορίζεται σε μερικές εκατοντάδες τηλέφωνα και μηνύματα, τίποτα περισσότερο. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα (ονομαστικά και μόνο) 16GB και το Dropbox

Κριακος

Η πλακα ειναι οτι ειχε ελληνικο μενου μετα που πηρε το 4.1.1 και διαλεξα απο τις ρυθμισεις αγγλικα μετα χαθηκαν τα ελληνικα

sakis

Φίλιππε ξέρεις αν πάρω το κινητό από κάποιο σαιτ Σκρουτζ και δεν είναι από ελληνική εταιρία θα μπορώ να γράφω ελληνικά???

Κριακος

Σακι ελληνικα θα γραφεις οπως και εμενα αλλα το μενου δεν ξερω που σε εμενα ενω ειχε ελληνικο μενου χαθηκε. Φιλιππε το δοκιμασα αυτο με τισ σιμ αλλα τιποτις. Μα οταν το πηρα το ανοιξα χωρεις σιμ και ειχε ελληνικο μενου δεν ειναι περιερεργο?

Φίλιππος

@sakis, αυτά που έχω δει από Σκρουτζ, έχουν όλα ελληνικό πληκτρολόγιο. Πάρα πολλά δεν έχουν Ελληνικό μενού, αλλά το θέμα λύνεται μόλις τοποθετήσεις την sim.
@Κριακος, μάλλον πρέπει να βάλεις μια άλλη sim. Θα σου ζητήσει να αλλάξει τις ρυθμίσεις, πατάς ok και το μενού μπαίνει αυτόματα στα Ελληνικά. Μετά ξαναβάζεις την δική σου sim και είσαι εντάξει. Το άσχημο με αυτό, είναι ότι σου αλλάξει τα πάντα (αρχικές οθόνες, widget κτλ.).

Φίλιππος

@Κυριάκος, κάποια άλλη λύση δεν μου έρχεται στο μυαλό, sorry! Εμένα έτσι λύθηκε το θέμα, απλά μια φορά έπρεπε να αλλάξω δυό-τρεις sim για να πιάσει!!! Αν μπορείς να το κάνεις, δοκίμασε το…Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Κυριακος

Φιλιππε ευχαριστω το εχω δωκιμασει με δυο σιμ και και δεν αλαξε το δυσκολο ειναι οτι θελει και microsim

Φίλιππος

@Κριακος και το δικό μου είχε ελληνικό μενού όταν το άνοιξα, αλλά όταν έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, χαθήκανε!!! Κάτι παίζει με αυτούς που τα εισάγουν! 😉 To ξέρω ότι η microSim δυσκολεύει τα πράγματα…

Κυριακος

Και ποσες σιμ δοκιμασες?

Φίλιππος

@Κυριακος, Τη πρώτη φορά, μπήκαν τα ελληνικά με τη πρώτη. Τη δεύτερη (είχα αλλάξει κι εγώ γλώσσα καταλάθος) αν θυμάμαι καλά, με τη τρίτη sim. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι sim που δεν έχει ξαναμπει στη συσκευή.

Κυριακος

Ναι τα εχω δοκιμασει αυτα
Σε ευχαριστω παντως

Φίλιππος

Τίποτα, ελπίζω να βρεις τη λύση! Εμένα πάντως δεν με χαλάει και με αγγλικό μενού, απ’τη στιγμή που έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο!

kiriakos

Φιλιππε εστειλα email στην htc σημερα κυριακη και το εκπληκτικο ειναι οτι μου απαντησαν την ιδια μερα και μου ειπαν οτι το τηλ μου ειναι γερμανικο και ειχε ελληνικα απο την εφαρμογη MoreLocale 2. Μπραβο στην htc και η λυση ειναι εδω! https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale

mitsaras

Έχει πάρει κανείς την ενημέρωση με τον s3 τον επεξεργαστή. Κάνω από τα Χριστούγεννα αναζήτηση και δεν μου βγάζει τίποτα

Φίλιππος

mitsaras ακόμη τίποτα, ούτε στο δικό μου με τον S3, ούτε σε ενός φίλου.

kanenas...

