HTC One S, Δεν θα αναβαθμιστεί περαιτέρω

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones της HTC για το 2012 ήταν/ είναι το HTC One S με μεταλλικό σχεδιασμό, οθόνη Super AMOLED και μια πολύ καλή κάμερα. Σήμερα το One S τρέχει την έκδοση Android 4.1 Jelly Bean (HTC Sense 4+ UI) και σύμφωνα επίσημη αναφορά της HTC Γαλλίας πρόκειται να παραμείνει εκεί και δεν υπάρχει στα σχέδια της εταιρείας το ενδεχόμενο για περαιτέρω αναβάθμιση.

HTC One S δεν θα αναβαθμιστεί, HTC One S, Δεν θα αναβαθμιστεί περαιτέρω

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos-

Και τα 499 ευρω θα πανε χαμενα…..

Stefan

Εγω μετα το φιασκο με το LG Optimus 2x δεν προκειται να αγορασω αντροιντ που να μην ειναι google phone (nexus δηλαδη).
Αυτο το χαος με τις αναβαθμισεις εχει καταντησει πολυ κουραστικο και φυσικα πανε κατα καποιο τροπο τσαμπα τα λεφτα μας οταν μια συσκευη 1 ετος και αρκετων εκαντονταδων ευρω, δεν λαμβανει παραπανω απο μια αντε στην καλυτερη δυο αναβαθμισεις στο λειτουργικο της.

tarif16

κι εγω λατρης της htc…diamond 1,2…desireS….την εκανα μ ελαφρα πηδηματακια…πηρα το rocket nexus 4 και ουτε λαγκ,κολληματα κτλ….σφαιρα με ολες τις αναβαθμισεις στο πιατο!!!
και να τονισω χωρις ενα καρο ευρωπουλα…αϊ συχτηρ htc…ημουν κιολας ετοιμος να το παρω(oneS) και εκανα στροφη μεσα στο μαγαζι και τσιμπησα το nexus…thanks god!!!!!!!!!!!!!!!!!

VKostas

Σοκάρει ξανά η HTC. Αφού θα πάρει το One σε 4.2.2 πάλι καλά.

Η κάτοχοι Galaxy SΙΙ γελάνε τώρα που έχουν κινητό 2 γενιών πριν, και θα πάρουν 4.2.2 σε λίγο καιρό.

Μόνος δρόμος για αναβαθμίσεις η Samsung και τα Nexus, άντε και η Sony τώρα τελευταία.

Φίλιππος

Το αγαπώ αυτό το κινητό, αλλά η HTC πρέπει να αλλάξει μυαλά σύντομα γιατί δεν τη βλέπω καλά! Ποιος ο λόγος να πάρω το One ή το One mini που μου άρεσε αν είναι να πάρω μια αναβάθμιση με το ζόρι; Τα ίδια έγινα και με το Desire και με το Desire S μου που το αναβάθμιζες μόνο μέσω του υπολογιστή και με δική σου ευθύνη όπως έλεγε στο site. Έλεος πια.

Enzo

Δεν αρκεί να βγάλεις ένα καλό και όμορφο κινητό. Πρεπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και σαν εταιρία. Αυτός ήταν και ο λόγος που από htc (desire s ήταν το τελευταίο) γύρισα σε samsung (SIII)…

Δημήτρης

Εγώ πάλι δεν τα κλαίω καθόλου τα λεφτα που εδωσα και πήρα το htc one s διότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και αν δεν γουστάρει η htc να το αναβαθμίσει, υπάρχουν και οι custom roms.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.