@φιλιππος…mitsaras…
Σας θυμιζω…απο αντιπροσωπεια ειπανε το update θα ερθει συντομα..θεωρω σε κανενα μηνα…προσωπικα το χρειαζομαι αμεσα γιατι το τηλ κολλαει και κανω συνεχως restart!
AYTA!…εννοειται πως εχω S3…….

mitsaras

Εμείς με τον s3 περιμένουμε ακόμα να πάρουμε την αναβάθμιση 4.1. Και η Google έδωσε στο nexus το 4.2.2. Μας βλέπω στο τελος να μείνουμε με το χέρι γλειφοντας…….

kanenas...

@mitsaras….
Θα προτεινα και σε σενα και τους υπολοιπους κατοχους S3 τηλ και γκρινια στην αντιπροσωπεια!!
(211.198.09.55)
Αυτο εκανα εγω και ειναι το λιγοτερο για μια συσκευη που πληρωσα 500 ευρω!
Οταν τελειωνει η επικοινωνια με τον τεχνικο θα σας ζητηθει αν θελετε να συμμετασχετε σε 2-3 ερωτησεις που αφορουν τον ανθρωπο που σας εξυπηρετησε την εταιρια και τα προιοντα.
Φυσικα σε οτι αφορα τον συνανθρωπο μας στην κλιμακα 1 εως πεντε ειπα εξι!!..σε οτι αφορα την εξυπηρετηση του…..
Οταν ομως ρωτηθηκα για την εταιρια κ τα προιοντα ανεφερα πως παρα την ικανοποιηση μου απο την ποιοτητα τους μπλα μπλα…μπλα…αν δεν εχω ποιο αμεση υποστηριξη-support σε οτι αφορα τα προιοντα που εχω αγορασει (update….κλπ…)
θα προβω σε αλλαγη εταιριας στο μελλον….!
Θα προτεινα να κανετε το ιδιο….η δυναμη ειναι στον οργανωμενο και απαιτητικο καταναλωτη….
Ευχαριστω!

mitsaras

Κανείς ακόμα με τον s3……….

Φίλιππος

@mitsaras με τον S3 θα πάρουμε την αναβάθμιση του αγίου…….!

kanenas...

Ντροπη!στην…μπανανια που λεγεται Ελλαδα ολα τα προιοντα τα αγοραζουμε ακριβοτερα και οι υπηρεσιες προς τον καταναλωτη ειναι οι χαμηλοτερες!!
Επιτρεπεται να περιμενουμε ακομα την αναβαθμιση στην Ελλαδα..?..
Τελικα δεν τους ενδιαφερει ο Ελληνας καταναλωτης η τον θεωρουνε του χεριου τους,,?
Προσωπικα σαν κατοχος ενος HTC flyer και HTC one s (s3) δεν προκειται να ξαναασχοληθω με την εν λογω εταιρια…!.
Ισως φταιει μονο ο αντιπροσωπος εν Ελλαδι….δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει!…
ΑΥΤΑ!!
Υ.Γ. Περιμενω τις αποψεις σας…..

Φίλιππος

Φίλε kanenas, είναι γενικό το κακό και όχι μόνο στην Ελλάδα…Μεγάλο λάθος της HTC να βγάλει το κινητό με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές (λόγω έλλειψης S4 όπως είχαν πει) και να μην τα υποστηρίζει το ίδιο. Πιστεύω ότι αν η HTC βελτιωθεί στο θέμα των αναβαθμίσεων, θα μπορούσε ίσως να φτάσει και στη κορυφή.

theodora

καλησπερα!εχω το htc one s με τον s4 και ακομα δν εχει γινει η αναβαθμιση για jelly bean!γνωριζει κανεις απο σας κατι?ρωτησα την htc και μου ειπαν συντομα αλλα δν το βλεπω! 🙁

theodora

βλεπω βεβαια 4.1.1,sense 4+ και αριθμο λογισμικου 3.16.169.9 αλλα δεν μοιαζει με jelly bean!τι γινεται?

Φίλιππος

Είναι απλό…Έχεις ήδη JB! Δηλαδή πως ήθελες να μοιάζει;;; :-/

theodora

@φίλιππος στο ytube αν πατήσεις HTC one s jelly bean στο δείχνει τελειως διαφορετικό αποτι είναι γιαυτο ρώτησα!!ευχαριστω!

mike

Θέλω να πάρω το One S αλλά έχω προβληματιστεί με το update. Σε κατάστημα απο σκρουτζ είπαν ότι είναι εξωτερικού αλλά θα το παρει, ισχύει; Εδώ λέτε ότι δεν το παίρνουν τα ελληνικά. Γενικώς τι παίζει με τα του εξωτερικού; Σε μεγάλη αλυσίδα που ρώτησα για τον επεξεργαστή γιατί στο site του γράφει 1,7, ο υπάλληλος μου έδειξε το δικό του και την έχει πάρει

Φίλιππος

Χριστός ανέστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά, μόλις έσκασε μύτη στο κινητό μου η αναβάθμιση!!! Αυτή τη στιγμή κατεβαίνει. Τσεκάρετε και τα δικά σας.

Marios

Έδωσε ο θεός ! Μόλις το τσέκαρα, είμαι με τον S3 και μου βγάζει ενημέρωση!!!!!

kanenas...

@ Καλλιο αργα παρα ποτε!…
Την περασα και δειχνει πολυ ολοκληρωμενη.

Παναγιώτης

Παιδιά και εγώ με τον S3 και έλαβα ενημέρωση και τώρα την κατεβάζω! Μόλις ολοκληρωθεί θα δώσω και πληροφορίες!

Panosphone

Παιδιά και εγώ με τον S3 την πηρα.Ο αριθμος λογισμικού ειναι 3.19.401.101. Επιπεδο HTC SDK API 4.65.

Αλέξης Πολίτης

Έλαβα και εγώ την αναβάθμιση εχθές, όλα λειτουργούν κανονικά, το τηλέφωνο είναι εμφανώς πιο smooth (όχι ότι είχα ιδιαίτερο θέμα πριν), οι νέες λειτουργίες φαίνονται ΟΚ. Το μόνο που πρέπει να κάνουν όσοι έιναι Ελλάδα, είναι να ρυθμίσουν τη γλώσσα του κινητού σε English US ή UK για να λειτουργεί πλήρως το Google Now. Επειδή στα Ελληνικά μοντέλα υπάρχει μόνο η English Greek επιλογή, πρέπει να το ρυθμίσουν σε English US ή UK μέσω της εφαρμογής Morelocale2 που θα την βρούν δωρεάν στο Google Play.

Starros

Ξέρει κανείς αν με την αναβάθμιση χάνονται οι ρυθμίσεις και οι επαφές?

Αλέξης Πολίτης

@ Starros. Όχι δεν χάνεται τίποτα από ρυθμίσεις, επαφές κλπ. Το μόνο που”έχασα” εγώ ήταν το people widget που έχει αλλάξει και δεν έχει το 2Χ4 πλέον. Αν δεν το χρησιμοποιείς είσαι ΟΚ αν το χρησιμοποιείς, πρέπει να το ξαναφτιάξεις με την καινούρια έκδοση.

kanenas...

@starros
Με πρόλαβε ο Αλέξης….
Ελπίζω φυσικά να έχεις προσθέσει λογαριασμό Gmail….
Έτσι γίνονται όλα ποιο εύκολα…
Μπράβο στην HTC…εξαιρετικο update

Φίλιππος

Μετά από σχεδόν 24 ώρες με το αναβαθμισμένο λειτουργικό, έχω να πω ότι το κινητό έγινε ακόμη καλύτερο! Προστέθηκαν μερικά μικρά χαρακτηριστικά που το έκαναν τελειότερο από ποτέ! Ήταν έτσι κι αλλιώς το αγαπημένο μου απ’τις συσκευές που έχω και τώρα ολοκληρώθηκε τελείως! Thanks HTC, άργησες αλλά τα κατάφερες περίφημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.